Terug

Terugblik online regiovergaderingen voorjaar 2021

De afgelopen weken vonden er in de zeven regio’s online regiovergaderingen plaats. De regiovergaderingen stonden grotendeels in het teken van ledenwerving en het uitwisselen van ideeën en ervaringen hiermee. Daarnaast was er aandacht voor regionale zaken, de WBTR en een update over de coronasituatie in badmintonnend Nederland.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste punten.

Probeerbadminton.nu
Binnenkort starten we Probeerbadminton.nu in de regio weer op! Er vinden deze periode bijeenkomsten plaats met de lokale projectteams. Na de bijeenkomst worden alle verenigingen in de regio benaderd voor deelname. Wil je zeker weten dat we de juiste contactgegeven van jouw vereniging hebben, of wil je je al aanmelden? Stuur dan een mail naar kberends@badminton.nl.

Bamito
Indien je meer informatie wilt over het gloednieuwe jeugdprogramma Bamito, ga dan naar www.bamito.nl. Daar vind je vanaf mei ook kant-en-klaar promotiemateriaal dat je als vereniging kunt gebruiken in de communicatie over Bamito op de vereniging.

Ondersteuning
Indien je (vanwege corona) vragen hebt of ondersteuning nodig hebt kun je een mail sturen naar jouw regiocoördinator of Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

WBTR
Meer informatie over de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) en de bijbehorende modelstatuten, kun je vinden op https://www.badminton.nl/nieuws/informatie-wbtr. De wet treedt per 1 juli 2021 in werking maar de statutenwijziging hoeft niet voor deze datum plaats te vinden.

Ledenwerving
Tijdens de regiovergaderingen wisselden verenigingen tips, ideeën en ervaringen uit om nieuwe leden te werven. We hebben veel leuke ideeën voorbij horen komen. We hopen hiermee de verenigingen een goede impuls te geven bij het heropstarten als we weer de zaal in mogen.


Kijk hier voor een overzicht van alle tips.

Bij deze bedanken we alle verenigingsbestuurders die aanwezig waren bij de regiovergaderingen voor hun input.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×