Terug

Terugblik Landelijk Recreanten Team Toernooi 2019

Op zaterdag 9 maart heeft de 27e editie van het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) plaatsgevonden.

De meeste teams zijn al vroeg aanwezig. Hun eerste activiteit, na de aanmelding natuurlijk, is een kopje koffie bij horeca Buitenspoor al dan niet met zelf meegebrachte taart of koeken.

Daarna gaan ze op zoek naar de kleedkamers en de baan of banen waar zij moeten beginnen. Dit jaar is hal 4 voor ons niet beschikbaar en hebben we moeten uitwijken naar hal 5, een hal met 9 banen. Het belangrijkste verschil is de afstand tot hal 1, hoewel we door een andere indeling van hal 1-3 dit deels hebben kunnen oplossen.

Na een verwelkoming om half 10 begint het toernooi te leven en na enkele kleine problemen loopt het gewoon lekker door. Tijdens het spelen ontvangt ons organisatieteam regelmatig positieve geluiden over de sfeer en gezelligheid, zaken waar wij heel veel waarde aanhechten. Wij zien en voelen die sfeer tijdens onze gesprekjes en rondlopen ook heel goed aan.

In de middag bezoekt bondsbestuurder Bram Reudink ons toernooi en hebben wij uitgebreid kunnen spreken over geschiedenis, gebruiken en werkwijze binnen de bond. Hij ziet een geweldig toernooi met veel mogelijkheden (dat weten jullie en wij ook) en wil graag ook volgend jaar weer terugkomen. Wij gaan daarin geheel mee en nodigen hem uit voor de prijsuitreiking.

Rond het middaguur is er een blessure waarbij de speler wordt geadviseerd het ziekenhuis te bezoeken voor een controle van zijn verwonding. Er zijn meer spelers die om assistentie vragen die Richard goed kan helpen oplossen.

Om 17:00 uur klinkt het laatste afsluitingssignaal en kan na 10 minuten de prijsuitreiking plaats vinden.Bij deze afsluiting geeft ik aan dat er diverse positieve reacties op de sfeer zijn ontvangen en die benadruk ik zonder meer, hetgeen een onverwachts applaus oproept.

Ook hebben we wat geluiden gehoord over flinke sterkte verschillen en dat is jammer. Dit toernooi is juist bedoeld voor spelers die veel en gezellig willen spelen.

Hierna worden BC United en BC Voorburg 3 naar voren geroepen om de gedeelde 1e prijs in ontvangst te komen nemen. Dat geldt ook voor BC Veenshuttle, die de deelnemerslijst afsluit en elke speler daarvoor ook een fles meekrijgen.

Tot slot kunnen de teams een gadget bij de tafel komen ophalen. Wij wensen iedereen een goede reis met een gezellige maaltijd en worden daarna nog individueel regelmatig bedankt voor de inzet vandaag.

Klik hier voor de uitslagen.

Via Kees Jansma (LRTT)

Lrtt 2019 071
Lrtt 2019 061
Lrtt 2019 051

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×