Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO OOST

Badmintonclub Gendt is op zoek naar jeugdtrainer - Geplaatst 20-03-2017

Badmintonclub Gendt is met ingang van september 2017  op zoek naar een jeugd trainer. De trainingen worden gegeven op dinsdagavond van 17:30 tot 19:30 uur. Het eerste uur is voor de leeftijdscategorie van 7 tot 13 jaar, het tweede uur is voor de leeftijdscategorie 13 t/m18 jaar. Met de jeugd zijn we ook in de competitie vertegenwoordigd. Wij zijn een leuke club die al 40 jaar bestaat, en spelen in sporthal walburgen in Gendt(GLD).
 
Heeft U interesse of heeft u  vragen neem dan gerust contact op met Han Kuster: email: hankuster@upcmail.nl.
Voor meer informatie kijk ook eens op onze website:  www.bcgendt.nl of bezoek onze facebook pagina.

BCBACO uit Olst zoekt een enthousiaste jeugd train(st)er - Geplaatst 16-01-2017
Het is voor de periode van 3 februari t/m 14 juli. De jeugd traint op vrijdag avond in twee groepen De eerste groep van 18.00 uur 19.15 uur. De tweede groep van 19.15 uur t/m 20.30 uur. Aantal jeugdleden is 20 en er zijn drie competitie teams. Voor interesse of meer informatie zie www.bcbaco.nl. E-mail info@bcbaco.nl

REGIO NOORD

Vacature jeugdtrainer BC Beijum, Groningen, regio Noord  - Geplaatst 26-06-2017
BC Beijum te Groningen is op zoek voor het seizoen 2017-2018) naar een jeugdtrainer. De jeugdtrainingen worden gegeven op dinsdag tussen 18.00 – 20.00 uur. ·De leeftijd van onze jeugdleden varieert tussen 8 en 17 jaar. Naast recreatieve jeugd hebben wij soms ook competitieteams.

BC Beijum Onze vereniging bestaat 36 jaar, speelt in sporthal Beijum en is sterk wijk gebonden. Naast dat er fanatiek en recreatief gespeeld wordt, staat gezelligheid en saamhorigheid hoog in ons vaandel. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.bcbeijum.nl  

Heb je interesse? Neem dan contact op met voorzitter Jan Vonck, 06-22226634 of j.vonck@home.nl


REGIO ZUID-WEST

BV Smashing Monster (gemeente Westland) zoekt jeugd train(st)er Geplaatst 24-06-2017

Badminton vereniging Smashing Monster uit Monster (gemeente Westland; regio Zuid Holland) is op zoek naar een enthousiaste jeugd train(st)er die onze beginnende jeugd training zou willen geven op de maandagavond. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging met nu ruim 80 leden, waarvan het merendeel jeugd. We hebben 2 jeugd competitieteams. Jeugdteam 1 speelt in de regio zuidwest competitie van Badminton Nederland U19-II en jeugdteam 2 speelt in de regio zuidwest competitie van Badminton Nederland U13. De trainingstijd zal zijn op maandagavond van 18:00 tot 19:30 uur voor onze beginnende jeugd. Indien de maandag voor u niet mogelijk is willen we u toch verzoeken te reageren om in overleg te kijken of invulling op een ander tijdstip eventueel mogelijk is.

Trainingslocatie: Sporthal De Wielepet, Heijdseweg 92, 2681 VN, MONSTER

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor de jeugd. Voor meer informatie kijk op www.smashingmonster.nl.

Heeft u belangstelling? Stuur ons een berichtje via voorzitter@smashingmonster.nl.

Een train(st)er die in het bezit is van of bezig is met het verwerven van Sportleider badminton heeft de voorkeur van het bestuur maar ook beginnende train(st)ers willen we uitnodigen om te reageren.


BC Schipluiden zoekt trainer Geplaatst 18-04-2017
Badminton Club Schipluiden is op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de dinsdagavond met ingang van september 2017. Het gaat om twee groepen die aansluitend op elkaar training krijgen. De eerste groep zijn jeugdspelers in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar en trainen van 18.30 tot 19.45 uur. De tweede groep zijn senioren en trainen van 19.45 tot 21.00 uur. De trainingen vinden plaats in de Dorpshoeve in Schipluiden.

BC Schipluiden is een kleinschalige vereniging met momenteel +/- 60 leden. Zowel de senioren als de jeugdspelers spelen bijna allemaal competitie. Dit seizoen hebben we in de najaarscompetitie gespeeld met 3 mix-teams (2e-, 4e- en 5e klasse) en in het voorjaar spelen er 2 heren teams (A- en C-klasse), 1 dames team (B-klasse) en 2 jeugdteams (U17 en U15). 

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. 

Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@bcschipluiden.nl

BC Raptim zoekt jeugdtrainer Geplaatst 18-04-2017
BC Raptim zoekt een jeugdtrainer voor de club (spelend in Gorinchem). De trainingsdag is woensdag. De pupillen spelen van 16:00 tot 17:15 uur (ongeveer 15 kinderen) en de jeugd (12-18 jaar) van 17:15 tot 18:15 uur (ongeveer 25 kinderen)/

Heb je interesse neem dan contact op met Lloyd D'Rose (Badmintonclub Raptim): voorzitter@bcraptim.nl of tel: 06-10196588.


PBC Boomgaardshoek zoekt jeugdtrainer! - Geplaatst 23-02-2017
PBC Boomgaardshoek is dé badminton vereniging van Hoogvliet. We zijn gesitueerd onder de rook van Rotterdam [Rijnmond] waardoor we zeer goed bereikbaar zijn vanuit alle kanten. We bestaan als vereniging al sinds 1983 en hebben momenteel +/- 125 leden. Qua competitie indeling hebben we [in seizoen 2016-2017] een mooie verdeling. We hebben  6 teams, verdeeld over de volgende klassen: Mixteam U19-2, Mixteam U17-2, Mixteam U15, Mixteam U13, Opstap U15 en Opstap U15.

Voor het seizoen 2017-2018 [en verder] zijn wij op zoek naar een jeugdtrainer voor een groep waarvan het over grote deel competitie speelt.  Dit in verband met het aflopende contract met onze huidige trainer. We trainen op de vrijdagavond in twee groepen van 18:00 uur tot 19:30 uur en 19:30 uur tot 21:00 uur. Qua typering spelers kunnen we melden dat het gaat om een zeer gemêleerd groep tussen de leeftijden 6 t/m 18.

 We zijn, zoals aangegeven voor het seizoen 2017-2018, opzoek naar een trainer die o.a. voldoet aan de volgende vaardigheden/vereisten:
-          [minimaal] Sportleider 3 Badminton;
-          Enthousiast;
-          Vernieuwend;
-          Flexibiliteit;
-          Omgang met een zeer varieerde groep qua leeftijd alsmede niveau;
-          Ambitie om te teams op te leiden naar een hoger niveau;
-          Etc.

Wil je meer informatie of ben/ken je geïnteresseerd in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via jcboomgaardshoek@hotmail.com


REGIO CENTRUM

SV Irene zoekt trainer Geplaatst 14-06-2017
SV Irene is een badmintonvereniging die in Bilthoven vele recreanten en competitiespelers plezier aan badminton laat beleven. De vereniging bestaat 53 jaar en heeft als club van een middelgroot dorp een mooie geschiedenis. Dat is mooi, maar we willen net zo’n prachtige toekomst en daarom zoeken wij met spoed:

EEN HOOFDTRAINER  BADMINTON voor jeugd én volwassenen

De leden van SV Irene trainen elke week op dinsdag, woensdag en vrijdag in de prachtige Kees Boekehal in Bilthoven. Wedstrijden en kampioenschappen vinden meestal tijdens de training plaats of tijdens de weekenden. Belangrijk is dat de trainingen aantrekkelijk zijn op de inhoud en op de vorm. Dat betekent dat vaardigheden, tactiek, techniek en samenspel zo aan de orde komen dat het uitdagend en soms met humor wordt gebracht. Zodat het niveau waar mogelijk steeds een tandje toeneemt terwijl het plezier blijft bestaan! De hoofdtrainer heeft als taak om in samenwerking met de andere trainers de trainingen van een goede opbouw te voorzien. De hoofdtrainer is hierbij initiërend, vervult een voorbeeldrol en weet de kwaliteiten van elke trainer goed tot zijn recht te laten komen.

Functie-eisen:
·        Verenigingsmens in hart en nieren, bereid om tijdens thuiswedstrijden af en toe te coachen
·        Minimaal 4e klas bond kunnen trainen (diploma’s zijn een pré)
·        Kennis en ervaring t.a.v. trainen jeugd en volwassenen
·        Motivatie om met de andere trainers gezamenlijk een mooi trainingsaanbod te maken
·        Communicatief sterk
·        Beschikbaar op woensdag van 19:00 tot 22:00u en op vrijdag van 19:00 tot 21:00u.
o   En dinsdag, 10x per seizoen, van 20:00 tot 21:00u

De functie kent een vergoeding die naar redelijkheid in overleg zal worden bepaald. Ben jij enthousiast geworden en weet jij mensen te verbinden? Heb jij ervaring met trainen in de badmintonsport en ben je een verenigingsmens? Dan komen wij graag in contact met jou!

Stuur een mail met motivatie en overzicht van je ervaring en diploma’s naar: tc-badminton@sv-irene.nl  of secretaris@sv-irene.nl. Heb je vragen neem dan telefonisch contact op met: Lasmar van der Waals (Voorzitter SV Irene Badminton) tel 06-30625006.


Leusder Badminton Combinatie zoekt trainer 
Geplaatst 14-06-2017
Wij zijn een kleine vereniging in het midden van het land en wel in Leusden. Op dit moment hebben wij 3 competitieteams bij de senioren in de klasse 1, 2 en 3 van de regio competitie centrum. Aan het eind van dit seizoen is onze trainer gestopt en we zijn dus op zoek naar een nieuwe enthousiaste trainer. Wij trainen op de vrijdag avond van 20:00 tot 22:00 maar i.v.m. de zaalaanvragen kan dit misschien veranderen.

Geïnteresseerden of mensen met meer vragen kunnen bellen naar Eric Berg (06 5733 0906)

BC Harderwijk zoekt verenigingstrainer (V/M) Geplaatst 04-05-2017
Badminton Club Harderwijk zoekt verenigingstrainer (V/M) voor de woensdagavond met eventueel een optie tot een 2e trainingsavond. BC Harderwijk is een bruisende vereniging die de laatste jaren op competitiegebied de weg naar boven heeft gevonden. De competitiegroep is gemotiveerd, sfeervol en heeft veel ambitie om het maximale eruit te halen. We zoeken dan ook een enthousiaste en gemotiveerde trainer die graag met ons verder wil bouwen aan deze successen. Momenteel zijn er 5 senioren competitieteams. 

De seniorenteams komen uit in:
-        3e divisie landelijk
-        1x Hoofdklasse regio centrum
-        1x 1e klasse regio centrum
-        2x herencompetitie (vermoedelijk 1e en 2e klasse)
Daarnaast beschikt Harderwijk over 4 jeugdteams die getraind worden door onze jeugdtrainers. Een goede afstemming tussen de verenigingstrainer en jeugdtrainers is dan ook noodzakelijk.

Wij zoeken een verenigingstrainer met de volgende competenties:
-         Is in het bezit van een trainersdiploma
-         Verzorgt de training van de mix teams (3e div t/m 1e klasse)
-         Heeft natuurlijk overwicht
-         Verzorgt de coaching tijdens (thuis/uit) wedstrijden
-         Enthousiast
-         Heeft ervaring met een gevarieerde leeftijdsgroep
-         Heeft ervaring met variërend niveau
-         Communicatieve vaardigheden
-         Actief meedenken met de ambities van de club

Mocht u interesse of vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de Technische Commissie van BC Harderwijk.

Voorzitter TC:
Max Eikelenboom
Telefoon: 06-25 361 310
Email: tcbcharderwijk@live.nl

Vice-voorzitter TC:
Rik Verstappen
Telefoon: 06-83 997 475
Email: tcbcharderwijk@live.nl


REGIO NOORD-BRABANT

Badmintonclub FST Waalwijk zoekt train(st)er. Geplaatst 14-06-2017
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer of trainster voor onze seniorengroep. De training wordt gegeven op dinsdagavond 19.00 – 21.00 uur in sporthal de Zeine in Waalwijk op 9 banen.

FST Waalwijk speelt met 4 senioren teams in de weekend-competitie (4de t/m 1ste klasse regio) en 3 teams in de midweek-competitie (3de t/m 1ste klasse). Al deze teams behoren tot de seniorengroep, die training krijgen. Vanaf komend seizoen is één van de 4 weekend-competitieteams een team met spelers onder de 18 jaar, die voor het eerst senioren competitie gaan spelen.

Sinds 5 jaar werkt FST Waalwijk aan een grotere kwalitatieve jeugdcompetitiegroep. We hebben als doel om elk jaar een extra jeugdteam te vormen. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen kunnen doorgroeien naar de seniorengroep, waar ze nog steeds uitgedaagd worden. Om dat mogelijk te maken zijn we op zoek naar een trainer of trainster die enerzijds jeugd in deze seniorengroep kan ondersteunen in de verdere ontwikkeling, maar daarnaast ook zeer ervaren seniorspelers kan blijven boeien en prikkelen.

FST Waalwijk is de grootste badmintonvereniging in de regio met bijna 160 leden, waarvan 55 jeugdspelers. FST is een warme club waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en een gezonde dosis prestatie. We staan klaar om elkaar te helpen om beter te worden. Badminton is wat leden bij elkaar brengt, zowel op de baan als ernaast. We hebben voor elke leeftijd en spelniveau wat te bieden.

Ben jij de trainer of trainster die wij zoeken? Heb je interesse en/ of vragen?  Neem dan contact op met Nicky Rosenbrand, door te mailen naar jeugd@fstwaalwijk.nl.

Wil je meer weten over onze vereniging? Bezoek dan onze website (www.fstwaalwijk.nl) of onze facebookpagina (www.facebook.nl/fstwaalwijk).


ESBV Panache zoekt trainer Geplaatst 10-05-2017
De Eindhovense Studenten Badminton Vereniging Panache is opzoek naar een extra train(st)er die vanaf volgend seizoen (startend op 1 september 2017) beschikbaar is om training te geven op de donderdagavond met eventuele uitbreiding naar de maandag avond. Op beide avonden spelen wij van 20:00 tot 23:30. Voorlopig gaat het om 2 uur training geven op de donderdag, maar zoals gezegd kan dit eventueel uitgebreid worden naar maximaal 2 uur extra voor de maandag. We zoeken vooral een train(st)er voor onze beginnersgroep, die de basis van badminton goed kan bijbrengen. Voorts zijn wij een vereniging met veel internationale leden, dus beheersing van de engelse taal is vereist. Voor meer informatie kijk op www.esbvpanache.nl.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar bestuur@esbvpanache.nl zodat wij een keer een afspraak kunnen maken en je een keer langs kunt komen bij onze vereniging.


REGIO NOORD-HOLLAND

Vennewater Heiloo  is op zoek naar jeugdtrainer - geplaatst 06-04-2017
Vennewater badminton Heiloo is met ingang van september 2017  op zoek naar een jeugdtrainer. De trainingen worden gegeven op woensdagmiddag van 15:00 tot 16:15 uur voor de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar. Ander tijden zijn mogelijk.

Heeft U interesse of heeft u vragen neem dan gerust contact op met john bakker: email: jeugd.vennewater@gmail.com. Voor meer informatie kijk ook eens op onze website:  http://www.badmintonvennewater.nl


REGIO LIMBURG

BC Keep Fit zoek jeugdtrainer  (SL2B) - geplaatst 06-04-2017
Wij zijn op zoek naar een jeugdtrainer (m/v) die onze jeugd met veel enthousiasme en plezier de fijne kneepjes van badminton wilt bijbrengen.  Samen met onze hoofdtrainer en trainers worden de trainingen voorbereid.  Zij worden ondersteund door de assistent trainers bij de uitvoering.  De assistent trainers gaan een traject in waarbij ze worden opgeleid tot trainer SLB2 en willen graag dat jij je kennis en vaardigheden deelt met hun.

De passie voor badminton moet van je af stralen waardoor iedereen gemotiveerd wordt en blijft om nog beter te presteren en zich in te zetten voor onze club.

Wil jij op vrijdag van 18:00u tot 19:15u in Gulpen (Limburg) onze toekomstige sterren trainen neem dan even contact met ons op.

Per mail secretariaat@bckeepfit.nl of telefonisch  Gilbert Smith 06-487 98 312

Informatie over onze vereniging vindt je  op www.bckeepfit.nl  of op Facebook


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×