Regio

Beste bezoeker van deze site,

Als regio manager Limburg heet ik je van harte welkom op de website van Regio Limburg van de Badminton Nederland.

Deze pagina is bedoeld om je te informeren over alles wat in de badmintonwereld in Limburg gebeurt. Daarom ook zullen wij als team alle van belang zijnde informatie op deze pagina publiceren. Ook als je wetenswaardigheden voor alle badmintonspelers in Limburg hebt kun je die op deze pagina kwijt.

Alle in de planning zijnde toernooien kun je bij ons vinden. De competitie zal compleet met rangen en standen hier te vinden zijn. De jeugdranglijst toernooien zowel de planning alsook de ranglijst zal op deze pagina gepubliceerd worden en zo actueel mogelijk zijn. Van alle reglementen en regelingen voor Regio Limburg vind je hier altijd de meest actuele versie.

De algehele verantwoording voor deze internetpagina's ligt bij het regio team, daar kunt je terecht voor alles waarvan je denkt dat het geschikt is en op onze webpagina's geplaatst zou kunnen worden. Voor e-mail adressen kijk onder regio team, daar zijn die gegevens te vinden. Kortom maak gebruik van de mogelijkheden welke wij jou bieden.

Ik wens je veel plezier met deze internetpagina's.

Albert Valentijn
Regio Manager

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×