Terug

Tevredenheid onder leden meten? Wij helpen je!

Als vereniging(sbestuur) is het van belang goed in beeld te hebben wat de wensen en verwachtingen van leden zijn. Badminton Nederland heeft daarom als service aan haar leden een standaard vragenlijst gemaakt die verenigingen kunnen hanteren om de tevredenheid van haar leden te peilen.

In de vragenlijst wordt een aantal belangrijke thema's onder jouw leden bevraagd. Denk daarbij aan wedstrijden, trainingen, de verenigingsorganisatie, -activiteiten en meer. Wil je alvast een blik werpen op de vragenlijst? Dat kan via deze link (let op, dit is een previewlink).

Door ons te laten weten wanneer de vragenlijst wordt uitgezet onder jullie leden en wanneer invultermijn sluit, kan Badminton Nederland de vereniging vervolgens zo snel mogelijk voorzien van de resultaten*.

Direct aanvragen?

Je kunt de vragenlijst vanaf vandaag aanvragen door een e-mail te sturen naar info@badminton.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een unieke link voor jullie online ledentevredenheidsmeting. Bovendien heb je de mogelijkheid de vragenlijst nog persoonlijker te maken door jullie verenigingslogo bovenaan de vragenlijst te laten plaatsen. Naast de link naar de vragenlijst ontvang je ook een voorbeelduitnodiging en tips en tricks voor uitzetten van het onderzoek. 

Heb je vragen of opmerkingen over deze of andere onderzoeken van Badminton Nederland? Stuur dan een e-mail naar dlatour@badminton.nl. 

Ingevulde enquêtes van (ex-)leden ontvangt Badminton Nederland automatisch in een database. Onderzoeksgegevens worden niet gedeeld of verstrekt aan anderen dan de betreffende vereniging. Wel kan Badminton Nederland algemene analyses doen op de verzamelde data, om overkoepelend inzicht te krijgen in de stopredenen en behoeften van verenigingsleden. Eventuele publicatie van overkoepelende resultaten zullen nooit te herleiden zijn naar een vereniging of persoon.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×