Terug

Vacature: één of meerdere artsen bij Yonex Dutch Open

De Yonex Dutch Open is een internationaal topbadmintontoernooi en maakt onderdeel uit van het Olympisch kwalificatietraject Tokyo 2020. Hier strijden top 20-spelers van de wereld en alle Nederlandse topbadmintonners om de titel. Er wordt gespeeld in de 5 volgende onderdelen: mannen- en vrouwenenkel, mannen-, vrouwen- en gemengddubbel.

Voor de Yonex Dutch Open zijn wij zoek naar een of meerdere artsen die op een of meerdere van onderstaande dagen en tijden aanwezig kunnen zijn in Topsportcentrum Almere:

Dinsdag 9 oktober – 8.00- 22.00
Woensdag 10 oktober – 8.00 – 22.00
Donderdag 11 oktober – 12.00 – 22.00
Vrijdag 12 oktober – 15.00 – 22.00
Zaterdag 13 oktober – 13.00 – 20.00
Zondag 14 oktober – 11.00 – 17.00

De diensten kunnen dus ook over meerdere artsen verdeeld worden.

Taakomschrijving
Het primaire doel van de arts is om te bepalen of spelers al da niet kunnen blijven spelen op het moment dat zich een blessure voordoet en of het noodzakelijk is deze eventueel in een ziekenhuis te laten behandelen.

Voorwaarden
Deze functie is een vrijwilligersfunctie. Onkosten worden vergoed op basis van de regeling onkostenvergoeding vrijwilligers. Tijdens het evenement wordt gezorgd voor koffie/thee, lunch en diner.

Inlichtingen
Inlichtingen over de inhoud van de functie kun je verkrijgen bij Hendrik Boosman, toernooidirecteur van de Yonex Dutch Open, hboosman@badminton.nl.

Reageren
Heb je interesse geef dit dan door via hboosman@badminton.nl t.a.v. Hendrik Boosman.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×