Terug

Workshops voor verenigingen bij FZ FORZA - Nederlandse Loterij NK 2023

Tijdens de FZ FORZA - Nederlandse Loterij NK 2023 organiseren wij op zaterdag 4 februari 2023 diverse informatiebijeenkomsten voor verenigingen. Deelname aan deze bijeenkomst(en) is gratis voor Badminton Nederland-verenigingen. Je ontvangt tevens een vrijkaartje om vooraf of na afloop te genieten van topbadminton op nationaal niveau tijdens de FZ FORZA - Nederlandse Loterij NK 2023.

Aan welke informatiebijeenkomst(en) kan ik deelnemen?

Nieuwe opzet Jeugdcompetitie van 10.30 uur tot 12.00 uur
Vanaf het seizoen 2023-2024 gaat er een nieuwe landelijke jeugdcompetitie van start. Deze competitie zal alle regionale jeugdcompetities vervangen. Met de landelijke jeugdcompetitie willen wij een boost geven aan badminton voor de jeugd. In deze link vind je de opzet van de landelijke jeugdcompetitie. Bij de ontwikkeling van de opzet is goed gekeken naar de huidige regionale competities, huidige knelpunten en de trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Op deze manier beogen wij de grootst mogelijke positieve impact te behalen. Op 4 februari heb je de mogelijkheid om ons al je vragen te stellen over de nieuwe jeugdcompetitie.

BN voor verenigingen Premium van 12.30 uur tot 14.00 uur
Vanaf januari 2023 is BN voor Verenigingen het nieuwe platform voor de Nederlandse badmintonverenigingen, waarmee LA-Online komt te vervallen. Badminton Nederland en FOYS, partner en ontwikkelaar, nodigen je op deze dag graag uit voor een informatiebijeenkomst om vragen over het eerste gebruik te beantwoorden, een doorkijkje te geven naar de toekomstige digitale mogelijkheden en om een demo te geven van het volledige verenigingspakket BN voor Verenigingen Premium. In deze interactieve sessie heb je ook de mogelijkheid om aan te geven wat voor jullie relevante functionaliteiten zijn.

Veilig sportklimaat van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere badmintonner moet onze mooie sport op een veilige manier kunnen beoefenen. Uit het onlangs uitgevoerde prevalentie-onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag (GOG) blijkt dat dit ook in onze sport lang niet altijd vanzelfsprekend is. Uit de resultaten blijkt dat veel leden niet weten waar ze terechtkunnen binnen hun vereniging na een ervaring met GOG. Daarom organiseren we in samenwerking met Centrum Veilige Sport Nederland (CVSN) een informatiebijeenkomst over het realiseren van een veilige badmintoncultuur op de verenigingen. Tijdens de bijeenkomst bespreken we zaken als de richtlijnen voor een normatief kader voor gewenst gedrag, hoe je omgaat met GOG op de vereniging en wat het belang is van een vertrouwenscontactpersoon.

Mocht je vragen hebben dan horen wij deze graag via info@badminton.nl. Wij hopen je te ontmoeten op zaterdag 4 februari 2023.

Klik hier om je aan te melden.

NK

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×