LA Online

La-online

LA-Online is een webgebaseerde applicatie voor het aan- en afmelden van jullie leden. Dit betekent dat deze software via internet werkt. Verenigingen hoeven dus geen software op een bepaalde computer te installeren, maar kunnen via internet direct van het programma gebruikmaken. De URL van LA-Online 2 is http://la-online.badminton.nl

Inlognaam

Jullie vereniging heeft voor dit programma van Badminton Nederland een inlognaam en wachtwoord ontvangen. De inlognaam is op de volgende manier opgebouwd, het bestuurs-e-mailadres van de vereniging, bijvoorbeeld, als uw verenigingsnummer 01234 is, is uw bestuurs-e-mailadres 1234@badminton.nl.

Wachtwoord

Het nieuwe wachtwoord bestaat uit [OUDE INLOGNAAM] [Oude Wachtwoord] waarbij de oude inlognaam geheel uit hoofdletters bestaat en er een spatie tussen de oude inlognaam en het oude wachtwoord staat. Let op! Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Is het wachtwoord niet meer te achterhalen? Stuur dan een e-mail naar info@badminton.nl o.v.v. het verenigingsnummer.

Voorbeeld

Stel uw verenigingsnummer is 01234, uw inlognaam was Badminton en het wachtwoord was Vereniging dan worden jullie nieuwe inloggegevens: inlognaam:

1234@badminton.nl Wachtwoord: BADMINTON Vereniging

Handleiding

Er is een beknopte handleiding beschikbaar. Klik hier voor deze handleiding. Mochten er vragen zijn dan kunt u deze sturen aan info@badminton.nl

La_online


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×