Terug

‘Woosh!’, het nieuwe badmintonplatform voor

Op 19 juni meldden wij dat er een reserveringssysteem in ontwikkeling is voor verenigingen. Samen met Sportunity, een digitaal sportmarketingbureau, wordt het nieuwe gratis badmintonplatform Woosh! ontwikkeld. Vanaf vandaag kun je je als vereniging alvast aanmelden.

Verantwoorde heropening van de verenigingen

Middels Woosh! ondersteunt Badminton Nederland haar verenigingen om op een moderne en eenvoudige wijze weer verantwoord open te gaan. Via deze app kunnen spelers een baan reserveren of zich direct inchecken bij een speellocatie. Zo kan de vereniging inzicht houden in de bezetting van haar banen en de registratie van de spelers doen, om zo invulling te geven aan het vernieuwde sportprotocol. De vereniging kan middels het aan de app verbonden dashboard zelfstandig bepalen hoe zij haar vereniging wil gaan organiseren en of reserveren wel of niet toegestaan is en onder welke voorwaarden zij dit willen gaan doen.

Reserveren is in het vernieuwde protocol niet meer verplicht, maar registratie van bezoekers wordt wel ten zeerste aangeraden. Via Woosh! kun je gemakkelijk registreren wie er speelt. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat jij als vereniging de nodige registratie in jouw dashboard hebt en hiermee bij een eventuele uitbraak spelers kan informeren. Door te laten reserveren voorkom je wachtende spelers en te drukke uren. Middels de mogelijkheid om ook direct in te checken, houd je de flexibiliteit voor spontane potjes.

Je kan jouw vereniging vanaf vandaag aanmelden voor het platform. Op volgorde van aanmelding, zullen verenigingen toegang krijgen tot het platform. Op 14 juli van 19:30-20:30u wordt een webinar georganiseerd voor venigingen, waarin uitleg wordt gegeven over het platform. Ook is er dan de mogelijkheid om vragen te stellen.

Meld jouw vereniging aan voor Woosh!

Meld jouw vereniging aan voor Woosh!

Aanmelden

Woosh! voor meer speelplezier

Naast deze noodzakelijke ondersteuning, biedt Woosh! voor spelers en verenigingen ook heel veel nieuwe leuke mogelijkheden. Zo kunnen spelers, andere leden en niet-leden uitdagen, statistieken bijhouden en kan jouw vereniging ook haar eigen verenigingsranglijst organiseren. Daarnaast is Woosh! straks ook beschikbaar voor niet-leden om te zien waar men allemaal kan badmintonnen. Ook deze spelers kunnen zo op een moderne manier kennis maken met onze sport. Vervolgens kunnen we deze spelers ook informeren over het verenigingsaanbod en kennis laten maken met jouw vereniging.

Steeds meer mogelijkheden

Naast eerder genoemde functionaliteiten, zal Woosh! het komende seizoen verder ontwikkeld worden met nog meer leuke en nuttige functionaliteiten voor zowel het beschikbaar stellen van je banen aan leden en niet-leden, organiseren van je vereniging, organiseren van toernooitjes en het binden van nieuwe doelgroepen.

Woosh! wordt de komende 6 maanden volledig gratis aangeboden. Na dit half jaar zal de basis (registreren en direct inchecken) gratis blijven, maar zal er voor de extra functionaliteiten zoals vooraf reserveren, verhuren en nieuwe functionaliteiten een maandelijkse (laagdrempelige) vergoeding worden gevraagd.

Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar info@wooshapp.nl.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×