Terug

Workshop Free Publicity voor badmintonverenigingen - zondagochtend 14 oktober in Almere

Op zondagochtend 14 oktober - voorafgaand aan de finales van de Yonex Dutch Open - organiseert Badminton Nederland een prikkelende workshop Free Publicity voor badmintonverenigingen. We nodigen je van harte uit. Kosteloze deelname. Maar... wel aanmelden uiteraard....

We nodigen je daarom uit...

WORKSHOP FREE PUBLICITY
(Meer media-aandacht voor jouw badmintonvereniging!)

Hoe gaaf is het als jouw badmintonvereniging vaker in de (lokale) krant komt. Of misschien zelf op de lokale radio of TV? 

We noemen dat Free Publicity. 

Het interessante is dat je dus gratis aandacht genereert bij potentiële leden, maar tegelijkertijd ook je huidige leden laat zien dat je een actieve vereniging bent. 

Kortom… hoe kom je in de krant met jouw vereniging. De strategie hierop gaat veel verder dan alleen maar het uitsturen van een persberichtje!

.

Deze workshop is een onderdeel van de Waanzinnige Workshop Week.

Wanneer en waar?

Zondagochtend 14 oktober 2018
Topsportcentrum Almere
van 10.00 uur tot 12.00 uur

Voor wie?  

Voor bestuurs- en of commissieleden van badmintonverenigingen – aangesloten bij Badminton Nederland – die zich bezighouden met media en communicatie. Maar ook bijvoorbeeld voor spelers en speelsters van het eerste team van jouw badmintonvereniging die meer in the picture wille komen.          

Wat kun je verwachten?   

In de 2 uur durende workshop kun je ongekend veel interactie verwachten. Op bruisende wijze neemt de workshopgever je mee in de wereld van de traditionele media, zoals kranten, radio en TV en hoe jouw badmintonvereniging de kansen vergroot om daar onder de aandacht te komen. Je zult niet stil zitten. Want, we behandelen ook nog enkele interviewtechnieken. Hoe trek je het interview naar je toe, zelfs als de journalist jou lastige vragen stelt! 

Wat weet je na afloop?      

Je hebt vele praktische handvatten die jouw badmintonvereniging al meteen de volgende dag in de praktijk kan brengen. Je gaat je kansen vergroten op media-aandacht. Maar ook zul je er van bewuster zijn dat jouw vereniging een verhaal heeft dat verteld kan worden. 

Wie geeft deze workshop? 

Jerry Helmers, medewerker van de afdeling communicatie bij Badminton Nederland, heeft een eigen media-bedrijf en heeft in de afgelopen jaren al meer dan 150 workshops Free Publicity gegeven. 

Tevens adviseert hij het bedrijfsleven op dit vlak. Jerry is zelf regelmatig te horen als opiniemaker bij BNR Nieuwsradio. Ook publiceert hij elke twee weken een beruchte column in de Financiële Telegraaf. 

Hij kent dus het klappen van de zweep. Met plezier zal hij de badmintonverenigingen meenemen in een interactief verhaal over Free Publicity. 

Maar wees gewaarschuwd… Misschien word jij wel tijdens deze workshop door Jerry geïnterviewd. Trap jij wel of niet in zijn sluw opgezette val? 😊      

Deze workshop is in verschillende vormen al meerdere malen aan badmintonverenigingen in Nederland gegeven. De reacties waren altijd lovend.                   

Maximum aantal deelnemers:       

 18 

Aanmelden? 

Dat doe je hier!    

Kaartjes voor de Yonex Dutch Open:       

Je ontvangt – als je deze workshop hebt gevolgd – een gratis toegangskaartje om – na afloop van de workshop – de wedstrijden van de Yonex Dutch Open te komen bekijken.

 

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×