Dubbelcompetitie

Via deze pagina kunt u informatie vinden, betreffende de Dubbelcompetitie van Regio ZuidWest. Deze wordt gespeeld in de periode februari t/m mei.

De Dubbelcompetitie wordt geleid door:

- Luc Winters

Hij is via e-mail te bereiken op het volgende adres: manvrouw_zw@badminton.nl

Tijdens de periode waarin de competities lopen, kunt u de uitslagen en standen terug vinden via badmintonnederland.toernooi.nl.

Dubbelcompetitie seizoen 2020/2021

Regio Zuid-West beraadt zich nog over de voortgang van de dubbelcompetitie nu de lockdown is verlengd t/m 8 februari. Er volgt zo spoedig mogelijk een update.

Ondanks de onzekerheid omtrent het coronavirus zijn we van plan de dubbelcompetitie in 2021 te organiseren. Inschrijven kan via badmintoninschrijven.nl. De inlogcode hiervoor zal per e-mail worden verstrekt aan de verenigingen.

In de dubbelcompetitie worden achtereenvolgens 2x een dubbel, 4x een enkel en weer 2x een dubbel (met andere dubbelpartner) gespeeld.

De Dubbelcompetitie en de Mannen- en Vrouwencompetitie zijn recreatieve competities. Aan deze competities kan door spelers wel gelijktijdig met de Bondscompetitie worden deelgenomen. Het is dan raadzaam de thuiswedstrijden niet op dezelfde speeldag als de Bondscompetitie te houden.

De Dubbelcompetitie en de Mannen- en Vrouwencompetitie bestaan uit 3 sterkteklassen:

Divisie A (veren shuttles) Gelijk aan 4e/5e divisie Bondscompetitie.
Divisie B (veren shuttles) Gelijk aan 6e/7e divisie Bondscompetitie.
Divisie C (nylon shuttles) Gelijk aan 8e/9e divisie Bondscompetitie.

Elk team behoort te worden ingeschreven op basis van het speelniveau van de sterkste speler/speelster. Via een e-mail aan de competitieleider kan eventueel voor één speler per team dispensatie worden aangevraagd.

Dubbelcompetitie seizoen 2019/2020

In verband met de maatregelen die de Nederlandse regering heeft getroffen om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan heeft het bestuur van Badminton Nederland besloten alle evenementen die onder de vlag van Badminton Nederland vallen te schrappen tot het einde van het seizoen.

Daarmee is de Dubbelcompetitie van het seizoen 2019/2020 komen te vervallen. Voor de gespeelde wedstrijden kunt u terugkijken op toernooi.nl: https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/events.aspx?id=8A86F317-CE2C-4535-ABA2-CDCD97A14F41

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×