Woosh!

Badminton Nederland biedt badmintonverenigingen middels Woosh! de mogelijkheid om hun banen verantwoord beschikbaar te stellen voor leden en niet-leden. Met de Woosh!-app voegen we niet alleen meer beleving toe aan een potje badminton maar kunnen we de sport ook op een innovatieve manier promoten.

Aan de slag met Woosh!

De maatschappij digitaliseert en dat geldt ook voor de manier waarop we sporten en bewegen. Woosh! geeft op een innovatieve manier meer beleving aan een potje badminton. Gaat jullie vereniging aan de slag met Woosh!? Start dan met het registreren van de banen bij jullie op de club of meld jullie vereniging direct aan voor de reserveringsmodule. Zodra dit gedaan is kunnen leden, en eventueel ook niet-leden, inchecken op de banen en hun scores bijhouden. Organiseer eens een toernooi op de club om nieuwe leden te werven of gebruik jullie clubranglijst om elke maand dé Woosh! Master van jullie club te vinden!


Woosh! dashboard voor clubs

Als jullie vereniging als locatie is geregistreerd in Woosh!, dan kunnen jullie alle Woosh!-gegevens en statistieken van jullie vereniging inzien in het dashboard. Denk aan jullie eigen clubranglijst en alle potjes die vastgelegd zijn op één van jullie banen. Ook kun je hierin jullie locatiegegevens beheren, zoals openingstijden en het aantal banen.

Voordelen voor jullie vereniging

Dit platform biedt verschillende moderne mogelijkheden om de vereniging te promoten en nieuwe leden te werven.

Ledenwerving

Dit platform spreekt nieuwe doelgroepen aan. Door de mogelijkheid om banen (eventueel tegen betaling) aan niet leden aan te bieden verwelkom je deze nieuwe doelgroepen op je vereniging.

Ledenbehoud

Het sociale aspect is een belangrijke reden om lid te blijven bij een vereniging. Woosh! bevat functionaliteiten die het spelen van badminton op jullie vereniging nog leuker maken. Zo kunnen spelers elkaar uitdagen voor potjes om zo hun Woosh! rating te verhogen, statistieken bij te houden en Woosh! Master te worden van de ranglijst van de vereniging.

Reserveringssysteem

Met Woosh! kunnen verenigingen hun banen beschikbaar stellen. Leden maar ook niet-leden kunnen dan op een eenvoudige wijze bij jullie vereniging een baan reserveren. Met de reserveringsmodule ben je als vereniging ook in staat om banen betaald te verhuren aan niet-leden waardoor er een mogelijkheid is om extra inkomsten te genereren.

Clubranglijst

Elke vereniging heeft zijn eigen clubranglijst. Alle leden kunnen hiermee zien wie op dat moment de Woosh!-master is. Organiseer als vereniging een toernooi om te zien wie op dat moment de Woosh!-master is.

QR-code pakket

Dit pakket kun je als vereniging gratis aan vragen via de app en hiermee kunnen leden eenvoudig hun aanwezigheid op de club registreren en nog sneller de scores van hun potje badminton vastleggen.

Hoe vraag je een QR-code pakket aan?
1. Open je profiel, klik op het instellingen-icoon en kies voor ‘QR-code aanvragen’.
2. Geef aan hoeveel QR-code stickers je wilt ontvangen (één per baan) en voer het adres is waar je het pakket wilt ontvangen.
3. Bevestig de aanvraag. Binnen 5 werkdagen ontvang je het QR-code pakket op het opgegeven adres.


Nieuwsgierig?

Voor meer informatie over Woosh!, een overzicht van veel gestelde vragen en de kaart waarop alle deelnemende verenigingen staan kun je ook een kijkje nemen op www.wooshapp.nl.

Meer weten stuur een e-mail naar info@wooshapp.nl. Wil je toegang krijgen tot jullie eigen dashboard met reserveringssysteem? Klik hier

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×