Terug

Record aantal inschrijvingen Grand Prix | Master Finals Den Haag 25 en 26 mei

Het Grand Prix toernooi, het traditionele 1-4-6-8-toernooi van BC Drop Shot uit Den Haag, is ook dit jaar weer het podium van de Master Finals.

Dat betekent dat de top van de Masterranglijst in de single, dubbel en mix aanwezig is om uit te maken wie de Master van 2019 wordt!

Spannende strijd

De Master Finals beloven in de herensingle een spannende strijd te worden tussen o.a. Aram Mahmoud en Dennis Koppen. Maar in het Grand Prix toernooi staan ook grote namen als: Joran Kweekel en Luuk van Renswouw. Bij de dames maken Meike Versteeg en ‘thuis’ speelster Jaymie Laurens een goeie kans. Naast geplaatste spelers zijn er heel veel outsiders die het toppers zomaar eens heel moeilijk kunnen maken.

Kortom de unieke combinatie Master Finals met het Grand Prix toernooi staat garant voor twee dagen top- en breedtesport in een prachtige ambiance in ‘badmintonhoofdstad Den Haag’!

Gratis toegang

Het toernooi wordt gespeeld op Sportcentrum Mariahoeve, Het Kleine Loo 12 in Den Haag. Op zaterdag 25 mei van 9.00 uur tot ca. 21.00 uur en op zondag, 26 mei van 9.00 tot ca. 18.00 uur. De toegang is gratis.

MEEAT

Het toernooi is veel meer dan sport. Zo heerst een heerlijke sfeertje met op zaterdagavond voor iedereen - spelers en toeschouwers - de mogelijkheid om bij de MEEAT (meet&eat) te genieten van een heerlijke Indische maaltijd. Inschrijven hiervoor kan nog via de site www.grandprixtoernooi.nl.

RECORD

Deze editie breekt het record van vorig jaar. Met net geen 270 spelers en 399 partijen is het toernooi uitgegroeid tot een van de grootste events. Zelfs zo groot dat het toernooi maar liefst op 24 banen begint!

KOM GENIETEN

Dit toernooi is een bijzonder moment waarop de badminton community het badmintonseizoen 2018-2019 samen kan afsluiten. Het publiek zit tijdens de wedstrijden dicht op de banen en dat geeft een bijzondere, informele sfeer. Spelers én publiek worden goed verzorgd. Sportcentrum Mariahoeve ademt sport en sfeer met 25 tennisbanen, 5 squashbanen, een sauna, een sportrestaurant en een groot terras.

Wie maken dit mogelijk?

De sponsors van het Grand Prix Toernooi zijn Fysiopraktijk Rijswijk en Van de Kolk Hypotheken. BC Drop Shot is organisator en gastheer van het toernooi.


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×