Terug

20 jaar BETA Badminton Entertainment

Waarom? BETA Badminton Entertainment heeft in haar bijna 20 jarige bestaan als onderneming ruim 500 badminton clinics en demonstraties gegeven

Clinics aan scholen, universiteiten, verenigingen, personeelsverenigingen van ziekenhuizen, bedrijven, gemeenten en sport projecten in geheel Nederland werden al verzorgd.

Wanneer? BETA Badminton Entertainment is op 4 september 1997 als onderneming gestart met Badminton Nederland als eerste en grote opdrachtgever. Ook werden wij in dezelfde maand gelijk als ondernemer genomineerd als Haagse Starter een wedstrijd georganiseerd door ABN AMRO en Kamer van Koophandel.

Welke manier? BETA Badminton Entertainment weet op een leuke en unieke manier badminton te promoten. Door gebruik te maken van een succesvolle formule zijn de BETA clinics bij verenigingen, bedrijven, scholen en andere instellingen goed ontvangen en zijn ze nog steeds bekend. Zij laten zien dat badminton meer is dan het wel bekende camping sport.

Duizenden badminton spelers jong en oud hebben deelgenomen aan onze clinics. Kijk voor meer info op: www.beta-badminton.nl

via BETA Badminton Entertainment

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×