Terug

Belronde

Corona heeft wereldwijd aardig toegeslagen. De sociale, emotionele en economische impact is groot. Niet alleen voor onze geliefde sport, maar ook op veel ander gebied gaan dingen anders dan we gewend zijn. Hoe dichtbij is de slogan “Binden en verbinden” niet gekomen nu juist de (ver)binding met jullie leden er nauwelijks meer is: dichte sporthallen, gesloten sportkantines enz.

Toch lees ik op verschillende websites van verenigingen dat ze in deze coronaperiode op een leuke creatieve manier hun leden proberen te (ver)binden. Daarnaast proberen wij als regioteam ook de binding te behouden met onze verenigingen, en willen wij de verenigingen laten weten dat we aan ze denken. Wat kunnen wij nog meer betekenen voor jullie?

Om antwoord op deze vraag te krijgen zal er binnen onze regio een belronde worden gehouden. Regiovrijwilligers zullen telefonisch contact opnemen met verenigingen om o.a. te horen hoe het met de verenigingen gaat in deze coronatijd. Naast de standaardzaken zoals competities en toernooien, willen we ons ook meer gaan toeleggen op verenigingsondersteuning.

Inmiddels hebben we n.a.v. de mail een 40-tal reacties binnengekregen.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×