Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

BC Asterix is op zoek naar een trainer.

Wij zijn een vereniging met ruim 200 leden gevestigd in Rotterdam, voor meer informatie over onze vereniging verwijs ik naar onze website (www.badmintonrotterdam.nl).

Afgelopen jaar hadden we 10 gemengde teams en 1 heren team in klasse A. Ons eerste team speelt 2e divisie en ons 10e team speelt 8e divisie, met uitzondering van de 7e divisie hebben we in iedere klasse minimaal 1 team. Afgelopen jaar hadden we ongeveer 60 competitiespelers. Wij hebben twee trainingsavonden, maandagavond en woensdagavond. De maandagavond is voor iedereen die competitie speelt en woensdag is een extra training voor de bovenste teams en talentvolle jeugd. De trainingen duren zowel op maandag als woensdag 1,5 uur per groep. De vergoeding ligt tussen de 30 en 40 euro per uur (wit). Wij verwachten van een trainer dat hij/zij op zondagmiddag (13:30 - 18:00) als wij competitie spelen aanwezig is voor coaching.

De maandag is de eerste groep vanaf 19:30 tot 21:00 en de tweede groep van 21:00 tot 22:30.

Op woensdag is de eerste groep vanaf 20:00 tot 21:30 en de tweede groep van 21:30 tot 23:00.

Mocht je interesse of vragen hebben stuur dan een mailtje naar

TC@badmintonrotterdam.nl.

Sportieve Groet,

Bart Strijbosch

TC BC Asterix


BC de Zeemeeuwen zoekt een nieuwe seniorentrainer!

BC de Zeemeeuwen is een gezellige familiaire club met als thuisbasis de Westlandhal te ’s-Gravenzande.

Wij spelen met 11 competitieteams in de najaarscompetitie, 9 mixteams in de divisies 4 t/m 9, 1 herenteam en 1 recreanten team. Ook doen wij mee aan de voorjaarscompetitie met 9 teams. Wij trainen op dinsdagavond in twee groepen “de verengroep” (4e t/m 7e divisie) en de nylongroep vanaf 8e divisie, recreanten en nieuwe leden)”.

Voor de verengroep (ca. 30 spelers) welke traint van 20.00u tot 21.30 (september en oktober) en van 20.30 tot 22.00 (november t/m maart) zoeken wij, in verband met het aflopen van het huidige contract, een nieuwe trainer.

Wij vinden het belangrijk dat de trainer op een gezellige wijze zijn trainingen verzorgd en in staat is deze af te stemmen op de behoefte en het niveau van de spelers. De voorkeur gaat uit naar een trainer op SL3 niveau maar sluiten trainers met aantoonbare ervaring en SL2 niet uit.

Voor meer informatie verwijzen wij graag door naar onze website www.zeemeeuwen.nl of onze facebook pagina. Bij interesse verzoeken wij u een mail te sturen naar bestuur@zeemeeuwen.nl

BC Veglo zoekt seniorentrainer voor dinsdagavond in Leiden

De grootste club van Leiden zoekt een trainer voor vijf seniorenteams op dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur (precieze trainingstijden nog af te stemmen). Een team speelt in de vierde divisie, drie teams in de vijfde divisie en een team in de zevende divisie.

Dit jaar zijn een hoop van onze ca. 30 competitiespelers omhoog geschoven en zij zijn gemotiveerd die hogere positie te handhaven. Maar het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn zin heeft en we elkaar kunnen uitdagen met zowel humor als fanatisme.

Wie wil de uitdaging aan er met deze groep een mooi jaar van te maken? Neem contact op via info@veglo.nl.

Trainer gezocht voor de gezelligste club van Rotterdam!

Zoek jij een gezellige en sportieve badmintonclub? Ben jij trainer niveau SLB3 en beschik je over een flinke portie enthousiasme en gezelligheid? Dan zoeken wij jou!

Badmintonclub Ommoord in Rotterdam is per seizoen 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste trainer voor onze spelers in de Bondscompetitie. Naar verwachting zullen er 4 gemengde teams en 2 herenteams gaan deelnemen aan de bondscompetitie. Training volgen is bij ons niet verplicht, wat maakt dat de spelers die zich aanmelden voor deelname aan training ook 100% gemotiveerd zijn om er aan deel te nemen en het beste uit zichzelf te halen.

De teams zijn verdeeld over de 6e tot en met de 9e divisie en trainen in 1 groep. De groep bestaat uit 10 tot 20 competitiespelers, het exacte aantal zal duidelijk worden als alle inschrijvingen rond zijn. Er wordt getraind op woensdagavonden van 20.00 tot 21.30/22.00 (gezamenlijk af te stemmen met trainer en teams) in de W.I.O.N hal in de wijk Rotterdam Ommoord.

Over ons: Badmintonclub Ommoord heeft sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. De club vindt promoveren van teams niet het belangrijkste, wel het behoud van teams in de competitie waarbij we het beste in onze spelers naar boven willen halen.

INVICTUS BC ZOEKT (JEUGD- EN) SENIORENTRAINER

Invictus BC is op zoek naar een senioren- en (bij voorkeur ook) jeugdtrainer voor het aankomende seizoen 2019/2020. Wij zijn een gezellige vereniging in Waddinxveen met een sterk verenigingsgevoel en een serieuze insteek voor de trainingen. Aankomend seizoen hebben wij naar verwachting 8 gemixte competitieteams in de divisies 2 tot en met 9 en een herenteam.

Wij trainen op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in Sporthal de Duikerlaar in twee trainingsgroepen (senioren) en op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur (jeugd) en van 20.30 tot 22.00 uur (senioren) in Sporthal de Dreef. Per trainingsgroep kan gerekend worden op 20 à 30 personen die komen trainen. Tijdens de jeugdtraining zal assistentie beschikbaar zijn.

Mocht slechts één van de trainingsavonden tot de mogelijkheden behoren, dan is daarover overleg mogelijk. Hetzelfde geldt voor het trainen van de jeugd op donderdagavond .

Bij interesse zouden wij het op prijs stellen als dit seizoen nog één of twee proeftrainingen kunnen worden gegeven.

Voor meer informatie of interesse kan contact worden opgenomen met de TC, tcinvictus@hotmail.com

BC Nieuwerkerk zoekt seniorentrainer

Op het laagste punt van Nederland, tussen Rotterdam en Gouda, speelt BC Nieuwerkerk al 40 jaar badminton op zowel recreatief en competitief niveau. Wij hebben momenteel rond de 170 leden.

Wij zijn voor het nieuwe seizoen 2020-2021 op zoek naar een enthousiaste seniorentrainer die een echt hart heeft voor het verenigingsleven. Wij zoeken iemand die gepassioneerd is en het een mooie uitdaging vindt om jeugd te laten in- en doorstromen in onze huidige competitiegroep. Uiteraard heb je de nodige ervaring en diploma’s.

Wij hebben dit seizoen 2 teams in de 4e divisie, 2 teams in de 5e divisie, 2 teams in de 6e divisie, 2 teams in de 7e divisie en 1 team in de 9e divisie.

Op dinsdagavond trainen eerst de lage teams van 20.00-21.10 uur, daarna de hoge teams van 21.10 tot 22.30 uur. Op vrijdagavond trainen de lage teams van 19.30 tot 21.00 uur en de hoge teams van 21.00 tot 22.30 uur. Wellicht dat de tijden nog wat veranderen in het nieuwe seizoen.

Wij zoeken een trainer die een goede mix kan brengen van loop- en techniektraining en tactisch sterk onderlegd is. Het liefst een trainer die de recente ontwikkelingen op trainingsgebied volgt. Onze trainingsgroep vindt het leuk om afwisselende oefeningen te krijgen en conditioneel uitgedaagd te worden.

Op vrijdagavond doen veel leden nog een drankje in de kantine, aangezien gezelligheid ook belangrijk is bij onze club. Er worden dan ook diverse activiteiten georganiseerd zoals een trainingsweekend, een weekend weg en leuke toernooien.

Wij spelen in de Parkzoomhal in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op zondagochtend vinden de thuiswedstrijden plaats, wij vinden het fijn als onze trainer regelmatig komt kijken en coachen.

Wij staan eventueel ook open voor een combinatie, aparte trainers voor de dinsdag- en vrijdagavond. Een goede afstemming van de training is dan wel een must.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen via tc@bcnieuwerkerk.nl.

BC Maassluis zoekt een seniorentrainer!

BC Maassluis is een mooie vereniging die bijna 50 jaar bestaat en vorig seizoen is gefuseerd met BC Vijfsluizen uit Vlaardingen, daardoor bestaat ons ledenaantal uit 117 leden, waarvan 40 jeugdleden.

Op dit moment hebben wij 11 competitieteams, 6 mixteams in de divisies 4 t/m 9 en 5 herenteams in de A t/m C klassen. Wij spelen op maandagavond in twee groepen. Een groep om 20:00 tot 21:15 en de ander van 21:15 tot 22:30. De groepen zijn verdeeld op niveau en speelshuttle. De training vind plaats in sporthal de Polderpoort in Vlaardingen, een mooie moderne zaal.

Voor het seizoen 2019/2020 zijn wij opzoek naar een seniorentrainer. Het belangrijkste is dat onze nieuwe trainer gezellige, uitdagende, afwisselende trainingen geeft, daarnaast dient hij/zij in bezit te zijn van trainersdiploma Sportleider Badminton 3 (of daaraan gelijk te stellen) of bent die van plan op korte termijn te behalen.

Voor meer informatie of interesse kunt u een mail sturen naar Koen van Roon, tc@bcmaassluis.nl

BV Smashing Monster (gemeente Westland) zoekt jeugd train(st)er

Badminton vereniging Smashing Monster uit Monster (gemeente Westland; regio Zuid Holland) is op zoek naar een enthousiaste jeugd train(st)er die onze jeugdspelers training zou willen geven op de maandag- en donderdagavond. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging met nu ruim 80 leden, waarvan het merendeel jeugd. De trainingstijden zijn op maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur en op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Indien een van deze dagen voor u niet mogelijk is willen we u toch verzoeken te reageren om in overleg te kijken of invulling op een ander tijdstip eventueel mogelijk is.

Trainingslocatie: Sporthal De Wielepet, Heijdseweg 92, 2681 VN, MONSTER

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor de jeugd. Voor meer informatie kijk op www.smashingmonster.nl.

Heeft u belangstelling? Stuur ons een berichtje via voorzitter@smashingmonster.nl.

Een train(st)er die in het bezit is van of bezig is met het verwerven van Sportleider badminton heeft de voorkeur van het bestuur maar ook beginnende train(st)ers willen we uitnodigen om te reageren.

Met vriendelijke groet,

Bestuur BV Smashing Monster


REGIO NOORD HOLLAND

Bavio, badmintonvereniging uit Purmerend, Noord-Holland, zoekt met spoed een enthousiaste trainer die de jeugd en / of senioren wil trainen.

Bavio speelt op maandag en woensdag avond van 18:00-22.30.

Voor de jeugd is het gewenst om vanaf 19.00 uur beschikbaar te zijn tot 20.00. Hier gaat het om het trainen van de competitie spelende jeugd. Het liefst beschikbaar op beide speelavonden.

Bij de senioren gaat het op de maandagavond om het een trainen van beginnende badmintonners, op woensdagavond betreft het de gevorderde recreanten en competitiespelers. Tijden in overleg, voorkeur van 20.00-21.00.

Bavio is een recreatieve vereniging met enkele competitieteams (in de lagere divisies) zowel bij de jeugd als bij senioren.

Bavio speelt vanaf de eerste week na de zomervakantie tot en met eind mei. Voor de jeugd is beschikbaarheid gedurende het gehele seizoen gewenst, voor de senioren in overleg.

Ben jij die trainer die Bavio tactisch en technisch kan versterken, neem dan contact op via de mail met ctl@bavio.nl of jeugdcommisie@bavio.nl

Wil je meer weten over onze vereniging? Ga dan naar onze website: https://www.bavio.nl

Trainer gezocht voor BC Oosterwolde regio Noord

Voor de Dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 zijn wij op zoek naar een Badminton trainer voor onze senioren competitiespelers en recreanten die zich willen verbeteren. Wij zijn een kleine vereniging met 2 senioren competitie teams en een wisselend aantal jeugdteams. Ons eerste team speelt in de 6e divisie en het 2e team speelt districts-competitie Onder de recreanten plaatsen we ook de nieuwe leden die o.a. via probeerbadminton.nu binnenkomen. Je krijgt dus te maken met 2 redelijk kleine groepen met verschillende speelsterktes.

Heb je interesse of vragen neem dan contact op via voorzitter@badmintoncluboosterwolde.nl Peter Bloem Voorzitter Badminton club Oosterwolde

Jeugdtrainer gezocht in Den Helder

MSV Zeemacht zoekt met ingang van het seizoen 2020/2021 een jeugdtrainer voor de donderdagmiddag/avond van 18.00 tot 19.30 uur en/of de zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur.

In Den Helder is Zeemacht de enige vereniging waar de jeugd nog terecht kan voor badminton.

Na een aantal mindere jaren hebben we op het ogenblik op de donderdag weer een groep enthousiaste jeugdspelers waarvan er een flink aantal ook graag in competitieverband wil spelen. Daarom willen wij naast de donderdag ook de zaterdagmorgen openstellen, zodat de jeugd de mogelijkheid krijgt om twee keer per week te badmintonnen.

In ieder geval is op de donderdag trainersassistentie aanwezig. Wij zoeken een enthousiaste jeugdtrainer die bereid is om het spelpeil van onze badmintonjeugd naar een dusdanig niveau te brengen dat zij ook in competitieverband kunnen spelen.

De groep bestaat nagenoeg geheel uit beginnende spelers, waarbij verreweg het grootste deel jonger is dan 12 jaar.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, stuur dan een mail sturen naar badminton@zeemacht.nl

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van MSV Zeemacht,

Hans Tabeling

Jeugdtrainer (m/v) gezocht door/voor Badminton Vereniging Matchpoint

Matchpoint is op zoek naar een trainer voor de komende seizoenen, beginnend volgend seizoen 2020/2021 voor de dinsdag én de donderdagavond.

De jeugd traint op dinsdagavond van 19:00 tot 20:15. Locatie is Sporthal Zaanstad-Zuid (De Weer 26a, Zaandam). De groep is voor kinderen tussen 6 en 17 jaar, het niveau ligt op beginnend tot competitie spelend.

De jeugd traint op donderdagavond van 19:00 tot 20:15 in 2 groepen. Locatie is Sporthal De Koog (Wezelstraat 7, Koog aan de Zaan). De eerste groep is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, de tweede groep is voor de oudere jeugd (tot en met 17 jaar). Het niveau in beide groepen ligt op beginnend tot competitie spelend.

De trainer zal grotendeels zijn eigen trainingsschema kunnen volgen en Matchpoint heeft bij de jeugdtrainingen een aantal hulptrainers bereid gevonden elke dinsdag de trainer te helpen (1 of 2 elke speelavond).

De trainer wordt betrokken bij de club en de (jeugd)toernooien. Wij zoeken een trainer die enthousiast zijn kennis op de jeugd kan overbrengen, waarbij het plezier in badminton voorop staat voor de recreatieve jeugd, en uitbreiding van conditie, tactiek en techniek voor de competitiejeugd.

Vergoeding in overleg, reiskosten worden uiteraard vergoed. Trainingen van september tot en met april, dinsdagavonden en donderdagavonden met uitzondering van vakanties.

Inlichtingen/vragen/interesse: neem contact op met Dennis Bloetjes (06-16324908 of voorzitter@bvmatchpoint.nl). Voor meer informatie over de vereniging: www.bvmatchpoint.nl.

Trainer gezocht!

Badmintonclub Upsilon in Wognum zoekt een nieuwe trainer!

BC Upsilon staat bekend als een hele gezellige, maar ook zeker sportieve club. Een groot deel van de leden trainen voor de competitiewedstrijden.

Er spelen 6 teams in de 4e t/m 6e divisie en we hebben 1 jeugdteam.

De club bestaat uit ongeveer 56 senioren en 25 junioren.

We badmintonnen op de donderdagavond en we zoeken een trainer voor zowel de senioren als de junioren. Er wordt getraind van 19.00-22.15 uur. Tijdens de jeugdtraining is assistentie van een jeugdbegeleider aanwezig. De senioren trainen in twee trainingsgroepen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, graag een mail sturen naar info@bcupsilon.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur BC Upsilon

www.bcupsilon.nl


Badminton vereniging Ouderkerk aan de Amstel zoekt per seizoen 2020/2021 een enthousiaste trainer.

Wij zijn een club met ongeveer 85 leden. Onze speelavond is op maandagavond vanaf 19.00 uur. We spelen in Sporthal de Bindelwijk. De jeugd speelt van 19.00 tot 20.00 uur, en hebben nu één competitie team. Tijdens de jeugd training zal assistentie aanwezig zijn. De senioren spelen van 20.00 tot 22.30 uur. We hebben dit seizoen 3 competitie teams, 1 heren en 2 gemengde teams, die 7e en 8e divisie spelen. Er zijn 2 trainingsgroepen van elk 1 uur. Per trainingsgroep zijn er ong. 12 personen. B.V.O. is een recreatieve en gezellige vereniging die inmiddels al weer 50 jaar bestaat.

Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: Nicolettevk@gmail.com

BV Hoogkarspel zoekt trainer voor donderdagavond

Badminton Vereniging Hoogkarspel is op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de donderdagavond met ingang van september 2020. De groepindeling is met de nieuwe trainer nog te bepalen. We trainden altijd van 20:00 uur - 22:00 uur, maar sommigen hebben aangegeven dit te lang te vinden of de tijd anders te willen. De totale groep bestaat voornamelijk uit senioren spelers gemengd met een aantal oudere jeugd spelers. Aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten! De trainingen vinden plaats in sporthal de Sluis in Hoogkarspel.

BV Hoogkarspel is een kleinschalige vereniging met momenteel +/- 90 leden. De spelers uit de trainingsgroepen spelen bijna allemaal competitie. Dit seizoen hebben we in de najaarscompetitie gespeeld met 2 mix-teams (4e- en 5e divisie), 1 heren team en 3 jeugdteams (U19, U17/U15 en U13).

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest.

Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@bvhoogkarspel.nl

Met vriendelijke groet,

Dennis Keizer

Secretaris BV Hoogkarspel

Tel. 06-55732440

Met spoed gezocht!


REGIO CENTRUM

Trainer gezocht voor de competitie groep BC Castellum!

Voor aankomend seizoen en in de toekomst zijn wij, BC Castellum, opzoek naar een nieuwe trainer voor onze competitie teams. Als trainer krijg je de leiding over zes gemotiveerde teams die uitkomen in de vierde t/m zesde divisie. Wij vinden sportiviteit en gezelligheid het belangrijkste. Promoveren is de doelstelling maar geen vereiste.

Over de vereniging. Onze badmintonvereniging telt op dit ogenblik rond de 200 leden. Wij hebben leden in alle leeftijdscategorieën, waaronder recreanten-spelers, competitiespelers, en jeugdspelers.

De senioren trainingen vinden plaats op de donderdagavond (20:00-22:30) verdeeld over twee groepen, ingedeeld naar speelsterkte, welke na elkaar trainen op de avond. In de toekomst zouden wij graag het aantal trainingsavonden willen uit bereiden.

Uiteraard houden wij ons aan alle adviezen omtrent corona/ covid-19 van de regering en de bond. Interesse? Neem contact op met de Technische Commissie van BC Castellum via tc@bc-castellum.nl

BC Krommerijnstreek is op zoek naar een trainer

Wij zijn een vereniging van rond de 90 leden uit Odijk, voor meer informatie verwijs ik naar onze website; www.bckrommerijnstreek.nl

Wij zijn in grote lijnen een recreatieve vereniging waar de meeste leden op de woensdag avond spelen. Er is ook een groep die senioren competitie (niveau 6e/7e divisie) speelt en die spelen hun wedstrijden op de vrijdagavond.

Voor onze jeugd zijn wij op zoek naar een trainer. Onze jeugd is ingedeeld in 2 groepen, over het algemeen in leeftijd. De eerste groep is tot 12 jaar, de tweede groep boven die leeftijd. Elke woensdag krijgt de jeugd een uur training tussen 18.30 en 20.30 uur.

De afgelopen jaren hebben ook de senioren een groot gedeelte van het seizoen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om training te volgen (na 20.30 uur). De verwachting is dat dit komend seizoen weer zal gebeuren en zal dat met name voor de competitie spelers zijn.

Mocht je interesse of vragen hebben stuur dan en mailtje naar;

3940ccp@badminton.nl

Met vriendelijke groeten

Hans Jorna

Namens BC Krommerijnstreek

BC 't Gein te Nieuwegein zoekt enthousiaste (hoofd-) Trainer (Senioren en Junioren).

BC 't Gein is de enige badminton vereniging in Nieuwegein die competitie spelen aanbiedt. Momenteel bestaat de vereniging uit circa 90 spelende leden en de jeugd heeft de laatste jaren een mooie groei laten zien.

Voor het seizoen 2020/2021 zoeken wij een trainer die de competitie spelers op 7e en 8e divisie niveau en de jeugdspelers wil trainen op de woensdagavond. Aanvang jeugdtraining 1 is 18:00, jeugdtraining 2 is 19:00 en de senioren is 20:00. Voor de jeugd zijn er 1 à 2 assistenten aanwezig.

Aandachtspunten trainingen:

- conditie, techniek (zowel loop- als rackettechniek), tactiek

- verbeterpunten van een speler direct kunnen herkennen en adresseren

- zorgdragen voor een sportieve en enthousiaste badminton sfeer

Specifiek voor de jeugd:

- de jeugd kunnen enthousiasmeren, genoeg afwisseling in oefeningen kunnen geven (creatief blijven) en natuurlijk altijd blijven werken aan de basistechniek

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende via mail. Peter ter Veld email: pterveld@casema.nl


Vacature: trainer gezocht voor A/B selectie BC Smashing

Vacature 1:

Trainer gezocht voor A selectie BC Smashing

BC Smashing zoekt vanaf het seizoen 2020-2021 een nieuwe trainer/coach.

Wat je als trainer/coach bij BC Smashing kunt verwachten?

 • Leuke hardwerkende trainingsgroepen
 • Uitdaging op verschillende niveaus
 • Veel gezelligheid

De taken die bij jou als trainer/coach zullen gaan horen (overleg hierover is natuurlijk mogelijk):

 • Training geven aan de A-selectie (ere-divisie t/m 2e divisie)
 • Coachen van het ere-divisie team.

Wil je komend seizoen op deze plek staan? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar bestuur@bcsmashing.nl

Vacature 2:

Trainer gezocht voor B selectie BC Smashing

BC Smashing zoekt vanaf het seizoen 2020-2021 een nieuwe trainer/coach.

Wat je als trainer bij BC Smashing kunt verwachten?

 • Leuke hardwerkende trainingsgroepen
 • Uitdaging op verschillende niveaus
 • Veel gezelligheid

De taken die bij jou als trainer/coach zullen gaan horen (overleg hierover is natuurlijk mogelijk):

-Training geven aan de B-selectie (3e divisie en 4e divisie)

Wil je komend seizoen op deze plek staan? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar bestuur@bcsmashing.nl

BV Unicum uit Woerden ZOEKT JEUGD- EN SENIORENTRAINER

BV Unicum uit Woerden ZOEKT JEUGD- EN SENIORENTRAINER

BV Unicum uit Woerden is per direct op zoek naar een senioren- en jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Woerden met een gevarieerde selectie van deelnemers aan de trainingen. Aankomend seizoen hebben wij naar verwachting ongeveer 20 tot 30 deelnemers aan de trainingen.

Wij trainen momenteel op de dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in twee trainingsgroepen met elk 1½ uur training. Tijdens de jeugdtraining zal assistentie beschikbaar zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe trainer uitdagende en afwisselende trainingen geeft en om kan gaan met verschillende niveaus.

Bij interesse zouden wij het op prijs stellen als dit seizoen nog één of twee proeftrainingen kunnen worden gegeven.

Voor meer informatie of interesse kan contact worden opgenomen met de TC van BV Unicum: tcbvunicum@gmail.com .

BC de Kantjils uit Wageningen zoekt trainer(s) voor jeugd

Wij zijn op zoek naar één of meerdere trainers voor de jeugdtraining op dinsdag- en vrijdagavond die onze trainersgroep wil komen versterken

Onze groep van ongeveer 60 jeugdleden (waarvan het merendeel competitie speelt in een van onze 12 jeugdteams) is opgedeeld in verschillende blokken.

Momenteel zoeken wij een trainer voor de volgende tijden:

Dinsdagavond:

18.30 t/m 19.30 uur de 2 jongste jeugdgroepen

Vrijdagavond:

18.30 t/m 19.30 uur de 2 jongste jeugdgroepen

19.30 t/m 20.30 uur de 2 oudere jeugdgroepen

Neem voor meer informatie contact op met:

Evert Jan Jacobsen

Technische commissie BC De Kantjils

E-mailadres: 3185ccp@badminton.nl of badminton@kantjils.nl

Tel.nr.: 06-20530368

REGIO OOST

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd.

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd. BC Baco is een kleinschalige vereniging die zich met name richt op een plezierige en zinvolle invulling voor onze trainingsuren voor de jeugdleden (circa 12 personen). De training is op vrijdag van 18.00-20.00uur verdeelt over twee groepen. Heb je interesse als (startende) trainer? Neem dan contact op via bcbaco@gmail.com of bel Alfons Mulder (voorzitter) voor nadere informatie op 06-41806599. Voor verdere details kun je onze site bezoeken bcbaco.nl

BC Zevenaar zoekt verenigingstrainer (M/V)

Onze huidige trainer moet helaas vanwege persoonlijke omstandigheden stoppen met het geven van trainingen en daarom zijn we per direct op zoek naar een vervanger/vervangster.

Wij zoeken iemand voor onze trainingen op de woensdagavond. Jeugd van 19:00 tot 20:00, beginners senioren van 19:45 tot 20:30 en competitiespelers (7e en 9e divisie) van 20:30 tot 21:30 uur. Onze vereniging bestaat uit ongeveer 95 leden waarvan 25 jeugdleden.

Voor met name onze jeugdleden en onze nieuwe seniorenleden is het belangrijk dat we een enthousiaste trainer hebben die de beginselen van het badminton kan bijbrengen. Wij zijn een vereniging met een ongedwongen sfeer waar plezier in het spelletje voorop staat.

Uiteraard bieden wij een financiële vergoeding en een reiskostenvergoeding.

Heeft bovenstaande je interesse gewekt dan horen we graag je reactie via ons mailadres bczevenaar@hotmail.com of anders telefonisch met Marco Verhaaf via 06-23373854.

BV GROL zoekt train(st)er

Badminton vereniging Grol (Groenlo) is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2020 /2021 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 65 leden, waarvan een 30 recreatieve leden zijn die op de woensdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers kan trainen.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we in de competitie in de 8 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 19:00 -20:00 voor jeugd en van 20:00 – 21:00 voor de senioren.

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Dennis Lankhuizen (voorzitter) , via email naar voorzitter@bvgrol.nl of op mobiel: 06-51524150.

Trainer voor onze jeugd Vroomshoop en Den Ham in Overijssel

Wat zien wij graag terug bij onze nieuwe trainer?

• gedreven om de jeugd iets te leren

• weet de jeugd gemotiveerd en enthousiast te houden

• creatief in het geven van trainingen

• diversiteit aan oefeningen

• een mix van plezier en inzet

Daarnaast vindt regelmatig afstemming met het bestuur plaats, leuke toernooien voor de jeugd, gezellige uitjes met de vereniging.

Wie zijn wij?

‘Sporten in een gemotiveerde ontspannen omgeving’ dat is wat BV Twenterand doet. Dat doen we door iedereen jong, oud, fanatiek of recreatief een plek te geven.

BV Twenterand is de enige badmintonvereniging in de gemeente Twenterand. Er zijn twee speellocaties te weten: Den Ham en Vroomshoop.

Wij zijn een relatief kleine vereniging doch met trouwe leden die gemotiveerd en enthousiast wekelijks met elkaar een potje slaan en competitie speelt.

De vereniging heeft ca 13 jeugdleden en jaarlijks is er een jeugd competitieteam. Voor de jeugd is het niet alleen belangrijk dat zij zich ontwikkelen in het spel, ook elkaar motiveren en plezier te hebben in het spel.

Wanneer traint de jeugd?

De trainingen vinden op dit moment plaats op de dinsdag- en woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Een wijziging in de trainingsavond en een onkosten- en/of reisvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Zie onze website http://badmintontwenterand.nl/ .

Uiteraard kan je ons ook mailen om nadere informatie op te vragen of als er andere vragen zijn. Mail dan naar secretariaat@badmintontwenterand.nl.

Wie gaat met ons deze leuke uitdaging aan? Laat het ons weten via secretariaat@badmintontwenterand.nl.

Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij van BV Phido op zoek naar een trainer.

Helaas door omstandigheden is onze eigen trainer niet in staat de trainingen te verzorgen voor het komend seizoen.

Wij zijn Badminton Vereniging Phido uit Doetinchem.

Phido is een gezellig club maar badminton wordt gespeeld op alle niveaus. Wij trainen op de woensdagen

18.00 uur t/m 19.00 uur Jeugd

19.00 uur t/m 20.00 uur Recreanten

20.00 uur t/m 21.30 uur senioren (competitiespelers)

De trainingen worden gegeven in de Sporthal in Wehl. Lijkt jou het leuk om de trainingen voor ons te verzorgen?

Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Esther Arentz, Technische Commissie Phido

06-53977858 estherarentz@hotmail.com

BC Rianto zoekt trainer voor jeugd en recreanten voor seizoen 2019-2020

Voor volgend seizoen is BC Rianto op zoek naar een trainer voor zowel onze jeugd als onze recreanten.

Er wordt getraind op woendagavond: de jeugd van 18.45-20.00u, de recreanten van 20.00u-21.00u (met uitzondering van de schoolvakanties).

Trainer junioren

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde trainer. Ervaring en een erkend diploma zijn een pré maar wij willen ook graag een beginnende trainer een kans geven ervaring op te doen. Van belang is dat de nieuwe jeugdtrainer goed aansluiten bij de jeugd en dat zij eraan bijdraagt dat onze jeugdleden plezier beleven aan de badmintonsport.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze jeugdleden beter worden in alle facetten van de sport. Wij zoeken een trainer die aandacht heeft voor techniek en dat die daarnaast onze jeugdspelers ook helpt zich te ontwikkelen op tactisch gebied. Wedstrijdslimheid is daarbij een kernwoord.

Dit seizoen heeft de club ruim 20 jeugdleden in de leeftijd van 8 tot 18 jaar.

Trainer senioren recreanten

Wij zoeken een trainer die in staat is training op maat te geven. Dat wil zeggen dat wij graag zien dat de trainer naast het verzorgen van een bepaald basisprogramma ook aandacht besteedt aan het ontwikkelen van individuele spelers. We hebben een 20-tal recreatieve spelers waarvan een 11-tal vrij nieuwe en beginnende spelers (geworven via probeerbadminton.nu). Met name deze groep willen we extra motiveren en enthousiasmeren en ze daarmee binden aan onze club. In overleg kan met spelers vastgesteld worden welke doelen zij voor zichzelf nastreven.

Wij bieden

BC Rianto is een gezellige vereniging met jaarlijks een clubfeest of kaderfeest. De jeugdcommissie organiseert door het seizoen heen verschillende activiteiten voor de jeugd, variërend van een carnavalsavond, sinterklaas en spelletjesavonden voor de schoolvakanties. Voor de senioren organiseren we een oliebollentoenooi, “rackettrek” avonden en een familieavond.

We bieden een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Heb je interesse in het geheel of in een deel van de vacature, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je dan de nodige informatie geven en wellicht kun je eens bij ons komen kijken. Neem alvast ook eens een kijkje op onze website www.bcrianto.nl

Informatie en/of reageren kan via mail secretaris@bcrianto.nl

BC Druten zoekt trainer(s) voor jeugd en senioren

Voor volgend seizoen is BC Druten op zoek naar versterking van de trainersstaf. Wij werken met een trainerspool en aan het begin van het seizoen maken we een rooster zodat elke trainer weet wanneer hij/zij ingezet wordt. Zo willen we voor trainers de belasting behapbaar maken en voor de club de continuïteit garanderen.

Wij zoeken trainers voor zowel onze jeugd als onze senioren (competitiespelers en recreanten).

Trainers junioren

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde trainers. Ervaring en een erkend diploma zijn een pré maar wij willen ook graag beginnende trainers een kans geven ervaring op te doen. Van belang is dat de nieuwe jeugdtrainers goed aansluiten bij de jeugd en dat zij eraan bijdragen dat onze jeugdleden plezier beleven aan de badmintonsport.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze jeugdleden beter worden in alle facetten van de sport. Wij zoeken trainers die aandacht hebben voor techniek en die daarnaast onze jeugdspelers ook helpt zich te ontwikkelen op tactisch gebied. Wedstrijdslimheid is daarbij een kernwoord.

Dit seizoen heeft de club drie jeugdteams in competitie. Daarnaast hebben we een behoorlijke club jongste jeugd.

Trainingstijden De jeugd van BC Druten traint momenteel op vrijdagavond van 18.45 uur tot 20.15 uur (beginners) en van 20.15 tot 21.15 uur (gevorderde jeugd). (Tijden in overleg te wijzigen, speelavond niet.)

Trainers senioren (competitiespelers en recreanten)

Wij zoeken trainers die in staat zijn training op maat te geven. Dat wil zeggen dat wij graag zien dat de trainers naast het verzorgen van een bepaald basisprogramma ook aandacht besteden aan het ontwikkelen van individuele spelers. In overleg met spelers vaststellen welke doelen zij voor zichzelf nastreven. Gezien de samenstelling van de groep zullen die doelen veelal liggen op het gebied van wedstrijdtactiek.

Op dit moment telt BC Druten drie competitieteams. Eén mixteam dat uitkomt in de vijfde divisie en twee herenteams, één in de eerste klasse en één in de tweede klasse.

Trainingstijden De competitiesenioren van BC Druten trainen op dinsdagavond van 20.00-21.30 uur en de recreanten trainen van 21.00-22.00 uur.

Wij bieden

BC Druten is een gezellige en levendige vereniging met een grote club vrijwilligers. De jeugdcommissie organiseert door het seizoen heen verschillende activiteiten voor de jeugd, variërend van een halloween-toernooi tot een jeugdkamp. Voor de senioren organiseren we jaarlijks een open toernooi en aan het einde van het kalenderjaar staat altijd het interne oliebollentoernooi op de kalender

Naast een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding is het bespreekbaar dat –bij gebleken geschiktheid- BC Druten de kosten voor een eventuele trainerscursus vergoedt.

Interesse?

Heb je interesse in het geheel of in een deel van de vacature, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je dan de nodige informatie geven en wellicht kun je eens bij ons komen kijken. Neem alvast ook eens een kijkje op onze website www.badmintonclubdruten.nl Informatie en/of reageren kan via mail thijs.blijdenstein@hotmail.com

BV GROL zoekt train(st)er

Badminton vereniging Grol Groenlo is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2019 /2020 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 65 leden, waarvan een 30 recreatieve leden zijn die op de woensdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers het een en ander kan bij brengen en leren.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we met een team in de 8 divisie en met een team in de 9 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 19:00 -20:00 voor jeugd en van 20:00 – 21:00 voor de senioren.

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Dennis Lankhuizen (voorzitter) , via email naar voorzitter@bvgrol.nl

BC Thuve (Regio Oost) zoekt per direct een jeugdtrainer en voor het nieuwe seizoen een seniorentrainer.

Wegens het vertrek van de huidige jeugd- en seniorentrainer zoekt BC Thuve uit Duiven(nabij Arnhem) per direct een jeugd trainer en een seniorentrainer.

BC Thuve bestaat al sinds 1976 met totaal 110 leden, waarvan 30 jeugdleden.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Dit seizoen 2 teams, waarvan 1x U13 en 1x U16(district oost heeft deze klasse). Voor de gehele groep zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. De voorkeur gaat uit naar een trainer, die in het bezit is van minimaal een SL3 B-licentie of gelijkwaardig of is bereidt deze te halen.

De senioren groep bestaat momenteel uit 4 gemengde team en een herenteam, uitkomende in de volgende divisies: 6e, 8e, en 2x 9e en herenklasse.

De jeugdtrainingen worden gegeven op maandagen van 18:00-20:00 uur, 2 groepen , elk 1 uur. En op de donderdag van 17.00-18.00 uur gehele groep. Aankomend seizoen willen we deze donderdag training 1 uur later laten aanvangen.

De senioren\competitie training is op woensdag van 21:00-22:30 uur.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via bestuur@bcthuve.nl

BC Didam zoekt trainers

De vacatures bestaan uit:

1. Trainer op maandag- en/of woensdagavond voor competitiespelende jeugd- en seniorenspelers

2. Trainer op zaterdagochtend voor beginnende en gevorderde jeugdspelers

3. Trainer op dinsdagavond voor beginnende en gevorderde recreanten

Maandagavond: Competitiespelende jeugd van 18:00 tot 20:00 (2 groepen van 1 uur) Competitiespelende senioren van 20:00 tot 22:00 (2 groepen van 1 uur) Dinsdagavond: Recreanten van 19:00 - 21:00 (2 groepen van 1 uur) Woensdagavond: Competitiespelende jeugd van 18:30 tot 20:30 (2 groepen van 1 uur) Competitiespelende senioren van 20:30 tot 21:30 Zaterdagochtend: Jeugd van 09:30 tot 11:30 (2 groepen van 1 uur) Onze club bestaat uit zo'n 140 leden en heeft 10 seniorencompetitieteams. Hieronder een overzicht van welke teams komend jaar in welke divisie uitkomen.

Team 1: 4e divisie

Team 2: 4e divisie

Team 3: 5e divisie

Team 4: 6e divisie

Team 5: 8e divisie

Team 6: 9e divisie

Team 7: 9e divisie

Team 8: 9e divisie

Team 9: 9e divisie

Team 10: 9e divisie

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie kunt u een mail sturen naar technische@bcdidam.nl of kijk op bcdidam.nl

REGIO NOORD-BRABANT

BC De Zwaluwen zoekt recreantentrainer!

Voor de vrijdagavond tussen 20:00 en 22:30 uur zijn we op zoek naar een beginnende of ervaren recreantentrainer. Een trainingscertificaat is geen vereiste, badmintonervaring natuurlijk wel en we vinden het belangrijk dat er een goede klik is passend bij onze vereniging. De groep bestaat uit 8 beginnende spelers die graag wat meer willen leren over techniek en spelinzicht. Verdere invulling van de training, trainigstijd overleggen we graag.

BC De Zwaluwen is een badmintonclub uit Prinsenbeek (omgeving Breda) met circa 120 leden. Er wordt competitie gespeeld in de 2e tot en met 8e divisie, getraind op dinsdag en donderdag. Op vrijdagavond is de vrije speelavond voor recreanten en competitie spelers. Tijdens deze avond willen we 1 uur recreanten training bieden.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via secretaris@bcdezwaluwen.nl


BC DRUNEN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE TRAINER

Wie durft de uitdaging aan en wordt onze nieuwe trainer? Afgelopen jaren zijn wij, niet zonder succes, getraind door Niels Veenstra (NL eredivisie), helaas gaat hij zelf bij een andere club spelen en zijn training valt exact op onze eigen trainingsavond. Jammer genoeg moeten wij daardoor dus op zoek naar een nieuwe trainer.

Wij zijn een voornamelijk recreatieve vereniging waar op de dinsdag tot en met donderdag avond in diverse groepen wordt gespeeld. Er zijn naast de recreanten ook 2 competitieteams:

* Senioren mix team (bijna allemaal 18 jaar) 8e divisie, 5 spelers

* U15, 6 spelers en afgelopen jaar kampioen geworden in de U11

Voor deze 2 competitieteams en onze (beginnende) jeugd zijn wij op zoek naar een trainer die weet te motiveren, te inspireren en zo iedereen steeds een stapje verder weet te brengen.

Onze vaste trainingsavond is de dinsdag van 18:00 uur tot 20:45 Onze jeugd, ongeveer 26 leden, is ingedeeld in 2 groepen.

De eerste groep is tot 10-11 jaar, de tweede groep van 12 - 15 jaar. Iedere groep krijgt ongeveer een uur training.

Tijden en indelingen zijn eventueel in overleg aan te passen.

Wij bieden een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding. Mocht je interesse of vragen hebben stuur dan en mailtje naar clubbestuur@bcdrunen.nl


BC Bavel zoekt een verenigingstrainer in de regio Noord-Brabant

BC Bavel is een badmintonvereniging, aangesloten bij Badminton Nederland, met ongeveer 115 leden. De vereniging biedt een combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor badmintonners van alle niveaus. Op dit moment zijn we actief in de bondscompetitie, jeugdcompetitie en midweekcompetitie. Waarom wil je bij ons training komen geven?

· Je wilt training geven aan een enthousiaste groepen spelers;

· Jeugdspelers, actief in jeugdcompetitie (U13-U19)

· Seniorenspelers, actief in bondscompetitie (3e en 4e divisie)

· Seniorenspelers, actief in midweekcompetitie (3e en 4e klasse)

· Je wilt leden beter maken op zowel technisch- als tactisch vlak.

· Je krijgt een financiële vergoeding voor de trainingsuren.

Wat vragen we van jou?

· Beschikbaarheid op de woensdagavonden van 19.00-22.00 uur, in Sporthal de Huif, Deken Dr. Dirckxweg 4, 4854 AB Bavel

· Motivatie en vaardigheden om onze leden te laten groeien.

· Verklaring Omtrent Gedrag, zoals NOC-NSF adviseert.

Voor meer informatie of interesse kun je contact opnemen met onze Technische Commissie, via tc@bcbavel.nl.

BC Saturnus zoekt met spoed nieuwe trainer.

Vereniging

BC Saturnus in Etten-Leur is een recreatieve vereniging die met twee seniorenteams deelneemt aan de recreatieve competitie. BC Saturnus heeft tot doel om de vereniging meer competitiegericht te gaan opzetten waarbij vanuit de jeugd wordt gebouwd aan zowel een recreatieve als competitiegerichte vereniging waarbij alle leden centraal blijven staan, dus zowel de recreatieve spelers als de competitiespelers.

Trainingen

Om dat doel te bereiken willen we de komende jaren graag een trainer die hier een bijdrage aan kan leveren. Op dit moment wordt er getraind op maandagavond waarbij vanaf 18:30 achtereenvolgens de pupillen, de junioren en de senioren een uur training krijgen. De recreatieve spelers kunnen vanaf 20:30 uur terecht tot 22:30 uur.

De vereniging wenst in de nabije toekomst vrij spelen en competitietraining te splitsen waarbij de aan te stellen trainer zich richt op de competitietraining. Vooralsnog is het afhankelijk van de vrij te komen zaalruimte op welke dag die competitietraining plaats zal gaan vinden.

Trainer

BC Saturnus zoekt een SL3 trainer of SL2 trainer met spelers-ervaring om invulling te geven aan de pupillentraining en de junioren/senioren-training. Tevens zoeken wij een trainer die met onze vereniging meedenkt hoe wij de ontwikkeling voor de jeugd naar een competitiegerichte vereniging verder vorm kunnen geven.

Vaardigheden/vereisten:

· Trainers diploma, bij voorkeur badminton Sportleider 3 (SL3) of Sportleider 2 met spelers- en trainerservaring (SL2);

· Affiniteit met de doelgroep;

· Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor alle leden. Voor meer informatie kijk op http://www.bcsaturnus.nl/

Informatie

Nadere invulling en details bespreekbaar. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op met onze voorzitter Edwin Prevoo via voorzitter@bcsaturnus.nl voorzitter@rbbbreda.nl

Trainers gezocht!

Badmintonclub Reeshof is op zoek naar (hulp)trainers voor de seniorentrainingen op dinsdagavond en woensdagavond. Op dinsdagavond wordt getraind van 19.00 uur tot 20.30 uur. We hebben voor deze avond een trainer voor maximaal 12 spelers en zoeken dus nog een trainer voor de overige spelers (ook ongeveer 12). Op woensdagavond wordt getraind van 19.30 uur tot 21.00 uur. Hiervoor zijn we ook nog op zoek naar een trainer of trainers. Beide groepen zijn zeer divers wat betreft leeftijd en niveau. De acht seniorenteams zullen komend seizoen uitkomen in de 4e t/m de 8e divisie.

Ben jij de (hulp)trainer die wij zoeken? Of ken je iemand die interesse heeft? Stuur dan een mail naar: technischecommissie@scbcreeshof.nl

Ook voor vragen zijn we via dit e-mailadres bereikbaar. Sportieve groet, Nadia van Dommelen Voorzitter Technische Commissie BC Reeshof

BBV ZOEKT EEN JEUGDTRAINER

BBV is op korte termijn op zoek naar een jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Bergen op Zoom. We vinden het belangrijk dat onze jeugdleden hun badmintontechniek kunnen verbeteren, maar daarnaast is spelplezier en plezier in de trainingen ook heel belangrijk. Dus er moet veel afwisseling in de trainingen zijn met ook aandacht voor leuke activiteiten. We hebben 14 jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

Wij trainen op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens de jeugdtraining zijn leden van de jeugdcommissie voor assistentie beschikbaar.

Als u interesse heeft in deze functie, zouden wij het op prijs stellen als u dit seizoen één of twee proeftrainingen kunt geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de jeugdcommissaris via voorzitter@bbv.nl of via telefoonnummer 06 242 716 28.

REGIO NOORD

Badminton Vereniging Zuidhorn zoekt trainer voor de woensdagavond

Trainer gezocht voor onze gezellige, actieve badmintonvereniging BVZ, Badminton Vereniging Zuidhorn. Wij zoek naar een trainer die de jeugd en senioren van verschillende niveaus verder wil laten groeien en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Onze trainingsgroep vindt het leuk om afwisselende oefeningen te krijgen, maar ook conditioneel uitgedaagd te worden. Daarnaast partijtjes te spelen en tactisch inzicht te ontvangen.

Wat kenmerkt ons als vereniging:

 • Gezonde, gezellige, levendige vereniging van ca. 100 leden, waarvan iets minder dan de helft jeugd, in twee leeftijdscategorieën;
 • Grote groep betrokken vrijwilligers en een jeugdbestuur;
 • 4 competitie teams, 1 Senioren 6e divisie ZZ, 3 jeugdteams;
 • Jaarlijks open jeugdtoernooi, 2 keer per jaar clubtoernooi;
 • Lid van de projectgroep Probeerbadminton.nu.

Wat zoeken wij:

 • Een enthousiaste betrokken trainer voor 2 groepen voor 2,5 uur op de woensdagavond:
  • 19:45-20:45 Oudste jeugd [12-18] waarvan een deel competitiespelers [max 28 spelers] Geassisteerd door een extra begeleider uit onze vereniging.
  • 20:45-21:45 Senioren. Mengeling van competitie en beginners/gevorderd [groepsgrootte 8-16 spelers] 30 minuten extra om individueel of in een klein groepje te trainen
 • In bezit van trainersdiploma SL2 of bereidheid tot het halen hiervan;
 • Die het leuk vindt om onze oudste jeugd te motiveren verder te groeien;
 • Ervaring met het werken met groepen van diverse leeftijd, en met verschillend badminton ervaring en motivatie;
 • In bezit van VOG, of bereid zijn deze door ons te laten aanvragen;
 • Je conformeert je aan onze notitie Voorkomen ongewenst gedrag;
 • Per ingang nieuwe seizoen 2020-2021 na de schoolvakantie.

Wat bieden wij je:

 • Een passende trainersvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Jaarlijkse evaluatie;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Een hele gezellige sportieve vereniging.

Wij nodigen geïnteresseerde kandidaten contact met ons op te nemen via: secretaris@bvzuidhorn.nl.

BC Assen zoekt enthousiaste badminton (aspirant)trainers

Ben je als trainer op zoek naar een nieuwe trainingsgroep? Wil jij je verder ontwikkelen als trainer? Of je trainerscarrière starten? Wij helpen je graag. Voor een aantal groepen binnen onze vereniging zijn we op zoek naar een nieuwe trainer voor de maandagavond of woensdagavond per september 2020. En wij willen je graag bijstaan in je ontwikkeling!

Kort wat informatie over de groepen:

Op maandagavond (20:00-22:00) hebben we twee senioren groepen die voornamelijk een uurtje lekker willen trainen onder begeleiding. De eerste groep bestaat uit gevorderde recreanten die het spel nog beter in de vingers willen krijgen. De tweede groep bestaat uit (ex)competitiespelers van 4e t/m 7e divisie niveau die graag op niveau willen blijven.

Op woensdagavond traint een jeugdcompetitie groep van onze 3 jeugdteams van 18:30 tot 20:00 waarop we bij voorkeur een SL3 trainer zetten. Daarna is er nog een uur training aan senioren recreanten die graag worden uitgedaagd om zich nog verder te ontwikkelen.

Heb je interesse of vragen neem dan contact op via voorzitter@bcassen.nl

Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.bcassen.nl

Erwin Holtrop

Voorzitter BC Assen

REGIO ZUID

Gezocht: jeugdtrainer

Op maandag trainen ongeveer 20 jeugdleden tussen 18.30 en 20.00 uur in sporthal Belfort. Wij zijn op zoek naar een ervaren jeugdtrainer die deze groep vanaf september 2020 wil begeleiden samen met een aantal vrijwilligers van onze club.

Onze training begint momenteel met een gezamenlijke warming-up, gevolgd door een training in twee groepen. De indeling is afhankelijk van leeftijd en vaardigheden. Als jeugdtrainer verzorg je het gezamenlijke gedeelte en neem je één van de groepen voor je rekening. Welke is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met de leeftijdsklasse. Verder:

 • Heb je een flinke dosis badmintonervaring, of nog beter, een trainersdiploma;
 • Ben je in staat kinderen van verschillende leeftijden te motiveren en ‘bij de les’ te houden;
 • Volg je een vooraf bepaald trainingsprogramma en zorg je voor structuur in de trainingen;
 • Draag je bij aan de verdere ontwikkeling van ons jeugdprogramma;
 • Kun je goed samenwerken;

Voor je werkzaamheden bieden we in ieder geval een maximale vrijwilligersvergoeding. Afhankelijk van je kwalificaties en ambities, zijn we bereid een hogere vergoeding te bieden. Om bij ons aan de slag te kunnen, is een Verklaring Omtrend Het Gedrag vereist (VOG). Je krijgt deze van ons vergoed.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@bcrally.nl of bel Martijn op 06 4438 3913.Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×