Jeugdcompetitie seizoen 2020 / 2021

Archief jeugdcompetitie

Nieuwe jeugdcompetitie in 2 fasen

De jeugdcompetitie in regio Zuid-West bestaat uit twee fasen. Begonnen wordt met een halve competitie met poules van 7 teams, zodat elk team evenveel thuis- als uitwedstrijden speelt. Daarna vindt een herindeling in A- en B-poules plaats, waardoor tijdens de tweede fase de krachtverschillen in de poules naar verwachting kleiner zullen zijn. Winnaars van de A-poules gaan vervolgens naar de regionale kampioenschappen voor regiojeugdteams (RKR).

De jeugdcompetitie van Badminton Nederland regio Zuid-West zou plaatsvinden van eind oktober 2020 tot eind april 2021. De RKR had dan op 29 mei 2021 georganiseerd moeten worden. In verband met de Covid-19 pandemie is deze komen te vervallen.

Recreatieve jeugdcompetitie

Ieder jaar organiseert Badminton Nederland regio Zuid-West de recreatieve voorjaars jeugdcompetitie. Doordat de nieuwe jeugdcompetitie, die zou plaatsvinden van oktober tot en met mei, niet is doorgegaan in verband met Covid-19, wilden we de jeugdcompetitie voorjaar 2021 organiseren zoals u dat van ons gewend was. Helaas is door de verlenging van de `lockdown' in Nederland dit niet meer mogelijk. Er volgt zo spoedig mogelijk een update omtrent het eventuele vervolg van de jeugdcompetitie.

Helaas is in verband met de coronamaatregelen de nieuwe jeugdcompetitie niet doorgegaan. We hopen wél met de jeugd voorjaarscompetitie verder te kunnen gaan.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×