Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO LIMBURG

Nibac'79 zoekt jeugdtrain(st)er - Geplaatst 21-08-2017 Nieuwstadtse Badminton Club ’79, Nibac’79,  zoekt een train(st)er voor haar jeugd in de leeftijd van 7 tot 18 jaar. Nibac’79 kan men zien als een badmintonclub die opnieuw aan het investeren is om te groeien en weer mee te doen.  Op de donderdagavond van 18:30 – 20:00 uur spelen er twee jeugdgroepen. Een groep van 7 tot 14 jaar en een groep van 14 jaar en ouder. De jeugd speelt nog geen competitie. De jeugd speelt in de sporthal De Sjirp te Nieuwstadt (Limburg).

 Wanneer je interesse en/of meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met Maarten van Grootel, e-mail maarten.van.grootel@nibac79.nl of mobiel 0624900712.

REGIO ZUID-WEST

BV Smashing Monster (gemeente Westland) zoekt jeugd train(st)er Geplaatst 24-06-2017

Badminton vereniging Smashing Monster uit Monster (gemeente Westland; regio Zuid Holland) is op zoek naar een enthousiaste jeugd train(st)er die onze beginnende jeugd training zou willen geven op de maandagavond. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging met nu ruim 80 leden, waarvan het merendeel jeugd. We hebben 2 jeugd competitieteams. Jeugdteam 1 speelt in de regio zuidwest competitie van Badminton Nederland U19-II en jeugdteam 2 speelt in de regio zuidwest competitie van Badminton Nederland U13. De trainingstijd zal zijn op maandagavond van 18:00 tot 19:30 uur voor onze beginnende jeugd. Indien de maandag voor u niet mogelijk is willen we u toch verzoeken te reageren om in overleg te kijken of invulling op een ander tijdstip eventueel mogelijk is.

Trainingslocatie: Sporthal De Wielepet, Heijdseweg 92, 2681 VN, MONSTER

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor de jeugd. Voor meer informatie kijk op www.smashingmonster.nl.

Heeft u belangstelling? Stuur ons een berichtje via voorzitter@smashingmonster.nl.

Een train(st)er die in het bezit is van of bezig is met het verwerven van Sportleider badminton heeft de voorkeur van het bestuur maar ook beginnende train(st)ers willen we uitnodigen om te reageren.


BC Schipluiden zoekt trainer Geplaatst 18-04-2017
Badminton Club Schipluiden is op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de dinsdagavond met ingang van september 2017. Het gaat om twee groepen die aansluitend op elkaar training krijgen. De eerste groep zijn jeugdspelers in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar en trainen van 18.30 tot 19.45 uur. De tweede groep zijn senioren en trainen van 19.45 tot 21.00 uur. De trainingen vinden plaats in de Dorpshoeve in Schipluiden.

BC Schipluiden is een kleinschalige vereniging met momenteel +/- 60 leden. Zowel de senioren als de jeugdspelers spelen bijna allemaal competitie. Dit seizoen hebben we in de najaarscompetitie gespeeld met 3 mix-teams (2e-, 4e- en 5e klasse) en in het voorjaar spelen er 2 heren teams (A- en C-klasse), 1 dames team (B-klasse) en 2 jeugdteams (U17 en U15). 

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. 

Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@bcschipluiden.nl

BC Raptim zoekt jeugdtrainer Geplaatst 18-04-2017
BC Raptim zoekt een jeugdtrainer voor de club (spelend in Gorinchem). De trainingsdag is woensdag. De pupillen spelen van 16:00 tot 17:15 uur (ongeveer 15 kinderen) en de jeugd (12-18 jaar) van 17:15 tot 18:15 uur (ongeveer 25 kinderen)/

Heb je interesse neem dan contact op met Lloyd D'Rose (Badmintonclub Raptim): voorzitter@bcraptim.nl of tel: 06-10196588.


REGIO CENTRUM

BC de Lobbers zoekt nieuwe trainer - 11-07-2017
BC de Lobbers, de studenten badmintonvereniging van Wageningen, is op zoek naar een nieuwe trainer! De trainingen zijn bedoeld voor zowel competitiespelers als niet-competitiespelers. Op dit moment hebben we vier competitieteams (1e tot 4e klasse). De trainingsgroepen bestaan uit zo'n 15 à 25 spelers met wisselende niveaus.

Wij trainen op:
-    Dinsdagavond:          19.00 - 21.00 uur (competitie spelers)
-    Woensdagavond:      17:30 - 19.00 uur (beginners) en 19.00 - 20:30 uur (gevorderden en competitiespelers)
Lijkt het jou leuk om op een van deze dagen, of beide dagen, training te komen geven, stuur dan een mailtje naar lobbers@wur.nl.  Voor meer informatie over BC de Lobbers: website en Facebook.


SV Irene zoekt trainer Geplaatst 14-06-2017
SV Irene is een badmintonvereniging die in Bilthoven vele recreanten en competitiespelers plezier aan badminton laat beleven. De vereniging bestaat 53 jaar en heeft als club van een middelgroot dorp een mooie geschiedenis. Dat is mooi, maar we willen net zo’n prachtige toekomst en daarom zoeken wij met spoed:

Badmintontrainer voor jeugd én volwassenen (voor de dinsdag)

De leden van SV Irene trainen elke week op dinsdag, woensdag en vrijdag in de prachtige Kees Boekehal in Bilthoven. Wedstrijden en kampioenschappen vinden meestal tijdens de training plaats of tijdens de weekenden. Belangrijk is dat de trainingen aantrekkelijk zijn op de inhoud en op de vorm. Dat betekent dat vaardigheden, tactiek, techniek en samenspel zo aan de orde komen dat het uitdagend en soms met humor wordt gebracht. Zodat het niveau waar mogelijk steeds een tandje toeneemt terwijl het plezier blijft bestaan! De hoofdtrainer heeft als taak om in samenwerking met de andere trainers de trainingen van een goede opbouw te voorzien. De hoofdtrainer is hierbij initiërend, vervult een voorbeeldrol en weet de kwaliteiten van elke trainer goed tot zijn recht te laten komen.

Functie-eisen:
·        Verenigingsmens in hart en nieren, bereid om tijdens thuiswedstrijden af en toe te coachen
·        Minimaal 4e klas bond kunnen trainen (diploma’s zijn een pré)
·        Kennis en ervaring t.a.v. trainen jeugd en volwassenen
·        Motivatie om met de andere trainers gezamenlijk een mooi trainingsaanbod te maken
·        Communicatief sterk
·        Beschikbaar op woensdag van 19:00 tot 22:00u en op vrijdag van 19:00 tot 21:00u.
o   En dinsdag, 10x per seizoen, van 20:00 tot 21:00u

De functie kent een vergoeding die naar redelijkheid in overleg zal worden bepaald. Ben jij enthousiast geworden en weet jij mensen te verbinden? Heb jij ervaring met trainen in de badmintonsport en ben je een verenigingsmens? Dan komen wij graag in contact met jou!

Stuur een mail met motivatie en overzicht van je ervaring en diploma’s naar: tc-badminton@sv-irene.nl  of secretaris@sv-irene.nl. Heb je vragen neem dan telefonisch contact op met: Lasmar van der Waals (Voorzitter SV Irene Badminton) tel 06-30625006.


Leusder Badminton Combinatie zoekt trainer 
Geplaatst 14-06-2017
Wij zijn een kleine vereniging in het midden van het land en wel in Leusden. Op dit moment hebben wij 3 competitieteams bij de senioren in de klasse 1, 2 en 3 van de regio competitie centrum. Aan het eind van dit seizoen is onze trainer gestopt en we zijn dus op zoek naar een nieuwe enthousiaste trainer. Wij trainen op de vrijdag avond van 20:00 tot 22:00 maar i.v.m. de zaalaanvragen kan dit misschien veranderen.

Geïnteresseerden of mensen met meer vragen kunnen bellen naar Eric Berg (06 5733 0906)

BC Harderwijk zoekt verenigingstrainer (V/M) Geplaatst 04-05-2017
Badminton Club Harderwijk zoekt verenigingstrainer (V/M) voor de woensdagavond met eventueel een optie tot een 2e trainingsavond. BC Harderwijk is een bruisende vereniging die de laatste jaren op competitiegebied de weg naar boven heeft gevonden. De competitiegroep is gemotiveerd, sfeervol en heeft veel ambitie om het maximale eruit te halen. We zoeken dan ook een enthousiaste en gemotiveerde trainer die graag met ons verder wil bouwen aan deze successen. Momenteel zijn er 5 senioren competitieteams. 

De seniorenteams komen uit in:
-        3e divisie landelijk
-        1x Hoofdklasse regio centrum
-        1x 1e klasse regio centrum
-        2x herencompetitie (vermoedelijk 1e en 2e klasse)
Daarnaast beschikt Harderwijk over 4 jeugdteams die getraind worden door onze jeugdtrainers. Een goede afstemming tussen de verenigingstrainer en jeugdtrainers is dan ook noodzakelijk.

Wij zoeken een verenigingstrainer met de volgende competenties:
-         Is in het bezit van een trainersdiploma
-         Verzorgt de training van de mix teams (3e div t/m 1e klasse)
-         Heeft natuurlijk overwicht
-         Verzorgt de coaching tijdens (thuis/uit) wedstrijden
-         Enthousiast
-         Heeft ervaring met een gevarieerde leeftijdsgroep
-         Heeft ervaring met variërend niveau
-         Communicatieve vaardigheden
-         Actief meedenken met de ambities van de club

Mocht u interesse of vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de Technische Commissie van BC Harderwijk.

Voorzitter TC:
Max Eikelenboom
Telefoon: 06-25 361 310
Email: tcbcharderwijk@live.nl

Vice-voorzitter TC:
Rik Verstappen
Telefoon: 06-83 997 475
Email: tcbcharderwijk@live.nl


REGIO NOORD-BRABANT

Badmintonclub FST Waalwijk zoekt train(st)er -  Geplaatst 14-06-2017
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer of trainster voor onze seniorengroep. De training wordt gegeven op dinsdagavond 19.00 – 21.00 uur in sporthal de Zeine in Waalwijk op 9 banen.

FST Waalwijk speelt met 4 senioren teams in de weekend-competitie (4de t/m 1ste klasse regio) en 3 teams in de midweek-competitie (3de t/m 1ste klasse). Al deze teams behoren tot de seniorengroep, die training krijgen. Vanaf komend seizoen is één van de 4 weekend-competitieteams een team met spelers onder de 18 jaar, die voor het eerst senioren competitie gaan spelen.

Sinds 5 jaar werkt FST Waalwijk aan een grotere kwalitatieve jeugdcompetitiegroep. We hebben als doel om elk jaar een extra jeugdteam te vormen. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen kunnen doorgroeien naar de seniorengroep, waar ze nog steeds uitgedaagd worden. Om dat mogelijk te maken zijn we op zoek naar een trainer of trainster die enerzijds jeugd in deze seniorengroep kan ondersteunen in de verdere ontwikkeling, maar daarnaast ook zeer ervaren seniorspelers kan blijven boeien en prikkelen.

FST Waalwijk is de grootste badmintonvereniging in de regio met bijna 160 leden, waarvan 55 jeugdspelers. FST is een warme club waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en een gezonde dosis prestatie. We staan klaar om elkaar te helpen om beter te worden. Badminton is wat leden bij elkaar brengt, zowel op de baan als ernaast. We hebben voor elke leeftijd en spelniveau wat te bieden.

Ben jij de trainer of trainster die wij zoeken? Heb je interesse en/ of vragen?  Neem dan contact op met Nicky Rosenbrand, door te mailen naar jeugd@fstwaalwijk.nl.

Wil je meer weten over onze vereniging? Bezoek dan onze website (www.fstwaalwijk.nl) of onze facebookpagina (www.facebook.nl/fstwaalwijk).


ESBV Panache zoekt trainer Geplaatst 11-07-2017
Door persoonlijke omstandigheden zal onze huidige trainer het komend seizoen een aanzienlijke stap terug doen. Hierdoor zijn wij met spoed op zoek naar een tweede trainer (m/v) die op de maandag avond en donderdag avond beschikbaar is (20:15-22:15). Op maandag avond gaat het om 2 uur zelfstandig training geven en op de donderdag avond 2 uur in combinatie met onze huidige trainer. Wij zijn hiervoor op zoek naar iemand die passie heeft voor de badminton sport en die zijn/haar ervaring als trainer wilt uitbreiden. Dit kan een (beginnend) trainer dan wel een divisie speler met affiniteit voor training geven zijn. Wij zijn een internationale studenten sport vereniging met beginners die zich graag de sport eigen willen maken en gevorderen die in verschillende klassen competitie spelen. Voor meer informatie over onze vereniging kijk op www.esbvpanache.nl.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar bestuur@esbvpanache.nl zodat wij een keer een afspraak kunnen maken en je een keer langs kunt komen bij onze vereniging.
 

REGIO NOORD-HOLLAND

Jeugdtrainer (m/v) gezocht door/voor Badminton Vereniging Matchpoint Geplaatst 14-08-2017
Voor de jeugd zoekt Badminton Vereniging Matchpoint een trainer. Matchpoint is op zoek naar een trainer voor de komende seizoenen (beginnend seizoen 2017-2018) voor de dinsdag én de donderdagavond. De jeugd traint op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 in 2 of 3 groepen. Locatie is Sporthal Zaanstad-Zuid (De Weer 26a, Zaandam). De eerste groep is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, de tweede groep is voor de oudere jeugd (tot en met 17 jaar). Het niveau in beide groepen ligt op beginnend tot competitie spelend.

De jeugd traint op donderdagavond van 19:00 tot 20:00 in 2 of 3 groepen. Locatie is Sporthal De Koog (Wezelstraat 7, Koog aan de Zaan). De eerste groep is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, de tweede groep is voor de oudere jeugd (tot en met 17 jaar). Het niveau in beide groepen ligt op beginnend tot competitie spelend.

De trainer zal grotendeels zijn eigen trainingsschema kunnen volgen en Matchpoint heeft bij de jeugdtrainingen een aantal hulptrainers bereid gevonden elke dinsdag de trainer te helpen (2 tot 3 elke speelavond). De trainer wordt betrokken bij de club en de (jeugd)toernooien. Wij zoeken een trainer die enthousiast zijn kennis op de jeugd en volwassenen kan overbrengen, waarbij het plezier in badminton voorop staat voor de recreatieve jeugd, en uitbreiding van conditie, tactiek en techniek voor de volwassenen en competitiejeugd

Vergoeding in overleg, reiskosten worden uiteraard vergoed. Trainingen van september tot en met april, dinsdagavonden en donderdagavonden met uitzondering van vakanties.

Inlichtingen/vragen/interesse: neem contact op met Dennis Bloetjes (06-16324908 of voorzitter@bvmatchpoint.nl). Voor meer informatie over de vereniging: www.bvmatchpoint.nl.

REGIO OOST

Er zijn op dit moment geen vacatures in de regio Oost bekend.

REGIO NOORD

Er zijn op dit moment geen vacatures in de regio Noord bekend.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×