Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO LIMBURG

BC Veredot zoekt trainer - Geplaatst 21-09-2017
BC Veredot zoekt trainer voor jeugd leden en het eerste team.  Onze trainingsavond is de maandagavond. Van 19:00u tot 20:00u trainen de jeugdleden (zowel beginnend als gevorderd), ca. 14 spelers. Daarna, van 20:00u tot 21:00u traint het eerste team (4e op het NK Regioteams in de 3e klasse gemengd), 6 spelers.

Voor meer informatie kijk op http://www.veredot.nl/ of neem contact op met Erik van Bussel (7569ccp@badminton.nl).

Nibac'79 zoekt jeugdtrain(st)er Geplaatst 21-08-2017
Nieuwstadtse Badminton Club ’79, Nibac’79,  zoekt een train(st)er voor haar jeugd in de leeftijd van 7 tot 18 jaar. Nibac’79 kan men zien als een badmintonclub die opnieuw aan het investeren is om te groeien en weer mee te doen.  Op de donderdagavond van 18:30 – 20:00 uur spelen er twee jeugdgroepen. Een groep van 7 tot 14 jaar en een groep van 14 jaar en ouder. De jeugd speelt nog geen competitie. De jeugd speelt in de sporthal De Sjirp te Nieuwstadt (Limburg).

 Wanneer je interesse en/of meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met Maarten van Grootel, e-mail maarten.van.grootel@nibac79.nl of mobiel 0624900712.

REGIO ZUID-WEST

BV Smashing Monster (gemeente Westland) zoekt jeugd train(st)er Geplaatst 24-06-2017

Badminton vereniging Smashing Monster uit Monster (gemeente Westland; regio Zuid Holland) is op zoek naar een enthousiaste jeugd train(st)er die onze beginnende jeugd training zou willen geven op de maandagavond. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging met nu ruim 80 leden, waarvan het merendeel jeugd. We hebben 2 jeugd competitieteams. Jeugdteam 1 speelt in de regio zuidwest competitie van Badminton Nederland U19-II en jeugdteam 2 speelt in de regio zuidwest competitie van Badminton Nederland U13. De trainingstijd zal zijn op maandagavond van 18:00 tot 19:30 uur voor onze beginnende jeugd. Indien de maandag voor u niet mogelijk is willen we u toch verzoeken te reageren om in overleg te kijken of invulling op een ander tijdstip eventueel mogelijk is.

Trainingslocatie: Sporthal De Wielepet, Heijdseweg 92, 2681 VN, MONSTER

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor de jeugd. Voor meer informatie kijk op www.smashingmonster.nl.

Heeft u belangstelling? Stuur ons een berichtje via voorzitter@smashingmonster.nl.

Een train(st)er die in het bezit is van of bezig is met het verwerven van Sportleider badminton heeft de voorkeur van het bestuur maar ook beginnende train(st)ers willen we uitnodigen om te reageren.


REGIO CENTRUM

SV Spirit/Just-Us zoekt trainer Geplaatst op 17-10-2017 Voor onze badminton club svspirit.nl zoeken wij voor de senioren op de maandagavond van 20:30 - 22:00 uur een (betaalde) trainer die een aantal enthousiaste (competitie) spelers verder wilt helpen. We zijn gevestigd in het mooie complex Health Center Hoenderdaal te Driebergen-Rijsenburg. 

Geïnteresseerden of mensen met meer vragen kunnen bellen naar Raymond Löhmer: 06 29 33 43 85.

SV Irene zoekt trainer Geplaatst 14-06-2017
SV Irene is een badmintonvereniging die in Bilthoven vele recreanten en competitiespelers plezier aan badminton laat beleven. De vereniging bestaat 53 jaar en heeft als club van een middelgroot dorp een mooie geschiedenis. Dat is mooi, maar we willen net zo’n prachtige toekomst en daarom zoeken wij met spoed:

Badmintontrainer voor jeugd én volwassenen (voor de dinsdag)

De leden van SV Irene trainen elke week op dinsdag, woensdag en vrijdag in de prachtige Kees Boekehal in Bilthoven. Wedstrijden en kampioenschappen vinden meestal tijdens de training plaats of tijdens de weekenden. Belangrijk is dat de trainingen aantrekkelijk zijn op de inhoud en op de vorm. Dat betekent dat vaardigheden, tactiek, techniek en samenspel zo aan de orde komen dat het uitdagend en soms met humor wordt gebracht. Zodat het niveau waar mogelijk steeds een tandje toeneemt terwijl het plezier blijft bestaan! De hoofdtrainer heeft als taak om in samenwerking met de andere trainers de trainingen van een goede opbouw te voorzien. De hoofdtrainer is hierbij initiërend, vervult een voorbeeldrol en weet de kwaliteiten van elke trainer goed tot zijn recht te laten komen.

Functie-eisen:
·        Verenigingsmens in hart en nieren, bereid om tijdens thuiswedstrijden af en toe te coachen
·        Minimaal 4e klas bond kunnen trainen (diploma’s zijn een pré)
·        Kennis en ervaring t.a.v. trainen jeugd en volwassenen
·        Motivatie om met de andere trainers gezamenlijk een mooi trainingsaanbod te maken
·        Communicatief sterk
·        Beschikbaar op woensdag van 19:00 tot 22:00u en op vrijdag van 19:00 tot 21:00u.
o   En dinsdag, 10x per seizoen, van 20:00 tot 21:00u

De functie kent een vergoeding die naar redelijkheid in overleg zal worden bepaald. Ben jij enthousiast geworden en weet jij mensen te verbinden? Heb jij ervaring met trainen in de badmintonsport en ben je een verenigingsmens? Dan komen wij graag in contact met jou!

Stuur een mail met motivatie en overzicht van je ervaring en diploma’s naar: tc-badminton@sv-irene.nl  of secretaris@sv-irene.nl. Heb je vragen neem dan telefonisch contact op met: Lasmar van der Waals (Voorzitter SV Irene Badminton) tel 06-30625006.


Leusder Badminton Combinatie zoekt trainer 
Geplaatst 14-06-2017
Wij zijn een kleine vereniging in het midden van het land en wel in Leusden. Op dit moment hebben wij 3 competitieteams bij de senioren in de klasse 1, 2 en 3 van de regio competitie centrum. Aan het eind van dit seizoen is onze trainer gestopt en we zijn dus op zoek naar een nieuwe enthousiaste trainer. Wij trainen op de vrijdag avond van 20:00 tot 22:00 maar i.v.m. de zaalaanvragen kan dit misschien veranderen.

Geïnteresseerden of mensen met meer vragen kunnen bellen naar Eric Berg (06 5733 0906)


REGIO NOORD-BRABANT

BC Saturnus zoekt met spoed trainer - Geplaatst 21-09-2017

Vereniging
BC Saturnus in Etten-Leur is een recreatieve vereniging die met twee seniorenteams deelneemt aan de recreatieve competitie. BC Saturnus heeft tot doel om de vereniging meer competitiegericht te gaan opzetten waarbij vanuit de jeugd wordt gebouwd aan zowel een recreatieve als competitiegerichte vereniging waarbij alle leden centraal blijven staan, dus zowel de recreatieve spelers als de competitiespelers.

Trainingen
Om dat doel te bereiken willen we de komende jaren graag een trainer die hier een bijdrage aan kan leveren. Op dit moment wordt er getraind op maandagavond waarbij vanaf 18:30 achtereenvolgens de pupillen, de junioren en de senioren een uur training krijgen. De recreatieve spelers kunnen vanaf 20:30 uur terecht tot 22:30 uur.

De vereniging wenst in de nabije toekomst vrij spelen en competitietraining te splitsen waarbij de aan te stellen trainer zich richt op de competitietraining. Vooralsnog is het afhankelijk van de vrij te komen zaalruimte op welke dag die competitietraining plaats zal gaan vinden.

Trainer
BC Saturnus zoekt een SL3 trainer of SL2 trainer met spelers-ervaring om invulling te geven aan de pupillentraining en de junioren/senioren-training. Tevens zoeken wij een trainer die met onze vereniging meedenkt hoe wij de ontwikkeling voor de jeugd naar een competitiegerichte vereniging verder vorm kunnen geven.

Vaardigheden/vereisten:
·        Trainers diploma, bij voorkeur badminton Sportleider 3 (SL3) of Sportleider 2 met spelers- en trainerservaring (SL2);
·        Affiniteit met de doelgroep;
·        Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor alle leden. Voor meer informatie kijk op http://www.bcsaturnus.nl/

Informatie
Nadere invulling en details bespreekbaar. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op met onze voorzitter Edwin Prevoo via voorzitter@bcsaturnus.nl

Badmintonclub FST Waalwijk zoekt train(st)er -  Geplaatst 14-06-2017
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer of trainster voor onze seniorengroep. De training wordt gegeven op dinsdagavond 19.00 – 21.00 uur in sporthal de Zeine in Waalwijk op 9 banen.

FST Waalwijk speelt met 4 senioren teams in de weekend-competitie (4de t/m 1ste klasse regio) en 3 teams in de midweek-competitie (3de t/m 1ste klasse). Al deze teams behoren tot de seniorengroep, die training krijgen. Vanaf komend seizoen is één van de 4 weekend-competitieteams een team met spelers onder de 18 jaar, die voor het eerst senioren competitie gaan spelen.

Sinds 5 jaar werkt FST Waalwijk aan een grotere kwalitatieve jeugdcompetitiegroep. We hebben als doel om elk jaar een extra jeugdteam te vormen. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen kunnen doorgroeien naar de seniorengroep, waar ze nog steeds uitgedaagd worden. Om dat mogelijk te maken zijn we op zoek naar een trainer of trainster die enerzijds jeugd in deze seniorengroep kan ondersteunen in de verdere ontwikkeling, maar daarnaast ook zeer ervaren seniorspelers kan blijven boeien en prikkelen.

FST Waalwijk is de grootste badmintonvereniging in de regio met bijna 160 leden, waarvan 55 jeugdspelers. FST is een warme club waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en een gezonde dosis prestatie. We staan klaar om elkaar te helpen om beter te worden. Badminton is wat leden bij elkaar brengt, zowel op de baan als ernaast. We hebben voor elke leeftijd en spelniveau wat te bieden.

Ben jij de trainer of trainster die wij zoeken? Heb je interesse en/ of vragen?  Neem dan contact op met Nicky Rosenbrand, door te mailen naar jeugd@fstwaalwijk.nl.

Wil je meer weten over onze vereniging? Bezoek dan onze website (www.fstwaalwijk.nl) of onze facebookpagina (www.facebook.nl/fstwaalwijk).

 

REGIO NOORD-HOLLAND

Jeugdtrainer (m/v) gezocht door/voor Badminton Vereniging Matchpoint Geplaatst 14-08-2017
Voor de jeugd zoekt Badminton Vereniging Matchpoint een trainer. Matchpoint is op zoek naar een trainer voor de komende seizoenen (beginnend seizoen 2017-2018) voor de dinsdag én de donderdagavond. De jeugd traint op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 in 2 of 3 groepen. Locatie is Sporthal Zaanstad-Zuid (De Weer 26a, Zaandam). De eerste groep is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, de tweede groep is voor de oudere jeugd (tot en met 17 jaar). Het niveau in beide groepen ligt op beginnend tot competitie spelend.

De jeugd traint op donderdagavond van 19:00 tot 20:00 in 2 of 3 groepen. Locatie is Sporthal De Koog (Wezelstraat 7, Koog aan de Zaan). De eerste groep is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, de tweede groep is voor de oudere jeugd (tot en met 17 jaar). Het niveau in beide groepen ligt op beginnend tot competitie spelend.

De trainer zal grotendeels zijn eigen trainingsschema kunnen volgen en Matchpoint heeft bij de jeugdtrainingen een aantal hulptrainers bereid gevonden elke dinsdag de trainer te helpen (2 tot 3 elke speelavond). De trainer wordt betrokken bij de club en de (jeugd)toernooien. Wij zoeken een trainer die enthousiast zijn kennis op de jeugd en volwassenen kan overbrengen, waarbij het plezier in badminton voorop staat voor de recreatieve jeugd, en uitbreiding van conditie, tactiek en techniek voor de volwassenen en competitiejeugd

Vergoeding in overleg, reiskosten worden uiteraard vergoed. Trainingen van september tot en met april, dinsdagavonden en donderdagavonden met uitzondering van vakanties.

Inlichtingen/vragen/interesse: neem contact op met Dennis Bloetjes (06-16324908 of voorzitter@bvmatchpoint.nl). Voor meer informatie over de vereniging: www.bvmatchpoint.nl.

REGIO OOST

Er zijn op dit moment geen vacatures in de regio Oost bekend.

REGIO NOORD

Er zijn op dit moment geen vacatures in de regio Noord bekend.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×