Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

BC Conquesto – Zoetermeer zoekt jeugdtrain(st)er (26-06-2022)

Badmintonclub Conquesto is een van de grootste badmintonclubs van Nederland. We hebben recreanten, competitiespelers van 7e tot en met 2 divisie en een jeugdgroep van ca. 60 jeugdleden.

Wij zoeken op de zaterdagochtend van 09.00 – 12.00 uur een trainer die onze beginnende jeugd wil gaan trainen. Er zijn 2 beginnersgroepen. Er is een groep van 7 – 12 jaar en van 12 – 18 jaar. Wij vinden het belangrijk dat de trainer op een leuke manier de jeugd weet te enthousiasmeren voor deze leuke sport. Je wordt geholpen door een begeleider, dus je staat er niet alleen voor!

Een diploma is fijn, maar geen vereiste.

Het je interesse en wil je meer weten over ons, stuur dan een mail naar voorzitterjeugd@conquesto.nl

BC Lansingerland zoekt recreantentrainer (20-09-2022)

Wij zijn op zoek naar een recreantentrainer voor de 2e helft van het seizoen. Onze huidige trainer zal in deze periode de competitietrainingen in een andere hal overnemen. Het gaat om een groep van ongeveer 16 recreanten en de training is op dinsdagavond van 20.00 – 21.00 uur in Sporthal de Rijneveen in Bleiswijk.

Neem voor meer informatie contact op met onze voorzitter Lisette in ’t Veen, voorzitter@badmintonclublansingerland.nl

REGIO NOORD HOLLAND

BC Meershuttle (Hoofddorp) zoekt trainer voor seniorenteams (11-07-2022)

Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer voor komend(e) seizoen(en) voor onze senioren teams. Op dinsdagavond trainen onze teams in 2 groepen van 20.00 - 21.15 en 21.15 - 22.30 in het Spectrum in Hoofddorp Wij spelen met in totaal 8 teams op gevarieerd niveau van 3e tot en met 7e divisie.

Jij bent als nieuwe trainer vrij om het trainingsprogramma te bedenken. Je hebt eventueel de mogelijkheid om te sparren met onze oud-trainer, die ervoor gekozen heeft dit seizoen als speler mee te doen bij de club.

Heb jij interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met Nick Holthuijsen via: +31 6 23 48 40 18 of via tc@bcmeershuttle.nl

BC de Riebeeck zoekt trainer 07-06-2022

De Hilversumse badmintonclub BC de Riebeeck heeft ca 115 leden en zoekt vanaf september 2022 een trainer voor de maandagavond om beginners, gevorderde spelers en ervaren gevorderde spelers te trainen.

BC de Riebeeck is een gezellige vereniging die recreatief badminton beoefent en open staat voor iedereen vanaf 18 jaar.

Wij hebben geen jeugdleden, wij spelen ook geen competitie. Een aantal spelers doet wel geregeld mee met invitatie- en landelijke toernooien.

Meer informatie over BC de Riebeeck: www.bcderiebeeck.nl

Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met: bcderiebeeck@gmail.com

UVO-Spirit zoekt trainer 19-05-2022

Wij zoeken een trainer voor onze 3 seniorenteams welke in de 5e div, 7e div, en 8ste div spelen en mogelijk is er ook een beginnersploegje dat training wil krijgen.

Wij zijn UVO-Spirit uit Amsterdam Noord en spelen in Sporthal De Weeren op maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur en hebben daar 9 banen waarvan er drie beschikbaar zijn voor training. De eventuele trainingsuren zijn in overleg in te vullen.

Wij hebben ongeveer 80 senioren leden en rond de 20 a 30 jeugd leden.

Voor de jeugd leden hebben wij zelf leentje buur gespeeld bij BV Slotermeer en iemand bereid gevonden om de jeugd op zaterdag training te geven en zou in de toekomst ook een combinatie kunnen worden. Er zijn twee Jeugdteams die voor het eerst in de U19 opstap competitie gaan uitkomen en mogelijk ook aan het rijtje van de senioren wordt toegevoegd.

Badminton Club Zeewally zoekt trainer (volwassenen en jeugd)! 21-04-2022

BC Zeewally (03912) is de badminton vereniging van Zeewolde in Flevoland. We bestaan als vereniging al 35 jaar en hebben momenteel +/- 75 leden. Meer informatie over onze vereniging is te vinden op zeewally.nl In het seizoen 2021-2022 waren we met drie mix teams vertegenwoordigd in de competitie. Deze drie teams zijn verdeeld over de volgende Divisies:

2 Junior Teams: U19-U17- U17

1 Senior Team : 5de Divisie Voor het seizoen 2022-2023 [en verder] zijn wij op zoek naar een Senior- & Jeugdtrainer. We trainen op de dinsdagavond in twee groepen van 18.30 uur tot 20.00 uur (jeugd) en 20:00 uur tot 21:30 uur (senioren). De trainingen vinden plaats in Sporthal Het Baken te Zeewolde.

Wij zoeken een gecertificeerde trainer die o.a. voldoet aan de volgende vaardigheden/vereisten:

- Ervaring met het verzorgen van trainingen; - Enthousiast en communicatief vaardig; - Flexibel en meedenkend - Omgang met een zeer varieerde groep zowel in leeftijd als in niveau;

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Neem dan contact met ons op per e-mail voorzitter@zeewally.nl of telefoon 0613336959.

BV Hoogkarspel zoekt trainer voor donderdagavond (19-04-2022)

Badminton Vereniging Hoogkarspel is op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de donderdagavond met ingang van september 2022. De groepsindeling is met de nieuwe trainer nog te bepalen. We trainden altijd van 20:00 uur - 22:00 uur, maar sommigen hebben aangegeven dit te lang te vinden of de tijd anders te willen. De totale groep bestaat voornamelijk uit senioren spelers gemengd met een aantal oudere jeugd spelers. Aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten! De trainingen vinden plaats in sporthal de Sluis in Hoogkarspel.

BV Hoogkarspel is een kleinschalige vereniging met momenteel +/- 70 leden. De spelers uit de trainingsgroepen spelen bijna allemaal competitie. Dit seizoen hebben we in de najaarscompetitie gespeeld met 3 mix-teams (4e- en 5e divisie), en 3 jeugdteams (U19, U17/U15 en U13). Het eerste team is gepromoveerd naar de 3e divisie!

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@bvhoogkarspel.nl

Met spoed gezocht! Badminton trainer voor jeugd en / of senioren

Bavio, badmintonvereniging uit Purmerend, Noord-Holland, zoekt met spoed een enthousiaste trainer die de jeugd en / of senioren wil trainen.

Bavio speelt op maandag en woensdag avond van 18:30-22.30.

Voor de jeugd is het gewenst om vanaf 19.00 uur beschikbaar te zijn tot 20.00. Hier gaat het om het trainen van de competitie spelende jeugd. Het liefst beschikbaar op beide speelavonden.

Bij de senioren gaat het op de maandagavond om het een trainen van beginnende badmintonners, op woensdagavond betreft het de gevorderde recreanten en competitiespelers. Tijden in overleg, voorkeur van 20.00-21.00.

Bavio is een recreatieve vereniging met enkele competitieteams (in de lagere divisies) zowel bij de jeugd als bij senioren.

Bavio speelt vanaf de eerste week na de zomervakantie tot en met eind mei. Voor de jeugd is beschikbaarheid gedurende het gehele seizoen gewenst, voor de senioren in overleg.

Ben jij die trainer die Bavio tactisch en technisch kan versterken, neem dan contact op via de mail met ctl@bavio.nl of jeugdcommisie@bavio.nl

Wil je meer weten over onze vereniging? Ga dan naar onze website: https://www.bavio.nl

Met vriendelijke groet,

Dirk de Goeij (voorzitter ctl senioren en jeugdcommissie)

Badmintonclub Weesp zoekt trainer

Badminton Club Weesp is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een jeugdtrainer op de donderdagavond van 18:00 tot en met 19:30 uur.

Beginnende- en competitiespelers (veren en nylon).

Interesse/vragen?

neem contact op met: Patrick Taling 0681211318 of jeugdvoorzitter@bcweesp.nl

Trainer gezocht voor BC Oosterwolde regio Noord

Voor de Dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 zijn wij op zoek naar een Badminton trainer voor onze senioren competitiespelers en recreanten die zich willen verbeteren. Wij zijn een kleine vereniging met 2 senioren competitie teams en een wisselend aantal jeugdteams. Ons eerste team speelt in de 6e divisie en het 2e team speelt districts-competitie Onder de recreanten plaatsen we ook de nieuwe leden die o.a. via probeerbadminton.nu binnenkomen. Je krijgt dus te maken met 2 redelijk kleine groepen met verschillende speelsterktes.

Heb je interesse of vragen neem dan contact op via voorzitter@badmintoncluboosterwolde.nl Peter Bloem Voorzitter Badminton club Oosterwolde


REGIO CENTRUM

Studentenbadmintonvereniging BC de Lobbers (Wageningen) zoekt trainer voor de dinsdagavond (24-08-2022)

Wij zoeken een enthousiaste trainer (BWF level 1) voor 2 lesuren in de week per 1 september 2022.

De lesuren vinden plaats op dinsdag tussen 19.00 – 21.00 uur. Wij hebben momenteel ruim 100 (student)leden, variërend in niveau van beginners tot gevorderden. Jij bent verantwoordelijk voor het trainen van de competitiespelers. De competitiespelers komen uit in de 4e t/m 8e divisie. De training wordt in het Engels gegeven.

Jouw arbeidsvoorwaarden: een tijdelijke aanstelling van 1 september 2022 tot 1 september 2023 met uitzicht op vast dienstverband, met een weektaak van 2 lesuren uur (=2,8 uur betaald) per week. Het salaris bedraagt min. 2818,-- tot max. 3764,-- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Schaal 8, HAY-profiel sportdocent 3.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met T. van Oostenbrugge, Coördinator Sports Centre de Bongerd, tijmen.vanoostenbrugge@wur.nl, telefoon 0317-488469.

Voor vragen over de aanstelling kan je ook contact opnemen met Milly Rieff, HR-adviseur Facilitair Bedrijf WUR, milly.rieff@wur.nl, telefoon 0317-480051.

Wil je op deze vacature solliciteren, stuur dan een email met jouw CV en motivatie naar Milly Rieff, email: milly.rieff@wur.nl

Trainer gezocht voor de competitie groep BC Castellum!

Voor aankomend seizoen en in de toekomst zijn wij, BC Castellum, opzoek naar een nieuwe trainer voor onze competitie teams. Als trainer krijg je de leiding over zes gemotiveerde teams die uitkomen in de vierde t/m zesde divisie. Wij vinden sportiviteit en gezelligheid het belangrijkste. Promoveren is de doelstelling maar geen vereiste.

Over de vereniging. Onze badmintonvereniging telt op dit ogenblik rond de 200 leden. Wij hebben leden in alle leeftijdscategorieën, waaronder recreanten-spelers, competitiespelers, en jeugdspelers.

De senioren trainingen vinden plaats op de donderdagavond (20:00-22:30) verdeeld over twee groepen, ingedeeld naar speelsterkte, welke na elkaar trainen op de avond. In de toekomst zouden wij graag het aantal trainingsavonden willen uit bereiden.

Uiteraard houden wij ons aan alle adviezen omtrent corona/ covid-19 van de regering en de bond. Interesse? Neem contact op met de Technische Commissie van BC Castellum via tc@bc-castellum.nl

B.C. 't Slot in Zeist zoekt een jeugd- en/of seniorentrainer (05-07-2022)

Onze jeugd traint in twee verschillende groepen, van beginnertjes tot competitiespelers, in totaal 40 kinderen.
Elk kind krijgt bij ons training, afgestemd op zijn/haar niveau en ambities. De beginnende spelers willen we spelenderwijs naar de competitie brengen, waar we aankomend seizoen al twee jeugdteams hebben. Plezier in het badmintonnen staat bij ons voorop!

We trainen op vrijdagavond in twee groepen van 18:00-19:30 en 19:30-21:00, op de 9 banen in sporthal De Koppeling in Zeist. De jeugdtrainer wordt ondersteund door twee trainers/begeleiders.

De senioren trainen op maandagavond (recreanten) en op donderdagavond (competitie), op beide avonden van 20:00-21:00. Met twee teams in de Bondscompetitie (6e en 8e Divisie) en twee teams in de Najaarscompetitie hebben we een enthousiaste ploeg op de baan staan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat nieuwe en onervaren leden goed opgevangen worden met een gevarieerde beginnerstraining.

Wil jij bij ons training komen geven aan een van deze groepen, of in combinatie, neem dan contact op met: Edward Veldman, voorzitter

E-mail: voorzitter@bctslot.nl. Tel.: 06-21804995

BV Unicum uit Woerden zoekt jeugd- en seniorentrainer

BV Unicum uit Woerden is per direct op zoek naar een senioren- en jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Woerden met een gevarieerde selectie van deelnemers aan de trainingen. Aankomend seizoen hebben wij naar verwachting ongeveer 20 tot 30 deelnemers aan de trainingen.

Wij trainen momenteel op de dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in twee trainingsgroepen met elk 1½ uur training. Tijdens de jeugdtraining zal assistentie beschikbaar zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe trainer uitdagende en afwisselende trainingen geeft en om kan gaan met verschillende niveaus.

Bij interesse zouden wij het op prijs stellen als dit seizoen nog één of twee proeftrainingen kunnen worden gegeven.

Voor meer informatie of interesse kan contact worden opgenomen met de TC van BV Unicum: tcbvunicum@gmail.com .

REGIO OOST

Gezocht: Trainer/trainster (29-08-2022)

We zoeken iemand die de jeugdbegeleiding op den duur op zich wil nemen. Ben je enthousiast en heb je zin een beetje vrije tijd in onze talrijke jeugdspelers te steken? Neem dan contact op met: bvborne@outlook.com

BC Blauwvinger zoekt trainer (24-08-2022)

BC Blauwvinger is in 2018 ontstaan door het samenvoegen van drie Zwolse badmintonverenigingen. Sportiviteit, familiaire omgang, laagdrempelige instap en ruimte voor ieders sportieve ambitie zijn belangrijke waarden binnen onze vereniging. De nieuwe vereniging is op onderdelen nog steeds in ontwikkeling. Dat gebeurt naar inzicht en behoefte en met behulp van alle leden.

De woensdagavond is een drukke verenigingsavond. Mede vanwege ruimtetekort zijn we vorig seizoen verhuisd naar een nieuwe sporthal, waar we drie extra banen (in totaal 12) ter beschikking hebben. Op deze locatie is nu ruimte om naast het vrij (recreatief) spelen voldoende ruimte te hebben voor de competitietraining. Naast de competitietraining op woensdag organiseren wij ook een training voor recreanten. Deze vindt plaats op maandagavond. Voornamelijk door de beperkingen als gevolg van de corona-pandemie heeft doorontwikkeling van de nieuwe vereniging stilgelegen. Nu is het hoog tijd om de doorontwikkeling weer op te pakken, met aandacht voor alle belangen binnen de vereniging.

Het organiseren van competitietraining op woensdagavond is daar een belangrijk onderdeel van. We zijn op zoek naar een trainer die deze competitietraining met ingang van het komende seizoen samen met ons wil vormgeven. Deelname aan de woensdagtraining is op basis van inschrijving en met de insteek dat iedereen die qua badmintonkwaliteiten past in één van onze competitie-teams mag meedoen.

In het seizoen 2022-2023 komen de seniorenteams uit in de volgende divisies:

 • Team 1: 6de divisie (vorig seizoen 1ste in 6de divisie)
 • Team 2: 7de divisie (vorig seizoen 4de in 7de divisie)
 • Team 3: 8de divisie (vorig seizoen 4de in 8ste divisie)
 • Team 4: 8ste divisie (vorig seizoen 2de in 9de divisie )
 • Team 5: 9de divisie (nieuw)

Naast de bondscompetitie neemt de vereniging deel aan een recreantencompetitie in de streek, wat een mooie instap of uitstroom is voor badmintonners die de intensiteit van de bondscompetitie iets te hoog vinden.

De hoofdtrainer geeft aanwijzingen, verzint en verzorgt oefeningen en zorgt ervoor dat de leden enthousiast en gemotiveerd blijven en beter worden in deze sport. Het is aan de trainer om op het niveau en behoefte van elk individu in te spelen en de badmintonner in kwestie vanaf dit niveau stapsgewijs beter te laten worden. Ook is het aan de trainer om talent op te merken en in overleg met de competitieleider af te stemmen deze speler door te laten stromen naar een hoger niveau.

Wat wij vragen is een trainer die -Een trainersopleiding heeft gevolgd;

 • Gevarieerde trainingen aanbiedt aan de volwassen leden;
 • Helpt de training goed te organiseren op de woensdagavond;
 • Een balans zoekt tussen technische, conditionele en tactische oefeningen tijdens trainingen;
 • Communicatief vaardig is;
 • Ervaring of gemak heeft met een gevarieerde leeftijdsgroep;
 • Ervaring of gemak heeft met een variërend speelniveau;
 • Actief meedenkend is met de ambities van de club;
 • Een enthousiaste, energieke, zelfstandige en praktische instelling heeft;
 • Eventueel de coaching verzorgt tijdens (thuis/uit) wedstrijden;
 • De competitieleider adviseert bij formeren van teamopstellingen;
 • Beschikbaar is op woensdag (vanaf 20:00 u) en eventueel op de vrijdag (wedstrijdavond) in Zwolle.

Wat wij bieden is

 • Samenwerking en ondersteuning vanuit een bestuur met de nodige ervaring; -Een enthousiaste trainingsgroep;
 • Verantwoordelijkheid voor een eigen portefeuille;
 • Ondersteuning op verschillende gebieden vanuit SportService Zwolle; -Vergoeding conform de huidige norm;
 • Uitzicht op een continue samenwerking bij een wederzijdse klik.

Bij interesse in bovenstaande functie kan men contact opnemen met Jeroen Roerade, voorzitter van BC Blauwvinger. Dat kan via mail (voorzitter@bcblauwvinger.nl) of telefoon (06-5175 4278).

BC HOOGERHEYNE in Heino, zoekt trainer voor jeugd en senioren, start seizoen 2022/23

Voor de donderdagavond zijn we op zoek naar een trainer die jeugd- en senioren spelers kan trainen vanaf 18.30 uur tot 21.30 uur.

Trainersdiploma/licentie is geen vereiste. Beheers je de techniek en ben je in staat om onze spelers te stimuleren en naar een hoger niveau te brengen, dan zijn we op zoek naar jou.

We spelen met de jeugd in een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen en in de reguliere competitie in U19 afeling 1. De senioren spelen met 2 teams in de 7e en 8e divisie. Daarnaast spelen er 2 teams (mix) in de nieuwe dubbelcompetitie en krijgen de niet competitie spelers workouts voor het verbeteren van hun techniek.

Naast het serieuze werk vinden we enthousiasme en gezelligheid erg belangrijk.

Onze vereniging heeft momenteel ongeveer 45 leden. Gezien het succes van onze eerste Probeer Badminton actie verwachten we dat het ledental in de komende jaren gaat groeien.

Meer informatie over onze vereniging: bchoogerheyne.nl

Heb je interesse of vragen dan kun je contact opnemen met Hannie Wilbrink, via email naar info@bchoogerheyne.nl of op mobiel: 06-27083864

BC 't Pluumke '67 zoekt train(st)er

BC ’t Pluumke ’67 uit Winterswijk is per direct op zoek naar een trainer en/of trainers voor de senioren, gevorderde recreanten en jeugd. De club bestaat uit ca. 60 leden waarvan 15 jeugdleden. Er wordt competitie gespeeld met drie teams in de 4e, 7e en 9e divisie en met 2 jeugdteams in de U16 en opstapcompetitie.

De trainingen worden gegeven op woensdagavond van 20:00 – 20:45 uur voor de gevorderde recreanten en team 3; en van 20:45 – 22:15 uur voor team 1 en 2.

Aanvullend zoeken we een trainer voor de jeugd op zaterdagochtend van 9:30 – 11:00 uur.

Voor meer informatie en kennismaking kun je contact opnemen met onze technische commissie: Vera Prinsen via TC@tpluumke67.nl of 0640944677.

LBC’72 zoekt train(st)er

Badminton vereniging LBC’72 (Lichtenvoorde) is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2021 /2022 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 70 leden, waarvan een 20 recreatieve leden zijn die op de dinsdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers kan trainen.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we in de competitie in de 7 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 18.30 -20.00 voor jeugd en van 19.45 – 20.15 voor de senioren Recreanten en vanaf 20.30 tot 21.30 competitiespelers .

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Hans van der Boor (voorzitter) , via email naar voorzitter@Lbc72.nl of op mobiel: 06-13088630.

Sportiviteit staat bij ons vooraan maar het mag ook gezellig zijn 😊

Badminton Club Fairplay DAC zoekt een nieuwe trainer.

Badminton Club Fairplay DAC uit Dedemsvaart is een kleinschalige vereniging met momenteel +/- 60 leden en DRINGEND op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de donderdagavond met ingang van januari 2022. Het gaat om de groep van ongeveer 15 actieve competitiespelers. Net voor de corona speelde het eerste team in de 6e divisie afd. 3, 2e team in de 9e divisie afd. 1 nylon, herenteam in de 9e divisie afd. 9 nylon en een recreanten team in de X klasse gemengd met een aantal oudere jeugd spelers. De training begint om 20.00 uur en aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten! De trainingen vinden plaats in de Citadel in Dedemsvaart.

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest.

Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@fairplaydac.nl

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd.

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd. BC Baco is een kleinschalige vereniging die zich met name richt op een plezierige en zinvolle invulling voor onze trainingsuren voor de jeugdleden (circa 12 personen). De training is op vrijdag van 18.00-20.00uur verdeelt over twee groepen. Heb je interesse als (startende) trainer? Neem dan contact op via bcbaco@gmail.com of bel Alfons Mulder (voorzitter) voor nadere informatie op 06-41806599. Voor verdere details kun je onze site bezoeken bcbaco.nl

ZBC zoekt trainer

Vanwege het wegvallen door medische omstandigheden van onze hoofdtrainer voor de rest van het seizoen zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste trainer voor in ieder geval de woensdagavond. Liefst van 18.00-21.00 uur voor zowel jeugd als seniorentraining (™ 5-de divisie) Interesse? Laat het ons weten via info@badminton-zwolle.nl. Het bestuur van Zwolsche Badminton Vereniging.

Met sportieve groet,

Het bestuur Zwolsche Badminton Club

Ossenkamp 5 8024 AG Zwolle

Badmintonvereniging Bronckhorst Badmintont Samen

zoekt voor het seizoen 2021-2022 voor haar sectie Vorden een enthousiaste trainer voor de donderdagavond. De trainingstijd is van 19.45-20.45 uur. De trainingsgroep omvat gemiddeld 20 personen bestaande uit zowel competitiespelers als (echte) recreanten.

Indien u interesse heeft en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Dijk, telefoon 06-22437761.

BV GROL zoekt train(st)er

Badminton vereniging Grol (Groenlo) is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2020 /2021 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 65 leden, waarvan een 30 recreatieve leden zijn die op de woensdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers kan trainen.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we in de competitie in de 8 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 19:00 -20:00 voor jeugd en van 20:00 – 21:00 voor de senioren.

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Dennis Lankhuizen (voorzitter) , via email naar voorzitter@bvgrol.nl of op mobiel: 06-51524150.

Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij van BV Phido op zoek naar een trainer.

Helaas door omstandigheden is onze eigen trainer niet in staat de trainingen te verzorgen voor het komend seizoen.

Wij zijn Badminton Vereniging Phido uit Doetinchem.

Phido is een gezellig club maar badminton wordt gespeeld op alle niveaus. Wij trainen op de woensdagen

18.00 uur t/m 19.00 uur Jeugd

19.00 uur t/m 20.00 uur Recreanten

20.00 uur t/m 21.30 uur senioren (competitiespelers)

De trainingen worden gegeven in de Sporthal in Wehl. Lijkt jou het leuk om de trainingen voor ons te verzorgen?

Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Esther Arentz, Technische Commissie Phido

06-53977858 estherarentz@hotmail.com

BC Thuve (Regio Oost) zoekt per direct een jeugdtrainer en voor het nieuwe seizoen een seniorentrainer.

Wegens het vertrek van de huidige jeugd- en seniorentrainer zoekt BC Thuve uit Duiven(nabij Arnhem) per direct een jeugd trainer en een seniorentrainer.

BC Thuve bestaat al sinds 1976 met totaal 110 leden, waarvan 30 jeugdleden.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Dit seizoen 2 teams, waarvan 1x U13 en 1x U16(district oost heeft deze klasse). Voor de gehele groep zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. De voorkeur gaat uit naar een trainer, die in het bezit is van minimaal een SL3 B-licentie of gelijkwaardig of is bereidt deze te halen.

De senioren groep bestaat momenteel uit 4 gemengde team en een herenteam, uitkomende in de volgende divisies: 6e, 8e, en 2x 9e en herenklasse.

De jeugdtrainingen worden gegeven op maandagen van 18:00-20:00 uur, 2 groepen , elk 1 uur. En op de donderdag van 17.00-18.00 uur gehele groep. Aankomend seizoen willen we deze donderdag training 1 uur later laten aanvangen.

De senioren\competitie training is op woensdag van 21:00-22:30 uur.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via bestuur@bcthuve.nl

REGIO NOORD-BRABANT

Badmintonvereniging de Maasshuttles in ’s-Hertogenbosch is met ingang van seizoen 2022-2023 dringend op zoek naar trainer/begeleiders van de jeugd recreanten en/of competitiespelers (31-05-2022)

Voor het geven van training aan (beginnende) jeugdrecreanten op zaterdagochtend van 8:30-10:00 uur en/of voor het bijstaan/assisteren van de trainer van jeugdcompetitiespelers van 10:00-12:00 uur.

Locatie: Sporthal de Schans, Troelstradreef 160 in Den Bosch (wijk Maaspoort te ‘s-Hertogenbosch)

We zijn op zoek naar een trainer voor de jeugd recreanten (m/v), bij voorkeur met (enige) ervaring in het geven van badmintontraining en aantoonbare affiniteit met de omgang met jeugd. Een onkostenvergoeding voor vrijwilligers wordt verstrekt. Voor assistentie bij de competitietrainingen is geen trainingservaring nodig en is een gezonde portie enthousiasme voor de sport voldoende. Ook als je niet iedere week beschikbaar bent, ben je welkom.

BV de Maasshuttles valt onder de Bossche Badmintonfederatie (BBF) en is een club waar gezelligheid en streven naar betere prestaties hand in hand gaan. De jeugdafdeling van de vereniging bestaat momenteel uit ca. 45 enthousiaste jeugdleden, waarvan ca. 25 mini’s/recreanten en ca. 20 jeugdleden die in 4 teams competitie spelen verdeeld over alle leeftijdscategorieën. Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.maasshuttles.nl. Geïnteresseerden (ook om meer informatie te verkrijgen) kunnen een emailbericht sturen aan de jeugdbegeleiders Myrthe en Rene, jeugdzaken@maasshuttles.nl. We komen graag met je in contact!

Badmintonclub Oirschot (21-06-2022)

Vanwege studie is badminton club oirschot helaas genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor de jeugd en senioren!
Wij zijn op zoek naar een persoon die het leuk lijkt om op woensdagavonden van september t/m juni wekelijks de jeugd te trainen (19.00u-20.00u) en voor een deel van het jaar (september t/m februari) ook de senioren (20.00u-21.00u).

Het bestuur kan je helpen met de inhoud van de trainingen. Enthousiasme en betrokkenheid is het belangrijkste. Je hoeft geen diploma's te hebben.
Ben je of ken je iemand die dit wel zou willen doen? Laat het ons zo snel mogelijk weten!
Stuur een mail naar bestuur@bcoirschot.nl als je interesse hebt.
Groetjes,
Badmintonclub Oirschot

BC REESHOF ZOEKT JEUGDTRAINER!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) voor de jeugdtrainingen op maandagavond. Op deze avond wordt in twee groepen getraind: van 18.00 uur tot 19.00 uur en van 19.00 uur tot 20.00 uur. De spelers vallen in de leeftijdscategorie 8 tot 18 jaar. Het niveau loopt tevens uiteen: van beginnend tot gevorderd (competitie) niveau.

Als trainer ben je eindverantwoordelijke voor de groep en voor de inhoud van de trainingen op maandagavond. Overleg met begeleiders is gewenst, om de trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen. De taak van de trainer is hoofdzakelijk het enthousiasmeren en stimuleren van de jeugdspelers, waarbij plezier voorop staat. Daarnaast ligt er de uitdaging om de vaardigheden en het spel naar een hoger niveau te tillen (voor wie dat wenst).

Naast het geven van de training, vind je het leuk om samen met het bestuur, de technische commissie en andere trainers mee te denken over de toekomst van de vereniging. Je durft je eigen standpunten in te nemen en denkt kritisch mee, waar uiteindelijk de (jeugd)spelers en de vereniging profijt van zullen hebben

Ben je ouder dan 18 jaar en lijkt het je leuk om training te komen geven? Stuur dan een mail naar jeugd@scbcreeshof.nl of technischecommissie@scbcreeshof.nl. Voor vragen kun je hier ook terecht. Het is altijd mogelijk om een keer en training te bekijken en mee les te geven om te kijken of het bevalt.

Ps.: heb je nog geen trainersdiploma? Dat maakt niet uit! De vereniging biedt graag begeleiding, eventueel gevolgd door een trainerscursus gegeven door Badminton Nederland.

BC Bavel zoekt een verenigingstrainer in de regio Noord-Brabant

BC Bavel is een badmintonvereniging, aangesloten bij Badminton Nederland, met ongeveer 115 leden. De vereniging biedt een combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor badmintonners van alle niveaus. Op dit moment zijn we actief in de bondscompetitie, jeugdcompetitie en midweekcompetitie. Waarom wil je bij ons training komen geven?

· Je wilt training geven aan een enthousiaste groepen spelers;

· Jeugdspelers, actief in jeugdcompetitie (U13-U19)

· Seniorenspelers, actief in bondscompetitie (3e en 4e divisie)

· Seniorenspelers, actief in midweekcompetitie (3e en 4e klasse)

· Je wilt leden beter maken op zowel technisch- als tactisch vlak.

· Je krijgt een financiële vergoeding voor de trainingsuren.

Wat vragen we van jou?

· Beschikbaarheid op de woensdagavonden van 19.00-22.00 uur, in Sporthal de Huif, Deken Dr. Dirckxweg 4, 4854 AB Bavel

· Motivatie en vaardigheden om onze leden te laten groeien.

· Verklaring Omtrent Gedrag, zoals NOC-NSF adviseert.

Voor meer informatie of interesse kun je contact opnemen met onze Technische Commissie, via tc@bcbavel.nl.

Trainers gezocht!

Badmintonclub Reeshof is op zoek naar (hulp)trainers voor de seniorentrainingen op dinsdagavond en woensdagavond. Op dinsdagavond wordt getraind van 19.00 uur tot 20.30 uur. We hebben voor deze avond een trainer voor maximaal 12 spelers en zoeken dus nog een trainer voor de overige spelers (ook ongeveer 12). Op woensdagavond wordt getraind van 19.30 uur tot 21.00 uur. Hiervoor zijn we ook nog op zoek naar een trainer of trainers. Beide groepen zijn zeer divers wat betreft leeftijd en niveau. De acht seniorenteams zullen komend seizoen uitkomen in de 4e t/m de 8e divisie.

Ben jij de (hulp)trainer die wij zoeken? Of ken je iemand die interesse heeft? Stuur dan een mail naar: technischecommissie@scbcreeshof.nl

Ook voor vragen zijn we via dit e-mailadres bereikbaar. Sportieve groet, Nadia van Dommelen Voorzitter Technische Commissie BC Reeshof

BBV ZOEKT EEN JEUGDTRAINER

BBV is op korte termijn op zoek naar een jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Bergen op Zoom. We vinden het belangrijk dat onze jeugdleden hun badmintontechniek kunnen verbeteren, maar daarnaast is spelplezier en plezier in de trainingen ook heel belangrijk. Dus er moet veel afwisseling in de trainingen zijn met ook aandacht voor leuke activiteiten. We hebben 14 jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

Wij trainen op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens de jeugdtraining zijn leden van de jeugdcommissie voor assistentie beschikbaar.

Als u interesse heeft in deze functie, zouden wij het op prijs stellen als u dit seizoen één of twee proeftrainingen kunt geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de jeugdcommissaris via voorzitter@bbv.nl of via telefoonnummer 06 242 716 28.

REGIO NOORD

Badminton Combinatie Assen (20-07-2022)

zoekt m.i.v. 31 augustus 2022 een enthousiaste gediplomeerde trainer met affiniteit jeugd 6 t/m 18 jaar, niveau SLB3 licentie of vergelijkbaar (diploma A-oefenmeester, Badminton Trainer 1 (BT1) of Trainer Coach)

Locatie: sporthal Kloosterveen, Traverse 48, 9408 MD

Dag: 3 uur op woensdagavonden m.u.v. de schoolvakanties

Tijden/trainingsgroepen:

 • 18.30-19.30 uur jeugd A recreatie & competitie jeugd tot +/- 12 jaar) (*)
 • 19.30-20.30 uur jeugd B recreatie & competitie jeugd vanaf 12 t/m 18 jaar)(*)
 • 20.30-21.30 uur recreatie volwassen beginners/gevorderd & deels competitie

(*) Voor beide jeugduren is er een extra begeleider aanwezig die op jouw instructie een deel van de groep les geeft. Dus je staat er niet alleen voor!

Wij vinden het belangrijk dat onze trainers de jeugd/senioren weten te enthousiasmeren voor de badmintonsport en met name de competitie jeugd/senioren genoeg uitdaging bieden om te groeien. Open communicatie tussen trainers/bestuur wordt gewaardeerd.

Trainers zijn bij ons niet in loondienst. Zij krijgen een vastgestelde vrijwilligersvergoeding per uur en vanaf 10 km reisafstand een kleine kostenvergoeding.

Badminton Combinatie Assen(bcA) is een actieve vereniging waar gezelligheid altijd voorop staat. Op 4 verschillende dagen binnen Assen wordt training aangeboden naast vrij spelen. Tijdens de Probeer badminton Nu actie bieden wij op 2 locaties minicursussen aan voor jeugd 7 tot 18 jaar en op 2 of 3 locaties ook voor volwassenen.

Wij streven ernaar dat onze vereniging met veel teams vertegenwoordigd wordt binnen de Bonds-, Regio- en starterscompetitie met zowel senioren- als jeugdteams. Voor dit seizoen zijn er 3 doordeweekse senioren teams in de regio Noord competitie waaronder 1 mannenteam en 3 jeugdteams in respectievelijk de U13, U15 en U19. We hopen straks ook 2 teams voor de starterscompetitie te enthousiasmeren.

Lijkt het jou wat om bij ons training te komen geven? Meer informatie nodig?

Mail naar secretaris@bcassen.nl en voorzitter@bcassen.nl dan nemen Rick of Gertie zo snel mogelijk contact met jullie op.

Gezocht: enthousiaste badmintontrainer voor de woensdagavond 19-05-2022

Wij zijn op zoek naar een badmintontrainer voor onze gezellige, actieve badmintonvereniging BVZ, Badminton Vereniging Zuidhorn, die de jeugd en senioren van verschillende niveaus verder wil laten groeien en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Onze leden vinden het leuk om afwisselende oefeningen te krijgen, conditioneel uitgedaagd te worden en daarnaast partijtjes te spelen en tactisch inzicht te vergroten.

Wat kenmerkt ons als vereniging:

 • Gezonde, gezellige, levendige vereniging van ca. 100 leden, waarvan iets minder dan de helft jeugd, in twee leeftijdscategorieën;
 • Betrokken vrijwilligers en een jeugdbestuur;
 • 3 competitie teams [2 senioren, 6e en 7e divisie en 1 jeugdbeginners team 5e klasse]
 • Jaarlijks open jeugdtoernooi, 2 keer per jaar clubtoernooi;
 • Jeugd trainingsweekenden;
 • Lid van de projectgroep Probeerbadminton.nu;
 • Onderdeel uitmaken van de Sport-2-daagse en houden van diverse jeugdclinics.

Wat zoeken wij:

 • Een enthousiaste betrokken trainer voor 2 (of 3) groepen op de woensdagavond:
  • 19:45-20:45 Oudste jeugd [12-18] waarvan een deel competitiespelers [max 28 spelers] Geassisteerd door een extra begeleider uit onze vereniging.
  • 20:45-21:45 Senioren. Mengeling van competitie en beginners/gevorderd [groepsgrootte 4-12 spelers]
 • Voorafgaand de jongste jeugd trainen van 18:45 tot 19:45 uur, is ook een optie;
 • In bezit van trainersdiploma SL2 of bereidheid tot het halen hiervan;
 • Je vindt het leuk om onze oudste jeugd verder te laten groeien;
 • Ervaring met het werken met groepen van diverse leeftijd, en met uiteenlopende ervaring en motivatie;
 • In bezit van VOG, of bereid zijn deze door ons te laten aanvragen;
 • Je conformeert je aan onze notitie “Voorkomen ongewenst gedrag”;
 • Per ingang nieuwe seizoen 2022-2023 na de schoolvakantie.

Wat bieden wij je:

 • Een hele gezellige, sportieve en betrokken vereniging;
 • Een passende trainersvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Jaarlijkse evaluatie;
 • Opleidingsmogelijkheden;

Wij nodigen geïnteresseerde kandidaten contact met ons op te nemen via: secretaris@bvzuidhorn.nl


REGIO ZUID

BC Venray zoekt trainer voor de maandag- en/of woensdagavond

Badmintonclub Venray is een gezellige club met ongeveer 80 leden. Binnen de club zijn jong en oud vertegenwoordigd en wordt op verschillende niveaus samen gespeeld; van beginner tot gevorderd. Momenteel zijn er 5 competitieteams, waarvan het eerste team uitkomt in de 5e divisie van de bondscompetitie.

Wij zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste trainer voor de jeugd- en/of (competitie)spelers. Wij zoeken iemand die spelers van verschillende niveaus een stapje omhoog kan tillen zonder het spelplezier en enthousiasme voor de sport uit het oog te verliezen.

Onze trainingsavonden zijn op de maandag- en woensdagavond en zijn als volgt ingedeeld:

18.30 - 19.30 uur aspirantengroep (kinderen vanaf circa 8 jaar)

18.30 - 20.00 uur juniorengroep (jeugd tot 18 jaar)

20.00 - 22.00 uur senioren (vanaf 18 jaar)

22.00 - 22.30 uur* senioren (vanaf 18 jaar)

*alleen op woensdagen

Lijkt het jou leuk om de trainingen te verzorgen voor onze jeugd- en/of (competitie)spelers en ben je beschikbaar op de maandag- en/of woensdagavond? Neem dan vooral contact met ons op! Wij zijn blij met alle hulp die we kunnen krijgen. Wanneer je (nog) geen trainersdiploma hebt, is dat geen probleem. In overleg kunnen wij budget vrij maken om je trainingsvaardigheden te vergroten. Wel vinden je het belangrijk dat je affiniteit hebt met de badmintonsport.


1e div club BC Olympia ’56 zoekt trainer voor gemengde groep

BC Olympia ’56 uit Tegelen (Limburg) is per direct op zoek naar een nieuwe trainer voor onze gecombineerde groep bestaande uit enerzijds gevorderde jeugd (U13 t/m U17) en anderzijds jonge volwassenen op regiocompetitie niveau. Het doel van deze groep is om spelers de volgende stap te laten zetten en klaar te stomen voor deelname aan de bondscompetitie en doorstroming naar de selectiegroep.

De trainingen van deze groep vinden plaats op de maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. De groep bestaat momenteel uit zo'n 12 spelers. Bij deze trainingen is ook altijd een assistent aanwezig. Voorafgaand aan deze groep traint de jongste jeugd en na deze groep traint de hoogste selectiegroep.

Als trainer bij BC Olympia ’56 sta je er niet alleen voor en maak je onderdeel uit van de trainersstaf, waarbij organisatorische werkzaamheden uitgevoerd worden door leden van de Technische commissie. Op deze manier kunnen onze trainers zich volledig focussen op het badminton.

BC Olympia ’56 speelt komend seizoen met totaal 9 teams competitie, waarbij team 1 uitkomt in de 1e divisie van de landelijke competitie.

Wij zijn op zoek naar een trainer

- die zich betrokken voelt bij onze vereniging

- die in staat is om training te geven aan jeugd (ongeveer U13 t/m U17)

- die in staat is om training te geven aan volwassenen op regionaal competitieniveau

Bij interesse kunt u contact opnemen met

Pim Verbakel - e-mail: tc@bcolympia56.nl – tel: 06 1284 2534

Gezocht: Enthousiaste trainer voor de jeugd van BC Weert ‘67 2021-2022

BC Weert ’67 is op zoek naar een trainer voor de beginnende jeugd en de jongste competite jeugd. Als trainer geef je training aan jeugdspelers in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Je laat een groep jonge enthousiaste jeugdspelers kennis maken met badminton. Je maakt ze enthousiast voor het spel en brengt ze de eerste basisbeginselen bij. Dit alles doe je bij een gezellige, hechte, maar ook een vooruitstrevende club: BC Weert ’67.

Wat zoeken wij?

 • Een trainer die onze jeugd enthousiast maakt.
 • Iemand met voldoende kennis van badmintontechniek.
 • Een opleiding tot badmintontrainer is een pré.
 • Iemand die op woensdagavond en vrijdagavond beschikbaar is.
 • Een trainer die per direct kan beginnen.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiaste en jonge groep met spelers.
 • Een gezellige en hechte club die vooruitstrevend is.
 • Een technische commissie waar je als trainer op terug kunt vallen en deel van uitmaakt.
 • Indien gewenst: begeleiders die ondersteuning bieden bij het training geven.
 • Natuurlijk bieden wij ook een passende financiële vergoeding en een km vergoeding.

Ben jij de trainer waar wij naar op zoek zijn? Neem dan aub contact op via het volgende mailadres: tc@bcweert67.nl t.a.v. Rebecca Wolters of bel naar 06 10434445.

Wij horen heel graag van u!

Met vriendelijke groet,

Rebecca Wolters

Technische commissie BC Weert ‘67 mail: tc@bcweert67.nl tel. 06 10434446

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×