Trainer aangeboden

Ben jij als trainer op zoek naar een vereniging om training te geven en kun je geen club vinden in de rubriek trainer gezocht? Dan kun je vanaf nu jezelf op deze pagina aanbieden als trainer. Stuur een mail naar opleidingen@badminton.nl en noteer hierbij in ieder geval het volgende: 

  • naam
  • woonplaats en maximale reisafstand
  • trainersdiploma/-licentie
  • trainerservaring
  • voorkeur jeugd en senioren (competitie dan wel niet-competitiespelend) en/of recreanten
  • beschikbaarheid in dagen en in uren
  • e-mailadres om contact te kunnen leggen

De tekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd.

Advertenties

International player is looking for a club Geplaatst 02-08-2018

I am Hruitvik Ambekar (e-mail: ambekar.hruitvik@gmail.com) a mens doubles amd mix doubles specialist from India. I am looking for a club where I can train and represent the club .Currently I train under former world no 12 Yonathan suryatama Dasuki (Indonesia) and Yusuf Jauhari (Sweden national team coach Indian national team coach) I ve been ranked in the top 10 in the junior mix doubles in the country. 

I am looking for a club  and also accomodation. When the club can provide or help me with accommodation that would be nice. I am currently at a stage where we are going to start with playing international challenges and grandprix level events hence please do get me in contact with any clubs where they require a coach an assistant coach. 

Please read the 3 pages (1, 2 and 3) of my resume for a better view of me.

Trainer met passie zoekt bijpassende club met ambitie Geplaats 07-10-2017
Stephen Tittel, te bereiken via badminton@satittel.nl
Woonplaats: Papendrecht (Zuid-Holland)
Maximale reisafstand: 35 km
Trainersdiploma: SL2B (gehaald eind 2016). Lid van VBO om continu bij te scholen.
Trainerservaring: PBC Papendrecht (2015-2017, Jeugd, senioren recreanten Hoekse Waard Competitie, beginnende recreanten, Bondscompetitie team), Nosvri Dordrecht (1990-1992 Jeugd). Stage gelopen bij badminton selectie school BOFF in Zevenbergen.
Voorkeur: jeugd van 10-17 jaar, senioren recreanten, senioren competitie
Beschikbaarheid: in overleg
Toelichting: ik zoek een club waarvan het Bestuur weet wat hun ambitie is en het ook uitdraagt, die wil werken aan vooruitgang ipv voortgang. Ik houd van een eerlijke, oprechte,  open en directe communicatieve cultuur waarbij er een dialoog is tussen de spelers en de trainer, trainer en bestuur en de overige commissies. Ik ben een trainer met een can-do houding die de boel opschud en wel wat verlangt van zijn spelers, ondanks dat ik pas begonnen ben in het trainersvak. Als we bij elkaar passen, dan heb je een loyale en gepassioneerde professionele trainer die er vol voor gaat, die ook open blijft staan om te blijven reflecteren en te leren. Ik gedij het beste onder een club die worstelt met het kunnen realiseren van hun ambitie en waar er tijd is om resultaten te realiseren.

Trainer zoekt club tot en met 2e klasse Geplaatst 01-05-2016
Cor Broeren (c.broeren@tele2.nl
Diploma: Sportleider 3 badminton
Ervaring: 25 jaar, met laatste 15 jaar met diploma 
Woonplaats: Krimpen aan de IJssel. Werkgebied: tot 30 kilometer van woonplaats 
Voorkeur: maandag, woensdag, donderdag en eventueel zaterdag. 
Toelichting: ik train het liefst de hele, vereniging zowel junioren als senioren. In het verleden heb ik de volgende clubs getraind: BC Zoef,BC Alblasserdam, BC Ouderker, SNA en de laatste zeven jaar BC Vlist. Ik volg altijd de bijscholingen om bij te blijven.

Trainer zoekt club Geplaatst 26-08-2016
Brendan Hoogenberg (brendan.hoogenberg@outlook.com)
Diploma: Sportleider 2 badminton
Trainerservaring: trainer van jeugd en senioren
Woonplaats: IJsselstein, maximale reisafstand: +/- 20 km
Voorkeur: senioren lagere klassen en/of recreanten
Beschikbaarheid: dinsdag, donderdag, eventueel vrijdag (kan overlegd worden)

Trainer zoekt club Geplaatst 12-10-2016
Floris de Vegte (fdevegte@gmail.com)
Diploma: Sportleider 2 badminton 
Ervaring: 14 jaar, met laatste  1 jaar met diploma 
Woonplaats: Amersfoort. Werkgebied: tot 20 kilometer van woonplaats
 Voorkeur: maandag, woensdag, donderdag en eventueel zaterdag. 
Toelichting: ik train het liefst de jeugd (talenten), maar ook de competitie junioren en senioren. In het verleden heb ik de volgende clubs getraind: BC Amersfoort 14 jaar lang, BAN Hoogland (4x). Ddoor de jaren heen heb ik recreatieve spelers onder mijn hoede gehad in zowel respectievelijk Nieuwland als Zielhorst maar ook zeker de competitiejeugd van deze mooie vereniging in Amersfoort. Onder het toezien van enkele top trainers heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen gedurende 14 jaar tot de trainer die ik nu ben.
Kenmerken: eerlijk, sociaal, discipline, rechtvaardig, enthousiast, gedreven, passie voor de sport, en kijken naar ontwikkeling.Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×