Terug

Vraag het jouw ex-leden!

Het verloop van leden bij badmintonverenigingen is vaak hoog. Veel verenigingen hebben jaarlijks te maken met vertrekkende leden, tot soms maar liefst 25% van het ledenbestand. De vraag is natuurlijk: waarom stoppen zij? Vinden deze sporters de badmintonsport niet meer leuk, is er een blessure in het spel, biedt de vereniging te weinig speelmogelijkheid of gaat men simpelweg verhuizen?

Om deze reden(en) te achterhalen én hierop door te vragen is tijd en het stellen van de juiste vragen nodig. Dit is voor veel verenigingen geen prioriteit. Een gemiste kans, omdat uit deze antwoorden veel informatie is te halen die de vereniging verder kan helpen. 

Om badmintonverenigingen de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige manier meer inzicht te krijgen in waarom mensen stoppen kunnen zij vanaf nu gebruik maken van een kant-en-klare online vragenlijst van Badminton Nederland. De vereniging stuurt zelf de link van de vragenlijst aan de leden die zich hebben afgemeld. De resultaten van de enquête worden vervolgens door Badminton Nederland teruggekoppeld aan de vereniging*.

Interesse in de vragenlijst? Stuur een e-mail aan info@badminton.nl en ontvang de link.

* Ingevulde enquêtes van (ex-)leden ontvangt Badminton Nederland automatisch in een database. Onderzoeksgegevens worden niet gedeeld of verstrekt aan anderen dan de betreffende vereniging. Wel kan Badminton Nederland algemene analyses doen op de verzamelde data, om overkoepelend inzicht te krijgen in de stopredenen en behoeften van verenigingsleden. Eventuele publicatie van overkoepelende resultaten zullen nooit te herleiden zijn naar een vereniging of persoon.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×