Badminton & corona

Badminton & corona

Bekijk hier het Badmintonprotocol vanaf 5 juni.

De afgelopen maanden beheerst de berichtgeving omtrent de coronacrisis alle media. Ook via onze eigen kanalen hebben we al veel aandacht aan de coronaproblematiek geschonken. Om niet te verdwalen in de berichtgeving hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt van de belangrijkste informatie en handige links.

(Laatste update: 4 juni 2021)

Competitie

Op dit moment gaan we er vanuit dat we in september kunnen starten met de bondscompetitie 2021-2022, maar er liggen ook scenario's klaar om in oktober of november te starten.

We weten dat een aantal verenigingen te maken heeft het met feit dat de sporthal in gebruik is voor het vaccinatieprogramma. Deze problemen zijn gesignaleerd bij NOC*NSF die in gesprek is met het ministerie van VWS.

Supportteam

Badminton Nederland heeft een Supportteam in het leven geroepen bestaande uit vertegenwoordigers vanuit de regio’s en vanuit de landelijke organisatie. Het doel van dit team is om verenigingen in coronatijden nog beter te ondersteunen bij vragen & uitdagingen. De regiovertegenwoordigers staan dicht bij de verenigingen, kennen de lokale situatie goed en zijn bekende gezichten voor verenigingsbestuurders.

Financiële regelingen

De overheid heeft sinds het begin van de uitbraak van het coronavirus in Nederland een aantal financiële regelingen in het leven groepen om ondernemers, bedrijven en sportverenigingen te ondersteunen.

Een compleet overzicht van alle financiële regelingen is hier te vinden.

Ondersteuning NOC*NSF

NOC*NSF heeft alle informatie en meest prangende vragen over de maatregelen omtrent de coronacrisis en de invloed op de sportwereld overzichtelijk gebundeld. Kijk hier voor de FAQ voor een overzicht.

Sport Supportdesk
Er is tevens een gezamenlijke supportdesk voor de sport omtrent alle vragen over de gevolgen van het coronavirus. Hieronder vind je de contactgegevens.

Email: sportsupport@nocnsf.nl
WhatsApp: 06-82488768

Handige links

Sportprotocol NOC*NSF

Badminton Sportprotocol

Q&A Juridisch NOC*NSF

Nieuwsupdates

2021

Week 22
Week 21
Week 20
Week 19
Week 18
Week 16
Week 14
Week 13
Week 12
Week 11
Week 10
Week 9
Week 8
Week 7
Week 6
Week 5
Week 4
Week 3
Week 2

2020

Week 51
Week 50
Week 46
Week 42

Week 40
Week 39
Week 34
Week 30
Week 28
Week 27
Week 26
Week 25

Week 24
Week 23
Week 22
Week 21
Week 20
Week 19
Week 18
Week 17
Week 15
Week 12

Vragen en ondersteuning

Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem?

Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×