Terug

Tweede Woosh! webinar over reserveringssysteem voor verenigingen

Sinds de livegang van het Woosh! reserveringssysteem maken al veel verenigingen intensief gebruik van hun reserveringsdashboard. Er zijn inmiddels al bijna 300 banen gereserveerd met gebruik van de app. Donderdagavond 20 augustus wordt een tweede webinar georganiseerd voor verenigingen die al gebruik maken of graag gebruik willen maken van het reserveringssysteem. Hierin worden nieuwe ontwikkelingen uitgelegd en zal er meer duidelijk worden over ontwikkelingen die nog op de planning staan.

Woosh! webinar op 20 augustus

Op donderdagavond 20 augustus om 19.30 uur kun je weer deelnemen aan een nieuwe webinar. We nemen alle deelnemers dan mee in de ontwikkelingen die al gedaan zijn, die er nog gaan komen en geven meer duidelijkheid over wanneer die ontwikkelingen gereed zullen zijn. Zo laten we tijdens deze webinar onder andere zien hoe de betaalfunctie voor reserveringen gaat werken, wat dit voor invloed heeft op het reserveren van een baan (voor leden en niet-leden) en we nemen jullie mee in overige nieuwe instelmogelijkheden.

AANMELDEN: Je kunt je aanmelden voor de webinar door dit formulier in te vullen.

Nieuwe functies in het reserveringssysteem

Er wordt hard gewerkt aan doorontwikkelingen in het Woosh! reserveringssysteem. Ondertussen zijn er weer een aantal nieuwe instelmogelijkheden toegevoegd aan het dashboard. Onderstaand worden deze kort toegelicht.

Vooruit reserveren

Je kunt in het dashboard nu instellen hoeveel dagen van tevoren een speler een baan mag reserveren. Zo kun je voorkomen dat spelers langere tijd vooruit al banen bezet houden, bijvoorbeeld op gewilde tijdstippen.

Aantal reserveringen

Ook kan je nu instellen hoeveel reserveringen een speler achter elkaar mag inplannen, hoeveel reserveringen iemand tegelijkertijd ingepland mag hebben staan en hoeveel reserveringen iemand maximaal per dag mag maken.

Aantal spelers

Je kunt vanaf nu in je dashboard instellen hoeveel spelers er minimaal nodig zijn om een baan te kunnen reserveren. Je kunt er ook voor kiezen om een maximaal aantal spelers in te stellen, waardoor het bijvoorbeeld niet mogelijk is om met meer dan twee personen één baan te reserveren.

Bijzondere openingstijden

Het is nu mogelijk om 'bijzondere openingstijden' in te stellen. Denk aan vakanties of ingeplande trainingsgroepen waardoor er tijdelijk geen mogelijkheid is om banen te reserveren. We hebben daarom de mogelijkheid toegevoegd om periodes in te stellen waarop er niet gereserveerd of juist flexibeler gereserveerd kan worden.

Zo reserveer je een baan!

Spelers kunnen eenvoudig via de Woosh! app een baan reserveren bij een vereniging die gebruik maakt van het reserveringssysteem. Bekijk onderstaande video voor een uitleg.

De Woosh! app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store.


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×