Terug

Veel Oranje in kwartfinales RSL Lithuanian International 2019

Bij de RSL Lithuanian International 2019 in Panevezys staan Aram Mahmoud en de koppels Ties van der Lecq / Debora Jille, Wessel van der Aar / Alyssa Tirtosentono, Debora Jille / Alyssa Tirtosentono en Wessel van der Aar / Ties van der Lecq in de kwartfinales.

Mannenenkel

Aram Mahmoud (als achtste geplaatst) neemt het op tegen de als derde geplaatste Seng Zoe Yeoh uit Maleisië na zijn winst in de tweede ronde met 21/17, 21/14 op de Pool Mateusz Dubowski. Voor Thomas Sibbald eindigde het toernooi helaas na 4 partijen in de kwalificaties.

Mannendubbel

Het koppel Wessel van der Aar / Ties Van Der Lecq (als vijfde geplaatst) won met 24/22, 21/17 van Roman Altunian en Oleksandr Chakalov uit Oekraïne en gaat nu spelen tegen het Poolse duo Robert Cybulski/ Pawel Pietryja. Gijs Duijs en Brian Wassink wisten tot de tweede ronde te komen.

Vrouwendubbel

Ook Debora Jille en Alyssa Tirtosentono staan in de kwartfinales en hun tegenstander is daarin het koppel Aleksandra Goszczynska/ Magdalena Swierczynska uit Polen. Een ronde eerder wonnen de Nederlandse vrouwen met 21/15, 21/12 van Monika Radovska en Elena Komendrovskaja. Het duo Amy Tan / Dounia Pelupessy (Zwitserland) werd in de eerste ronde uitgeschakeld.

Gemengddubbel

De koppels Ties van der Lecq / Debora Jille en Wessel van der Aar / Alyssa Tirtosentono nemen het in hun kwartfinales op tegen respectievelijk het als zevende geplaatste Duitse koppel Niclas Kirchgessner/ Jule Petrikowski en Mads Muurholm en Signe Schulz (als vijfde geplaatst) uit Denemarken.

Eerder versloegen Ties en Debora (via kwalificaties naar hoofdtoernooi) knap de nummer 4 het Deense koppel Rasmus Espersen/ Christine Busch en waren Wessel en Alyssa met 19/21, 21/15, 21/14 te sterk voor David Walsh en Toni Woods

Vrouwenenkel

Amy Tan wist zich via het kwalificatietoernooi te plaatsen voor het hoofdtoernooi, waarin zij in de tweede ronde werd uitgeschakeld door de Duitse Miranda Wilson.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

Eken9839
Xubo7770Site
Ofuz0097Site

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×