Terug

Workshop Sales en Sponsoring - Een inspirerende (en verrassende!) workshop over sponsorwerving voor badmintonverenigingen in Nederland

Moet jouw badmintonvereniging ook financieel de eindjes aan elkaar knopen? En vind je het ook superlastig om sponsors te werven? (Misschien vind je het zelfs eng om die sponsors te benaderen?).

Want, wát moet je precies vragen?
En kun je misschien véél méér vragen?
Hoe gaaf is het als je méér sponsors voor langere tijd aan jouw vereniging kunt binden?

Daarom nodigen we je uit voor workshop SALES & SPONSORING voor badmintonverenigingen in Nederland. 

Deze workshop is onderdeel van de Waanzinnige Workshop Week die tijdens de Yonex Dutch Open wordt georganiseerd. 

Wanneer?

Zaterdagochtend 13 oktober
Van 10.00 uur tot 12.30 uur
Topsportcentrum Almere

Voor wie?        

Voor bestuurs- en of commissieleden van badmintonverenigingen van Badminton Nederland  die graag méér sponsors voor de vereniging stevig aan zich willen binden en ook betere en slimmere afspraken hopen te maken met die sponsors.     

Wat kun je verwachten?         

Het zoeken naar en vinden van sponsors is ‘resultaatgerichte verkoop’. Sales dus, niets softs áán. 

We gaan op een bijzonder interactieve en prikkelende wijze van start met het voorbereiden van een goed sponsorgesprek. 

  • Weet je wát je wilt verkopen? 
  • Kun je het gezamenlijke belang van de ondernemers en bedrijven met jouw club definiëren zodat de kans aanzienlijk groter wordt dat ze jouw badmintonvereniging gaan sponsoren?  
  • Kun je dat vooraf niet, bespaar je dan de moeite!       

Wat weet je na afloop?           

Je krijgt praktische handvatten die jou gaan helpen sponsors aan jouw vereniging te binden. We behandelen de belangrijkste stappen van een sponsorgesprek en de voorbereiding hiervan. Bovendien voer je tijdens deze workshop ook een sponsorgesprek. 

(Reken er maar op dat we je het lastig zullen maken, maar weet tegelijkertijd óók dat je ná de workshop beter weet hoe je een ‘Nee’ in een ‘Ja’ kunt omzetten!)   


Wie geeft deze workshop?      .           

De workshop wordt gegeven door Robert Bosch, al zeer lange tijd werkzaam in Sales. Niet alleen moet hij zijn ruim 600 klanten weten te motiveren zijn producten te verkopen, hij moet ook zijn eigen team elke dag weer aansturen om de verkoop op gang te houden. 

Robert is daarnaast lobbyist voor een branchevereniging: maar ook dát is verkoop. Ideeën moeten inspirerend worden overgebracht.         

Het specialisme van Robert zit hem in het sluiten van de deal!   En wat voor een deal!   We gaan dus letterlijk Outside The Box met deze workshop!     

foto: Robert Bosch

Badminton Nederland heeft er dit jaar bewust voor gekozen om deze workshop eens te laten geven door een professional uit de Sales. Wij zijn er nl. van overtuigd dat we me z’n allen heel veel (en vaak ook: méér!) kunnen leren als we juist andere professionals aan het woord laten, die hun eigen topervaringen met veel plezier willen delen. Geen standaard workshop dus. Wel volop nieuwe en verrassende inspiratie!   


Een BONUS voor de deelnemers aan deze workshop...  (#wow!)

Alle deelnemers aan deze workshop ontvangen een voucher om bij Dé Nederlandse Debatclub in Amsterdam nog eens vijf extra trainingen te volgen op het gebied van het kunnen overtuigen in een pitch. 

Die vijf extra trainingen kunnen naar eigen inzicht op zelf gekozen data worden gevolgd, maar wel vóór 1 juli 2019. 

Maximum aantal deelnemers: 

18       

Aanmelden? 

Dat doe je hier!

Kaartjes voor de Yonex Dutch Open: 

Je ontvangt – als je deze workshop hebt gevolgd – een gratis toegangskaartje om op zaterdag – na afloop van de workshop Sales en Sponsoring – de wedstrijden van de Yonex Dutch Open te komen bekijken.


 

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×