Terug

Voorbeschouwing SportVen Mastertoernooi BC Drachten

Badminton Club Drachten organiseert op 24 en 25 augustus 2019 het SportVen Master Toernooi BC Drachten, alweer de 21e editie!

Dit jaar zien we een toename van het aantal deelnemers in de Masterklasse. We zijn blij dat we steeds meer spelers in de sterkste categorie mogen verwelkomen. We verwachten nog meer spannende wedstrijden op het allerhoogste niveau.

Sterk bezet Mastertoernooi

Maar liefst 4 heren in de top 10 van de nationale ranglijst nemen deel aan ons toernooi. De nummer 2 van Nederland, en tevens winnaar van vorig jaar Aram Mahmoud is er weer bij om zijn titel te verdedigen. Grote concurrentie krijgt hij van Dennis Koppen, Niels Veenstra (vorig jaar 2e) en Thomas Sibbald. Mooi is dat we oud-winnaar Nick Fransman weer mogen begroeten. Hij komt terug na blessureleed.

Bij het damesenkel is Jaymie Larens de grote favoriet. Zij is dit jaar als eerste geplaatst. Echter, we kunnen er zeker van zijn dat Nadia Choukri haar het erg moeilijk zal maken. Zij is namelijk titelverdedigster.

Categorie 4

Bij de heren zijn Rune van Dalm en Jonathan Li de grote kanshebbers op de titel in de herenenkel.Bij de dames verwachten we veel van Jara Oord en Sophie Ching.

Spannende partijen en gratis toegang! Het toernooi wordt gespeeld in sporthal Kortezwaag te Gorredijk (Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk).

Speeltijden van het toernooi: Zaterdag 10:00 – 19:00 uur Zondag 10:00 – 15:00 uur

Via BC Drachten

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×