Terug

Wisselende resultaten bij Europese Kampioenschappen U17 individueel

De Nederlandse spelers en speelsters hebben bij het individuele toernooi van de Europese Kampioenschappen in Gniezno (Polen) wisselende resultaten behaald op dag 2 en 3.

Vrouwenenkel

Nadia Choukri staat in de vierde ronde na overwinningen op Bjarnhild I Bud Justinussen van de Faeröer Eilanden met 21/10, 21/9 en vandaag op de Zwitserse Adina Panza met 21/19, 21/10.

Mannendubbel

Het koppel David van Dalm/ Rens Lagrouw is ook door en gaat nu spelen tegen Iakovos Acheriotis en Aris Kattirtzi uit Cyprus in de derde ronde na hun winst met 25/23, 19/21, 21/17 op de Roemenen Petre Comaneanu en Mihnea Craciun.

Vrouwendubbel

De koppels Jaymie Laurens/ Nadia Choukri en Diede Odijk/ Iris van Leijsen staan eveneens in de volgende ronde en nemen het daarin op tegen respectievelijk Anna Czuchra/ Julia Piwowar uit Polen en de Belgische Siebelijn de Sutter/ Lien Lammertyn.

Mannenenkel

Noah Haase werd na een bye in de eerste ronde uitgeschakeld in ronde twee door de Deen Mads Juel Møller met 6/21, 14/21. Door opgave van Dyon van Wijlick was het ook klaar voor Noah in het mannendubbel.

Gemengddubbel

Rens Lagrouw en Iris van Leijsen wisten na een bye en hun winst op het Turkse koppel Abdulsamet Ozdemir/ Cansu Ercetin met 17/21, 21/17, 21/17 helaas niet te winnen van het als nummer zes geplaatste koppel uit Spanje Jacobo Fernandez en Lucia Rodriquez. Zij verloren met 20/22,16/21.

Badminton Europe doet live-streamen op YouTube pagina: https://www.youtube.com/user/B...

Kijk voor de uitslagen en speelschema's op: https://bwf.tournamentsoftware...

Foto's Badminton Nederland

Lgcl6855
Jphf2017
EJK

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×