Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

BC Cross Smash uit het Brabantse Werkendam zoek (jeugd) train(st)er voor donderdagavond.

We zijn op zoek naar een leuke enthousiaste train(st)er voor onze ongeveer 30 jeugdleden met een optie om ook onze senioren recreanten te trainen.

Onze vereniging bestaat uit ongeveer 90 leden en zijn al 50 jaar een begrip in de omgeving. Wij hebben een leuke jeugdgroep van ruim 30 jeugdleden, variërend in leeftijd van 5 tot 16 jaar. Op de donderdagavond is de vaste speelavond, waarop jeugd en senioren recreanten kunnen trainen. Voor deze twee groepen zoeken we dus een leuke enthousiaste train(st)er.

De groepen zijn als volgt ingedeeld:

18:00 - 19:00 uur Training Jeugd Groep 1 & 2

19:00 - 20:00 uur Training Jeugd Groep 3 & 4

20:15 - 21:15 uur Training Recreanten (optioneel)

Voor een indruk van onze vereniging ga naar www.bccrosssmash.nl en voor meer informatie of het sturen van reactie kunt u contact opnemen met: Joep Sijtsma (secretaris@bccrosssmash.nl) of met Mathijs van Lelieveld (competitie@bccrosssmash.nl)

BC Drop Shot is op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer.

BC Drop Shot, de oudste badmintonclub van Nederland, geeft op drie locaties binnen de gemeente Den Haag training aan senioren en jeugd. De jeugdafdeling heeft ongeveer 100 jeugdleden en traint op woensdag, vrijdag en zaterdag, met op maandag en donderdag de talentvolle jeugd.

Voor de locatie Ypenburg (Piet Vinkhal, Plesmanlaan 217B, Den Haag) zijn we op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer voor de trainingsgroep op de zaterdagen van 14.00 tot 15.30 uur.

De groep omvat in principe alle leeftijdsgroepen van 6 tot 18 jaar en van beginnersniveau tot gevorderd.

Het seizoen start op de eerste mogelijke trainingsdag van september en loopt door tot eind mei. Omdat de schoolvakanties wegvallen, blijven er ongeveer 34 trainingsweken over.

Ben je ouder dan 18 jaar en lijkt het je wat om bij BC Drop Shot training te komen geven, dan zien we graag je mail met korte CV tegemoet op jeugd@bcdropshot.nl (ook als je vooraf wat meer informatie wilt hebben).

PS heb je wel enige ervaring, maar nog geen diploma's? Maakt niet uit, vanuit de club bieden we je graag een interne cursus aan (gegeven door de Nederlandse topspeler Dicky Palyama), eventueel gevolgd door een trainerscursus bij Badminton Nederland.

Seniorentrain(st)er gezocht in Pijnacker

Badmintonclub Pijnacker zoekt een train(st)er voor beginnende senioren om hun de basis van het badmintonnen bij te brengen. Maandagavond van 20:00 – 21:00 in sporthal de Viergang te Pijnacker is de vast speelavond. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact met ons op (voorzitter@bcpijnacker.nl)!

Wie zoeken wij? Wij zoeken iemand die de volwassen laat zweten en ploeteren; maar ook kan motiveren, enthousiasmeren en ze naar een hoger niveau kan brengen. Het doel is om de volwassenen deel te laten nemen aan de competitie.

Wanneer je (nog) geen diploma hebt, is dat geen probleem. Wij stellen budget beschikbaar waar jij je trainingsvaardigheden kan vergroten. Daarnaast ben je automatisch lid, waardoor je direct mee kan doen met alle activiteiten en evenementen. Wij vinden het belangrijk dat je verbonden bent met de vereniging.

Naast lesgeven, vind je het leuk om samen met het bestuur en andere trainers mee te denken over de toekomst van de vereniging. Je durft je eigen standpunten in te nemen en denkt kritisch mee, waardoor uiteindelijk een zo goed mogelijk eindresultaat wordt behaald voor de vereniging.

Wie zijn wij?

Badminton Club Pijnacker is een vereniging die niet alleen wil bestaan, maar vooral vooruit wil gaan. Door veel tijd en middelen te investeren in onze leden en trainers ontstaat er een solide basis om op verder te bouwen. Bekijk onze website voor meer informatie: www.bcpijnacker.nl

Heb je interesse?

Kom dan training geven bij de gezelligste sportclub van Pijnacker! Stuur een e-mail naar: voorzitter@bcpijnacker.nl

---

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan hoor ik het graag.

Met sportieve groet,

Frank van Schie

BCP voorzitter

+31 6 44 019 918


BCRS zoekt jeugdtrainers

BCRS is een, in Spijkenisse gelegen, gefuseerde club die onder de namen BC De Ritte en BC Spijkenisse al 55 jaar actief is binnen de badmintonwereld. Wij organiseren per jaar meerdere bondstoernooien zoals bijvoorbeeld de Regio Seniorenkampioenschappen, maar ook regionale jeugdtoernooien om ook de (jeugd)breedtesport verder te stimuleren.

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers.

Je zult afwisselend de gehele breedte van onze jeugdspelers training geven: zowel de jongste beginners als de gevorderden gaan zich verder ontwikkelen onder jouw enthousiaste trainingsvormen. De verschillende trainingsgroepen waar jij training aan zult geven, trainen op vrijdag tussen 18:15 en 20:00.

Ook jongere trainers zonder diploma, maar met veel enthousiasme, zijn van harte welkom om te reageren.

Neem voor een kennismakingsgesprek of meer informatie contact op via technischecommissie@bcrs.nl

Shuttle Up zoekt jeugdtrain(st)er

Badmintonvereniging Shuttle Up uit Sliedrecht is op zoek naar een train(st)er voor de jeugdafdeling.

De jeugd traint in 3 groepen op donderdagavond van 18.00-21.00 uur en bestaat uit ca. 45 kinderen. Naast training worden er diverse toernooien gespeeld en speelt iedereen (verplicht) mee met de jeugdcompetitie.

We zoeken een enthousiaste train(st)er met een heldere visie en affiniteit met het verenigingsleven.

De positie is vacant en per direct in te vullen.

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde train(st)er maar we staan ook open voor een enthousiaste jonge train(st)er zonder papieren die eventueel bereid is een opleiding te volgen. We zijn in dat geval bereid om bij te dragen in de kosten.

Ook te combineren met de positie voor seniorentrain(st)er, zie andere vacature, die ook vacant is.

Reacties graag sturen naar Karin Ebert, jeugd@shuttle-up.nl


Shuttle Up zoekt seniorentrain(st)er

Badmintonvereniging Shuttle Up uit Sliedrecht is op zoek naar een train(st)er voor de competitieafdeling.

De competitiegroep traint op maandag van 20.40-22.00 uur. De groep bestaat uit een gemengd team dat in de 5e divisie uitkomt aangevuld met gevorderde recreanten en jeugdspelers.

De positie is vacant en per direct in te vullen.

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde train(st)er maar we staan ook open voor een enthousiaste jonge train(st)er zonder papieren die eventueel bereid is een opleiding te volgen. We zijn in dat geval bereid om bij te dragen in de kosten.

Ook te combineren met de positie voor jeugdtrain(st)er, zie andere vacature, die ook vacant is.

Reacties graag sturen naar Marijke Koorevaar, competitie@shuttle-up.nl

REGIO NOORD HOLLAND

Badmintonclub Weesp zoekt trainer

Badminton Club Weesp is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een jeugdtrainer op de donderdagavond van 18:00 tot en met 19:30 uur.

Beginnende- en competitiespelers (veren en nylon).

Interesse/vragen?

neem contact op met: Patrick Taling 0681211318 of jeugdvoorzitter@bcweesp.nl

Badminton Vereniging Hoogkarspel (BVH) zoekt jeugdtrain(st)er!

Badminton Vereniging Hoogkarspel is een gezellig badminton vereniging met zo'n 70 leden. We zijn niet groot, maar ons 1e team speelt wel competitie in de 4e divisie! De jeugd beslaat ongeveer de helft van alle leden.

Voor deze groep enthousiaste kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar en met verschillend niveau zoeken we een

Jeugdtrain(st)er

Deze enthousiasteling gaat onze vaste trainer helpen in het begeleiden en trainen van onze jeugd op zaterdagochtend van 9:00 uur tot 11:00 uur.

Ook als iemand niet elke zaterdag kan/wil, zijn we al blij met alle hulp. We zien je reactie graag tegemoet op bvhoogkarspel@gmail.com.

Trainer gezocht voor BC Oosterwolde regio Noord

Voor de Dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 zijn wij op zoek naar een Badminton trainer voor onze senioren competitiespelers en recreanten die zich willen verbeteren. Wij zijn een kleine vereniging met 2 senioren competitie teams en een wisselend aantal jeugdteams. Ons eerste team speelt in de 6e divisie en het 2e team speelt districts-competitie Onder de recreanten plaatsen we ook de nieuwe leden die o.a. via probeerbadminton.nu binnenkomen. Je krijgt dus te maken met 2 redelijk kleine groepen met verschillende speelsterktes.

Heb je interesse of vragen neem dan contact op via voorzitter@badmintoncluboosterwolde.nl Peter Bloem Voorzitter Badminton club Oosterwolde


REGIO CENTRUM


B.C.Groesbeek is de vereniging van Groesbeek.

wij zijn een vereniging van ongeveer 70 leden en gezelligheid staat bij ons voorop. BC Groesbeek speelt met 3 team in de bondscompetitie waarvan 2 mixteams en 1 mannenteam.

Voor het seizoen 2021-2022 en verder zijn wij op zoekn naar een seniorentrainer. Dit in verband met het aflopend contract van onze huidige trainer. We trainen op woensdagavond in Sporthal Heuvelland te Groesbeek. De trainingstijd wordt in overleg met de spelers gedaan. Wil je meer informatie of ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature? Schroom dan niet en mail om contact met ons op te nemen

per email: t.jacobs17@chello.nl

Alvast bedankt.

Namens het bestuur B.C. Groesbeek

Irene Badminton Bilthoven zoekt voor het seizoen 2021 - 2022 een enthousiaste trainer m/v voor een competitie jeugd- en 2 seniorenteams

De vereniging heeft ongeveer 90 leden die zowel in competitieverband als recreatief deze sport beoefenen. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond in de Sporthal Kees Boekehal te Bilthoven over de periode september tot en met april.

Voor deze dinsdagavond zijn wij op zoek naar een trainer voor ons competitie jeugdteam én die ook de 2 competitie seniorenteams onder zijn hoede wil nemen. De jeugd traint van 19.00 - 20.00 uur. Tijdens de jeugdtraining spelen meerdere enthousiaste jeugdleden mee.

De senioren (veren en plastic shuttles) trainen van 20.00 - 21.00 uur. Dezeteams spelen momenteel in de 6e en 7e divisie.

Aandachtspunten voor onze trainingen zijn:

- conditie, techniek (zowel loop- als rackettechniek), tactiek

- verbeterpunten van een speler direct kunnen herkennen en adresseren

Specifiek voor de jeugd:

- de jeugd kunnen enthousiasmeren, genoeg afwisseling in oefeningen kunnen geven (creatief blijven) en blijvend werken aan de basistechniek.

Lijkt je dit leuk en/of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar de voorzitter Ben Meggelaars via: bestuur@irenebadminton.nl

Trainer gezocht voor de competitie groep BC Castellum!

Voor aankomend seizoen en in de toekomst zijn wij, BC Castellum, opzoek naar een nieuwe trainer voor onze competitie teams. Als trainer krijg je de leiding over zes gemotiveerde teams die uitkomen in de vierde t/m zesde divisie. Wij vinden sportiviteit en gezelligheid het belangrijkste. Promoveren is de doelstelling maar geen vereiste.

Over de vereniging. Onze badmintonvereniging telt op dit ogenblik rond de 200 leden. Wij hebben leden in alle leeftijdscategorieën, waaronder recreanten-spelers, competitiespelers, en jeugdspelers.

De senioren trainingen vinden plaats op de donderdagavond (20:00-22:30) verdeeld over twee groepen, ingedeeld naar speelsterkte, welke na elkaar trainen op de avond. In de toekomst zouden wij graag het aantal trainingsavonden willen uit bereiden.

Uiteraard houden wij ons aan alle adviezen omtrent corona/ covid-19 van de regering en de bond. Interesse? Neem contact op met de Technische Commissie van BC Castellum via tc@bc-castellum.nl

BV Unicum uit Woerden ZOEKT JEUGD- EN SENIORENTRAINER

BV Unicum uit Woerden ZOEKT JEUGD- EN SENIORENTRAINER

BV Unicum uit Woerden is per direct op zoek naar een senioren- en jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Woerden met een gevarieerde selectie van deelnemers aan de trainingen. Aankomend seizoen hebben wij naar verwachting ongeveer 20 tot 30 deelnemers aan de trainingen.

Wij trainen momenteel op de dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in twee trainingsgroepen met elk 1½ uur training. Tijdens de jeugdtraining zal assistentie beschikbaar zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe trainer uitdagende en afwisselende trainingen geeft en om kan gaan met verschillende niveaus.

Bij interesse zouden wij het op prijs stellen als dit seizoen nog één of twee proeftrainingen kunnen worden gegeven.

Voor meer informatie of interesse kan contact worden opgenomen met de TC van BV Unicum: tcbvunicum@gmail.com .

BC de Kantjils uit Wageningen zoekt trainer(s) voor jeugd

Wij zijn op zoek naar één of meerdere trainers voor de jeugdtraining op dinsdag- en vrijdagavond die onze trainersgroep wil komen versterken

Onze groep van ongeveer 60 jeugdleden (waarvan het merendeel competitie speelt in een van onze 12 jeugdteams) is opgedeeld in verschillende blokken.

Momenteel zoeken wij een trainer voor de volgende tijden:

Dinsdagavond:

18.30 t/m 19.30 uur de 2 jongste jeugdgroepen

Vrijdagavond:

18.30 t/m 19.30 uur de 2 jongste jeugdgroepen

19.30 t/m 20.30 uur de 2 oudere jeugdgroepen

Neem voor meer informatie contact op met:

Evert Jan Jacobsen

Technische commissie BC De Kantjils

E-mailadres: 3185ccp@badminton.nl of badminton@kantjils.nl

Tel.nr.: 06-20530368

REGIO OOST

LBC’72 zoekt train(st)er

Badminton vereniging LBC’72 (Lichtenvoorde) is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2021 /2022 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 70 leden, waarvan een 20 recreatieve leden zijn die op de dinsdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers kan trainen.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we in de competitie in de 7 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 18.30 -20.00 voor jeugd en van 19.45 – 20.15 voor de senioren Recreanten en vanaf 20.30 tot 21.30 competitiespelers .

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Hans van der Boor (voorzitter) , via email naar voorzitter@Lbc72.nl of op mobiel: 06-13088630.

Sportiviteit staat bij ons vooraan maar het mag ook gezellig zijn 😊

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd.

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd. BC Baco is een kleinschalige vereniging die zich met name richt op een plezierige en zinvolle invulling voor onze trainingsuren voor de jeugdleden (circa 12 personen). De training is op vrijdag van 18.00-20.00uur verdeelt over twee groepen. Heb je interesse als (startende) trainer? Neem dan contact op via bcbaco@gmail.com of bel Alfons Mulder (voorzitter) voor nadere informatie op 06-41806599. Voor verdere details kun je onze site bezoeken bcbaco.nl

Badmintonvereniging Bronckhorst Badmintont Samen

zoekt voor het seizoen 2021-2022 voor haar sectie Vorden een enthousiaste trainer voor de donderdagavond. De trainingstijd is van 19.45-20.45 uur. De trainingsgroep omvat gemiddeld 20 personen bestaande uit zowel competitiespelers als (echte) recreanten.

Indien u interesse heeft en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Dijk, telefoon 06-22437761.

BV GROL zoekt train(st)er

Badminton vereniging Grol (Groenlo) is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2020 /2021 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 65 leden, waarvan een 30 recreatieve leden zijn die op de woensdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers kan trainen.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we in de competitie in de 8 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 19:00 -20:00 voor jeugd en van 20:00 – 21:00 voor de senioren.

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Dennis Lankhuizen (voorzitter) , via email naar voorzitter@bvgrol.nl of op mobiel: 06-51524150.

Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij van BV Phido op zoek naar een trainer.

Helaas door omstandigheden is onze eigen trainer niet in staat de trainingen te verzorgen voor het komend seizoen.

Wij zijn Badminton Vereniging Phido uit Doetinchem.

Phido is een gezellig club maar badminton wordt gespeeld op alle niveaus. Wij trainen op de woensdagen

18.00 uur t/m 19.00 uur Jeugd

19.00 uur t/m 20.00 uur Recreanten

20.00 uur t/m 21.30 uur senioren (competitiespelers)

De trainingen worden gegeven in de Sporthal in Wehl. Lijkt jou het leuk om de trainingen voor ons te verzorgen?

Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Esther Arentz, Technische Commissie Phido

06-53977858 estherarentz@hotmail.com

BC Thuve (Regio Oost) zoekt per direct een jeugdtrainer en voor het nieuwe seizoen een seniorentrainer.

Wegens het vertrek van de huidige jeugd- en seniorentrainer zoekt BC Thuve uit Duiven(nabij Arnhem) per direct een jeugd trainer en een seniorentrainer.

BC Thuve bestaat al sinds 1976 met totaal 110 leden, waarvan 30 jeugdleden.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Dit seizoen 2 teams, waarvan 1x U13 en 1x U16(district oost heeft deze klasse). Voor de gehele groep zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. De voorkeur gaat uit naar een trainer, die in het bezit is van minimaal een SL3 B-licentie of gelijkwaardig of is bereidt deze te halen.

De senioren groep bestaat momenteel uit 4 gemengde team en een herenteam, uitkomende in de volgende divisies: 6e, 8e, en 2x 9e en herenklasse.

De jeugdtrainingen worden gegeven op maandagen van 18:00-20:00 uur, 2 groepen , elk 1 uur. En op de donderdag van 17.00-18.00 uur gehele groep. Aankomend seizoen willen we deze donderdag training 1 uur later laten aanvangen.

De senioren\competitie training is op woensdag van 21:00-22:30 uur.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via bestuur@bcthuve.nl

REGIO NOORD-BRABANT

BC REESHOF ZOEKT JEUGDTRAINER!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) voor de jeugdtrainingen op maandagavond. Op deze avond wordt in twee groepen getraind: van 18.00 uur tot 19.00 uur en van 19.00 uur tot 20.00 uur. De spelers vallen in de leeftijdscategorie 8 tot 18 jaar. Het niveau loopt tevens uiteen: van beginnend tot gevorderd (competitie) niveau.

Als trainer ben je eindverantwoordelijke voor de groep en voor de inhoud van de trainingen op maandagavond. Overleg met begeleiders is gewenst, om de trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen. De taak van de trainer is hoofdzakelijk het enthousiasmeren en stimuleren van de jeugdspelers, waarbij plezier voorop staat. Daarnaast ligt er de uitdaging om de vaardigheden en het spel naar een hoger niveau te tillen (voor wie dat wenst).

Naast het geven van de training, vind je het leuk om samen met het bestuur, de technische commissie en andere trainers mee te denken over de toekomst van de vereniging. Je durft je eigen standpunten in te nemen en denkt kritisch mee, waar uiteindelijk de (jeugd)spelers en de vereniging profijt van zullen hebben

Ben je ouder dan 18 jaar en lijkt het je leuk om training te komen geven? Stuur dan een mail naar jeugd@scbcreeshof.nl of technischecommissie@scbcreeshof.nl. Voor vragen kun je hier ook terecht. Het is altijd mogelijk om een keer en training te bekijken en mee les te geven om te kijken of het bevalt.

Ps.: heb je nog geen trainersdiploma? Dat maakt niet uit! De vereniging biedt graag begeleiding, eventueel gevolgd door een trainerscursus gegeven door Badminton Nederland.

BCH is op zoek naar een trainer

Wij zijn bij BCH per direct op zoek naar een nieuwe trainer voor de woensdagavond, 20:30-22:30 te 's-Hertogenbosch. De trainer wordt aangesteld voor de competitiegroep met speelniveau 5e en 6e divisie.

Meer informatie en een sfeerimpressie van onze club is te vinden op http://badmintonbch.nl/

Heb je interesse? Wij komen graag met je in contact via competitie@badmintonbch.nl

BV de Klapper is op zoek naar een seniorentrain(st)er

Badmintonvereniging de Klapper uit Schaijk is op zoek naar train(st)er voor een jonge seniorengroep. De groep bestaat op dit moment uit competitiespelers in de leeftijdscategorie van ongeveer 20-30 jaar. De training vindt plaats op de woensdagavonden van 20.30 uur tot 22.00 uur. De trainingen worden hervat in september 2021 en we zouden het fijn vinden om dan met een leuke, enthousiaste train(st)er van start te kunnen.

Reacties kunnen gestuurd worden naar aniek145@gmail.com, voor vragen kan tevens contact opgenomen worden via 0624895848

BC DRUNEN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE TRAINER

Wie durft de uitdaging aan en wordt onze nieuwe trainer? Afgelopen jaren zijn wij, niet zonder succes, getraind door Niels Veenstra (NL eredivisie), helaas gaat hij zelf bij een andere club spelen en zijn training valt exact op onze eigen trainingsavond. Jammer genoeg moeten wij daardoor dus op zoek naar een nieuwe trainer.

Wij zijn een voornamelijk recreatieve vereniging waar op de dinsdag tot en met donderdag avond in diverse groepen wordt gespeeld. Er zijn naast de recreanten ook 2 competitieteams:

* Senioren mix team (bijna allemaal 18 jaar) 8e divisie, 5 spelers

* U15, 6 spelers en afgelopen jaar kampioen geworden in de U11

Voor deze 2 competitieteams en onze (beginnende) jeugd zijn wij op zoek naar een trainer die weet te motiveren, te inspireren en zo iedereen steeds een stapje verder weet te brengen.

Onze vaste trainingsavond is de dinsdag van 18:00 uur tot 20:45 Onze jeugd, ongeveer 26 leden, is ingedeeld in 2 groepen.

De eerste groep is tot 10-11 jaar, de tweede groep van 12 - 15 jaar. Iedere groep krijgt ongeveer een uur training.

Tijden en indelingen zijn eventueel in overleg aan te passen.

Wij bieden een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding. Mocht je interesse of vragen hebben stuur dan en mailtje naar clubbestuur@bcdrunen.nl


BC Bavel zoekt een verenigingstrainer in de regio Noord-Brabant

BC Bavel is een badmintonvereniging, aangesloten bij Badminton Nederland, met ongeveer 115 leden. De vereniging biedt een combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor badmintonners van alle niveaus. Op dit moment zijn we actief in de bondscompetitie, jeugdcompetitie en midweekcompetitie. Waarom wil je bij ons training komen geven?

· Je wilt training geven aan een enthousiaste groepen spelers;

· Jeugdspelers, actief in jeugdcompetitie (U13-U19)

· Seniorenspelers, actief in bondscompetitie (3e en 4e divisie)

· Seniorenspelers, actief in midweekcompetitie (3e en 4e klasse)

· Je wilt leden beter maken op zowel technisch- als tactisch vlak.

· Je krijgt een financiële vergoeding voor de trainingsuren.

Wat vragen we van jou?

· Beschikbaarheid op de woensdagavonden van 19.00-22.00 uur, in Sporthal de Huif, Deken Dr. Dirckxweg 4, 4854 AB Bavel

· Motivatie en vaardigheden om onze leden te laten groeien.

· Verklaring Omtrent Gedrag, zoals NOC-NSF adviseert.

Voor meer informatie of interesse kun je contact opnemen met onze Technische Commissie, via tc@bcbavel.nl.


Trainers gezocht!

Badmintonclub Reeshof is op zoek naar (hulp)trainers voor de seniorentrainingen op dinsdagavond en woensdagavond. Op dinsdagavond wordt getraind van 19.00 uur tot 20.30 uur. We hebben voor deze avond een trainer voor maximaal 12 spelers en zoeken dus nog een trainer voor de overige spelers (ook ongeveer 12). Op woensdagavond wordt getraind van 19.30 uur tot 21.00 uur. Hiervoor zijn we ook nog op zoek naar een trainer of trainers. Beide groepen zijn zeer divers wat betreft leeftijd en niveau. De acht seniorenteams zullen komend seizoen uitkomen in de 4e t/m de 8e divisie.

Ben jij de (hulp)trainer die wij zoeken? Of ken je iemand die interesse heeft? Stuur dan een mail naar: technischecommissie@scbcreeshof.nl

Ook voor vragen zijn we via dit e-mailadres bereikbaar. Sportieve groet, Nadia van Dommelen Voorzitter Technische Commissie BC Reeshof

BBV ZOEKT EEN JEUGDTRAINER

BBV is op korte termijn op zoek naar een jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Bergen op Zoom. We vinden het belangrijk dat onze jeugdleden hun badmintontechniek kunnen verbeteren, maar daarnaast is spelplezier en plezier in de trainingen ook heel belangrijk. Dus er moet veel afwisseling in de trainingen zijn met ook aandacht voor leuke activiteiten. We hebben 14 jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

Wij trainen op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens de jeugdtraining zijn leden van de jeugdcommissie voor assistentie beschikbaar.

Als u interesse heeft in deze functie, zouden wij het op prijs stellen als u dit seizoen één of twee proeftrainingen kunt geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de jeugdcommissaris via voorzitter@bbv.nl of via telefoonnummer 06 242 716 28.

REGIO NOORD

geen vacatures


REGIO ZUID

1e div club BC Olympia ’56 zoekt trainer voor gemengde groep

BC Olympia ’56 uit Tegelen (Limburg) is per direct op zoek naar een nieuwe trainer voor onze gecombineerde groep bestaande uit enerzijds gevorderde jeugd (U13 t/m U17) en anderzijds jonge volwassenen op regiocompetitie niveau. Het doel van deze groep is om spelers de volgende stap te laten zetten en klaar te stomen voor deelname aan de bondscompetitie en doorstroming naar de selectiegroep.

De trainingen van deze groep vinden plaats op de maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. De groep bestaat momenteel uit zo'n 12 spelers. Bij deze trainingen is ook altijd een assistent aanwezig. Voorafgaand aan deze groep traint de jongste jeugd en na deze groep traint de hoogste selectiegroep.

Als trainer bij BC Olympia ’56 sta je er niet alleen voor en maak je onderdeel uit van de trainersstaf, waarbij organisatorische werkzaamheden uitgevoerd worden door leden van de Technische commissie. Op deze manier kunnen onze trainers zich volledig focussen op het badminton.

BC Olympia ’56 speelt komend seizoen met totaal 9 teams competitie, waarbij team 1 uitkomt in de 1e divisie van de landelijke competitie.

Wij zijn op zoek naar een trainer

- die zich betrokken voelt bij onze vereniging

- die in staat is om training te geven aan jeugd (ongeveer U13 t/m U17)

- die in staat is om training te geven aan volwassenen op regionaal competitieniveau

Bij interesse kunt u contact opnemen met

Pim Verbakel - e-mail: tc@bcolympia56.nl – tel: 06 1284 2534

Gezocht: Enthousiaste trainer voor de jeugd van BC Weert ‘67 2021-2022

BC Weert ’67 is op zoek naar een trainer voor de beginnende jeugd en de jongste competite jeugd. Als trainer geef je training aan jeugdspelers in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Je laat een groep jonge enthousiaste jeugdspelers kennis maken met badminton. Je maakt ze enthousiast voor het spel en brengt ze de eerste basisbeginselen bij. Dit alles doe je bij een gezellige, hechte, maar ook een vooruitstrevende club: BC Weert ’67.

Wat zoeken wij?

 • Een trainer die onze jeugd enthousiast maakt.
 • Iemand met voldoende kennis van badmintontechniek.
 • Een opleiding tot badmintontrainer is een pré.
 • Iemand die op woensdagavond en vrijdagavond beschikbaar is.
 • Een trainer die per direct kan beginnen.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiaste en jonge groep met spelers.
 • Een gezellige en hechte club die vooruitstrevend is.
 • Een technische commissie waar je als trainer op terug kunt vallen en deel van uitmaakt.
 • Indien gewenst: begeleiders die ondersteuning bieden bij het training geven.
 • Natuurlijk bieden wij ook een passende financiële vergoeding en een km vergoeding.

Ben jij de trainer waar wij naar op zoek zijn? Neem dan aub contact op via het volgende mailadres: tc@bcweert67.nl t.a.v. Rebecca Wolters of bel naar 06 10434445.

Wij horen heel graag van u!

Met vriendelijke groet,

Rebecca Wolters

Technische commissie BC Weert ‘67 mail: tc@bcweert67.nl tel. 06 10434446

Gezocht: jeugdtrainer

Op maandag trainen ongeveer 20 jeugdleden tussen 18.30 en 20.00 uur in sporthal Belfort. Wij zijn op zoek naar een ervaren jeugdtrainer die deze groep vanaf september 2020 wil begeleiden samen met een aantal vrijwilligers van onze club.

Onze training begint momenteel met een gezamenlijke warming-up, gevolgd door een training in twee groepen. De indeling is afhankelijk van leeftijd en vaardigheden. Als jeugdtrainer verzorg je het gezamenlijke gedeelte en neem je één van de groepen voor je rekening. Welke is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met de leeftijdsklasse. Verder:

 • Heb je een flinke dosis badmintonervaring, of nog beter, een trainersdiploma;
 • Ben je in staat kinderen van verschillende leeftijden te motiveren en ‘bij de les’ te houden;
 • Volg je een vooraf bepaald trainingsprogramma en zorg je voor structuur in de trainingen;
 • Draag je bij aan de verdere ontwikkeling van ons jeugdprogramma;
 • Kun je goed samenwerken;

Voor je werkzaamheden bieden we in ieder geval een maximale vrijwilligersvergoeding. Afhankelijk van je kwalificaties en ambities, zijn we bereid een hogere vergoeding te bieden. Om bij ons aan de slag te kunnen, is een Verklaring Omtrend Het Gedrag vereist (VOG). Je krijgt deze van ons vergoed.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@bcrally.nl of bel Martijn op 06 4438 3913.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×