Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

Trainer gezocht voor de gezelligste club van Rotterdam!

Zoek jij een gezellige en sportieve badmintonclub? Ben jij trainer niveau SLB3 en beschik je over een flinke portie enthousiasme en gezelligheid? Dan zoeken wij jou!

Badmintonclub Ommoord in Rotterdam is per seizoen 2020-2021 op zoek naar een enthousiaste trainer voor onze spelers in de Bondscompetitie. De vorige trainer had als streven om de recreanten en competitiespelers dichterbij elkaar te brengen. Dankzij hem is er een select groepje zeer gemotiveerde recreanten dat meetraint. Dit seizoen zijn er 4 gemengde teams en 2 herenteams binnen de bondscompetitie. Training volgen is bij ons niet verplicht, wat maakt dat de spelers die zich aanmelden voor deelname aan training ook 100% gemotiveerd zijn om er aan deel te nemen en het beste uit zichzelf te halen.

De huidige teams zijn verdeeld over de 6e tot en met de 9e divisie en trainen in 1 groep. De huidige groep bestaat uit circa 20 spelers. Er wordt getraind op woensdagavonden van 20.00 tot 22.00 in de W.I.O.N hal in de wijk Rotterdam Ommoord.

Over ons: Badmintonclub Ommoord heeft sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. De club vindt promoveren van teams niet het belangrijkste, wel het behoud van teams in de competitie waarbij we het beste in onze spelers naar boven willen halen.

Vergoeding van de trainingsuren is in overleg. Geïnteresseerd? Mail naar competitie@bcommoord.nl voor meer informatie of om te solliciteren. Een overzicht van de opgedane ervaring als trainer, inclusief je trainerscertificaat zouden fijn zijn.

BC Veglo zoekt seniorentrainer voor dinsdagavond in Leiden

De grootste club van Leiden zoekt een trainer voor vijf seniorenteams op dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur (precieze trainingstijden nog af te stemmen). Een team speelt in de vierde divisie, drie teams in de vijfde divisie en een team in de zevende divisie.

Dit jaar zijn een hoop van onze ca. 30 competitiespelers omhoog geschoven en zij zijn gemotiveerd die hogere positie te handhaven. Maar het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn zin heeft en we elkaar kunnen uitdagen met zowel humor als fanatisme.

Wie wil de uitdaging aan er met deze groep een mooi jaar van te maken? Neem contact op via info@veglo.nl.

BC Dynamo Sassem zoekt een seniorentrainer!

BC Dynamo Sassem zoekt voor het seizoen 2020 een enthousiaste senioren trainer/trainster voor het begeleiden van de competitieteams.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe trainer uitdagende en afwisselende trainingen geeft en om kan gaan met verschillendee niveau’s.

BC Dynamo Sassem is een Badmintonclub in Sassenheim. Een dorp midden in de Bollenstreek met 18.000 inwoners. Wij zijn een middelgrote vereniging van 120 leden en 5 competitie teams. 60% van onze leden speelt op recreatief niveau. 30% van onze leden is betrokken bij vrijwilligerswerk.

Wij trainen op de maandagavond in 2 groepen van 19.30 uur t/m 22.00 uur in Sporthal de Geest in Warmond.

Heb jij interesse om deze uitdaging met ons aan te gaan, neem dan contact op met Peter van der Voort (voorzitter), telefoonnummer 0252 220902/ 06 26673387 of stuur een mail naar peter.vandervoort@kpnplanet.nl

Meer informatie over BC Dynamo Sassem op onze website: www.bcdynamosassem.nl(Hoofd)trainer gezocht

Wie zijn wij?

‘Sporten in een fijne omgeving’ dat is het doel van Badmintonclub BC Sluyk Lekkerkerk. Hoe we dat doen? Door iedereen: jong, oud, fanatiek of recreatief een plekje te geven.

Badminton Club Sluyk Lekkerkerk is opgericht in mei 1970 en is aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond. Dankzij de inzet en het enthousiasme van een groot aantal vrijwilligers hebben wij momenteel rond de 140 leden. De verdeling tussen jeugd en senioren is ongeveer 50%.

Bekijk onze website voor meer informatie: www.bclekkerkerk.nl.

Wat zoeken wij?

Voor de start van het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer die onze spelers onderhanden neemt. Hij/Zij is creatief met het geven van trainingen en zorgt met een diversiteit aan oefeningen voor plezier tijdens de trainingen. Een mix van plezier en inzet zorgt verder voor bijbehorende prestaties. Momenteel spelen onze teams qua sterkte vanaf de vierde divisie.

Daarnaast moet de trainer communicatief vaardig zijn en zal er op gezette tijden afstemming zijn met het bestuur, de jeugdtrainer(s) en de diverse commissies.

Wanneer trainen wij?

Momenteel trainen de groepen tweemaal in de week op de dinsdag- en donderdagavond. Exacte dagen en tijden kunnen in overleg verder op elkaar worden afgestemd.

Interesse gewekt?

Als we je interesse gewekt hebben en jij denkt bij onze mooie club te passen: neem dan met ons contact op! Mail je motivatie naar wijzoekeneentrainer@bclekkerkerk.nl.

Tot snel?

Bestuur Badminton Club Lekkerkerk


Trainer gezocht voor de gezelligste club van Rotterdam!

Zoek jij een gezellige en sportieve badmintonclub? Ben jij trainer niveau SLB3 en beschik je over een flinke portie enthousiasme en gezelligheid? Dan zoeken wij jou!

Badmintonclub Ommoord in Rotterdam is per seizoen 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste trainer voor onze spelers in de Bondscompetitie. Naar verwachting zullen er 4 gemengde teams en 2 herenteams gaan deelnemen aan de bondscompetitie. Training volgen is bij ons niet verplicht, wat maakt dat de spelers die zich aanmelden voor deelname aan training ook 100% gemotiveerd zijn om er aan deel te nemen en het beste uit zichzelf te halen.

De teams zijn verdeeld over de 6e tot en met de 9e divisie en trainen in 1 groep. De groep bestaat uit 10 tot 20 competitiespelers, het exacte aantal zal duidelijk worden als alle inschrijvingen rond zijn. Er wordt getraind op woensdagavonden van 20.00 tot 21.30/22.00 (gezamenlijk af te stemmen met trainer en teams) in de W.I.O.N hal in de wijk Rotterdam Ommoord.

Over ons: Badmintonclub Ommoord heeft sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. De club vindt promoveren van teams niet het belangrijkste, wel het behoud van teams in de competitie waarbij we het beste in onze spelers naar boven willen halen.

BC Dynamo Sassem zoekt een seniorentrainer!

BC Dynamo Sassem zoekt voor het seizoen 2019/2020 een enthousiaste senioren trainer/trainster voor het begeleiden van de competitieteam.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe trainer uitdagende en afwisselende trainingen geeft en om kan gaan met verschillendee niveau’s.

BC Dynamo Sassem is een Badmintonclub in Sassenheim. Een dorp midden in de Bollenstreek met 18.000 inwoners. Wij zijn een middelgrote vereniging van 120 leden en 6 competitie teams. 60% van onze leden speelt op recreatief niveau. 30% van onze leden is betrokken bij vrijwilligerswerk.

Wij trainen op de maandagavond in 2 groepen van 19.30 uur t/m 22.00 uur in Sporthal de Geest in Warmond.

Heb jij interesse om deze uitdaging met ons aan te gaan, neem dan contact op met Peter van der Voort (voorzitter ), telefoonnummer 0252 220902/ 06 26673387 of stuur een mail naar peter.vandervoort@kpnplanet.nl

Meer informatie over BC Dynamo Sassem op onze website: www.bcdynamosassem.nl

INVICTUS BC ZOEKT (JEUGD- EN) SENIORENTRAINER

Invictus BC is op zoek naar een senioren- en (bij voorkeur ook) jeugdtrainer voor het aankomende seizoen 2019/2020. Wij zijn een gezellige vereniging in Waddinxveen met een sterk verenigingsgevoel en een serieuze insteek voor de trainingen. Aankomend seizoen hebben wij naar verwachting 8 gemixte competitieteams in de divisies 2 tot en met 9 en een herenteam.

Wij trainen op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in Sporthal de Duikerlaar in twee trainingsgroepen (senioren) en op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur (jeugd) en van 20.30 tot 22.00 uur (senioren) in Sporthal de Dreef. Per trainingsgroep kan gerekend worden op 20 à 30 personen die komen trainen. Tijdens de jeugdtraining zal assistentie beschikbaar zijn.

Mocht slechts één van de trainingsavonden tot de mogelijkheden behoren, dan is daarover overleg mogelijk. Hetzelfde geldt voor het trainen van de jeugd op donderdagavond .

Bij interesse zouden wij het op prijs stellen als dit seizoen nog één of twee proeftrainingen kunnen worden gegeven.

Voor meer informatie of interesse kan contact worden opgenomen met de TC, tcinvictus@hotmail.com


BC Nieuwerkerk zoekt seniorentrainer

Op het laagste punt van Nederland, tussen Rotterdam en Gouda, speelt BC Nieuwerkerk al bijna 40 jaar op zowel recreatief en competitief niveau. Wij hebben momenteel 154 leden.

Wij zijn voor het nieuwe seizoen 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste seniorentrainer. Wij zoeken iemand die gepassioneerd is en het een mooie uitdaging vindt om jeugd te laten in- en doorstromen in onze huidige competitiegroep.

Wij hebben dit seizoen 2 teams in de 4e divisie, 2 teams in de 5e divisie, 2 teams in de 6e divisie, 2 teams in de 7e divisie en 2 teams in de 9e divisie.

Op dinsdagavond trainen eerst de lage teams van 20.00-21.10 uur, daarna de hoge teams van 21.10 tot 22.30 uur. Op vrijdagavond trainen de lage teams van 19.30 tot 21.00 uur en de hoge teams van 21.00 tot 22.30 uur. Wij zoeken een trainer die een goede mix kan brengen van loop- en techniektraining, tactisch sterk onderlegd is en spelers kan coachen.

Gezelligheid bij BCN vinden wij zeer belangrijk. Op vrijdagavond doen veel leden dan ook een drankje in de kantine en worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een trainingsweekend, een weekend weg en leuke toernooien.

Wij spelen in de Parkzoomhal in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op zondagochtend vinden de thuiswedstrijden plaats, wij vinden het fijn als onze trainer regelmatig komt kijken en coachen.

Wij staan eventueel ook open voor een combinatie, aparte trainers voor de dinsdag- en vrijdagavond. Een goede afstemming van de training is dan wel een must.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen via bestuur@bcnieuwerkerk.nl.


BC Maassluis zoekt een seniorentrainer!

BC Maassluis is een mooie vereniging die bijna 50 jaar bestaat en vorig seizoen is gefuseerd met BC Vijfsluizen uit Vlaardingen, daardoor bestaat ons ledenaantal uit 117 leden, waarvan 40 jeugdleden.

Op dit moment hebben wij 11 competitieteams, 6 mixteams in de divisies 4 t/m 9 en 5 herenteams in de A t/m C klassen. Wij spelen op maandagavond in twee groepen. Een groep om 20:00 tot 21:15 en de ander van 21:15 tot 22:30. De groepen zijn verdeeld op niveau en speelshuttle. De training vind plaats in sporthal de Polderpoort in Vlaardingen, een mooie moderne zaal.

Voor het seizoen 2019/2020 zijn wij opzoek naar een seniorentrainer. Het belangrijkste is dat onze nieuwe trainer gezellige, uitdagende, afwisselende trainingen geeft, daarnaast dient hij/zij in bezit te zijn van trainersdiploma Sportleider Badminton 3 (of daaraan gelijk te stellen) of bent die van plan op korte termijn te behalen.

Voor meer informatie of interesse kunt u een mail sturen naar Koen van Roon, tc@bcmaassluis.nl

PBC Boomgaardshoek zoekt senior- én jeugdtrainer!

PBC Boomgaardshoek is dé badminton vereniging van Hoogvliet. We zijn gesitueerd aan de onder de rook van Rotterdam [Rijnmond] waardoor we zeer goed bereikbaar zijn vanuit alle kanten (incl. OV).

We bestaan als vereniging al sinds 1983 en hebben momenteel +/- 75 leden.

Qua competitie indeling [senioren] hebben we [in seizoen 2018-2019] een zeer mooie verdeling. We hebben 5 mixteams verdeeld over de volgende klassen:

- 5de Divisie; - 6de Divisie [2 teams]; - 7de Divisie; - 8ste Divisie.

Voor de jeugdcompetitie zijn er voor het seizoen 2018-2019 3 teams ingeschreven verdeeld over de klassen U-17 II en U-15.

Voor het seizoen 2019-2020 [en verder] zijn wij op zoek naar een senior- & jeugdtrainer [competitiegroep]. Dit in verband met het aflopende contract met onze huidige trainer.

We trainen op de dinsdagavond in twee groepen van 19.00 uur tot 20.00 uur (jeugd selectie) en 20.00 uur tot 22.00 uur (senioren). Qua typering spelers kunnen we melden dat het gaat om een zeer gemêleerd gezelschap tussen de leeftijden 16 en 50+ jaar.

We zijn, zoals aangegeven voor het seizoen 2019-2020, opzoek naar een trainer die o.a. voldoet aan de volgende vaardigheden/vereisten:

-[minimaal] Sportleider 3 Badminton;

-Enthousiast;

-Vernieuwend;

-Flexibiliteit;

-Omgang met een zeer varieerde groep qua leeftijd alsmede niveau;

-Etc.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via tc@pbcboomgaardshoek.nl.

Alvast bedankt.

Technische Commissie PBC Boomgaardshoek


BC De Spotvogels (Regio Zuid-West) zoekt voor het nieuwe seizoen een jeugdtrainer (Geplaatst 3 april 2018)

Wegens het aangekondigd vertrek van de huidige jeugdtrainer per 1 juli 2018 zoekt BC De Spotvogels in Leiderdorp voor het nieuwe seizoen een trainer voor de jeugd.

BC de Spotvogels is een oude vereniging in Leiderdorp (Regio Zuid-West) met totaal 55 leden, waarvan 20 jeugdleden. We zijn gericht op recreatief badmintonspelen en gezelligheid en sportiviteit staat hoog in het vaandel. We zijn ook een heel actieve vereniging en organiseren zo’n vijf keer per jaar een recreatief intern toernooi waar ook de oudere jeugd (>15 jaar) aan deelneemt. Omdat we een kleine, gezellige vereniging zijn kunnen we geen toptrainer betalen, daarom dat we op zoek zijn naar een (beginnende) trainer die past binnen onze cultuur en een niet al te hoge vergoeding vraagt.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Vooral voor de laatste groepen (recreatief en competitie spelende jeugd) zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. In het bezit van of in opleiding voor SL2 B-licentie of maximaal SL3 B-licentie.

De trainingen worden gegeven op zondagen van 10:00-11:30 uur voor de hele jeugd (alle groepen). De oudere jeugd (>15 jaar) krijgen daarnaast een extra training op woensdag van 20:00-21:00 uur, samen met de competitie spelende senioren (6e klasse Regio Zuid-West). Primair zijn wij op zoek naar een trainer voor de zondag. Mogelijk dat op termijn ook de training op de woensdagavond bespreekbaar is (daarin zijn we voor het komende seizoen voorzien).

Neem contact op met George-Jan via voorzitter@spotvogels.nl of via 06 21526576

BV Smashing Monster (gemeente Westland) zoekt jeugd train(st)er regio Zuidwest

Badminton vereniging Smashing Monster uit Monster (gemeente Westland; regio Zuid Holland) is op zoek naar een enthousiaste jeugd train(st)er die onze jeugdspelers training zou willen geven op de maandag- en donderdagavond. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging met nu ruim 80 leden, waarvan het merendeel jeugd. De trainingstijden zijn op maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur en op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Indien een van deze dagen voor u niet mogelijk is willen we u toch verzoeken te reageren om in overleg te kijken of invulling op een ander tijdstip eventueel mogelijk is.

Trainingslocatie: Sporthal De Wielepet, Heijdseweg 92, 2681 VN, MONSTER

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor de jeugd. Voor meer informatie kijk op www.smashingmonster.nl.

Heeft u belangstelling? Stuur ons een berichtje via voorzitter@smashingmonster.nl.

Een train(st)er die in het bezit is van of bezig is met het verwerven van Sportleider badminton heeft de voorkeur van het bestuur maar ook beginnende train(st)ers willen we uitnodigen om te reageren.

Met vriendelijke groet,

Bestuur BV Smashing Monster


REGIO NOORD HOLLAND

Met spoed gezocht!

Bavio in Purmerend, Noord-Holland zoekt een Badminton trainer voor jeugd en / of senioren

Bavio, badmintonvereniging uit Purmerend, Noord-Holland, zoekt met spoed een enthousiaste trainer die de jeugd en / of senioren wil trainen.

Bavio speelt op maandag en woensdag avond van 18:00-22.30.

Voor de jeugd is het gewenst om vanaf 18.30 uur beschikbaar te zijn tot 20.00. Hier gaat het om het trainen van de competitie spelende jeugd. Het liefst beschikbaar op beide speelavonden.

Bij de senioren gaat het om het een trainer die de beginnende badmintonners wil trainen, maar ook voor de gevorderde recreanten en competitiespelers. Tijden in overleg, voorkeur van 20.00-21.30.

Bavio is een recreatieve vereniging met enkele competitieteams (in de lagere divisies) zowel bij de jeugd als bij senioren.

Bavio speelt vanaf de eerste week na de zomervakantie tot en met eind mei. Voor de jeugd is beschikbaarheid gedurende het gehele seizoen gewenst, voor de senioren in overleg.

Ben jij die trainer die Bavio tactisch en technisch kan versterken, neem dan contact op via de mail met ctl@bavio.nl of jeugdcommisie@bavio.nl

Met vriendelijke groet,

Marlies ten Klei (voorzitter ctl senioren)

Christine Hollerman (voorzitter jeugdcommissie)


REGIO CENTRUM

BC Shelby zoekt

Badmintonclub Selby (Soest) bestaat dit jaar 50 jaar en heeft een rijk verleden. We spelen met 4 jeugdteams in de landelijke competitie. In het afgelopen seizoen (2018-2019) zijn 3 teams poolwinnaar geworden (en een 2e). In de regiocompetitie voor poolwinnaars zijn vervolgens 2 teams eerste geworden (en een 2e). Talent is dus volop aanwezig bij Selby!

http://www.bcselby.nl/

Voor het komende seizoen 2019-2020 zijn we op zoek naar een jeugdtrainer. De jeugd traint in 2 groepen op woensdagmiddag van 16:00 – 17:00 en van 17:00 tot 18:00.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op:

Trainersdiploma net vereist, Trainerservaring wel vereist.

René Hoek (voorzitter)

Telefoon: 06-46251760

E-mail: secrselby@gmail.com


Irene Badminton in Bilthoven, regio Utrecht zoekt een Badminton train(st)er voor jeugd en recreanten senioren

Irene Badminton, zoekt een enthousiaste train(st)er die de jeugd en senioren wil trainen. Die daarnaast regelmatig invaller wil zijn voor de hoofdtrainer. (een oud bondscoach) Irene Badminton speelt op de dinsdag en vrijdag avond van 19:00-22.00/22.30u.

Voor de jeugd is het gewenst om vanaf 18.30 uur beschikbaar te zijn tot 20.00. Hier gaat het om het trainen van de competitie spelende- en recreanten jeugd. Het liefst beschikbaar op beide speelavonden. Bij de senioren gaat het om een train(st)er die zowel de beginnende als gevorderde en in de recreanten competitie spelende leden wil trainen. Irene Badminton is een recreatieve vereniging met enkele competitieteams (in de lagere divisies) zowel bij de jeugd als bij senioren.

Het seizoen van Irene Badminton loopt van eind augustus tot eind juni. Voor zowel de jeugd als de senioren is beschikbaarheid gedurende het gehele seizoen gewenst, natuurlijk kan er veel in overleg. Met name de jeugd afdeling is een groeiende tak van de vereniging, dankzij de inbreng van een gemotiveerde jeugdcommissie.

Er staat een zeer goede vergoeding tegenover je energiek gegeven trainingen. Ben jij die trainer die Irene Badminton kan voorzien van tactische en technische impulsen die het leuk vind om mee te denken met verbeteringen en veranderingen binnen de club, neem dan contact op via de mail met fieldcoachsales2@gmail.com of bel mij op nummer 0630625006.

Wij horen graag van je.

Met vriendelijke groet,

Lasmar van der Waals

(voorzitter Irene Badminton)

Badmintonclub BC Zetten is op zoek naar een nieuwe trainer

BC Zetten is een vereniging, die al 45 jaar bestaat. Met 36 seniorleden en 10 jeugdleden zijn we een vereniging, waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staat. Het afgelopen seizoen hebben we aan de competitie deelgenomen met 1 herenteam (1e klasse) en 1 jeugdteam (Onder 15). Voor het seizoen 2019-2020 zijn we op zoek naar een trainer, die op de maandagavond training wil gaan geven aan een groep leergierige recreanten en aan een groep speelse jeugdigen (tussen de 8 en 13 jaar). Onze voorkeur gaat naar een trainer, die de basisbeginselen aan zowel de recreanten als jeugd mee kan geven. Maar daarbij ook de jeugd kan enthousiasmeren. Bij het laatste kan hulp gevraagd worden aan een jeugdcommissie. Gezien het niveau is een licentietrainer niet perse nodig. Een ervaren competitiespeler is ook van harte welkom om te reageren. Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) moet overlegd kunnen worden. Het liefst zien we een trainer, die binnen een straal van ca. 20-25 km van Zetten af woont of een trainer in het bezit van een OV jaarkaart.

We zien graag jullie reacties tegemoet! Deze kunnen gestuurd worden naar: Fred Eggink (Eggink02@kpnmail.nl).


BC Netwerk Ede zoekt trainer competitiegroep

BC Netwerk is een badmintonvereniging met junioren, competitiespelers en recreanten. Onze competitiespelers trainen op vrijdagavond van 20:30 tot 21:30. Deze groep bestaat uit (gevorderde) junioren/recreanten en uit competitiespelers. Het niveau varieert van 3e klasse district tot 4e divisie landelijk.

Doel is om het badminton naar een hoger niveau te brengen door individuele aandacht en opbouwende kritiek en verbeterpunten.

Wat zoeken wij in een trainer:

 • -Zelfstandig In staat zijn een motiverende en afwisselende training te verzorgen op 3 tot 4 banen.
 • -Zelf badminton op een aardig niveau gespeeld en/of getraind te hebben.
 • -Gemotiveerd met een motiverende en afwisselende training.
 • -Betrouwbaarheid in aanwezigheid.
 • -Beschikbaarheid bij onze thuiswedstrijden voor coaching is een pré.
 • -Desgevraagd adviseren in samenstelling competitieteams.
 • -In bezit van VOG.

Wat bieden wij:

- Gezellige en actieve groep enthousiaste badmintonners!

- Jaarlijks bestuurs/trainers etentje

- Een overeen te komen “vrijwilligersvergoeding” en periode waarin de training gegeven wordt.

Heb je interesse, neem dan contact met ons op via bcnetwerkede@gmail.com!

BC Netwerk Ede zoekt trainer jeugdgroep

BC Netwerk is een badmintonvereniging met junioren, competitiespelers en recreanten. We zijn op zoek naar een jeugdtrainer voor onze 2 jeugdgroepen. Deze groepen trainen op de vrijdagavond in twee tijdsblokken na elkaar van 18:00 tot 20:30. De eerste groep bestaat uit junioren in de leeftijd vanaf 8 jaar tot 12 jaar, de tweede groep 12 tot 18 jaar.

Doel is twee ledig; de jonge groep leuk bezig houden en enthousiast te houden voor de sport. In de oudere jeugdgroep mag de training meer gericht zijn op verbeteren van het spel, maar staat het plezier in het spelletje op nummer 1

Wat zoeken wij in een jeugdtrainer:

 • -Actief betrokken bij de club en haar jeugd.
 • -In staat een motiverende en afwisselende ‘training’ te verzorgen op maximaal 9 banen. Hierbij ondersteund door 2 van onze eigen volwassen leden.
 • -Speelt of speelde badminton op een aardig niveau en/of heeft eerder jeugdspelers getraind.
 • -Is geduldig, positief, opbouwend en kan een veilige sfeer te creëren.
 • -kan een plan maken om het badminton niveau naar een hoger niveau te brengen.
 • -Betrouwbaarheid in aanwezigheid.
 • -In bezit van VOG.
 • -Gezellige en actieve groep enthousiaste badmintonners!
 • -Groeiende badminton vereniging.
 • -Jaarlijks bestuurs/trainers etentje.

Wat bieden wij:

Een overeen te komen “vrijwilligersvergoeding” en periode waarin de training gegeven wordt.

Heb je interesse, neem dan contact met ons op via bcnetwerkede@gmail.com!

Badmintonvereniging RAP Linschoten zoekt trainer jeugd & competitiespelers (geplaatst 25-05-2018)

Badmintonvereniging RAP is een kleine vereniging met ongeveer 20 jeugdleden en een groep van 10 senioren waarvoor we een enthousiaste trainer zoeken! De jeugdleden trainen het hele jaar door, de senioren om de week.

De groep senioren bestaat voor het merendeel uit spelers die komend seizoen divisie 6 & 7 gaan spelen (2e en 3e klasse). Er wordt getraind op maandagavond van 19:00-20:00 voor de jeugd en 20:00-21:00 om de week voor de senioren.

We zoeken een trainer die: - Enthousiast is met een passie voor de sport - Een goede combi kan bieden tussen fysieke en technische trainingen - Tactisch inzicht heeft om onze competitiespelers op niveau te houden

Wij bieden een gezellige en actieve groep enthousiaste badmintonners, jong en oud! De trainer ontvangt een vergoeding. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via penningmeester@rapbadminton.nl

Regio Oost

Trainer voor onze jeugd Vroomshoop en Den Ham in Overijssel

Wat zien wij graag terug bij onze nieuwe trainer?

• gedreven om de jeugd iets te leren

• weet de jeugd gemotiveerd en enthousiast te houden

• creatief in het geven van trainingen

• diversiteit aan oefeningen

• een mix van plezier en inzet

Daarnaast vindt regelmatig afstemming met het bestuur plaats, leuke toernooien voor de jeugd, gezellige uitjes met de vereniging.

Wie zijn wij?

‘Sporten in een gemotiveerde ontspannen omgeving’ dat is wat BV Twenterand doet. Dat doen we door iedereen jong, oud, fanatiek of recreatief een plek te geven.

BV Twenterand is de enige badmintonvereniging in de gemeente Twenterand. Er zijn twee speellocaties te weten: Den Ham en Vroomshoop.

Wij zijn een relatief kleine vereniging doch met trouwe leden die gemotiveerd en enthousiast wekelijks met elkaar een potje slaan en competitie speelt.

De vereniging heeft ca 13 jeugdleden en jaarlijks is er een jeugd competitieteam. Voor de jeugd is het niet alleen belangrijk dat zij zich ontwikkelen in het spel, ook elkaar motiveren en plezier te hebben in het spel.

Wanneer traint de jeugd?

De trainingen vinden op dit moment plaats op de dinsdag- en woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Een wijziging in de trainingsavond en een onkosten- en/of reisvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Zie onze website http://badmintontwenterand.nl/ .

Uiteraard kan je ons ook mailen om nadere informatie op te vragen of als er andere vragen zijn. Mail dan naar secretariaat@badmintontwenterand.nl.

Wie gaat met ons deze leuke uitdaging aan? Laat het ons weten via secretariaat@badmintontwenterand.nl.

BC DIDAM ZOEKT JEUGDTRAINER

Wij zoeken vanaf het begin van komend seizoen (2019-2020) een nieuwe jeugdtrainer die op zaterdagochtend de beginnende en gevorderde jeugdspelers kan trainer. Onze jeugd traint dan van 09.30 tot 11.30 en is opgedeeld in 2 groepen van 1 uur.

Naast de trainingen op zaterdagochtend krijgen de jeugdspelers die competitie spelen op maandagavond ook training van een andere trainer.

We zoeken een trainer die:

- gediplomeerd is;

- (beginnende) jeugdspelers kan enthousiasmeren voor badminton;

- het liefst al enige tijd ervaring heeft als (jeugd)trainer;

- kan overleggen/samenwerken met andere trainers en commissies binnen de club.

Ben jij onze nieuwe trainer of wil je nog meer informatie? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar technische@bcdidam.nl of kijk op onze site bcdidam.nl

BC Rianto zoekt trainer voor jeugd en recreanten voor seizoen 2019-2020

Voor volgend seizoen is BC Rianto op zoek naar een trainer voor zowel onze jeugd als onze recreanten.

Er wordt getraind op woendagavond: de jeugd van 18.45-20.00u, de recreanten van 20.00u-21.00u (met uitzondering van de schoolvakanties).

Trainer junioren

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde trainer. Ervaring en een erkend diploma zijn een pré maar wij willen ook graag een beginnende trainer een kans geven ervaring op te doen. Van belang is dat de nieuwe jeugdtrainer goed aansluiten bij de jeugd en dat zij eraan bijdraagt dat onze jeugdleden plezier beleven aan de badmintonsport.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze jeugdleden beter worden in alle facetten van de sport. Wij zoeken een trainer die aandacht heeft voor techniek en dat die daarnaast onze jeugdspelers ook helpt zich te ontwikkelen op tactisch gebied. Wedstrijdslimheid is daarbij een kernwoord.

Dit seizoen heeft de club ruim 20 jeugdleden in de leeftijd van 8 tot 18 jaar.

Trainer senioren recreanten

Wij zoeken een trainer die in staat is training op maat te geven. Dat wil zeggen dat wij graag zien dat de trainer naast het verzorgen van een bepaald basisprogramma ook aandacht besteedt aan het ontwikkelen van individuele spelers. We hebben een 20-tal recreatieve spelers waarvan een 11-tal vrij nieuwe en beginnende spelers (geworven via probeerbadminton.nu). Met name deze groep willen we extra motiveren en enthousiasmeren en ze daarmee binden aan onze club. In overleg kan met spelers vastgesteld worden welke doelen zij voor zichzelf nastreven.

Wij bieden

BC Rianto is een gezellige vereniging met jaarlijks een clubfeest of kaderfeest. De jeugdcommissie organiseert door het seizoen heen verschillende activiteiten voor de jeugd, variërend van een carnavalsavond, sinterklaas en spelletjesavonden voor de schoolvakanties. Voor de senioren organiseren we een oliebollentoenooi, “rackettrek” avonden en een familieavond.

We bieden een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Heb je interesse in het geheel of in een deel van de vacature, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je dan de nodige informatie geven en wellicht kun je eens bij ons komen kijken. Neem alvast ook eens een kijkje op onze website www.bcrianto.nl

Informatie en/of reageren kan via mail secretaris@bcrianto.nl

BC Druten zoekt trainer(s) voor jeugd en senioren

Voor volgend seizoen is BC Druten op zoek naar versterking van de trainersstaf. Wij werken met een trainerspool en aan het begin van het seizoen maken we een rooster zodat elke trainer weet wanneer hij/zij ingezet wordt. Zo willen we voor trainers de belasting behapbaar maken en voor de club de continuïteit garanderen.

Wij zoeken trainers voor zowel onze jeugd als onze senioren (competitiespelers en recreanten).

Trainers junioren

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde trainers. Ervaring en een erkend diploma zijn een pré maar wij willen ook graag beginnende trainers een kans geven ervaring op te doen. Van belang is dat de nieuwe jeugdtrainers goed aansluiten bij de jeugd en dat zij eraan bijdragen dat onze jeugdleden plezier beleven aan de badmintonsport.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze jeugdleden beter worden in alle facetten van de sport. Wij zoeken trainers die aandacht hebben voor techniek en die daarnaast onze jeugdspelers ook helpt zich te ontwikkelen op tactisch gebied. Wedstrijdslimheid is daarbij een kernwoord.

Dit seizoen heeft de club drie jeugdteams in competitie. Daarnaast hebben we een behoorlijke club jongste jeugd.

Trainingstijden De jeugd van BC Druten traint momenteel op vrijdagavond van 18.45 uur tot 20.15 uur (beginners) en van 20.15 tot 21.15 uur (gevorderde jeugd). (Tijden in overleg te wijzigen, speelavond niet.)

Trainers senioren (competitiespelers en recreanten)

Wij zoeken trainers die in staat zijn training op maat te geven. Dat wil zeggen dat wij graag zien dat de trainers naast het verzorgen van een bepaald basisprogramma ook aandacht besteden aan het ontwikkelen van individuele spelers. In overleg met spelers vaststellen welke doelen zij voor zichzelf nastreven. Gezien de samenstelling van de groep zullen die doelen veelal liggen op het gebied van wedstrijdtactiek.

Op dit moment telt BC Druten drie competitieteams. Eén mixteam dat uitkomt in de vijfde divisie en twee herenteams, één in de eerste klasse en één in de tweede klasse.

Trainingstijden De competitiesenioren van BC Druten trainen op dinsdagavond van 20.00-21.30 uur en de recreanten trainen van 21.00-22.00 uur.

Wij bieden

BC Druten is een gezellige en levendige vereniging met een grote club vrijwilligers. De jeugdcommissie organiseert door het seizoen heen verschillende activiteiten voor de jeugd, variërend van een halloween-toernooi tot een jeugdkamp. Voor de senioren organiseren we jaarlijks een open toernooi en aan het einde van het kalenderjaar staat altijd het interne oliebollentoernooi op de kalender

Naast een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding is het bespreekbaar dat –bij gebleken geschiktheid- BC Druten de kosten voor een eventuele trainerscursus vergoedt.

Interesse?

Heb je interesse in het geheel of in een deel van de vacature, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je dan de nodige informatie geven en wellicht kun je eens bij ons komen kijken. Neem alvast ook eens een kijkje op onze website www.badmintonclubdruten.nl Informatie en/of reageren kan via mail thijs.blijdenstein@hotmail.com

BV GROL zoekt train(st)er

Badminton vereniging Grol Groenlo is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2019 /2020 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 65 leden, waarvan een 30 recreatieve leden zijn die op de woensdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers het een en ander kan bij brengen en leren.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we met een team in de 8 divisie en met een team in de 9 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 19:00 -20:00 voor jeugd en van 20:00 – 21:00 voor de senioren.

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Dennis Lankhuizen (voorzitter) , via email naar voorzitter@bvgrol.nl

BC Thuve (Regio Oost) zoekt per direct een jeugdtrainer en voor het nieuwe seizoen een seniorentrainer.

Wegens het vertrek van de huidige jeugd- en seniorentrainer zoekt BC Thuve uit Duiven(nabij Arnhem) per direct een jeugd trainer en een seniorentrainer.

BC Thuve bestaat al sinds 1976 met totaal 110 leden, waarvan 30 jeugdleden.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Dit seizoen 2 teams, waarvan 1x U13 en 1x U16(district oost heeft deze klasse). Voor de gehele groep zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. De voorkeur gaat uit naar een trainer, die in het bezit is van minimaal een SL3 B-licentie of gelijkwaardig of is bereidt deze te halen.

De senioren groep bestaat momenteel uit 4 gemengde team en een herenteam, uitkomende in de volgende divisies: 6e, 8e, en 2x 9e en herenklasse.

De jeugdtrainingen worden gegeven op maandagen van 18:00-20:00 uur, 2 groepen , elk 1 uur. En op de donderdag van 17.00-18.00 uur gehele groep. Aankomend seizoen willen we deze donderdag training 1 uur later laten aanvangen.

De senioren\competitie training is op woensdag van 21:00-22:30 uur.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via bestuur@bcthuve.nl

BC Didam zoekt trainers

De vacatures bestaan uit:

1. Trainer op maandag- en/of woensdagavond voor competitiespelende jeugd- en seniorenspelers

2. Trainer op zaterdagochtend voor beginnende en gevorderde jeugdspelers

3. Trainer op dinsdagavond voor beginnende en gevorderde recreanten

Maandagavond: Competitiespelende jeugd van 18:00 tot 20:00 (2 groepen van 1 uur) Competitiespelende senioren van 20:00 tot 22:00 (2 groepen van 1 uur) Dinsdagavond: Recreanten van 19:00 - 21:00 (2 groepen van 1 uur) Woensdagavond: Competitiespelende jeugd van 18:30 tot 20:30 (2 groepen van 1 uur) Competitiespelende senioren van 20:30 tot 21:30 Zaterdagochtend: Jeugd van 09:30 tot 11:30 (2 groepen van 1 uur) Onze club bestaat uit zo'n 140 leden en heeft 10 seniorencompetitieteams. Hieronder een overzicht van welke teams komend jaar in welke divisie uitkomen.

Team 1: 4e divisie

Team 2: 4e divisie

Team 3: 5e divisie

Team 4: 6e divisie

Team 5: 8e divisie

Team 6: 9e divisie

Team 7: 9e divisie

Team 8: 9e divisie

Team 9: 9e divisie

Team 10: 9e divisie

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie kunt u een mail sturen naar technische@bcdidam.nl of kijk op bcdidam.nl

REGIO NOORD-BRABANT

Trainers gezocht! Badmintonclub Reeshof is op zoek naar (hulp)trainers voor de seniorentrainingen op dinsdagavond en woensdagavond. Op dinsdagavond wordt getraind van 19.00 uur tot 20.30 uur. We hebben voor deze avond een trainer voor maximaal 12 spelers en zoeken dus nog een trainer voor de overige spelers (ook ongeveer 12). Op woensdagavond wordt getraind van 19.30 uur tot 21.00 uur. Hiervoor zijn we ook nog op zoek naar een trainer of trainers. Beide groepen zijn zeer divers wat betreft leeftijd en niveau. De acht seniorenteams zullen komend seizoen uitkomen in de 4e t/m de 8e divisie.

Ben jij de (hulp)trainer die wij zoeken? Of ken je iemand die interesse heeft? Stuur dan een mail naar: technischecommissie@scbcreeshof.nl

Ook voor vragen zijn we via dit e-mailadres bereikbaar. Sportieve groet, Nadia van Dommelen Voorzitter Technische Commissie BC Reeshof


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×