Terug

Vacature stagiair Marketing en Events

Badminton Nederland zoekt een enthousiaste leergierige Stagiair Marketing en Events.

Wie ben je?

Ben je een leergierige, communicatief vaardige HBO-student die niet schroomt om zijn/haar mening te geven en durft aan te pakken? Dan hebben wij bij Badminton Nederland voor jou een leuke stageplaats.

Dit ga je doen!

Op het bondsbureau zoeken we voor de periode september 2019 – februari 2020 een stagiair voor marketing- en evenementactiviteiten. Als stagiair help je mee om het marketing- en evenementen beleid van Badminton Nederland te realiseren. Er zijn veel verschillende zaken te doen tijdens je stage. Je denkt mee om een goede strategie voor onze concepten neer te zetten of over de praktische invulling van de uitvoering van de verschillende events. Zo zal je betrokken zijn bij de voorbereiding en uitvoering van Badmintonfestivals, het internationale badmintonevenement Yonex Dutch Open en de FZ Forza NK. Verder help je bij de verdere positionering van badminton in Nederland.

Je werkomgeving

Je standplaats is ons kantoor in Nieuwegein waar je in een informele sfeer samen met tien andere collega’s in een hecht teamverband samenwerkt. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent zelfstandig, creatief en werkt graag in teamverband.
 • Je hebt ervaring met werken met (sociale) media.
 • Je hebt een proactieve houding en flexibele instelling.
 • Je hebt goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Goede begeleiding.
 • Werken in een sportomgeving.
 • Werken in een enthousiast klein team

Ons aanbod

 • Goede begeleiding.
 • Werken in een sportomgeving.
 • Werken in een enthousiast klein team.

Wie zijn wij?

Werken bij Badminton Nederland betekent werken in een snelle, dynamische sportomgeving met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij bieden een breed scala aan badminton ondersteunende producten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Badminton Nederland heeft een landelijk bondsbureau en teams in de regio’s die zich richten op badminton op lokaal niveau.

Meer informatie

Te verkrijgen bij Matthijs Deken, Manager Marketing en Onderzoek, mdeken@badminton.nl en/of 030- 2020174.

Jouw reactie

Kandidaten kunnen reageren tot en met 31 augustus 2019. Stuur jouw motivatie naar sollicitatie@badminton.nl o.v.v. ‘Stagiaire marketing en events’.

Informatie over de organisatie is te vinden op www.badminton.nl.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×