Terug

Update: Bijscholingen & Opleidingen

Wil jij je startkwalificatie als trainer halen? Schrijf je dan nu snel in voor de opleiding BWF1, er zijn nog maar drie plekken over! De opleiding zal plaatsvinden in de weekenden van 30-31 oktober en 27-28 november in de sporthal van BC ’t Vennewater op het adres: Het Zevenhuizen 46, 1852 JC Heiloo.

Tijdens deze weekenden nemen de docenten van Badminton Nederland je zowel theoretisch als praktisch mee in hun ervaringen en krijg je alle tools aangereikt om een goede inhoudelijke en plezierige training te kunnen geven!

Kijk hier voor aanmelden en alle info over Opleidingen.

Bijscholing Dubbelspelen: 24 oktober
Gastvereniging gezocht! Wil jij deze bijscholing in je regio/bij je eigen club organiseren? Neem dan contact op met opleidingen@badminton.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Tijdens de bijscholing dubbelspelen leer je alle basisprincipes die schuil gaan achter techniek en tactiek in het dubbelspel. Welke opties heb je in de verschillende situaties en wat impliceren de verschillende keuzemogelijkheden voor je eigen vaardigheden en positie als koppel?

Impliciet leren: 30 oktober
Locatie: Den Haag
Tijdens deze bijscholing leer je hoe je oefeningen maakt waardoor impliciet leren gestimuleerd wordt. Hoe geef je aanwijzingen en aan welke knoppen kun je draaien om je leerdoel te behalen? Door impliciete leermethoden te hanteren stimuleer je kinderen zelf oplossingen te bedenken en zo op een hele veilige manier te leren en succesbeleving te hebben tijdens de training. Plezierige trainingen gegarandeerd dus!

Kijk hier voor info en aanmelden voor Bijscholingen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×