Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

Bacluvo uit Voorhout zoekt een seniorentrainer/trainster voor het nieuwe seizoen!!! (23-03-2023)

Bacluvo is een gezellige vereniging met een leuke groep fanatieke competitiespelers. Wij zijn voor het nieuwe seizoen (2023/2024) op zoek naar een trainer/trainster voor deze groep op de donderdagavond van 19.00/19.30 uur t/m 21.00 uur.

Het gaat om een groep van ongeveer 25 competitiespelers van het niveau 4de divisie (2 teams) t/m 8ste divisie. Wij zijn op zoek naar iemand die het niveau van de spelers die al vanaf jongs aan badminton spelen een stapje hoger kan krijgen en de nog niet zo lang spelende dames/heren op competitieniveau kan krijgen.

We zijn een gezellige groep spelers die van een lolletje houden, maar ook erg gedreven en fanatiek zijn. Voornamelijk tijdens de competitiewedstrijden komt dit naar boven. De thuiswedstrijden spelen wij op maandagavond van 19.30 uur tm 22.30 uur. Dit is ook de avond dat er recreanten spelen en jeugdtraining wordt gegeven.

Interesse en/of vragen? Wij horen graag van u! Neem contact op via voorzitter@bacluvo.nl

BC Hillegom zoekt train(st)er voor de dinsdagavond (09-03-2023)

Voor het seizoen 2023-2024 zijn wij op zoek naar een trainer voor onze senioren op de dinsdagavond van 20.00-22.30 uur.

De club bestaat momenteel uit zo’n 160 leden. Binnen de club spelen competitiespelers en recreanten naast en met elkaar. Verder vinden wij het belangrijk dat jeugd goed kan doorstromen. Naast prestatiegerichtheid zijn sportiviteit en gezelligheid ook erg belangrijk. Sporthal de Vosse in Hillegom is onze thuisbasis.

Op dit moment hebben wij 11 competitieteams variërend van 3e t/m 8e divisie. De trainingsgroep bestaat uit ongeveer 60 spelers, verdeeld over 2 groepen (20.00-21.15 en 21.15-22.30).

Onze thuiswedstrijden vinden plaats op zondagochtend van 10.00-13.30 uur.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, motiverende en betrokken trainer die het spel van al onze spelers naar een hoger niveau kan tillen.

Heb je interesse? Neem contact op via tc@bchillegom.nl. Voor meer informatie zie www.bchillegom.nl.

Seniorentrain(st)er gezocht in Pijnacker (15-02-2023)

Badmintonclub Pijnacker zoekt een train(st)er voor beginnende senioren om hun de basis van het badmintonnen bij te brengen. Ook zijn er al senioren met wat meer ervaring, die uitgedaagd willen blijven worden.

Maandagavond van 20:00 – 21:00 in sporthal de Viergang te Pijnacker is de vaste speelavond. Door de wisselende hoeveelheid probeerders kan in overleg nog een uur van 21:00 - 22:00 training gegeven worden.

Hierna staat het je vrij om aan de bar een drankje te doen met de spelers. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact met ons op (voorzitter@bcpijnacker.nl)!

Wie zoeken wij? Wij zoeken iemand die de volwassen laat zweten en ploeteren; maar ook kan motiveren, enthousiasmeren en ze naar een hoger niveau kan brengen. Het is een pré wanneer je eventueel in het Engels les wilt geven. Het doel is om de volwassenen deel te laten nemen aan de competitie. Wanneer je (nog) geen diploma hebt, is dat geen probleem. Wij stellen budget beschikbaar waar jij je trainingsvaardigheden kan vergroten. Daarnaast ben je automatisch lid, waardoor je direct mee kan doen met alle activiteiten en evenementen. Wij vinden het belangrijk dat je verbonden bent met de vereniging. Naast lesgeven, vind je het leuk om samen met het bestuur en andere trainers mee te denken over de toekomst van de vereniging. Je durft je eigen standpunten in te nemen en denkt kritisch mee, waardoor uiteindelijk een zo goed mogelijk eindresultaat wordt behaald voor de vereniging. Wie zijn wij? Badminton Club Pijnacker is een vereniging die niet alleen wil bestaan, maar vooral vooruit wil gaan. Door veel tijd en middelen te investeren in onze leden en trainers ontstaat er een solide basis om op verder te bouwen. Bekijk onze website voor meer informatie: www.bcpijnacker.nl

Heb je interesse? Kom dan training geven bij de gezelligste sportclub van Pijnacker! Wanneer er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn, horen wij dat uiteraard ook graag. Stuur een e-mail naar: voorzitter@bcpijnacker.nl ---

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan hoor ik het graag.

Met sportieve groet, Frank van Schie BCP voorzitter +31 6 44 019 918

Badminton Club Schipluiden zoekt nieuwe trainer (m/v) voor de dinsdagavond. (5-12-2022)

Het gaat om één groep die traint van 19:30u tot 21:00u. De groepen bestaan uit voornamelijk senioren (competitie) spelers gemengd met een aantal jeugd spelers. Aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten. De trainingen vinden plaats in de Dorpshoeve in Schipluiden. BC Schipluiden is een kleinschalige vereniging met momenteel iets meer dan 40 leden. De spelers uit de trainingsgroep spelen bijna allemaal competitie. Dit seizoen spelen we in de najaarscompetitie met 1 mix-team (5e divisie) en 1 herenteam (B-klasse) en 1 jeugdteam (jongens U15 fase 1). We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@bcschipluiden.nl

REGIO NOORD HOLLAND

VBH ( Vennewater Badminton Heiloo ) is voor komend seizoen op zoek naar een trainer (30-05-2023)

We zoeken een trainer voor onze enthousiaste en trouwe competitiegroep ( senioren ). Er staan ongeveer 35 leden te trappelen om vanaf hun huidige niveau ( 4de t/m 6de divisie ) met jou als trainer weer een volgende stap te maken.

Wij hebben een unieke eigen hal ( alleen badminton ) waarmee we dus alle faciliteiten naar onze hand kunnen zetten. Wil jij daar onderdeel van uitmaken? Laat het ons weten!

Dinsdagavond, donderdagavond en vrijdagavond zijn momenteel de opties om te spelen.

Bij interesse, laat het ons weten en kom in contact via: voorzitter@badmintonvennewater.nl of stuur een whatsapp bericht naar 06-15017104

BC MEERSHUTTLE (HOOFDDORP) ZOEKT TRAINER VOOR SENIORENTEAMS (09-05-2023)

Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer voor komend(e) seizoen(en) voor onze senioren teams. Op dinsdagavond trainen onze teams in 2 groepen van 20.00 - 21.15 en

21.15 - 22.30 in het Spectrum in Hoofddorp

Wij spelen met in totaal 8 teams op gevarieerd niveau van 4e tot en met 7e divisie.

Jij bent als nieuwe trainer vrij om het trainingsprogramma te bedenken. Je hebt eventueel de mogelijkheid om te sparren met onze oud-trainer, die ervoor gekozen heeft dit seizoen als speler mee te doen bij de club.

Heb jij interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met Nick Holthuijsen via: +31 6 23 48 40 18 of via tc@bcmeershuttle.nl


Badmintonclub Upsilon in Wognum zoekt een nieuwe trainer! (21-03-2023)

BC Upsilon staat bekend als een hele gezellige, maar ook zeker sportieve club. Een groot deel van de leden trainen voor de competitiewedstrijden.

Er spelen 6 teams in de 4e t/m 6e divisie. Op dit moment helaas geen jeugdteam. De club bestaat uit ongeveer 68 seniorleden en 24 jeugdleden.

We badmintonnen iedere donderdagavond en we zoeken een trainer voor zowel de senioren als de junioren. Er wordt getraind van 19.00-22.00 uur. Tijdens de jeugdtraining is assistentie van een jeugdbegeleider aanwezig. De senioren trainen in twee trainingsgroepen. We zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste trainer die het spel van onze leden naar een hoger niveau kan tillen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, graag een mail sturen naar info@bcupsilon.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur BC Upsilon

www.bcupsilon.nl

BV Hoogkarspel zoekt trainer voor donderdagavond (27-2-2023)

Badminton Vereniging Hoogkarspel is op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de donderdagavond met ingang van september 2023. De groepsindeling is met de nieuwe trainer nog te bepalen. We trainden altijd van 20:00 uur - 22:00 uur, maar sommigen hebben aangegeven dit te lang te vinden of de tijd anders te willen. De totale groep bestaat voornamelijk uit senioren spelers gemengd met een aantal oudere jeugd spelers. Aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten! De trainingen vinden plaats in sporthal de Sluis in Hoogkarspel.

BV Hoogkarspel is een kleinschalige vereniging met momenteel +/- 80 leden. De spelers uit de trainingsgroepen spelen bijna allemaal competitie. Dit seizoen hebben we in de najaarscompetitie gespeeld met 4 mix-teams (3e, 5e, 6e en 9e divisie), een mannen team en 3 jeugdteams (U19, U17/U15 en U13). Het tweede team is gepromoveerd naar de 4e divisie!

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@bvhoogkarspel.nl

REGIO CENTRUM

BC Castellum zoekt jeugdtrainer voor seizoen 2023/2024 (09-05-2023)

BC Castellum is een vereniging in de regio Vleuten, De Meern, Utrecht. De laatste jaren zijn wij bij de jeugd een snel groeiende vereniging. Momenteel zitten wij ongeveer op 120 jeugdleden. In het seizoen 23/24 zullen wij 14 jeugd competitieteams hebben. De jeugd traint al op zaterdagochtend, maar wij willen onze jeugd een tweede training in de week aanbieden.

Wij zijn daarom opzoek naar iemand die op dinsdag- en/of woensdagavond tussen 18:00 en 20:30 beschikbaar is om een extra training voor onze jeugd te verzorgen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan dit 1 groep zijn, maar bij veel animo kunnen dit er ook 3 worden van maximaal 16 kinderen (4 banen).

Wil jij bij ons training komen geven voor een enthousiaste groep jeugd, neem dan contact op met Mitchell van der Vliet: tcjeugd@bc-castellum.nl

Jeugdtrainer gezocht voor Badminton '80 in Wezep (09-04-2023)

Wij zouden hier een hele tekst neer kunnen zetten over wie wij zijn en wat onze doelen zijn, maar wij zijn juist benieuwd wat jij onze jeugd kan komen brengen. Wij zijn badminton’80 Wezep en zoeken een jeugdtrainer voor het seizoen 2023-2024. Onze groep bestaat uit ongeveer 15 kinderen en zij trainen op woensdagavond om 18.00 uur tot 19.30. Interesse?

Stuur een mail naar: bestuur@amptmeijerbadminton80.nl Wij bellen jou dan voor een kennismaking gesprek.

Trainer gezocht voor Badminton Amersfoort Noord (13-03-2023)

BAN is op zoek naar een ervaren trainer voor haar hoogste competitieteams. De trainingen zijn op de dinsdag en donderdagavond van 20.00 – 21.30 uur in sporthal Icoon te Amersfoort Vathorst. BAN telt 250 leden waarvan 80 junioren. Afgelopen seizoen heeft BAN met 9 teams aan de bondscompetitie deelgenomen. De twee hoogste teams spelen in de 4e divisie. BAN is een vereniging die inzet in de opleiding van junioren om doorstroming naar de bondscompetitie te realiseren. Junioren competitiespelers hebben 2x training per week. Dat doen we met een trainerskader van 10 trainers en assistent-trainers. Training wordt door alle junioren en seniorencompetitiespelers van belang ervaren om het badminton- en daarmee prestatieniveau te verbeteren, uiteraard in combinatie met sportiviteit en gezelligheid. BAN streeft er naar dat recreanten junioren na 1 of 2 seizoenen training doorstromen naar de juniorencompetitie. BAN zoekt een (gediplomeerd) ervaren trainer die naast het verzorgen van trainingen samenwerking zoekt met onze trainers en meedenkt over de (sportieve)toekomst van de vereniging. Je neemt deel aan het Trainerscommissie (TRC) overleg en pakt jouw rol als trainer van de hoogste teams. Het TRC overleg is een periodiek overleg voor en door trainers. Meer informatie over BAN kijk op www.banbadminton.nl

B.C. 't Slot in Zeist zoekt een jeugdtrainer (15-02-2023)

Onze jeugd traint in twee verschillende groepen, van beginnertjes tot competitiespelers, in totaal 40 kinderen. Elk kind krijgt bij ons training, afgestemd op zijn/haar niveau en ambities. De beginnende spelers willen we spelenderwijs naar de competitie brengen, waar we volgend seizoen met drie jeugdteams willen uitkomen. Het aanleren van een goede techniek vinden we belangrijk, maar plezier in het badmintonnen staat bij ons voorop! We trainen op vrijdagavond in twee groepen, van 18:00-19:30 en 19:30-21:00, op de 9 banen in sporthal De Koppeling in Zeist. De jeugdtrainer wordt ondersteund door twee begeleiders.

Wil jij bij ons training komen geven aan onze enthousiaste jeugdgroepen, neem dan contact op met: Edward Veldman, voorzitter e-mail: voorzitter@bctslot.nl tel.: 06-21804995

REGIO OOST

BC ’t Pluumke ’67 zoekt trainer (17-04-2023)

BC ’t Pluumke ’67uit Winterswijk is per direct op zoek naar een trainer voor de senioren, gevorderde en beginnende recreanten. De club bestaat uit ca. 60 leden waarvan 20 jeugdleden. Er wordt competitie gespeeld met drie teams in de 4e, 7e en 9e divisie en met 2 jeugdteams. De trainingen worden gegeven op woensdagavonden vanaf 20:00 uur en willen we aan alle leden aanbieden. Hiervoor zal je, in overleg met het bestuur, training geven aan meerdere groepen. Enige trainingservaring op minimaal 4e divisie niveau is voor team 1 wel een voorwaarde.

Aanvullend is er een mogelijk om de jeugd te trainen op zaterdagochtend van 9:00 – 11:30 uur.

Voor meer informatie en kennismaking kun je contact opnemen met Olaf Rikkers via secretaris@tpluumke67.nl.

Badmintontrainer gezocht! (24-01-2023)

Badmintonverenigingen in Ommen, Hardenberg, Hoogeveen en Dedemsvaart zoeken een enthousiaste trainer voor senioren en junioren. De verenigingen in genoemde regio zijn bereid om de trainer met elkaar te delen, maar de hele week training geven mag ook 😉! De speelavonden zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Ben je in het bezit van een trainersopleiding en lijkt het je leuk om op meerdere verenigingen mensen beter te maken in badminton, meldt je dan aan! Dat kan via de website van Fairplay Dac of via mail: info@fairplaydac.nl

REGIO NOORD-BRABANT

BadmintonClub Goirle is op zoek naar een nieuwe jeugdtrainer (16-05-2023)

Onze jeugd, een groep van ruim 40 kinderen tussen 8 en 18 jaar traint op vrijdagavond van 18.30-20.15 uur in Sporthal De Haspel. Het aanleren van een goede techniek vinden we belangrijk, maar plezier in het badmintonnen staat bij ons voorop en deelname aan competitie is niet verplicht. De jeugdtrainer wordt ondersteund door wel 10 begeleiders en krijgt een vergoeding voor zijn/haar inzet.

Wil jij bij ons training komen geven aan onze jeugdgroep, neem dan contact op met onze voorzitter: Monique van der Aa, M.vanderaa@fontys.nl of 06 12884765

Kom op dinsdagavond training geven in Ossendrecht! (24-03-2023)

BC De Drieschaar uit Ossendrecht zoekt met ingang van het nieuwe seizoen een trainer. Het gaat om training voor zowel onze jeugdgroep (ongeveer 25 kinderen) als voor de volwassenen die training willen volgen (ongeveer 12).

Onze trainingsavond is dinsdagavond (dat is ook onze speelavond). Jeugd van 18:30 uur – 20:00 uur en volwassenen van 20:15 uur – 21:00 uur.

Bij de jeugdtraining word je bijgestaan door enthousiaste jeugdbegeleiders. De volwassenen waaraan je training geeft zijn uiteenlopend qua niveau.

Heb je interesse, neem dan contact op met Els van Velthoven, tel. nr. 06-18665571 of e-mail elsvv@kpnmail.nl

Badmintonclub Reeshof is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de seniorentrainingen op dinsdagavond. (15-02-2023)

Op dinsdagavond wordt getraind van 19.00 uur tot 20.30 uur. We hebben voor deze avond een trainer voor onze competitie teams nodig waarbij we op dit moment 5 teams hebben. Er zullen wat mutaties plaats vinden maar mogelijk dat deze ook weer tot eenzelfde hoeveelheid spelers leidt. Meestal zijn er tussen de 12 en 18 personen aanwezig. De speelsterkte zit tussen 3e divisie en 7e divisie. Bent u geïnteresseerd in deze vacature neem dan snel contact op met de voorzitter van de technische commissie Bas Visser van BC Reeshof technischecommissie@scbcreeshof.nl "

Met vriendelijke groet, Erik van de Sande TC-lid BC Reeshof

REGIO NOORD

Geen vacante plekken.

REGIO ZUID

Geen vacante plekken.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×