Terug

In memoriam Hans Kammenga

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Hans Kammenga vorige week op 80-jarige leeftijd is overleden. Hans was betrokken bij het District Centrum vanaf 1983. Hij heeft vele functies bekleed waaronder die van districtsvoorzitter. Deze functie heeft Hans met veel enthousiasme en deskundigheid vervuld van 1990 t/m 2001.

Als voorzitter van het districtsbestuur had hij te maken met de totale organisatie en het aansturen van het districtsbureau. Als voorzitter moest hij ook aanwezig zijn bij de landelijke vergaderingen, die te maken hadden met het functioneren van de nationale badmintonbond en was hij vaak present op grote landelijke toernooien en bij evenementen.

Hans is vanwege zijn vele verdiensten voor het district onderscheiden met de zilveren en de gouden districtsspeld. Ook is Hans Lid van Verdienste bij Badminton Nederland. In 2014 is Hans benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Na vele jaren is Hans gestopt met het werk voor het district en kon hij alle tijd vrij maken voor zijn grote hobby; fietstochten/-vakanties met zijn echtgenote!

Hans is aan zijn laatste fietstocht begonnen

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt

(bovenstaande tekst uit zijn rouwkaart)

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×