Webmail

Elke vereniging een “@badminton.nl” e-mailadres

Er wordt door Badminton Nederland veel digitaal gecommuniceerd. Om er zeker van te zijn dat alle post van Badminton Nederland aankomt bij jullie verenigingen zijn voor alle verenigingen twee e-mailadressen aangemaakt met als extensie badminton.nl. Het emailadres is gebaseerd op het verenigingsnummer. Is het verenigingsnummer bijvoorbeeld 1234, dan heeft de vereniging de volgende emailadressen:

  • 1234@badminton.nl
  • 1234ccp@badminton.nl.

Het eerste is het zogenaamde bestuursadres, het tweede het adres voor de competitiecontactpersoon. Alle verenigingen hebben voor deze adressen een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen (dit is per adres). Zijn jullie niet (meer) in het bezit bent van een gebruikersnaam en of wachtwoord dan kunt u deze aanvragen via info@badminton.nl o.v.v. het verenigingsnummer.

Inloggen webmailomgeving

Inloggen in de mailbox kan via http://cloudmail.badminton.nl. Let er bij het gebruik van webmail en/of IMAP-protocol op dat jullie mailbox regelmatig wordt opgeschoond!


Regels/afspraken

De verantwoordelijkheid voor het ontvangen van digitale post via de webmail ligt bij de verenigingen. Je bent er als verenigingen zelf verantwoordelijk voor dat post wordt gelezen en door de juiste functionaris wordt ontvangen.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×