Afgevaardigden

Afgevaardigden zijn de schakel tussen de Bondsvergadering en de verenigingen. Zij zijn de stem van de verenigingen tijdens de Bondsvergadering. Verenigingen kunnen via de afgevaardigden invloed uitoefenen op het te voeren beleid binnen Badminton Nederland. De afgevaardigden hebben dan veel contact met verenigingen, andere afgevaardigden binnen de regio, bestuur Badminton Nederland en de werkorganisatie van Badminton Nederland.

De afgevaardigden worden per regio gekozen door de Regiovergadering. Afgevaardigden worden gekozen voor de duur van een periode van vier jaar en zijn twee keer aansluitend herkiesbaar. Bij de verkiezingen wordt in elke regio tenminste één afgevaardigde gekozen. De resterende zetels worden per reguliere verkiezing toegewezen aan de regio’s naar rato van het aantal leden per regio ten opzichte van het totaal aantal leden van Badminton Nederland per 1 januari van het betrokken jaar. Per regio zijn de kandidaten verkozen met het hoogste aantal stemmen per persoon.

Afgevaardigden Regio Noord-Holland

Onderstaand de lijst met afgevaardigden van de Noord-Holland:

Joris van Soerland
1 vacante zetel

Als vereniging kun je de afgevaardigden benaderen wanneer je vragen, dan wel opmerkingen of suggesties hebt, ten aanzien van het beleid. Schroom dus niet om hen te benaderen!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×