Terug

Woensdag 2 januari 2019 voorspeeldag Regionale Trainingscentra

Op woensdag 2 januari 2019 zal er op het nationaal trainingscentrum Papendal een voorspeeldag voor de Regionale Trainingscentra (RTC) gehouden worden.

De RTC’s van Badminton Nederland zijn te vinden in Deurne, Den Haag, Almere en Arnhem. Op een RTC trainen spelers 4 dagen in de week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) vanaf de leeftijd 11/12 jaar tot ongeveer 16/17 jaar. Deze trainingen worden gecombineerd met het volgen van onderwijs in de buurt van de locatie waar getraind wordt. Als een speler 4 dagen in de week traint krijgt deze speler ook een talentstatus van NOC*NSF, zodat deze speler zich makkelijker kan aanmelden bij een lootschool.

Het doel van een RTC is dat talentvolle spelers worden klaar gestoomd op technisch, tactisch en fysiek gebied om zo mogelijk door te stromen naar de Nederlandse Jeugdselectie.

De voorspeeldag is opgedeeld in twee keer 1,5 uur.

♦Training voor RTC Deurne en RTC Arnhem: 11:00 -12:30 uur
♦Informatiebijeenkomst ouders: 12:00 - 13:00 uur
♦Training voor RTC Almere en RTC Den haag: 12:45 -14:15 uur

De trainingen zullen onder leiding staan van de Technische staf van Badminton Nederland.

Graag horen wij zo snel mogelijk de namen van spelers/talenten die in aanmerking komen voor deze voorspeeldag: klik hier voor de selectiecriteria. Ken jij of ben jij dit talent? Aarzel niet en stuur jouw aanmelding naar topsport@badminton.nl.

Op deze manier hopen we samen de talenten te vinden en de kans te bieden zich verder te ontwikkelen richting de Nederlandse Jeugdselectie.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×