Sponsors

Meer Sponsors in Kortere Tijd

Badminton Nederland biedt ondersteuning op dit thema door middel van de Methode Meer Sponsors in Kortere Tijd (MSKT). Deze aanpak is ontwikkeld volgens de zelfde methode als het succesvolle Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd en gaat uit van het zoeken naar een win-win tussen bedrijf en sportvereniging. Dus geen "gunsponsoring" maar een samenwerking waar beide partijen baat bij hebben. Het traject is een combinatie van leren en doen, zodat je aan het einde ook daadwerkelijk de eerste sponsordeal(s) hebt gesloten.

Na afloop van dit traject heb je het volgende geleerd en uitgevoerd

  • Het in kaart brengen van geschikte sponsoren

  • het eerste gesprek met een potentiële sponsor aan gaan

  • Aansluiten bij de wensen van de potentiële sponsors

  • Het creëren van een win-win situatie.

  • Het sluiten van de sponsordeal

  • Het behouden van je sponsors

Een belangrijk uitgangspunt van de methode is dat deze gemakkelijk uit te voeren is en de tijd die je er aan hoeft te besteden zo veel mogelijk beperkt wordt. De stappen zijn overzichtelijk en bij het online traject kun je gebruik maken van kant en klare documenten die de kans op succes vergroten en het werk aanzienlijk verminderen!

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om met MSKT aan de slag te gaan:

Masterclass

Tijdens de masterclass wordt de methode van A-Z doorlopen. De masterclass wordt regelmatig aangeboden bij evenementen en bijeenkomsten. De masterclass is kosteloos te volgen voor verenigingen die zijn aangesloten bij Badminton Nederland. Wil je graag een masterclass in de buurt van jouw vereniging? Neem dan contact op met ons op. Voor een masterclass op aanvraag zijn minimaal 5 verenigingen uit een bepaald gebied nodig.

Online Traject

Wil je na de masterclass meer begeleiding? Of wil je zelf bepalen waar en wanneer je aan de slag gaat? Dan is het online traject een goede oplossing! Via https://elearningbadmintonnl.meerinkorteretijd.nl/ doorloop je in online cursusvorm alle stappen van de methode. Door middel van filmpjes met uitleg, ondersteunende documenten en opdrachten doorloop je de methode stap voor stap. Bij iedere stap wordt je ondersteund door een coach van Badminton Nederland. Kosten voor het volgen van het online traject zijn €99,- voor verenigingen die zijn aangesloten bij Badminton Nederland. Badminton Nederland draagt dit bedrag af aan de ontwikkelaars van de methode.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact met mij op voor meer informatie

Contact

Voor vragen over Meer Sponsors in Kortere Tijd, of andere vragen met betrekking tot sponsors kun je contact met ons opnemen.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×