Competitie

Seizoen 2021-2022

Klik hieronder voor de verschillende overzichten. Speelsleutelschema Noord 2021-2022 (Jeugdcompetitie) Speelsleutelschema Noord 2021-2022 (DDW/Mannen) en lijst met CCP mailadressen.

P&D regeling en Hiërarchie

Klik hier voor de Hiërarchie en P&D regeling Regiocompetitie Noord 2021-2022

Competitieprogramma

Badminton Nederland verenigingen die deelnemen aan de competitie zijn verplicht alle in het kader van de competitie te verstrekken informatie, zoals bijvoorbeeld uitslagen, teamopgave en spelersinformatie, digitaal te doen. Dit kan via het daarvoor beschikbaar gestelde competitiecomputerprogramma. Dit programma is een web gebaseerde applicatie. Dit betekent dat deze software via internet werkt. Verenigingen hoeven dus geen software op een bepaalde computer te installeren, maar kunnen via internet direct van het programma gebruikmaken.

Het competitieprogramma is dit seizoen te bereiken via de volgende link: badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx

De competitiecontactpersoon van de vereniging heeft een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Indien u niet (meer) in het bezit bent van een gebruikersnaam / wachtwoord dan kunt u deze aanvragen via wz@badminton.nl. Klik hier om de handleiding van het competitieprogramma te downloaden of te bekijken.

Competitie Reglement

Klik hier om naar de reglementen op de site van Badminton Nederland te gaan voor het Competitie Reglement en hier kunt U het competitieboekje regio Noord inzien of downloaden met nog wat aanvullende informatie.

Formulieren

Klik hieronder voor het downloaden van de benodigde formulieren.

Speelgegevens

De speeldagen, aanvangstijden en de adresgegevens van de sporthallen kun je vinden bij de wedstrijden op toernooi.nl.

1 April regeling

Volgend seizoen competitie bij een andere vereniging ??

Indien een speler het volgende seizoen voor een andere vereniging competitie wil spelen, dan moet hij dit tijdig melden bij zijn huidige vereniging. Voor spelers die uitkomen in de Tweede tot en met Vierde Divisie en spelers in de Regiocompetities geldt de 1 april-regeling. Dit houdt in dat de speler vóór 1 april schriftelijk bij de huidige vereniging moet melden dat hij in het volgende seizoen geen competitie speelt voor de huidige vereniging. De speler kan dan zonder beletsel overstappen naar een andere vereniging. Besluit een speler na 1 april om competitie te gaan spelen voor een andere vereniging, dan heeft hij de toestemming nodig van zijn huidige vereniging. Krijgt hij deze toestemming niet, dan kan hij in het volgende seizoen alleen nog voor de huidige vereniging uitkomen.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×