Terug

Workshop Toernooi Organiseren - zaterdagmiddag 13 oktober, tijdens de Yonex Dutch Open. Voor alle toernooi-organisatoren van Nederland!

Badminton Nederland organiseert op zaterdagmiddag 13 oktober - tijdens de Yonex Dutch Open - een leuke workshop 'Hoe organiseer je een toernooi?'

We nodigen je van harte uit. Deze workshop is onderdeel van de Waanzinnige Workshop Week, die we tijdens de Yonex Dutch Open organiseren.

Waar en Wanneer?

Zaterdag 13 oktober (14.00 uur – 16.30 uur)
Topsportcentrum Almere
Tijdens de Yonex Dutch Open

HOE ORGANISEER JE EEN TOERNOOI?

Ontzettend veel badmintonliefhebbers kijken altijd weer reikhalzend uit naar het toernooiseizoen. 

Misschien ben jij wel één van de organisatoren van één van die toernooien en natuurlijk wil jij het zo goed mogelijk op orde te hebben om jouw klanten (al die badmintonspelers!) zo goed mogelijk te bedienen.

Tijdens deze workshop gaan we in op alle aspecten rondom de organisatie van een badmintontoernooi. 

Van de belangrijke wedstrijdplanning tot aan het maken van een sluitend budget, de takenlijsten, de draaiboeken. Hartstikke interessant om dat weer eens even goed door te nemen. 

Bovendien leuk om ook tijdens de workshop van gedachten te kunnen wisselen met andere toernooiorganisatoren. Overigens is deze workshop ook perfect geschikt voor al diegenen die nog nooit een toernooi hebben georganiseerd. 

Maximaal: 25 personen 

Aanmelden? 

 Dat doe je hier!     

Kaartjes voor de Yonex Dutch Open

Je ontvangt – als je deze workshop hebt gevolgd – een gratis toegangskaartje om op zondag de wedstrijden van de Yonex Dutch Open te komen bekijken.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×