Terug

NBBJ afscheid van vier spelers

Loon naar werken.
Dinsdag 18 aug was de één na laatste training van de NBBJ.
We hebben afscheid genomen van 4 spelers.

Voor Chevayo en Steven heeft het 4 jaar en voor Vihaan en Pim heeft het 2 jaar geduurd voordat zij het niveau hadden en werden aangenomen bij het RTC Eindhoven.

Chevayo en Steven zijn zo’n 4 seizoenen geleden vanuit de kringtraining aangenomen als vastspeler van de NBBJ terwijl Vihaan en Pim dit 2 seizoen geleden hebben gedaan

Gemiddeld 3 x in de week serieus trainen, harder, sneller, meer geplaatst, slimmer, meer en altijd maar willen leren, veel toernooien spelen hebben uiteindelijk geresulteerd dat zij net voor het begin van de Corona mochten voorspelen.

In de selectie van het RTC Eindhoven gaan Chevayo en Steven 4 x in de week in de ochtend trainen van 07.15 tot 09.15 om daarna aansluitend naar school te gaan. Vihaan en Pim gaan dit voorlopig 2 x per week opbouwend naar meer doen. Als NBBJ zijn we er trots op dat we een steentje hebben kunnen bijdrage om de doelen die onze sporters gesteld hebben voor een deel waar te maken. Wij wensen hen een sportieve toekomst toe en laat ze een voorbeeld zijn voor meer.

Voor informatie: hoofdtrainer@nbbj.nl

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×