Jeugdcompetitie seizoen 2021 / 2022

Archief jeugdcompetitie

Jeugdcompetitie regio Zuid-West fase 1 & 2

Van oktober 2021 tot begin juni werd de competatieve regio Jeugdcompetitie fase 1 & 2 gehouden.

Op 3 afdelingen na waren de wedstrijd dagen en tegenstanders al uit te rekenen met behulp van het speelsleutelschema en de definitieve indeling. Er waren echter 3 afdelingen met slechts 4 teams: Jeugd U11 afd 1 en 2 en Jongens U15/U13 afd 1. In deze afdelingen zou een hele competitie worden gespeeld. Dit was uiteindelijk makkelijker gezegd dan gedaan, want de speelsleutels in de afdelingen waren niet echt compatibel met elkaar.
Als basis zijn de thuiswedstrijden van de teams aangehouden en hierop is een wedstrijdindeling gemaakt. De speelsleutels leverde 12 thuiswedstrijden op welke allemaal gebruikt moesten worden. Helaas zorgde dit er wel voor dat er niet een mooi schema in 2 delen ontstond. Soms speelt een team in week 1 tegen team X en in week 2 is de return alweer. Helaas is daar binnen de sleutels niets aan te doen. In 1 afdeling was er een groter probleem en moesten in 2 speelweken 3 teams thuis spelen. Dat lukt natuurlijk niet en gelukkig was BC Schollevaar bereid om 2 wedstrijden te verplaatsen, waardoor het wel kon passen.

Alle uitslagen van deze competitie zijn te vinden op toernooi.nl:

De afdelingskampioenen van de A-poules deden mee aan de Regionale Kampioenschappen voor Jeugd Competitieteams (RKJC) op 18 juni in Capelle a/d IJssel om kampioen te worden van regio Zuid-West van hun leeftijdsklasse. De kampioenen zijn geworden:

U13

BC Mix JX1

U17

Dunlop-DKC JX1

U15

BC Limes JX2

U13

BC Drop Shot JX6

U11

Shuttlek JX2

Deze regiokampioenen mochten een week later strijden in Wijk bij Duurstede op de Nederlandse Kampioenschappen voor Competitieteams (NKC) om de landelijke kampioenstitel van hun leeftijdsklasse op 25 en 26 juni 2022.

Voor die uitslagen kun je terecht op toernooi.nl.

Recreatieve jeugdcompetitie voorjaar 2022

Van begin maart tot eind juni 2022 werd de recreatieve Jeugdcompetitie gehouden in Regio Zuid-West. Voor alle uitslagen kun je terecht op toernooi.nl:

Meer informatie

Download hier het informatie document in PDF formaat.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×