Administratie & Financiën

Het is voor iedere vereniging van cruciaal belang om financieel gezond te zijn en zaken administratief op orde te hebben. Een vereniging is onderworpen aan allerlei regelgeving omtrent financiële zaken en het financiële beheer. Badminton Nederland ondersteund verenigingen op financieel en administratief gebied door middel van verschillende producten en diensten. Op deze pagina vind je er meer informatie over.

NOC*NSF heeft een handboek uitgebracht waarin de meest gehanteerde regels worden omgeschreven en toegelicht aan de hand van vragen en antwoorden.

Klik hier voor de uitgave die gaat over de financiën rondom de sportvereniging.

Webmail

Er wordt door Badminton Nederland veel digitaal gecommuniceerd. Om er zeker van te zijn dat alle post van Badminton Nederland aankomt bij jullie verenigingen zijn voor alle verenigingen twee e-mailadressen aangemaakt. Het is erg belangrijk om deze email-adressen regelmatig te controleren. Alle belangrijke (competitie)info wordt naar deze adressen gecommuniceerd.

Klik hier voor meer informatie over deze email-adressen.

Problematiek Wanbetalers

Wanbetalers binnen de vereniging zijn erg vervelend. Badminton Nederland ondersteunt verenigingen die te maken hebben met wanbetalers. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ondersteuning op maat

Naast de standaard diensten die je vindt op deze pagina biedt Badminton Nederland aangesloten verenigingen ondersteuning op maat aan. Heb jij een specifieke vraag of een specifiek probleem? Of mis je een bepaald product of dienst? Neem gerust contact op!

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×