Terug

Workshop AVG voor badmintonverenigingen - woensdagavond 10 oktober tijdens de Yonex Dutch Open in Almere

Doe je ook mee aan de workshop en ontvang dan meteen een gratis toegangsticket voor een dag in het finaleweekend van de Yonex Dutch Open!

Woensdagavond 10 oktober – tijdens de Yonex Dutch Open
Topsportcentrum Almere – van 19.30 uur tot 22.00 uur

Deze workshop is een onderdeel van de Waanzinnige Workshop Week van Badminton Nederland.WORKSHOP AVG 

(Help, mijn badmintonvereniging wil geen juridische claims!)

Het was en is in het jaar 2018 misschien wel een van de allerbelangrijkste vraagstukken waar (ook) badmintonverenigingen mee te dealen hadden en hebben. De nieuwe wet AVG, die op 25 mei 2018, is ingegaan. Ter bescherming van de privacy van de leden. Je kunt er van alles en nog wat van vinden, maar linksom of rechtsom: ook een badmintonvereniging moet zich aan de wet houden.
En daarom een spannende, bruisende, leerzame en inspirerende workshop AVG.


• Voor wie? 

Voor bestuurs- en of commissieleden van badmintonverenigingen – aangesloten bij Badminton Nederland – die eens goed bijgepraat willen worden over de AVG en wat er sinds 25 mei 2018 is gebeurd. En, waar de valkuilen in zitten. En juist ook voor die verenigingen die willen voorkomen dat ze boetes krijgen omdat ze zich niet aan de wet houden.

• Wat kun je verwachten? 

In ieder geval géén saai rechtencollege. Integendeel. We pakken het bij deze workshop op een hele andere wijze aan. We gaan jouw kennis op het gebied van AVG testen. Die leuke prikkelende kennistoets is de basis voor alle interactie tijdens de workshop, waar we je bovendien ook nog eens bizarre dilemma’s zullen voorleggen.

Hoewel bizar? Het is misschien wel de dagelijkse juridische praktijk waar een badmintonvereniging voor staat?

• Wat weet je na afloop? 

Je hebt hele praktische handvatten om je wettelijk verplichte AVG-beleid voor jouw vereniging nóg beter te maken. Je privacystatement zal worden geoptimaliseerd. En je zal nóg meer AVG-proof zijn. En dat is mooi! Want jouw badmintonvereniging zit helemaal niet te wachten op juridische claims.

• Wie geeft deze workshop? 

Mr. Arthur van der Hoeff, gespecialiseerd in Verenigingsrecht en directeur/bestuurder bij Vereniging en Recht, heeft toegezegd deze workshop in samenwerking met Badminton Nederland te verzorgen.

• Maximum aantal deelnemers: 

30

• Aanmelden?

Dat doe je hier!

• Kaartjes voor de Yonex Dutch Open: 

Natuurlijk begrijpen wij dat je tijdens de workshop geen wedstrijden zult kunnen bekijken. We bieden je – mits je de workshop volgt – voor een ander dag tijdens de Yonex Dutch Open een gratis toegangskaartje aan!  

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×