Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO LIMBURG

BC Veredot zoekt trainer - Geplaatst 21-09-2017
BC Veredot zoekt trainer voor jeugd leden en het eerste team.  Onze trainingsavond is de maandagavond. Van 19:00u tot 20:00u trainen de jeugdleden (zowel beginnend als gevorderd), ca. 14 spelers. Daarna, van 20:00u tot 21:00u traint het eerste team (4e op het NK Regioteams in de 3e klasse gemengd), 6 spelers.

Voor meer informatie kijk op http://www.veredot.nl/ of neem contact op met Erik van Bussel (7569ccp@badminton.nl).

Nibac'79 zoekt jeugdtrain(st)er Geplaatst 21-08-2017
Nieuwstadtse Badminton Club ’79, Nibac’79,  zoekt een train(st)er voor haar jeugd in de leeftijd van 7 tot 18 jaar. Nibac’79 kan men zien als een badmintonclub die opnieuw aan het investeren is om te groeien en weer mee te doen.  Op de donderdagavond van 18:30 – 20:00 uur spelen er twee jeugdgroepen. Een groep van 7 tot 14 jaar en een groep van 14 jaar en ouder. De jeugd speelt nog geen competitie. De jeugd speelt in de sporthal De Sjirp te Nieuwstadt (Limburg).

 Wanneer je interesse en/of meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met Maarten van Grootel, e-mail maarten.van.grootel@nibac79.nl of mobiel 0624900712.

REGIO ZUID-WEST

BC Sluyk Lekkerkerk zoekt hoofdtrainer

 ‘Sporten in een fijne omgeving’ dat is het doel van badmintonclub BC Sluyk Lekkerkerk. De afgelopen jaren is de club uitgegroeid van een bescheiden dorpsclubje naar een de van de grootste verenigingen van Zuid-Holland. Hoe we dat doen? Door iedereen: jong, oud, fanatiek of recreatief een plekje te geven.

BC Sluyk Lekkerkerk is opgericht in mei 1970 en is aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond. Dankzij de inzet en het enthousiasme van een groot aantal vrijwilligers hebben wij momenteel rond de 150 leden. De verdeling tussen jeugd en senioren is ongeveer 50%.

BC Sluyk Lekkerkerk staat verder voor gezelligheid en voor badminton leren spelen in een goede sfeer van beginnende recreant tot ervaren competitiespeler. Zie ook onze website voor meer informatie over wie wij zijn en waar we voor staan: www.bclekkerkerk.nl.

Voor de start van het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die past bij onze fijne club. Hij/Zij moet in staat zijn om training te geven aan een diversiteit persoonlijkheden, spelend van vierde divisie tot en met de zevende klasse. Daarnaast moet de trainer communicatief vaardig zijn en zal er op gezette tijden overleg met het bestuur en de diverse commissies plaatsvinden. Tevens zal het op prijs worden gesteld als de trainer tijdens de thuiswedstrijden van de competitie -en bij andere georganiseerde gelegenheden- zijn of haar gezicht laat zien. Per week betreft het ongeveer vier uur en hier staat uiteraard een vergoeding tegenover.

Momenteel trainen twee competitiegroepen tweemaal in de week op de dinsdag- en donderdagavond. Op de donderdagavond is ook de training van de recreantengroep, waarna het tot sluitingstijd vrij spelen is voor alle leden. Onze tien competitieteams spelen hun thuiswedstrijden op de vrijdagavond.

Denk je bij onze mooie club te passen en durf je de uitdaging aan te gaan? Je wilt tevens samen met ons de weg bewandelen en verder uitbouwen die wij zijn ingeslagen? Neem dan met ons contact op! Mail je motivatie naar wijzoekeneentrainer@bclekkerkerk.nl en beschrijf waarom jij de nieuwe trainer bent die wij zoeken. Hopelijk kunnen we dan binnenkort nader met elkaar kennismaken.

Reageren op deze oproep kan tot en met zondag 8 april 2018.

BC Nieuwerkerk is op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer die op een enthousiasmerende manier training wil geven op de dinsdagavond van 17.30 tot 20.00 en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00. Op dinsdagavond wordt er getraind op twee tijden met 6 verschillende groepen en op vrijdag traint de selectiejeugd in twee leeftijdsgroepen. Als jeugdtrainer train je zelf een deel van de jeugd maar is er ondersteuning vanuit andere trainers die ook een deel van de groepen training geeft. Samen zorgen jullie ervoor dat alle jeugdleden veel leren, maar ook plezier hebben tijdens de trainingen. Op dit moment hebben wij 9 competitieteams verdeeld over de klasse U-11 tot U19-1.

Als vereniging gaat onze voorkeur uit naar een trainer die ervaring heeft met het trainen van jeugd en minimaal een sportleider 2 diploma bezit. Daarnaast is het tijdens de voorjaarscompetitie belangrijk dat de trainer aanwezig kan zijn bij alle thuiswedstrijden die worden gespeeld op zondag om 10.00.

Trainingslocatie: Parkzoomhal, Iersestraat 15, 2912TH Nieuwerkerk aan den IJssel

Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@bcnieuwerkerk.nl

Badmintonclub Voorburg is per 1 december op zoek naar een trainer voor 

de vrijdagmiddag en –avond. Er wordt training gegeven aan drie 
jeugdgroepen en de seniorenselectie (4e divisie t/m 3e klasse). De jeugd 
speelt van 16.30 uur tot 19.30 uur (per groep een uur) en de senioren 
van 19.30 uur tot 20.30 uur. Als het wederzijds bevalt dan is er vanaf 
februari 2018 ook ruimte om op de maandagavond training te geven aan één 
groep jeugd en twee groepen competitiespelers, van 19.00 uur tot 22.00 
uur. Heb je interesse neem dan contact op met Tom Koomen via 06-14471289 
of tc@badmintonvoorburg.nl 

BV Smashing Monster (gemeente Westland) zoekt jeugd train(st)er Geplaatst 24-06-2017

Badminton vereniging Smashing Monster uit Monster (gemeente Westland; regio Zuid Holland) is op zoek naar een enthousiaste jeugd train(st)er die onze beginnende jeugd training zou willen geven op de maandagavond. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging met nu ruim 80 leden, waarvan het merendeel jeugd. We hebben 2 jeugd competitieteams. Jeugdteam 1 speelt in de regio zuidwest competitie van Badminton Nederland U19-II en jeugdteam 2 speelt in de regio zuidwest competitie van Badminton Nederland U13. De trainingstijd zal zijn op maandagavond van 18:00 tot 19:30 uur voor onze beginnende jeugd. Indien de maandag voor u niet mogelijk is willen we u toch verzoeken te reageren om in overleg te kijken of invulling op een ander tijdstip eventueel mogelijk is.

Trainingslocatie: Sporthal De Wielepet, Heijdseweg 92, 2681 VN, MONSTER

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor de jeugd. Voor meer informatie kijk op www.smashingmonster.nl.

Heeft u belangstelling? Stuur ons een berichtje via voorzitter@smashingmonster.nl.

Een train(st)er die in het bezit is van of bezig is met het verwerven van Sportleider badminton heeft de voorkeur van het bestuur maar ook beginnende train(st)ers willen we uitnodigen om te reageren.


REGIO CENTRUM

Badmintonclub Gendt is met ingang van september 2018  op zoek naar een senior trainer. De trainingen worden gegeven van september t/m februari, op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in sporthal walburgen in Gendt (GLD). De eerste groep zin twee competitie teams  aangevuld met reserves en bestaat gemiddeld uit 10 tot 12  personen. De tweede groep bestaat uit recreanten spelers. Onze competitieteams  spelen  in de eerste en  tweede klasse. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die competitiespelers op een goed  niveau kan houden of verbeteringen kan aanbrengen, maar ook die er lol in heeft om  recreanten vanaf beginnend tot gevorderd het badminton spel bij kan brengen. Wij zijn een leuke club die al ruim 40 jaar bestaat. Heeft U interesse of vragen neem dan contact op met: Han Kuster, email:  hankuster@upcmail.nl Voor meer informatie kijk ook eens op onze website:  www.bcgendt.nl of bezoek onze facebookpagina;  badmintonclub Gendt

BC Netwerk Ede zoekt trainer competitiegroep

BC Netwerk is een badmintonvereniging met junioren, competitiespelers en recreanten. Onze competitiespelers trainen op vrijdagavond van 20:30 tot 22:00. Deze groep bestaat uit (gevorderde) junioren/recreanten en uit competitiespelers. Het niveau varieert van 3e klasse district tot 4e divisie landelijk. 

Wat zoeken wij in een trainer: 
-Actief betrokken bij de club en haar leden
- Zelf badminton op een aardig niveau gespeeld en/of getraind te hebben
- Gemotiveerd met een motiverende en afwisselende training
- Plan om het badminton niveau naar een hoger niveau te brengen
- Beschikbaarheid bij onze thuiswedstrijden is een pré

Wat bieden wij:
- Gezellige en actieve groep enthousiaste badmintonners!
- Groeiende badminton vereniging
- Jaarlijks bestuurs/trainers etentje
- Prima vergoeding

Heb je interesse, neem dan contact met ons op via bcnetwerkede@gmail.com

BC Hellas Nunspeet zoekt enthousiaste jeugdtrainer (m/v)  voor het nieuwe seizoen 2018-2019 voor de vrijdagavond. Geplaatst op 3 januari 2018.

Wij zijn een vereniging met 110 leden waarvan 50 jeugdleden. Van deze 50 jeugdleden spelen er 16 regiocompetitie in diverse afdelingen en leeftijdscategorieën.

Voor de trainingen zijn er op basis van niveau twee groepen gemaakt. De eerste groep traint van 18.00 tot 19.15 uur, met aansluitend groep 2 tot 20.30 uur. De tweede groep bevat zowel competitiespelers als recreanten. Bij de trainingen zijn een aantal begeleiders beschikbaar om de trainer te ondersteunen. Een aantal gevorderde jeugdleden trainen en spelen ook mee met de seniorengroep. Wedstrijden van onze jeugdspelers vinden plaats op zaterdagochtend. Er spelen vier teams in de leeftijdscategorieën van O15 t/m O19.

Voor onze jeugd zijn we dan ook op zoek naar een enthousiaste trainer die de spelers op hun eigen niveau e.e.a. kan bijbrengen en naar een hoger niveau kan tillen. Hij of zij moet dus kunnen omgaan met zowel goed gemotiveerde (competitie) spelers als ook met recreanten welke een wat minder niveau nastreven en gewoon wat willen leren. Spelplezier voor alle spelers is bij onze vereniging erg belangrijk.

Een trainersdiploma is een pre, maar niet noodzakelijk. Eventueel is het in overleg ook mogelijk om diploma's te halen met ondersteuning vanuit de vereniging.  Verder vinden wij het een grote pre als een trainer zoveel mogelijk bij de 7 thuiswedstrijden van de jeugd aanwezig wil zijn om te coachen en te kijken waarop getraind kan/moet worden.

Voor meer informatie graag contact opnemen met Marianne Nijland 06-27151238/0341-261238 of mail naar jeugd@bchellas.nl

SV Spirit/Just-Us zoekt trainerGeplaatst op 17-10-2017 Voor onze badminton club svspirit.nl zoeken wij voor de senioren op de maandagavond van 20:30 - 22:00 uur een (betaalde) trainer die een aantal enthousiaste (competitie) spelers verder wilt helpen. We zijn gevestigd in het mooie complex Health Center Hoenderdaal te Driebergen-Rijsenburg. 

Geïnteresseerden of mensen met meer vragen kunnen bellen naar Raymond Löhmer: 06 29 33 43 85.

SV Irene zoekt trainer Geplaatst 14-06-2017
SV Irene is een badmintonvereniging die in Bilthoven vele recreanten en competitiespelers plezier aan badminton laat beleven. De vereniging bestaat 53 jaar en heeft als club van een middelgroot dorp een mooie geschiedenis. Dat is mooi, maar we willen net zo’n prachtige toekomst en daarom zoeken wij met spoed:

Badmintontrainer voor jeugd én volwassenen (voor de dinsdag)

De leden van SV Irene trainen elke week op dinsdag, woensdag en vrijdag in de prachtige Kees Boekehal in Bilthoven. Wedstrijden en kampioenschappen vinden meestal tijdens de training plaats of tijdens de weekenden. Belangrijk is dat de trainingen aantrekkelijk zijn op de inhoud en op de vorm. Dat betekent dat vaardigheden, tactiek, techniek en samenspel zo aan de orde komen dat het uitdagend en soms met humor wordt gebracht. Zodat het niveau waar mogelijk steeds een tandje toeneemt terwijl het plezier blijft bestaan! De hoofdtrainer heeft als taak om in samenwerking met de andere trainers de trainingen van een goede opbouw te voorzien. De hoofdtrainer is hierbij initiërend, vervult een voorbeeldrol en weet de kwaliteiten van elke trainer goed tot zijn recht te laten komen.

Functie-eisen:
·        Verenigingsmens in hart en nieren, bereid om tijdens thuiswedstrijden af en toe te coachen
·        Minimaal 4e klas bond kunnen trainen (diploma’s zijn een pré)
·        Kennis en ervaring t.a.v. trainen jeugd en volwassenen
·        Motivatie om met de andere trainers gezamenlijk een mooi trainingsaanbod te maken
·        Communicatief sterk
·        Beschikbaar op woensdag van 19:00 tot 22:00u en op vrijdag van 19:00 tot 21:00u.
o   En dinsdag, 10x per seizoen, van 20:00 tot 21:00u

De functie kent een vergoeding die naar redelijkheid in overleg zal worden bepaald. Ben jij enthousiast geworden en weet jij mensen te verbinden? Heb jij ervaring met trainen in de badmintonsport en ben je een verenigingsmens? Dan komen wij graag in contact met jou!

Stuur een mail met motivatie en overzicht van je ervaring en diploma’s naar: tc-badminton@sv-irene.nl  of secretaris@sv-irene.nl. Heb je vragen neem dan telefonisch contact op met: Lasmar van der Waals (Voorzitter SV Irene Badminton) tel 06-30625006.


Leusder Badminton Combinatie zoekt trainer 
Geplaatst 14-06-2017
Wij zijn een kleine vereniging in het midden van het land en wel in Leusden. Op dit moment hebben wij 3 competitieteams bij de senioren in de klasse 1, 2 en 3 van de regio competitie centrum. Aan het eind van dit seizoen is onze trainer gestopt en we zijn dus op zoek naar een nieuwe enthousiaste trainer. Wij trainen op de vrijdag avond van 20:00 tot 22:00 maar i.v.m. de zaalaanvragen kan dit misschien veranderen.

Geïnteresseerden of mensen met meer vragen kunnen bellen naar Eric Berg (06 5733 0906)

REGIO NOORD-BRABANT

Geplaatst 15-11-2017 BC Bavel is op zoek naar een enthousiaste jeugd train(st)er die onze oudere jeugd (12 t/m 18 jaar) training wil geven op 1 a 2 vrijdagavonden per maand. Je wordt onderdeel van een trainerscollectief, waar momenteel twee trainers deel van uit maken en om de beurt de training verzorgen.

Op de training worden zowel de basis als gevorderde technieken van badminton aangeleerd a.d.h.v. een vooraf bepaald programma (Deelcertificaten), waarbij de jeugdleden tussentijds worden geëxamineerd. De trainingstijd is van 19:00 tot 20:30, waarbij de jeugdleden nog de mogelijkheid hebben om tot 21:00 vrij te spelen.

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor de jeugd. Ervaring met de badmintonsport en/of het diploma Sportleider badminton is een pré, maar geen vereiste. De trainers ontvangen ondersteuning vanuit de Technische Commissie. Jaarlijks nemen we alle technische en organisatorische aspecten door met alle trainers.

Vereniging

BC Bavel heeft ongeveer 130 leden en is een actieve en gezellige vereniging, waar plezier in het spel en samen met elkaar voorop staan. De vereniging kent junior- en seniorleden op elk niveau; recreatie- en competitiespelers. Er wordt bij de junioren en senioren deelgenomen aan de Badminton Nederland competitie en bij de recreatieve senioren aan de midweekcompetitie. Meer informatie over onze vereniging vind je op onze website, www.bcbavel.nl.

Trainingslocatie
Sporthal de Huif, Deken Dr. Dirckxweg 4, 4854 AB Bavel
Heb je belangstelling? Stuur ons een berichtje via vrijdag@bcbavel.nl

BC Saturnus zoekt met spoed trainer - Geplaatst 21-09-2017


Vereniging
BC Saturnus in Etten-Leur is een recreatieve vereniging die met twee seniorenteams deelneemt aan de recreatieve competitie. BC Saturnus heeft tot doel om de vereniging meer competitiegericht te gaan opzetten waarbij vanuit de jeugd wordt gebouwd aan zowel een recreatieve als competitiegerichte vereniging waarbij alle leden centraal blijven staan, dus zowel de recreatieve spelers als de competitiespelers.

Trainingen
Om dat doel te bereiken willen we de komende jaren graag een trainer die hier een bijdrage aan kan leveren. Op dit moment wordt er getraind op maandagavond waarbij vanaf 18:30 achtereenvolgens de pupillen, de junioren en de senioren een uur training krijgen. De recreatieve spelers kunnen vanaf 20:30 uur terecht tot 22:30 uur.

De vereniging wenst in de nabije toekomst vrij spelen en competitietraining te splitsen waarbij de aan te stellen trainer zich richt op de competitietraining. Vooralsnog is het afhankelijk van de vrij te komen zaalruimte op welke dag die competitietraining plaats zal gaan vinden.

Trainer
BC Saturnus zoekt een SL3 trainer of SL2 trainer met spelers-ervaring om invulling te geven aan de pupillentraining en de junioren/senioren-training. Tevens zoeken wij een trainer die met onze vereniging meedenkt hoe wij de ontwikkeling voor de jeugd naar een competitiegerichte vereniging verder vorm kunnen geven.

Vaardigheden/vereisten:
·        Trainers diploma, bij voorkeur badminton Sportleider 3 (SL3) of Sportleider 2 met spelers- en trainerservaring (SL2);
·        Affiniteit met de doelgroep;
·        Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor alle leden. Voor meer informatie kijk op http://www.bcsaturnus.nl/

Informatie
Nadere invulling en details bespreekbaar. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op met onze voorzitter Edwin Prevoo via voorzitter@bcsaturnus.nl

Badmintonclub FST Waalwijk zoekt train(st)er -  Geplaatst 14-06-2017
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer of trainster voor onze seniorengroep. De training wordt gegeven op dinsdagavond 19.00 – 21.00 uur in sporthal de Zeine in Waalwijk op 9 banen.

FST Waalwijk speelt met 4 senioren teams in de weekend-competitie (4de t/m 1ste klasse regio) en 3 teams in de midweek-competitie (3de t/m 1ste klasse). Al deze teams behoren tot de seniorengroep, die training krijgen. Vanaf komend seizoen is één van de 4 weekend-competitieteams een team met spelers onder de 18 jaar, die voor het eerst senioren competitie gaan spelen.

Sinds 5 jaar werkt FST Waalwijk aan een grotere kwalitatieve jeugdcompetitiegroep. We hebben als doel om elk jaar een extra jeugdteam te vormen. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen kunnen doorgroeien naar de seniorengroep, waar ze nog steeds uitgedaagd worden. Om dat mogelijk te maken zijn we op zoek naar een trainer of trainster die enerzijds jeugd in deze seniorengroep kan ondersteunen in de verdere ontwikkeling, maar daarnaast ook zeer ervaren seniorspelers kan blijven boeien en prikkelen.

FST Waalwijk is de grootste badmintonvereniging in de regio met bijna 160 leden, waarvan 55 jeugdspelers. FST is een warme club waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en een gezonde dosis prestatie. We staan klaar om elkaar te helpen om beter te worden. Badminton is wat leden bij elkaar brengt, zowel op de baan als ernaast. We hebben voor elke leeftijd en spelniveau wat te bieden.

Ben jij de trainer of trainster die wij zoeken? Heb je interesse en/ of vragen?  Neem dan contact op met Nicky Rosenbrand, door te mailen naar jeugd@fstwaalwijk.nl.

Wil je meer weten over onze vereniging? Bezoek dan onze website (www.fstwaalwijk.nl) of onze facebookpagina (www.facebook.nl/fstwaalwijk).

 

REGIO NOORD-HOLLAND

Jeugdtrainer (m/v) gezocht door/voor Badminton Vereniging Matchpoint Geplaatst 14-08-2017
Voor de jeugd zoekt Badminton Vereniging Matchpoint een trainer. Matchpoint is op zoek naar een trainer voor de komende seizoenen (beginnend seizoen 2017-2018) voor de dinsdag én de donderdagavond. De jeugd traint op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 in 2 of 3 groepen. Locatie is Sporthal Zaanstad-Zuid (De Weer 26a, Zaandam). De eerste groep is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, de tweede groep is voor de oudere jeugd (tot en met 17 jaar). Het niveau in beide groepen ligt op beginnend tot competitie spelend.

De jeugd traint op donderdagavond van 19:00 tot 20:00 in 2 of 3 groepen. Locatie is Sporthal De Koog (Wezelstraat 7, Koog aan de Zaan). De eerste groep is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, de tweede groep is voor de oudere jeugd (tot en met 17 jaar). Het niveau in beide groepen ligt op beginnend tot competitie spelend.

De trainer zal grotendeels zijn eigen trainingsschema kunnen volgen en Matchpoint heeft bij de jeugdtrainingen een aantal hulptrainers bereid gevonden elke dinsdag de trainer te helpen (2 tot 3 elke speelavond). De trainer wordt betrokken bij de club en de (jeugd)toernooien. Wij zoeken een trainer die enthousiast zijn kennis op de jeugd en volwassenen kan overbrengen, waarbij het plezier in badminton voorop staat voor de recreatieve jeugd, en uitbreiding van conditie, tactiek en techniek voor de volwassenen en competitiejeugd

Vergoeding in overleg, reiskosten worden uiteraard vergoed. Trainingen van september tot en met april, dinsdagavonden en donderdagavonden met uitzondering van vakanties.

Inlichtingen/vragen/interesse: neem contact op met Dennis Bloetjes (06-16324908 of voorzitter@bvmatchpoint.nl). Voor meer informatie over de vereniging: www.bvmatchpoint.nl.

REGIO NOORD

BC Dwingeloo zoekt badmintontrainer jeugd (m/v)

Badmintonclub Dwingeloo is een kleine dorpsvereniging, die hoofdzakelijk bestaat uit recreatieve leden. We hebben één jeugdteam actief in de Bondscompetitie en één seniorenteam speelt recreatief in de dorpencompetitie.

BC Dwingeloo heeft tot doel gesteld om een club te zijn waar iedereen naar behoefte kan sporten. Om dat doel te bereiken zoeken we voor de komende jaren een trainer die hier (voor onze jeugdtak) een bijdrage kan leveren.

Trainingen Op dit moment traint onze jeugd, in twee groepen van een uur, vrijdagavond tussen 18.15 en 20.15 uur. De vereniging wenst dat de aan te stellen trainer zich richt op de jeugd.

Onze oudere, veelal recreatieve, spelers (vanaf 18 jaar) hebben er voor gekozen om geen training te volgen.

Trainer Wij zijn op zoek naar een trainer met spelerservaring om invulling te geven aan de jeugdtraining.  Wij stellen het op prijs dat hij/zij met ons meedenkt hoe wij de ontwikkeling van de jeugd naar een competitiegerichte vereniging verder vorm kunnen geven. Over de invulling van eventuele neventaken zal in een kennismakingsgesprek gesproken worden.

Vaardigheden/vereisten: - Affiniteit met de doelgroep; - Verklaring Omtrent Gedrag (VOG); - Het bezitten van een trainersdiploma (Sportleider 3 (SL3) of Sportleider 2 met spelers- en trainerservaring (SL2)) is een pré. Belangrijk is dat de toekomstige trainer de badmintonsport op een leuke en afwisselende manier overbrengt op onze leden.

Vergoeding
Tegenover de te vervullen werkzaamheden staat een (nader te bespreken) vergoeding.

Ingangstermijn De werkzaamheden van de trainer gaan in met ingang van het seizoen 2018/2019. In overleg is het mogelijk om het huidige seizoen tezamen af te sluiten met de huidige trainer en op deze manier alvast kennis te maken met de samenstelling van de jeugdgroepen en de manier van spelen.

Reactietermijn Reageren kan tot 24 februari 2018.

Informatie Nadere invulling en details zijn bespreekbaar. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op met onze voorzitter Rex Hendriksen of onze huidige trainer Willem van den Berg via: e-mailadres: bcdwingeloo1980@gmail.com of secretariaat Badminton Club Dwingeloo, Stouwmaat 26, 7991 EA, Dwingeloo

REGIO OOST

Heerder BC zoekt nieuwe trainer.

Voor het nieuwe seizoen 2018-2019 is Heerder BC op zoek naar een trainer voor de senioren competitieteams. In het nieuwe seizoen spelen wij met 1 team in de 2e-klasse, 2 teams in de 3e-klasse en mogelijk 1 team in de 4e-klasse van de regio competitie Centrum. (Ofwel 6e, 7e en 8e divisie in de nieuwe competitieopzet). Wij trainen op de dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur en wij starten in september 2018 met de training.
Zaken als lengte van de training (duur in maanden), coaching en vergoeding bespreken wij graag in een persoonlijk onderhoud.
Heeft u interesse of vragen neem dan contact op met Gerard Prijs: GPrijs1993@kpnmail.nl of mobiel 06-81744318. Voor verdere informatie over onze vereniging kijk op onze website: www.heerderbc.nl of op facebook: www.facebook.com/HeerderBC 

't Pluumke '67 te Winterwijk zoekt trainer

Wij zoeken, per direct of vanaf komend seizoen, een trainer voor de competitiespelers. Deze groep traint op woensdagavond van 20.00u tot circa 21.30. De groep bestaat uit de spelers van teams 1, 2 en 3, aangevuld met het jeugdteam die we klaar willen stomen voor de seniorencompetitie. Een vaste kern met fanatieke spelers.

't Pluumke '67 te Winterswijk is een vereniging met circa 80 leden, die met vier seniorenteams en één jeugdteam deelneemt aan de competities. We hebben op de maandag- en woensdagavond Sporthal de Spoorzone tot onze beschikking, waarbij maandag de recreanten de basis vormen en woensdag de competitiespelers. Op beide avonden is echter gelegenheid tot vrij spelen. Onze thuiswedstrijden spelen we op zondag.

Mocht u interesse hebben of meer willen weten, neem dan contact op met Remco Hillen, via remcohillen@gmail.com.

De Zwolsche Badmintonclub zoekt per direct een enthousiaste, gediplomeerde train(st)er voor het trainen van haar competitiespelers op de woensdagavond. De trainingstijden zijn van 19.30-21.30u. Op dit moment is de groep competitiespelers ingedeeld in twee groepen (veren en nylon). Het niveau is van 4e divisie landelijk tot 5e klasse.

We vinden het prettig om eerst een paar kennismakingsavonden af te spreken – liefst nog in dit seizoen. Start training: augustus 2018.

Beschikbaarheid bij (thuis)wedstrijden is een pré, evenals trainersdiploma(‘s) en zelf badminton op een aardig niveau gespeeld en/of getraind te hebben.

Voor meer informatie kijk op: www.badminton-zwolle.nl of mail naar onderstaand emailadres. Bij interesse graag contact opnemen met: info@badminton-zwolle.nl
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×