Terug

Verslag Mixed Recreanten Team Toernooi (MRTT)

Op zondag 14 oktober jl. om 16:00 uur weerklinkt het laatste signaal waarmee het einde van de laatste partij wordt weergegeven en tevens het einde van een dagje badmintonnen.

Ruim 160 deelnemers hebben zich voor deze dag ingeschreven en zijn om 09:30 uur begonnen in een nog rustig Topsportcentrum in Almere, Helaas zonder het traditionele kopje koffie, omdat dit deel van de accommodatie nog niet geopend was.

In de loop van de ochtend begint het in het centrum drukker te worden en komen er regelmatig mensen in de breedtesportzaal binnen lopen om de sfeer op te snuiven. Die is zoals altijd goed, iedereen weet wanneer hij of zij moet spelen, op welke baan en tegen welk team. Langs de baan wordt er veel nieuws uitgewisseld

Omdat om half een de eerste finalepartij bij de Yonex Dutch Open wordt gespeeld, gaan vanaf dat moment veel spelers in hun rustpauze in de Topsportzaal kijken, volgens ons veel meer dan in voorgaande jaren.

Ook opvallend is het dat de prijsuitreiking met het minste aantal deelnemers uit de geschiedenis van dit toernooi om 16:10 uur plaats vindt. Een gevolg van een spannend herendubbel, die met een derde game beëindigd wordt. De korte ceremonie maakt het daarna voor de aanwezigen toch nog mogelijk dat deel te gaan bekijken.

Een geslaagde dag volgens deelnemers en toernooileiding en voor het laatst dit jaar op naar het volgende toernooi in Alphen aan de Rijn op 15 december.

Klik hier voor de uitslagen.

Via LRTT

Op de foto de winnaars en nummer twee MRTT 2018.

1E Plaats Mrtt 2018
2E Plaats Mrtt 2018

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×