Uitleenmateriaal

RACKETPAKKET

Voor de verenigingen in de regio Noord van Badminton Nederland bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van uitleenrackets. De rackets zijn in beheer bij Roel van der Velde in Appelscha. Er zijn twee tassen met ieder 25 badmintonrackets kosteloos beschikbaar.

Ook kan men bij Roel terecht voor het lenen van een set rackets en speeders voor speedbadminton. Aan lenen van deze sets zijn echter kosten verbonden. Door gebruik slijten de speeders, wij vragen daarom voor gebruik een kleine vergoeding van € 7,50. Bij de set is ook een boekje met een toelichting voor het gebruik.

Alle uitleenmaterialen sets dienen gehaald en teruggebracht te worden in Appelscha.

Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om vroegtijdig te reserveren en daarvoor is Roel telefonisch bereikbaar op nummer (0516) 51 42 71 na 19.00 uur
en via e-mail : hiero@hetnet.nl

YONEX KIDS GAMES PAKKET

De kidsgames zijn bedoeld voor de jonge, beginnende spelers die nog geen competitie spelen. De pakketten zijn in beheer van Saskia Lezwijn-Krist in Grou. In deze leenpakketten zitten (houten) materialen om de verschillende spelonderdelen te kunnen uitvoeren:

  • Blikken Mikken
  • Gaten Slaan
  • BasketDrop
  • Badminton Darten
  • Ballon Schieten
  • Hoepel Mikken

(De in het promotiefilmpje genoemde werkmap en certificaten zijn op dit moment helaas niet beschikbaar).

De materialen kunnen in overleg met Saskia worden opgehaald in sporthal de Twine.

Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om ook deze vroegtijdig te reserveren en daarvoor is Saskia bereikbaar via e-mail : info@bcraakm.nl

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×