Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

Shuttle Up zoekt jeugdtrain(st)er (13-05-2022)

Badmintonvereniging Shuttle Up uit Sliedrecht is op zoek naar een train(st)er voor de jeugdafdeling.

De jeugd traint in 3 groepen op donderdagavond van 18.00-21.00 uur en bestaat uit ca. 45 kinderen. Naast training worden er diverse toernooien gespeeld en speelt iedereen (verplicht) mee met de jeugdcompetitie.

We zoeken een enthousiaste train(st)er met een heldere visie en affiniteit met het verenigingsleven.

De positie is vacant en per direct in te vullen.

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde train(st)er maar we staan ook open voor een enthousiaste jonge train(st)er zonder papieren die eventueel bereid is een opleiding te volgen. We zijn in dat geval bereid om bij te dragen in de kosten. Reacties graag sturen naar Karin Ebert, jeugd@shuttle-up.nl

BC de Spotvogels zoekt trainer (26-04-2022)

Per direct is BC de Spotvogels uit Leiderdorp op zoek naar een trainer. We zoeken een trainer voor de woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Het gaat om training voor volwassenen die beginnen met badminton. Wij bieden introductiecursussen aan voor 6 weken, 2 tot 3 keer per jaar. Als er voldoende belangstelling is onder de leden bieden we ook een training voor gevorderden aan. Los daarvan zijn we ook op zoek naar een trainer voor de jeugd op vrijdagavond van 17.30 tot 19.00 uur. De groep bestaat uit maximaal 16 kinderen en is een mix van beginner tot gevorderde competitiespeler en alles ertussenin. Een diploma is een pré maar geen vereiste. Lijkt het je leuk om bij onze club trainingen te verzorgen stuur dan een e-mail naar bcspotvogels@gmail.com. BC de Spotvogels is een kleine club met tussen de 70 en 80 leden. De volwassenen zijn voornamelijk recreanten maar elk seizoen doen er wel een of twee teams mee met de competitie.

SV ROAC uit Rijpwetering zoekt trainer (19-04-2022)

Met ingang van direct is SV ROAC uit Rijpwetering op zoek naar een trainer. We zoeken een trainer voor de jeugd en jonge volwassenen (vroege vrijdagavond) en indien mogelijk ook voor de volwassenen (woensdagavond). Er wordt op kleine schaal ook meegedaan aan de competities van Badminton Nederland.

SV ROAC is een omni-vereniging, waarbij badminton de nieuwste tak van sport is. Sinds een paar jaar is een kleine, maar enthousiaste groep spelers actief in onze eigen sporthal. We zijn nog volop in ontwikkeling en zoeken een trainer, die dezelfde ambitie heeft: de sport uitbouwen tot een volwaardig onderdeel van de vereniging. Ervaring en diploma’s zijn een pré, maar geen vereiste. Heb je interesse? Neem dan contact op via badminton@svroac.nl

PBC Boomgaardshoek zoekt trainer (volwassenen en jeugd)!

PBC Boomgaardshoek is dé badminton vereniging van Hoogvliet. We zijn spelen onder de rook van Rotterdam waardoor we zeer goed bereikbaar zijn vanuit alle richtingen (incl. OV/Metro).
We bestaan als vereniging al sinds 1983 en hebben momenteel +/- 100 leden. Meer informatie over onze vereniging is te vinden op onze website: pbcboomgaardshoek.nl

In het seizoen 2021-2022 zijn we met 4 mix teams vertegenwoordigd in de najaarscompetitie (volwassenen). Deze teams zijn verdeeld over de volgende Divisies:
- 5de Divisie;
- 6de Divisie [2 teams];
- 7de Divisie.
Voor het seizoen 2022-2023 [en verder] zijn wij op zoek naar een senior- & jeugdtrainer [alle jeugd inclusief de competitiegroep].
We trainen op de dinsdagavond in twee groepen van 19.00 uur tot 20.00 uur (jeugd selectie) en 20:00 uur tot 21:30 uur (senioren). Op vrijdag traint alle jeugd tussen 18.00 uur tot 20.00 uur.
Het is zeer gevarieerde groep, met leeftijden tussen 5 en de 18 jaar voor de jeugd en voor de volwassenen tussen de 16 en 50+ jaar.
We zijn - zoals aangegeven - voor het seizoen 2022-2023, opzoek naar een trainer die o.a. voldoet aan de volgende vaardigheden/vereisten:
- (Aantoonbare) Ervaring met het verzorgen van trainingen;
- Enthousiast;
- Vernieuwend;
- Flexibiliteit;
- Omgang met een zeer varieerde groep zowel in leeftijd als in niveau;
- Etc.
Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via tc@pbcboomgaardshoek.nl.
Alvast bedankt.
Technische Commissie PBC Boomgaardshoek

BC Hillegom zoekt trainer voor de dinsdagavond

Voor het seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar een trainer voor onze senioren op de dinsdagavond van 20.00-22.30 uur.

De club bestaat momenteel uit zo’n 160 leden. Binnen de club spelen competitiespelers en recreanten naast en met elkaar. Verder vinden wij het belangrijk dat jeugd goed kan doorstromen. Naast prestatiegerichtheid zijn sportiviteit en gezelligheid ook erg belangrijk. Sporthal de Vosse in Hillegom is onze thuisbasis.

Op dit moment hebben wij 12 competitieteams variërend van 3e t/m 8e divisie. De trainingsgroep bestaat uit ongeveer 60 spelers, verdeeld over 2 groepen (20.00-21.15 en 21.15-22.30).

Onze thuiswedstrijden vinden plaats op zondagochtend van 10.00-13.30 uur.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, motiverende en betrokken trainer die het spel van al onze spelers naar een hoger niveau kan tillen. Heb je interesse? Neem contact op via tc@bchillegom.nl. Voor meer informatie zie www.bchillegom.nl.

BC Cross Smash uit het Brabantse Werkendam zoek (jeugd) train(st)er voor donderdagavond.

We zijn op zoek naar een leuke enthousiaste train(st)er voor onze ongeveer 30 jeugdleden met een optie om ook onze senioren recreanten te trainen.

Onze vereniging bestaat uit ongeveer 90 leden en zijn al 50 jaar een begrip in de omgeving. Wij hebben een leuke jeugdgroep van ruim 30 jeugdleden, variërend in leeftijd van 5 tot 16 jaar. Op de donderdagavond is de vaste speelavond, waarop jeugd en senioren recreanten kunnen trainen. Voor deze twee groepen zoeken we dus een leuke enthousiaste train(st)er.

De groepen zijn als volgt ingedeeld:

18:00 - 19:00 uur Training Jeugd Groep 1 & 2

19:00 - 20:00 uur Training Jeugd Groep 3 & 4

20:15 - 21:15 uur Training Recreanten (optioneel)

Voor een indruk van onze vereniging ga naar www.bccrosssmash.nl en voor meer informatie of het sturen van reactie kunt u contact opnemen met: Joep Sijtsma (secretaris@bccrosssmash.nl) of met Mathijs van Lelieveld (competitie@bccrosssmash.nl)

BC Schipluiden zoekt trainer voor dinsdagavond

Badminton Club Schipluiden is z.s.m op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de dinsdagavond. Zo mogelijk met ingang van december 2021. Het gaat om één groep die traint van 19:30u tot 21:30u. De groep bestaat uit voornamelijk senioren spelers gemengd met een aantal oudere jeugd spelers. Aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten. De trainingen vinden plaats in de Dorpshoeve in Schipluiden.

BC Schipluiden is een kleinschalige vereniging met momenteel iets meer dan 50 leden. De spelers uit de trainingsgroep spelen bijna allemaal competitie. Vorig seizoen (voor corona) hebben we in de najaarscompetitie gespeeld met 3 mix-teams (6e-, 7e-, en 8e divisie) en 1 jeugdteam (U17/U15) en in het voorjaar met één herenteam (A-klasse) en 2 jeugdteams (U19 en U11). Dit seizoen spelen we in de najaarscompetitie met 2 mix-teams (5e en 7e divisie) en 1 jeugdteam (U15/U13).

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@bcschipluiden.nl

BC Drop Shot is op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer.

BC Drop Shot, de oudste badmintonclub van Nederland, geeft op drie locaties binnen de gemeente Den Haag training aan senioren en jeugd. De jeugdafdeling heeft ongeveer 100 jeugdleden en traint op woensdag, vrijdag en zaterdag, met op maandag en donderdag de talentvolle jeugd.

Voor de locatie Ypenburg (Piet Vinkhal, Plesmanlaan 217B, Den Haag) zijn we op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer voor de trainingsgroep op de zaterdagen van 14.00 tot 15.30 uur.

De groep omvat in principe alle leeftijdsgroepen van 6 tot 18 jaar en van beginnersniveau tot gevorderd.

Het seizoen start op de eerste mogelijke trainingsdag van september en loopt door tot eind mei. Omdat de schoolvakanties wegvallen, blijven er ongeveer 34 trainingsweken over.

Ben je ouder dan 18 jaar en lijkt het je wat om bij BC Drop Shot training te komen geven, dan zien we graag je mail met korte CV tegemoet op jeugd@bcdropshot.nl (ook als je vooraf wat meer informatie wilt hebben).

PS heb je wel enige ervaring, maar nog geen diploma's? Maakt niet uit, vanuit de club bieden we je graag een interne cursus aan (gegeven door de Nederlandse topspeler Dicky Palyama), eventueel gevolgd door een trainerscursus bij Badminton Nederland.

BCRS zoekt jeugdtrainers

BCRS is een, in Spijkenisse gelegen, gefuseerde club die onder de namen BC De Ritte en BC Spijkenisse al 55 jaar actief is binnen de badmintonwereld. Wij organiseren per jaar meerdere bondstoernooien zoals bijvoorbeeld de Regio Seniorenkampioenschappen, maar ook regionale jeugdtoernooien om ook de (jeugd)breedtesport verder te stimuleren.

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers.

Je zult afwisselend de gehele breedte van onze jeugdspelers training geven: zowel de jongste beginners als de gevorderden gaan zich verder ontwikkelen onder jouw enthousiaste trainingsvormen. De verschillende trainingsgroepen waar jij training aan zult geven, trainen op vrijdag tussen 18:15 en 20:00.

Ook jongere trainers zonder diploma, maar met veel enthousiasme, zijn van harte welkom om te reageren.

Neem voor een kennismakingsgesprek of meer informatie contact op via technischecommissie@bcrs.nl


REGIO NOORD HOLLAND

UVO-Spirit zoekt trainer 19-05-2022

Wij zoeken een trainer voor onze 3 seniorenteams welke in de 5e div, 7e div, en 8ste div spelen en mogelijk is er ook een beginnersploegje dat training wil krijgen.

Wij zijn UVO-Spirit uit Amsterdam Noord en spelen in Sporthal De Weeren op maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur en hebben daar 9 banen waarvan er drie beschikbaar zijn voor training. De eventuele trainingsuren zijn in overleg in te vullen.

Wij hebben ongeveer 80 senioren leden en rond de 20 a 30 jeugd leden.

Voor de jeugd leden hebben wij zelf leentje buur gespeeld bij BV Slotermeer en iemand bereid gevonden om de jeugd op zaterdag training te geven en zou in de toekomst ook een combinatie kunnen worden. Er zijn twee Jeugdteams die voor het eerst in de U19 opstap competitie gaan uitkomen en mogelijk ook aan het rijtje van de senioren wordt toegevoegd.

Badminton Club Zeewally zoekt trainer (volwassenen en jeugd)! 21-04-2022

BC Zeewally (03912) is de badminton vereniging van Zeewolde in Flevoland. We bestaan als vereniging al 35 jaar en hebben momenteel +/- 75 leden. Meer informatie over onze vereniging is te vinden op zeewally.nl In het seizoen 2021-2022 waren we met drie mix teams vertegenwoordigd in de competitie. Deze drie teams zijn verdeeld over de volgende Divisies:

2 Junior Teams: U19-U17- U17

1 Senior Team : 5de Divisie Voor het seizoen 2022-2023 [en verder] zijn wij op zoek naar een Senior- & Jeugdtrainer. We trainen op de dinsdagavond in twee groepen van 18.30 uur tot 20.00 uur (jeugd) en 20:00 uur tot 21:30 uur (senioren). De trainingen vinden plaats in Sporthal Het Baken te Zeewolde.

Wij zoeken een gecertificeerde trainer die o.a. voldoet aan de volgende vaardigheden/vereisten:

- Ervaring met het verzorgen van trainingen; - Enthousiast en communicatief vaardig; - Flexibel en meedenkend - Omgang met een zeer varieerde groep zowel in leeftijd als in niveau;

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Neem dan contact met ons op per e-mail voorzitter@zeewally.nl of telefoon 0613336959.

BV Hoogkarspel zoekt trainer voor donderdagavond (19-04-2022)

Badminton Vereniging Hoogkarspel is op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de donderdagavond met ingang van september 2022. De groepsindeling is met de nieuwe trainer nog te bepalen. We trainden altijd van 20:00 uur - 22:00 uur, maar sommigen hebben aangegeven dit te lang te vinden of de tijd anders te willen. De totale groep bestaat voornamelijk uit senioren spelers gemengd met een aantal oudere jeugd spelers. Aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten! De trainingen vinden plaats in sporthal de Sluis in Hoogkarspel.

BV Hoogkarspel is een kleinschalige vereniging met momenteel +/- 70 leden. De spelers uit de trainingsgroepen spelen bijna allemaal competitie. Dit seizoen hebben we in de najaarscompetitie gespeeld met 3 mix-teams (4e- en 5e divisie), en 3 jeugdteams (U19, U17/U15 en U13). Het eerste team is gepromoveerd naar de 3e divisie!

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@bvhoogkarspel.nl

Met spoed gezocht! Badminton trainer voor jeugd en / of senioren

Bavio, badmintonvereniging uit Purmerend, Noord-Holland, zoekt met spoed een enthousiaste trainer die de jeugd en / of senioren wil trainen.

Bavio speelt op maandag en woensdag avond van 18:30-22.30.

Voor de jeugd is het gewenst om vanaf 19.00 uur beschikbaar te zijn tot 20.00. Hier gaat het om het trainen van de competitie spelende jeugd. Het liefst beschikbaar op beide speelavonden.

Bij de senioren gaat het op de maandagavond om het een trainen van beginnende badmintonners, op woensdagavond betreft het de gevorderde recreanten en competitiespelers. Tijden in overleg, voorkeur van 20.00-21.00.

Bavio is een recreatieve vereniging met enkele competitieteams (in de lagere divisies) zowel bij de jeugd als bij senioren.

Bavio speelt vanaf de eerste week na de zomervakantie tot en met eind mei. Voor de jeugd is beschikbaarheid gedurende het gehele seizoen gewenst, voor de senioren in overleg.

Ben jij die trainer die Bavio tactisch en technisch kan versterken, neem dan contact op via de mail met ctl@bavio.nl of jeugdcommisie@bavio.nl

Wil je meer weten over onze vereniging? Ga dan naar onze website: https://www.bavio.nl

Met vriendelijke groet,

Dirk de Goeij (voorzitter ctl senioren en jeugdcommissie)

Badmintonclub Weesp zoekt trainer

Badminton Club Weesp is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een jeugdtrainer op de donderdagavond van 18:00 tot en met 19:30 uur.

Beginnende- en competitiespelers (veren en nylon).

Interesse/vragen?

neem contact op met: Patrick Taling 0681211318 of jeugdvoorzitter@bcweesp.nl

Trainer gezocht voor BC Oosterwolde regio Noord

Voor de Dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 zijn wij op zoek naar een Badminton trainer voor onze senioren competitiespelers en recreanten die zich willen verbeteren. Wij zijn een kleine vereniging met 2 senioren competitie teams en een wisselend aantal jeugdteams. Ons eerste team speelt in de 6e divisie en het 2e team speelt districts-competitie Onder de recreanten plaatsen we ook de nieuwe leden die o.a. via probeerbadminton.nu binnenkomen. Je krijgt dus te maken met 2 redelijk kleine groepen met verschillende speelsterktes.

Heb je interesse of vragen neem dan contact op via voorzitter@badmintoncluboosterwolde.nl Peter Bloem Voorzitter Badminton club Oosterwolde


REGIO CENTRUM

Irene Badminton Bilthoven zoekt voor het seizoen 2022 - 2023 een enthousiaste jeugdtrainer m/v

Geplaatst: 28-03-2022

De vereniging heeft ongeveer 80 leden die over het algemeen de badmintonsport recreatief beoefenen. Voor de vrijdagavond zijn wij op zoek naar een trainer die onze jeugd (20 in aantal) nog enthousiaster kan maken in deze sport. Door bijvoorbeeld genoeg afwisseling in oefeningen te geven en blijvend kan werken aan de basistechnieken. Voor meer informatie bezoek dan onze website

www.irenebadminton.nl Lijkt je dit leuk en/of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar de voorzitter Ben Meggelaars via: bestuur@irenebadminton.nl

Trainer gezocht voor de competitie groep BC Castellum!

Voor aankomend seizoen en in de toekomst zijn wij, BC Castellum, opzoek naar een nieuwe trainer voor onze competitie teams. Als trainer krijg je de leiding over zes gemotiveerde teams die uitkomen in de vierde t/m zesde divisie. Wij vinden sportiviteit en gezelligheid het belangrijkste. Promoveren is de doelstelling maar geen vereiste.

Over de vereniging. Onze badmintonvereniging telt op dit ogenblik rond de 200 leden. Wij hebben leden in alle leeftijdscategorieën, waaronder recreanten-spelers, competitiespelers, en jeugdspelers.

De senioren trainingen vinden plaats op de donderdagavond (20:00-22:30) verdeeld over twee groepen, ingedeeld naar speelsterkte, welke na elkaar trainen op de avond. In de toekomst zouden wij graag het aantal trainingsavonden willen uit bereiden.

Uiteraard houden wij ons aan alle adviezen omtrent corona/ covid-19 van de regering en de bond. Interesse? Neem contact op met de Technische Commissie van BC Castellum via tc@bc-castellum.nl

BV Unicum uit Woerden ZOEKT JEUGD- EN SENIORENTRAINER

BV Unicum uit Woerden ZOEKT JEUGD- EN SENIORENTRAINER

BV Unicum uit Woerden is per direct op zoek naar een senioren- en jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Woerden met een gevarieerde selectie van deelnemers aan de trainingen. Aankomend seizoen hebben wij naar verwachting ongeveer 20 tot 30 deelnemers aan de trainingen.

Wij trainen momenteel op de dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in twee trainingsgroepen met elk 1½ uur training. Tijdens de jeugdtraining zal assistentie beschikbaar zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe trainer uitdagende en afwisselende trainingen geeft en om kan gaan met verschillende niveaus.

Bij interesse zouden wij het op prijs stellen als dit seizoen nog één of twee proeftrainingen kunnen worden gegeven.

Voor meer informatie of interesse kan contact worden opgenomen met de TC van BV Unicum: tcbvunicum@gmail.com .

REGIO OOST

BC HOOGERHEYNE in Heino, zoekt trainer voor jeugd en senioren, start seizoen 2022/23

Voor de donderdagavond zijn we op zoek naar een trainer die jeugd- en senioren spelers kan trainen vanaf 18.30 uur tot 21.30 uur.

Trainersdiploma/licentie is geen vereiste. Beheers je de techniek en ben je in staat om onze spelers te stimuleren en naar een hoger niveau te brengen, dan zijn we op zoek naar jou.

We spelen met de jeugd in een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen en in de reguliere competitie in U19 afeling 1. De senioren spelen met 2 teams in de 7e en 8e divisie. Daarnaast spelen er 2 teams (mix) in de nieuwe dubbelcompetitie en krijgen de niet competitie spelers workouts voor het verbeteren van hun techniek.

Naast het serieuze werk vinden we enthousiasme en gezelligheid erg belangrijk.

Onze vereniging heeft momenteel ongeveer 45 leden. Gezien het succes van onze eerste Probeer Badminton actie verwachten we dat het ledental in de komende jaren gaat groeien.

Meer informatie over onze vereniging: bchoogerheyne.nl

Heb je interesse of vragen dan kun je contact opnemen met Hannie Wilbrink, via email naar info@bchoogerheyne.nl of op mobiel: 06-27083864

BC 't Pluumke '67 zoekt train(st)er

BC ’t Pluumke ’67 uit Winterswijk is per direct op zoek naar een trainer en/of trainers voor de senioren, gevorderde recreanten en jeugd. De club bestaat uit ca. 60 leden waarvan 15 jeugdleden. Er wordt competitie gespeeld met drie teams in de 4e, 7e en 9e divisie en met 2 jeugdteams in de U16 en opstapcompetitie.

De trainingen worden gegeven op woensdagavond van 20:00 – 20:45 uur voor de gevorderde recreanten en team 3; en van 20:45 – 22:15 uur voor team 1 en 2.

Aanvullend zoeken we een trainer voor de jeugd op zaterdagochtend van 9:30 – 11:00 uur.

Voor meer informatie en kennismaking kun je contact opnemen met onze technische commissie: Vera Prinsen via TC@tpluumke67.nl of 0640944677.

LBC’72 zoekt train(st)er

Badminton vereniging LBC’72 (Lichtenvoorde) is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2021 /2022 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 70 leden, waarvan een 20 recreatieve leden zijn die op de dinsdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers kan trainen.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we in de competitie in de 7 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 18.30 -20.00 voor jeugd en van 19.45 – 20.15 voor de senioren Recreanten en vanaf 20.30 tot 21.30 competitiespelers .

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Hans van der Boor (voorzitter) , via email naar voorzitter@Lbc72.nl of op mobiel: 06-13088630.

Sportiviteit staat bij ons vooraan maar het mag ook gezellig zijn 😊

ELO-United uit Hengelo zoekt hoofdtrainer en/of trainerscoördinator. Ook gasttrainers zijn welkom.

ELO-United zoekt voor het nieuwe seizoen 2022-2023 een hoofdtrainer die minimaal één keer per week onze selectiegroep wil trainen. Deze functie is te combineren met die van trainerscoördinator bij ELO-United. Van de hoofdtrainer wordt verwacht dat deze één of twee keer per week anderhalf uur onze selectiegroep training geeft. De groep traint momenteel op de maandag- en donderdagavond. De groep bestaat uit wedstrijdspelers op het niveau 3e divisie (teams 1 en 2) en aankomend talent. Ook nemen voormalige selectiespelers die geen competitie meer spelen deel aan deze training. Combineren met het trainen van enkele extra groepen (jeugd, senioren) is eventueel mogelijk.

De trainerscoördinator moet samen met de andere ELO trainers zorgen voor het verhogen van het niveau van de trainingen en trainers. Ook zal een bijdrage worden verwacht aan het vernieuwen en uitvoeren van het Technisch Beleid van de vereniging Omdat we als vereniging constateren dat de wensen van spelers aan verandering onderhevig zijn wil ELO-United komend seizoen gaan experimenteren met andere trainingsvormen. Hiervoor zoeken wij gasttrainer(s) die korte series van een aantal sessies verzorgen waarbij een bepaald thema wordt getraind. Samen met ELO trainers zorgt de gasttrainer voor een uitdagende invulling van de sessies (clinics). Badminton Club ELO-United uit Hengelo is in het oosten van het land een grote vereniging. We hebben circa 200 leden en nemen met 7 senioren gemengde teams, 4 herenteams en 6 jeugdteams deel aan diverse competities. Onze ambitie is om de huidige wedstrijdspelers naar een hoger niveau te brengen en de aanwezige jeugdige talenten op te leiden tot goede spelers op het niveau 4e divisie en hoger. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar tc@elo-united.nl

Badminton Club Fairplay DAC zoekt een nieuwe trainer.

Badminton Club Fairplay DAC uit Dedemsvaart is een kleinschalige vereniging met momenteel +/- 60 leden en DRINGEND op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de donderdagavond met ingang van januari 2022. Het gaat om de groep van ongeveer 15 actieve competitiespelers. Net voor de corona speelde het eerste team in de 6e divisie afd. 3, 2e team in de 9e divisie afd. 1 nylon, herenteam in de 9e divisie afd. 9 nylon en een recreanten team in de X klasse gemengd met een aantal oudere jeugd spelers. De training begint om 20.00 uur en aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten! De trainingen vinden plaats in de Citadel in Dedemsvaart.

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest.

Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@fairplaydac.nl

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd.

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd. BC Baco is een kleinschalige vereniging die zich met name richt op een plezierige en zinvolle invulling voor onze trainingsuren voor de jeugdleden (circa 12 personen). De training is op vrijdag van 18.00-20.00uur verdeelt over twee groepen. Heb je interesse als (startende) trainer? Neem dan contact op via bcbaco@gmail.com of bel Alfons Mulder (voorzitter) voor nadere informatie op 06-41806599. Voor verdere details kun je onze site bezoeken bcbaco.nl

ZBC zoekt trainer

Vanwege het wegvallen door medische omstandigheden van onze hoofdtrainer voor de rest van het seizoen zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste trainer voor in ieder geval de woensdagavond. Liefst van 18.00-21.00 uur voor zowel jeugd als seniorentraining (™ 5-de divisie) Interesse? Laat het ons weten via info@badminton-zwolle.nl. Het bestuur van Zwolsche Badminton Vereniging.

Met sportieve groet,

Het bestuur Zwolsche Badminton Club

Ossenkamp 5 8024 AG Zwolle

Badmintonvereniging Bronckhorst Badmintont Samen

zoekt voor het seizoen 2021-2022 voor haar sectie Vorden een enthousiaste trainer voor de donderdagavond. De trainingstijd is van 19.45-20.45 uur. De trainingsgroep omvat gemiddeld 20 personen bestaande uit zowel competitiespelers als (echte) recreanten.

Indien u interesse heeft en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Dijk, telefoon 06-22437761.

BV GROL zoekt train(st)er

Badminton vereniging Grol (Groenlo) is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2020 /2021 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 65 leden, waarvan een 30 recreatieve leden zijn die op de woensdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers kan trainen.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we in de competitie in de 8 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 19:00 -20:00 voor jeugd en van 20:00 – 21:00 voor de senioren.

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Dennis Lankhuizen (voorzitter) , via email naar voorzitter@bvgrol.nl of op mobiel: 06-51524150.

Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij van BV Phido op zoek naar een trainer.

Helaas door omstandigheden is onze eigen trainer niet in staat de trainingen te verzorgen voor het komend seizoen.

Wij zijn Badminton Vereniging Phido uit Doetinchem.

Phido is een gezellig club maar badminton wordt gespeeld op alle niveaus. Wij trainen op de woensdagen

18.00 uur t/m 19.00 uur Jeugd

19.00 uur t/m 20.00 uur Recreanten

20.00 uur t/m 21.30 uur senioren (competitiespelers)

De trainingen worden gegeven in de Sporthal in Wehl. Lijkt jou het leuk om de trainingen voor ons te verzorgen?

Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Esther Arentz, Technische Commissie Phido

06-53977858 estherarentz@hotmail.com

BC Thuve (Regio Oost) zoekt per direct een jeugdtrainer en voor het nieuwe seizoen een seniorentrainer.

Wegens het vertrek van de huidige jeugd- en seniorentrainer zoekt BC Thuve uit Duiven(nabij Arnhem) per direct een jeugd trainer en een seniorentrainer.

BC Thuve bestaat al sinds 1976 met totaal 110 leden, waarvan 30 jeugdleden.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Dit seizoen 2 teams, waarvan 1x U13 en 1x U16(district oost heeft deze klasse). Voor de gehele groep zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. De voorkeur gaat uit naar een trainer, die in het bezit is van minimaal een SL3 B-licentie of gelijkwaardig of is bereidt deze te halen.

De senioren groep bestaat momenteel uit 4 gemengde team en een herenteam, uitkomende in de volgende divisies: 6e, 8e, en 2x 9e en herenklasse.

De jeugdtrainingen worden gegeven op maandagen van 18:00-20:00 uur, 2 groepen , elk 1 uur. En op de donderdag van 17.00-18.00 uur gehele groep. Aankomend seizoen willen we deze donderdag training 1 uur later laten aanvangen.

De senioren\competitie training is op woensdag van 21:00-22:30 uur.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via bestuur@bcthuve.nl

REGIO NOORD-BRABANT

BC REESHOF ZOEKT JEUGDTRAINER!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) voor de jeugdtrainingen op maandagavond. Op deze avond wordt in twee groepen getraind: van 18.00 uur tot 19.00 uur en van 19.00 uur tot 20.00 uur. De spelers vallen in de leeftijdscategorie 8 tot 18 jaar. Het niveau loopt tevens uiteen: van beginnend tot gevorderd (competitie) niveau.

Als trainer ben je eindverantwoordelijke voor de groep en voor de inhoud van de trainingen op maandagavond. Overleg met begeleiders is gewenst, om de trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen. De taak van de trainer is hoofdzakelijk het enthousiasmeren en stimuleren van de jeugdspelers, waarbij plezier voorop staat. Daarnaast ligt er de uitdaging om de vaardigheden en het spel naar een hoger niveau te tillen (voor wie dat wenst).

Naast het geven van de training, vind je het leuk om samen met het bestuur, de technische commissie en andere trainers mee te denken over de toekomst van de vereniging. Je durft je eigen standpunten in te nemen en denkt kritisch mee, waar uiteindelijk de (jeugd)spelers en de vereniging profijt van zullen hebben

Ben je ouder dan 18 jaar en lijkt het je leuk om training te komen geven? Stuur dan een mail naar jeugd@scbcreeshof.nl of technischecommissie@scbcreeshof.nl. Voor vragen kun je hier ook terecht. Het is altijd mogelijk om een keer en training te bekijken en mee les te geven om te kijken of het bevalt.

Ps.: heb je nog geen trainersdiploma? Dat maakt niet uit! De vereniging biedt graag begeleiding, eventueel gevolgd door een trainerscursus gegeven door Badminton Nederland.

BC Bavel zoekt een verenigingstrainer in de regio Noord-Brabant

BC Bavel is een badmintonvereniging, aangesloten bij Badminton Nederland, met ongeveer 115 leden. De vereniging biedt een combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor badmintonners van alle niveaus. Op dit moment zijn we actief in de bondscompetitie, jeugdcompetitie en midweekcompetitie. Waarom wil je bij ons training komen geven?

· Je wilt training geven aan een enthousiaste groepen spelers;

· Jeugdspelers, actief in jeugdcompetitie (U13-U19)

· Seniorenspelers, actief in bondscompetitie (3e en 4e divisie)

· Seniorenspelers, actief in midweekcompetitie (3e en 4e klasse)

· Je wilt leden beter maken op zowel technisch- als tactisch vlak.

· Je krijgt een financiële vergoeding voor de trainingsuren.

Wat vragen we van jou?

· Beschikbaarheid op de woensdagavonden van 19.00-22.00 uur, in Sporthal de Huif, Deken Dr. Dirckxweg 4, 4854 AB Bavel

· Motivatie en vaardigheden om onze leden te laten groeien.

· Verklaring Omtrent Gedrag, zoals NOC-NSF adviseert.

Voor meer informatie of interesse kun je contact opnemen met onze Technische Commissie, via tc@bcbavel.nl.

Trainers gezocht!

Badmintonclub Reeshof is op zoek naar (hulp)trainers voor de seniorentrainingen op dinsdagavond en woensdagavond. Op dinsdagavond wordt getraind van 19.00 uur tot 20.30 uur. We hebben voor deze avond een trainer voor maximaal 12 spelers en zoeken dus nog een trainer voor de overige spelers (ook ongeveer 12). Op woensdagavond wordt getraind van 19.30 uur tot 21.00 uur. Hiervoor zijn we ook nog op zoek naar een trainer of trainers. Beide groepen zijn zeer divers wat betreft leeftijd en niveau. De acht seniorenteams zullen komend seizoen uitkomen in de 4e t/m de 8e divisie.

Ben jij de (hulp)trainer die wij zoeken? Of ken je iemand die interesse heeft? Stuur dan een mail naar: technischecommissie@scbcreeshof.nl

Ook voor vragen zijn we via dit e-mailadres bereikbaar. Sportieve groet, Nadia van Dommelen Voorzitter Technische Commissie BC Reeshof

BBV ZOEKT EEN JEUGDTRAINER

BBV is op korte termijn op zoek naar een jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Bergen op Zoom. We vinden het belangrijk dat onze jeugdleden hun badmintontechniek kunnen verbeteren, maar daarnaast is spelplezier en plezier in de trainingen ook heel belangrijk. Dus er moet veel afwisseling in de trainingen zijn met ook aandacht voor leuke activiteiten. We hebben 14 jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

Wij trainen op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens de jeugdtraining zijn leden van de jeugdcommissie voor assistentie beschikbaar.

Als u interesse heeft in deze functie, zouden wij het op prijs stellen als u dit seizoen één of twee proeftrainingen kunt geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de jeugdcommissaris via voorzitter@bbv.nl of via telefoonnummer 06 242 716 28.

REGIO NOORD

Gezocht: enthousiaste badmintontrainer voor de woensdagavond 19-05-2022

Wij zijn op zoek naar een badmintontrainer voor onze gezellige, actieve badmintonvereniging BVZ, Badminton Vereniging Zuidhorn, die de jeugd en senioren van verschillende niveaus verder wil laten groeien en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Onze leden vinden het leuk om afwisselende oefeningen te krijgen, conditioneel uitgedaagd te worden en daarnaast partijtjes te spelen en tactisch inzicht te vergroten.

Wat kenmerkt ons als vereniging:

 • Gezonde, gezellige, levendige vereniging van ca. 100 leden, waarvan iets minder dan de helft jeugd, in twee leeftijdscategorieën;
 • Betrokken vrijwilligers en een jeugdbestuur;
 • 3 competitie teams [2 senioren, 6e en 7e divisie en 1 jeugdbeginners team 5e klasse]
 • Jaarlijks open jeugdtoernooi, 2 keer per jaar clubtoernooi;
 • Jeugd trainingsweekenden;
 • Lid van de projectgroep Probeerbadminton.nu;
 • Onderdeel uitmaken van de Sport-2-daagse en houden van diverse jeugdclinics.

Wat zoeken wij:

 • Een enthousiaste betrokken trainer voor 2 (of 3) groepen op de woensdagavond:
  • 19:45-20:45 Oudste jeugd [12-18] waarvan een deel competitiespelers [max 28 spelers] Geassisteerd door een extra begeleider uit onze vereniging.
  • 20:45-21:45 Senioren. Mengeling van competitie en beginners/gevorderd [groepsgrootte 4-12 spelers]
 • Voorafgaand de jongste jeugd trainen van 18:45 tot 19:45 uur, is ook een optie;
 • In bezit van trainersdiploma SL2 of bereidheid tot het halen hiervan;
 • Je vindt het leuk om onze oudste jeugd verder te laten groeien;
 • Ervaring met het werken met groepen van diverse leeftijd, en met uiteenlopende ervaring en motivatie;
 • In bezit van VOG, of bereid zijn deze door ons te laten aanvragen;
 • Je conformeert je aan onze notitie “Voorkomen ongewenst gedrag”;
 • Per ingang nieuwe seizoen 2022-2023 na de schoolvakantie.

Wat bieden wij je:

 • Een hele gezellige, sportieve en betrokken vereniging;
 • Een passende trainersvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Jaarlijkse evaluatie;
 • Opleidingsmogelijkheden;

Wij nodigen geïnteresseerde kandidaten contact met ons op te nemen via: secretaris@bvzuidhorn.nl


REGIO ZUID

BC Venray zoekt trainer voor de maandag- en/of woensdagavond

Badmintonclub Venray is een gezellige club met ongeveer 80 leden. Binnen de club zijn jong en oud vertegenwoordigd en wordt op verschillende niveaus samen gespeeld; van beginner tot gevorderd. Momenteel zijn er 5 competitieteams, waarvan het eerste team uitkomt in de 5e divisie van de bondscompetitie.

Wij zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste trainer voor de jeugd- en/of (competitie)spelers. Wij zoeken iemand die spelers van verschillende niveaus een stapje omhoog kan tillen zonder het spelplezier en enthousiasme voor de sport uit het oog te verliezen.

Onze trainingsavonden zijn op de maandag- en woensdagavond en zijn als volgt ingedeeld:

18.30 - 19.30 uur aspirantengroep (kinderen vanaf circa 8 jaar)

18.30 - 20.00 uur juniorengroep (jeugd tot 18 jaar)

20.00 - 22.00 uur senioren (vanaf 18 jaar)

22.00 - 22.30 uur* senioren (vanaf 18 jaar)

*alleen op woensdagen

Lijkt het jou leuk om de trainingen te verzorgen voor onze jeugd- en/of (competitie)spelers en ben je beschikbaar op de maandag- en/of woensdagavond? Neem dan vooral contact met ons op! Wij zijn blij met alle hulp die we kunnen krijgen. Wanneer je (nog) geen trainersdiploma hebt, is dat geen probleem. In overleg kunnen wij budget vrij maken om je trainingsvaardigheden te vergroten. Wel vinden je het belangrijk dat je affiniteit hebt met de badmintonsport.


1e div club BC Olympia ’56 zoekt trainer voor gemengde groep

BC Olympia ’56 uit Tegelen (Limburg) is per direct op zoek naar een nieuwe trainer voor onze gecombineerde groep bestaande uit enerzijds gevorderde jeugd (U13 t/m U17) en anderzijds jonge volwassenen op regiocompetitie niveau. Het doel van deze groep is om spelers de volgende stap te laten zetten en klaar te stomen voor deelname aan de bondscompetitie en doorstroming naar de selectiegroep.

De trainingen van deze groep vinden plaats op de maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. De groep bestaat momenteel uit zo'n 12 spelers. Bij deze trainingen is ook altijd een assistent aanwezig. Voorafgaand aan deze groep traint de jongste jeugd en na deze groep traint de hoogste selectiegroep.

Als trainer bij BC Olympia ’56 sta je er niet alleen voor en maak je onderdeel uit van de trainersstaf, waarbij organisatorische werkzaamheden uitgevoerd worden door leden van de Technische commissie. Op deze manier kunnen onze trainers zich volledig focussen op het badminton.

BC Olympia ’56 speelt komend seizoen met totaal 9 teams competitie, waarbij team 1 uitkomt in de 1e divisie van de landelijke competitie.

Wij zijn op zoek naar een trainer

- die zich betrokken voelt bij onze vereniging

- die in staat is om training te geven aan jeugd (ongeveer U13 t/m U17)

- die in staat is om training te geven aan volwassenen op regionaal competitieniveau

Bij interesse kunt u contact opnemen met

Pim Verbakel - e-mail: tc@bcolympia56.nl – tel: 06 1284 2534

Gezocht: Enthousiaste trainer voor de jeugd van BC Weert ‘67 2021-2022

BC Weert ’67 is op zoek naar een trainer voor de beginnende jeugd en de jongste competite jeugd. Als trainer geef je training aan jeugdspelers in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Je laat een groep jonge enthousiaste jeugdspelers kennis maken met badminton. Je maakt ze enthousiast voor het spel en brengt ze de eerste basisbeginselen bij. Dit alles doe je bij een gezellige, hechte, maar ook een vooruitstrevende club: BC Weert ’67.

Wat zoeken wij?

 • Een trainer die onze jeugd enthousiast maakt.
 • Iemand met voldoende kennis van badmintontechniek.
 • Een opleiding tot badmintontrainer is een pré.
 • Iemand die op woensdagavond en vrijdagavond beschikbaar is.
 • Een trainer die per direct kan beginnen.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiaste en jonge groep met spelers.
 • Een gezellige en hechte club die vooruitstrevend is.
 • Een technische commissie waar je als trainer op terug kunt vallen en deel van uitmaakt.
 • Indien gewenst: begeleiders die ondersteuning bieden bij het training geven.
 • Natuurlijk bieden wij ook een passende financiële vergoeding en een km vergoeding.

Ben jij de trainer waar wij naar op zoek zijn? Neem dan aub contact op via het volgende mailadres: tc@bcweert67.nl t.a.v. Rebecca Wolters of bel naar 06 10434445.

Wij horen heel graag van u!

Met vriendelijke groet,

Rebecca Wolters

Technische commissie BC Weert ‘67 mail: tc@bcweert67.nl tel. 06 10434446

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×