Terug

BC Voorburg ontvangt erepenning

De jubilerende Badmintonclub Voorburg ontving tijdens het eindejaarstoernooi op 28 december de erepenning voor 50 jaar badmintonpromotie. Penningmeester van Badminton Nederland Rémon Verbeek overhandigde deze erkenning aan Gert Scholtes, voorzitter van Badmintonclub Voorburg.

Rémon Verbeek over 50 jaar Badmintonclub Voorburg: “Ik heb als badmintonner regelmatig tegen BCV gespeeld. Veel van deze clubs zijn inmiddels gefuseerd, maar BCV is er nog steeds. En hoe! Een bloeiende vereniging die veel organiseert voor haar leden en een geweldige promotor is voor de badmintonsport.”

Gert Scholtes was zeer vereerd met de erepenning: “Dit is de kroon op ons jubileumjaar. 50 jaar BCV hebben we een jaar lang groots gevierd met activiteiten voor alle leden; ik denk aan het jeugd- en seniorenkamp, lustrumfeest, escaperoom, ons open toernooi en nog veel meer. Dank zij alle vrijwilligers en actieve leden blijven we doorgaan onder het motto: bij BCV doe je mee.”

Bcvoorburg Erepenning 20181228

Lustrumjaar

In 2018 werd het 50-jarige bestaan van Badmintonclub Voorburg gevierd. 28 december was de laatste activiteit van dit jaar met een gezelligheidstoernooi voor leden en oud-leden waarbij vele herinneringen werden opgehaald. Aan het seniorenkamp dat voor het eerst in de geschiedenis werd georganiseerd, badmintonactiviteiten tot het optreden van de eigen BCV-band tijdens het lustrumfeest en de BCV-veiling met een opbrengst van 2000 euro voor de club.

BDO Open Toernooi op 20 april 2019

Ook 2019 wordt een mooi badmintonjaar voor BCV. De vijfde editie van het pouletoernooi van Badmintonclub Voorburg vindt plaats op 20 april 2019. Er worden singels, dubbels en gemengd dubbels gespeeld in de categorieën 4 en 6. Meer informatie en aanmelden kan via de site van www.badmintonvoorburg.nl.

Over Badmintonclub Voorburg

BCV is een bloeiende vereniging voor iedere badmintonliefhebber: jeugd en volwassenen, competitiespelers en recreanten die dit jaar haar 50-jarige bestaan viert met vele activiteiten. Bij BCV kan iedereen op zijn eigen niveau trainingen volgen, onderling partijen spelen en meedoen aan de competitie. Zo’n 200 leden badmintonnen op maandag- en vrijdagavond in sporthal Forum Kwadraat in Voorburg. Meer info is te vinden op www.badmintonvoorburg.nl.

Bericht verkregen via BC Voorburg

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×