Ledenwerving en behoud

Het behoud en werven van leden is één van de drie grootste focuspunten van sportverenigingen in Nederland. Naast ondersteuning op maat ondersteund Badminton Nederland verenigingen op dit thema door middel van de volgende producten en diensten:  Marketingplatform

  Met het marketingplatform voor badmintonverenigingen kun je gemakkelijk en snel marketingmateriaal maken voor jouw vereniging! Posters, flyers & materiaal voor online promotie kunnen snel worden ontworpen, opgemaakt in de verenigingskleuren en voorzien van het verenigingslogo!

  Klik hier voor meer informatie!

  Banner marketingplatform


  Schoolbadminton

  Hoewel het intensief is, zijn clinics op scholen een goede methode om jeugdleden te werven. Om verenigingen te ondersteunen is er de toolkt schoolbadminton. Deze bestaat uit een digitale lesmap met badmintonspelletjes en oefeningen en een document met tips en trics voor de organisatie van jouw scholenproject! Hiernaast bieden we materialen voor schoolbadmintonprojecten aan.

  Klik hier voor meer informatie

  Probeerbadminton.nu

  www.probeerbadminton.nu is een platform van Badminton Nederland waarmee verenigingen uit een bepaald gebied gezamenlijk leden kunnen werven. Door het verdelen van het werk en schaalvoordeel bij het inkopen van promotiemateriaal heeft probeerbadminton.nu veel voordelen ten opzichte van individueel leden werven! In 2019 is de actie door 53 verenigingen uitgevoerd en hebben meer dan 600 deelnemers zich aangemeld! Door middel van een draaiboek en ondersteuning tijdens het traject worden verenigingen begeleid bij de uitvoering!

  Klik hier voor meer informatie

  Samenwerken (be)loont

  Indien je samen met minimaal twee andere verenigingen een activiteit voor ledenwerving, behoud of badmintonpromotie organiseert kun je hiervoor financiële ondersteuning vanuit Badminton Nederland aanvragen. Deze subsidie heet: Samenwerken (be)loont

  Meer informatie en aanvragen

  Ondersteuning op maat

  Naast de standaard diensten die je vindt op deze pagina biedt Badminton Nederland aangesloten verenigingen ondersteuning op maat aan. Heb jij een specifieke vraag of een specifiek probleem? Of mis je een bepaald product of dienst? Neem gerust contact op!

  Tips

  Je maakt gebruik van een verouderde browser!

  Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

  ×