Terug

BCRS langer gastheer RSK Zuid-West

Vrijdagavond 10 juli vond in de kantine van Badminton Centrum Ritte-Spijkenisse (BCRS) de ondertekening plaats van een contract voor de organisatie van een belangrijk toernooi voor BCRS, de Regio Senioren Kampioenschappen (RSK). BCRS mag dit toernooi nog drie jaar organiseren.

Afgelopen vrijdagavond was het druk bij BCRS. Leden en introducees konden voor het eerst weer badmintonnen in sporthal Maaswijk en gebruik maken van een actie om gratis te badmintonnen. In de kantine was het bestuur van BCRS druk in gesprek met de gedelegeerde van Badminton Nederland Gert-Jan van der Lee, wethouder Martijn Hamerslag van de gemeente Nissewaard en directeur Dimitri van Vliet van hoofdsponsor SVP Schoonmaak.

In de afgelopen vier jaar heeft BCRS de RSK georganiseerd en is het toernooi elk jaar gegroeid in deelnemers. Een belangrijk toernooi voor zowel BCRS als voor Badminton Nederland dus!

Voorzitter Ron Vollenga dankte zowel Badminton Nederland voor het toekennen van nog eens drie RSK toernooien aan BCRS, als de gemeente Nissewaard voor hun betrokkenheid bij het toernooi. De voorzitter dankte verder de sponsors, waaronder de aanwezige hoofdsponsor SVP Schoonmaak voor de steun die nodig is om dergelijke toernooien te kunnen organiseren.

Na ondertekening van het contract kon de champagne ontkurkt worden om te proosten op een mooie samenwerking! De eerstvolgende RSK voor de regio Zuid-West staat voor eind november gepland.

2020 Rsk Verlening Contract Bcrs

(Bericht & foto: BCRS)

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×