Terug

Badminton doen we samen!

Net als de rest van Nederland maakt de badmintonwereld een moeilijke periode door. Door het pakket aan maatregelen van de overheid kunnen we nu niet badmintonnen in de zaal en missen we natuurlijk onze badmintonvrienden. Ondanks alle negatieve aspecten willen we met een open en positieve blik vooruit blijven kijken en verenigingen handvatten geven om deze pittige periode goed door te komen.

Alternatief

Door de verlenging van de lockdown hebben we deze week besloten om helaas alle lopende competities per direct te beëindigen. Daarnaast betekent dit ook dat er dit seizoen geen (regionale) competities meer worden opgestart. Momenteel hebben we geen zicht op wanneer er versoepelingen plaatsvinden, maar we willen alternatieve wedstrijdvormen aanbieden, bijvoorbeeld toernooien, natuurlijk indien de situatie dit toestaat. Uitgangspunten daarbij zijn in ieder geval dat het aanbod makkelijk uit te voeren is voor verenigingen en dat er geen deelnamekosten zijn.

Samen

Badminton is een zeer sociale sport en dat blijkt ook uit de geluiden die we ontvangen vanuit het land: ‘We missen onze badmintonvrienden en het spelletje.’ Op sociale media zien we veel verenigingen leuke online activiteiten organiseren zoals een pubquiz, borrel of bingo. Hartstikke mooi en zo blijf je als vereniging in verbinding met jouw leden.

‘Verbondenheid’ is eigenlijk het toverwoord in deze periode, maar dit valt of staat met de beschikbaarheid van vrijwilligers om iets te organiseren. Uiteraard is het niet alleen belangrijk om de vrijwilligers actief te benaderen, maar ook juist de leden die de afgelopen maanden niet in de sporthal zijn geweest om welke reden dan ook. Maar hoe blijf je nou goed verbonden met de leden?

Om deze vraag te beantwoorden communiceren we de komende weken tips and tricks om in verbinding te blijven met jouw leden. Heb jij als vereniging zelf een goede manier om met jouw leden in contact te blijven of heb je leuke ideeën? Laat het ons dan weten! Dan kunnen we dit delen met de rest van badmintonnend Nederland en elkaar inspireren. Zo houden we onze badminton community sterk!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×