Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO OOST


Badmintonclub Gendt is op zoek naar jeugdtrainer - Geplaatst 20-03-2017
Badmintonclub Gendt is met ingang van september 2017  op zoek naar een jeugd trainer. De trainingen worden gegeven op dinsdagavond van 17:30 tot 19:30 uur. Het eerste uur is voor de leeftijdscategorie van 7 tot 13 jaar, het tweede uur is voor de leeftijdscategorie 13 t/m18 jaar. Met de jeugd zijn we ook in de competitie vertegenwoordigd. Wij zijn een leuke club die al 40 jaar bestaat, en spelen in sporthal walburgen in Gendt(GLD).
 
Heeft U interesse of heeft u  vragen neem dan gerust contact op met Han Kuster: email: hankuster@upcmail.nl.
Voor meer informatie kijk ook eens op onze website:  www.bcgendt.nl of bezoek onze facebook pagina.

BCBACO uit Olst zoekt een enthousiaste jeugd train(st)er - Geplaatst 16-01-2017
Het is voor de periode van 3 februari t/m 14 juli. De jeugd traint op vrijdag avond in twee groepen De eerste groep van 18.00 uur 19.15 uur. De tweede groep van 19.15 uur t/m 20.30 uur. Aantal jeugdleden is 20 en er zijn drie competitie teams. Voor interesse of meer informatie zie www.bcbaco.nl. E-mail info@bcbaco.nl

HBC zoekt train(st)er - Geplaatst 21-11-2016
De Hengelose Badminton Club(HBC) is op zoek naar een trainer(ster) per ingang van het nieuwe seizoen. Dus per september 2017. De Hengelose badminton club ligt in de provincie Gelderland. Het is een kleine gezellige club met een 40 tal leden en 3 tot 4 competitie teams, die ook aan de recreanten competitie doen. Het eerste team speelt 2de klas(volgend seizoen 3de klas) en de andere 2 teams 5de klas. Dus een diversiteit aan speelsters en speelsters. De trainingsavond is op de dinsdagavond, voor de jeugd van half 7 tot half 8, en daarna 2 groepen van half 8 tot half 10. De jeugd kent nog maar 6 leden, maar de intentie is er om die te vergroten.

Heb je interesse of wil je meer weten, mail dan naar 2641ccp@badminton.nl of bel 06-23104662


REGIO NOORD

Vacature trainer BC Beijum, Groningen, regio Noord  - Geplaatst 23-02-2017
BC Beijum te Groningen is op zoek naar een trainer (of trainers) voor het volgende seizoen (2017-2018). Wij zoeken zowel een jeugd- als seniorentrainer.

Jeugd
· De jeugdtrainingen worden gegeven op dinsdag tussen 18.00 – 20.00 uur. · De leeftijd van onze jeugdleden varieert tussen 8 en 17 jaar. · Naast recreatieve jeugd hebben wij soms ook competitieteams.

Senioren· Van 20.00 uur  tot 21.00 uur wordt training gegeven aan recreanten en overige fanatieke leden. - Er zijn momenteel geen competitieteams, maar dat kan elk jaar veranderen. 

BC Beijum Onze vereniging bestaat 36 jaar, speelt in sporthal Beijum en is sterk wijk gebonden. Naast dat er fanatiek en recreatief gespeeld wordt, staat gezelligheid en saamhorigheid hoog in ons vaandel. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.bcbeijum.nl  

Heb je interesse? Neem dan contact op met voorzitter Jan Vonck, 06-22226634 of j.vonck@home.nlREGIO ZUID-WEST

BC Schoonhoven zoekt trainer voor competitieteams, jeugd en recreanten - Geplaatst 23-02-2017

Kijk hier voor meer informatie over de vacature en de vereniging.

PBC Boomgaardshoek zoekt jeugdtrainer! - Geplaatst 23-02-2017
PBC Boomgaardshoek is dé badminton vereniging van Hoogvliet. We zijn gesitueerd onder de rook van Rotterdam [Rijnmond] waardoor we zeer goed bereikbaar zijn vanuit alle kanten. We bestaan als vereniging al sinds 1983 en hebben momenteel +/- 125 leden. Qua competitie indeling hebben we [in seizoen 2016-2017] een mooie verdeling. We hebben  6 teams, verdeeld over de volgende klassen: Mixteam U19-2, Mixteam U17-2, Mixteam U15, Mixteam U13, Opstap U15 en Opstap U15.

Voor het seizoen 2017-2018 [en verder] zijn wij op zoek naar een jeugdtrainer voor een groep waarvan het over grote deel competitie speelt.  Dit in verband met het aflopende contract met onze huidige trainer. We trainen op de vrijdagavond in twee groepen van 18:00 uur tot 19:30 uur en 19:30 uur tot 21:00 uur. Qua typering spelers kunnen we melden dat het gaat om een zeer gemêleerd groep tussen de leeftijden 6 t/m 18.

 We zijn, zoals aangegeven voor het seizoen 2017-2018, opzoek naar een trainer die o.a. voldoet aan de volgende vaardigheden/vereisten:
-          [minimaal] Sportleider 3 Badminton;
-          Enthousiast;
-          Vernieuwend;
-          Flexibiliteit;
-          Omgang met een zeer varieerde groep qua leeftijd alsmede niveau;
-       Ambitie om te teams op te leiden naar een hoger niveau;
-          Etc.

Wil je meer informatie of ben/ken je geïnteresseerd in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via jcboomgaardshoek@hotmail.com


BC The Smashings Fellows (Schiedam) zoekt trainers - Geplaatst 13-01-2017
B.C. The Smashing Fellows uit Schiedam is dringend op zoek naar een trainer (of trainers) voor het volgende seizoen (2016-2017). Wij zoeken zowel een jeugd- als seniorentrainer (minimaal SLB3 diploma).

Jeugd
· De jeugdtrainingen worden gegeven op dinsdag – en vrijdagavond tussen 19.00 – 20.00 uur.
· De leeftijd van onze jeugdleden varieert tussen 8 en 17 jaar.
· Naast recreatieve jeugd hebben wij elk jaar circa drie competitieteams.

Senioren
· Van 20.00 uur  tot 22.30 uur wordt training gegeven aan competitiespelers en overige fanatieke leden.
· De trainingsavond wordt verdeeld in twee groepen.
· Momenteel wordt er gespeeld vanaf de zevende klasse in de Regiocompetitie t/m de derde divisie landelijk. In totaal hebben wij vijf competitieteams.
· Ons doel is om de oudere jeugdspelers ook door te laten stromen bij de senioren. Vandaar dat zij ook onderdeel kunnen zijn van de trainingsgroepen.

The Smashing Fellows
Onze vereniging is bijna 55 jaar een begrip in Schiedam. Naast dat er fanatiek competitie gespeeld wordt, staat gezelligheid en saamhorigheid hoog in ons vaandel. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.bctsf.nl.

Heb je interesse? Neem dan contact op via bc.tsf.schiedam@gmail.com.


REGIO CENTRUM

BC Inside zoekt nieuwe jeugdtrainer - Geplaatst 10-03-2017

Wij (zie foto) zijn op zoek naar een nieuwe trainer. 

Goed om te weten:
- Wij spelen in Baarn (tussen Hilversum en Amersfoort) in Regio Centrum. 
- Wij trainen op dinsdagen tussen 18.30 - 20:00 uur
- Op vrijdagen trainen wij tussen 18:00 - 20:00 uur - Afgelopen seizoen speelden wij met 7 competitieteams, dit waren 35 kinderen. Onze club heeft ruim 50 jeugdleden. 
- Wij zoeken een trainer die enthousiast is, van een grapjes houdt (maar ons ook serieus kan laten trainen), die ons nieuwe dingen leert en iemand die zowel de beginnende als meer ervaren badmintonners voldoende kan blijven uitdagen.  Verder: - Ervaring met het geven van trainingen aan jeugd heeft onze voorkeur.
- Bij voorkeur een trainer met minimaal een SL3-diploma. 
- Bij de trainingen zal minimaal één begeleider van de club aanwezig zijn

Interesse:
Neem contact op met Vincent Rooker, voorzitter - en competitieleider bij de jeugd. Mail: v_rooker@hotmail.com of tel. 06-12465985

BC Castellum zoekt jeugdtrainer - Geplaatst 27-02-2017 

Voor het seizoen 2017-2018 (en de toekomst) is BC Castellum op zoek naar een nieuwe trainer voor de jeugd, competitie spelende recreanten en de competitie spelers. Deze bloeiende vereniging uit Vleuten-De Meern heeft een grote jeugd afdeling, recreanten teams die uitkomen in de najaarscompetitie en bondsregio competitie teams. Afgelopen seizoen, seizoen 2016-2017, waren er drie receantenteams actief in de najaars en vier recreantenteams in de voorjaars competitie, speelden er tien jeugd teams in de bond regio competitie en waren er senioren teams vertegendwoordigd in de hoofdklasse mix, heren 1e klasse en was er een kampioensteam in de 2e klasse mix. Voor volgend seizoen, 2017-2018, zijn wij opzoek naar een trainer (of trainers), minimaal SL3b licentie, om de trainingen te verzorgen voor de jeugd, competitie spelende recreanten en de bond regio competitie spelers.  Jeugd Jeugd trainingen vinden plaats op zaterdagochtend, van 09.00 tot 13.00 uur, verdeeld over drie groepen. En op woensdag begin van de avond vinden nog een selectietraining plaats voor de sterkste jeugdspelers.  Leeftijd van de jeugdspelers varieert tussen 7 en 18 jaar.  Senioren De senioren trainingen vinden plaats op de dinsdagavond verdeeld over twee groepen, ingedeeld naar speelsterkte,  welke na elkaar trainen op de avond. Komend seizoen zullen oudere jeugd spelers doorstromen naar de senioren competitie.       Interesse? Neem contact op met de Technische Commissie van BC Castellum via mailto:tc.bccastellum@gmail.com

BC Druten zoekt jeugdtrainer en recreantentrainer - Geplaatst 23-02-2017
BC Druten is op korte termijn op zoek naar een jeugdtrainer. De jeugd van BC Druten is ingedeeld in drie groepen naar leeftijd en sterkte en speelt op vrijdagavond vanaf 18.45 uur tot 21.15 uur. In die tijd volgen zij in hun groep training en kunnen zij begeleid vrij spelen. Een deel van de jeugdleden speelt ook competitie. In totaal zijn er ongeveer 40 jeugdleden.

Aangezien wij ook een trainer zoeken voor onze recreantengroep is een combinatie van de functie van jeugdtrainer en die van recreantentrainer mogelijk. Onze recreanten trainen op dinsdagavond van 21.00-22.00 uur.

Klik hier voor meer informatie over de vacatures en BC Druten.REGIO NOORD-HOLLAND
-

REGIO NOORD-BRABANT

BC Drunen zoekt trainer - Geplaatst 23-02-2017
Badmintonclub BC Drunen zoekt een enthousiaste trainer (m/v). Onze competitiegroep is gemotiveerd, gezellig en enthousiast. Momenteel hebben wij 2 seniorenteams, uitkomend in:
- 4de divisie landelijk
- 1ste klasse herenteam
Ook hebben we 3 jeugdteams en een aantal niet-competitiespelende jeugdleden.

De trainingsavond is op dinsdag:
- Jeugd van 1830-1930
- Senioren van 1930-2045

Indien je meer wilt weten of interesse hebt, neem dan contact op via: Clubbestuur@bcdrunen.nl


REGIO LIMBURG

BC United zoekt trainer Geplaatst 13-01-2017
BC United is een badmintonvereniging die zijn speellocatie heeft in de recent vernieuwde sporthal Egerbos in Blerick. We richten ons op een goede mix van spelplezier en prestatie. Leden zijn betrokken en mensgericht maar ook zelfstandig in veel activiteiten. Voor de lange termijn zoeken wij een veelzijdige en verenigingsgerichte hoofdtrainer Badminton die hierbij aansluit. De trainer is bij voorkeur op SL3B niveau geschoold, verzorgt trainingen aan de prestatieve spelersgroep en coaching bij wedstrijden. Daarnaast geeft hij/zij richting, bijscholing en sturing aan overige trainers en begeleiders. De volledige prestatieve groep bestaat uit ca 40 spelers (ca 7 teams) van ca 7 tot 32 jaar, gevarieerd, tot het niveau van derde divisie, en 7 (on-) geschoolde (assistent-) trainers.

De vacature geldt in beginsel voor 2 á 2,5 uur training op dinsdag van ca 18.45 tot ca 21.15.

Interesse? Kijk dan op onze website bcunited.nl of op Facebook voor meer informatie. Wil je meer weten? Je bent van harte welkom voor een gesprek.


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×