Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

Badminton Club Schipluiden zoekt nieuwe trainer (m/v) voor de dinsdagavond. (5-12-2022)

Het gaat om één groep die traint van 19:30u tot 21:00u. De groepen bestaan uit voornamelijk senioren (competitie) spelers gemengd met een aantal jeugd spelers. Aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten. De trainingen vinden plaats in de Dorpshoeve in Schipluiden. BC Schipluiden is een kleinschalige vereniging met momenteel iets meer dan 40 leden. De spelers uit de trainingsgroep spelen bijna allemaal competitie. Dit seizoen spelen we in de najaarscompetitie met 1 mix-team (5e divisie) en 1 herenteam (B-klasse) en 1 jeugdteam (jongens U15 fase 1). We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@bcschipluiden.nl

Badmintonclub Schoonhoven zoekt trainer (17-11-2022)

Badmintonclub Schoonhoven is een club gelegen in je raad het niet Schoonhoven.

Wij hebben diverse spelers van recreanten, competitiespelers van 9e tot en met 5e divisie en een jeugdgroep van ca. 26 jeugdleden. Wij zijn opzoek naar een trainer die op maandag avond zowel de jeugd als de senioren kan trainen van 18:00 - 21:30. De jeugd is verdeelt in 2 groepen de eerste groep is de leeftijdsgroep t/m 12 jaar en de 2de groep van 12 - 18 jaar. De senioren zijn verdeelt in 2 groepen, groep 1 bestaat voornamelijk uit recreanten. de 2de groep bestaat uit voornamelijk competitie spelende senioren met behoorlijk wat jaren ervaring. Wij zijn opzoek naar een trainer die technisch kan helpen met het loop en slagwerk. Maar het belangrijkste is dat de fun van het spel blijft. Wij zorgen voor beide jeugdgroepen dat er extra begeleiding aanwezig is. Een diploma zouden wij heel fijn vinden omdat wij merken dat de techniek wat achterstand heeft binnen onze vereniging. Als jij ons echter weet te overtuigen dan is dit geen vereiste.

Heb je interesse en wil je meer weten. Neem dan contact op met ons door een mail te sturen naar onze wedstrijdsecretaris Wouter Wesselius op het mailadres info@badmintonclubschoonhoven.nl.

BC Lansingerland zoekt recreantentrainer (20-09-2022)

Wij zijn op zoek naar een recreantentrainer voor de 2e helft van het seizoen. Onze huidige trainer zal in deze periode de competitietrainingen in een andere hal overnemen. Het gaat om een groep van ongeveer 16 recreanten en de training is op dinsdagavond van 20.00 – 21.00 uur in Sporthal de Rijneveen in Bleiswijk.

Neem voor meer informatie contact op met onze voorzitter Lisette in ’t Veen, voorzitter@badmintonclublansingerland.nl

REGIO NOORD HOLLAND

Geen vacante plekken.


REGIO CENTRUM

De Leusder Badminton Combinatie zoekt voor de jeugdafdeling een trainer (7-12-2022)

De functie is per 1 mei 2023 vacant, maar moet minstens ingevuld zijn voor het nieuwe seizoen. De groep bestaat uit 24 jeugdleden en 2 teams spelen mee in de junioren regio-competitie.

Er wordt op maandagavond (18:00-19:30) getraind op 4 banen in sportzaal Antarès en op woensdagavond (18:00-19:30 of van 17:30-19:00 in de winterperiode) op 6 banen in de sporthal de Korf.

Beide hallen zijn in Leusden. Bij de trainingen kan er ter ondersteuning gebruik gemaakt worden van ouders en seniorleden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, via info@leusderbc.nl

BC Ricochet, Wijk bij Duurstede, zoekt trainer (29-11-2022)

Wij zijn op zoek naar een trainer voor zowel de senioren (competitiespelers) als de jeugdleden. De training is op woensdagavond van 18.30 tot 21.00 uur. Wij spelen momenteel met 4 seniorenteams in de 4e tot en met 8e divisie. Daarnaast hebben we 2 jeugdteams die meedoen aan de competitie. De groep jeugd is klein (15 man). Wij willen hiervoor graag een trainer die zorgt dat de jeugd het naar zijn zin heeft op onze club. Heb je interesse en wil je meer weten. Stuur dan een email aan technischecommissie@bc-ricochet.nl.

Badmintonclub Schoonhoven zoekt trainer (17-11-2022)

Badmintonclub Schoonhoven is een club gelegen in je raad het niet Schoonhoven. Wij hebben diverse spelers van recreanten, competitiespelers van 9e tot en met 5e divisie en een jeugdgroep van ca. 26 jeugdleden. Wij zijn opzoek naar een trainer die op maandag avond zowel de jeugd als de senioren kan trainen van 18:00 - 21:30. De jeugd is verdeelt in 2 groepen de eerste groep is de leeftijdsgroep t/m 12 jaar en de 2de groep van 12 - 18 jaar. De senioren zijn verdeelt in 2 groepen, groep 1 bestaat voornamelijk uit recreanten. de 2de groep bestaat uit voornamelijk competitie spelende senioren met behoorlijk wat jaren ervaring. Wij zijn opzoek naar een trainer die technisch kan helpen met het loop en slagwerk. Maar het belangrijkste is dat de fun van het spel blijft. Wij zorgen voor beide jeugdgroepen dat er extra begeleiding aanwezig is. Een diploma zouden wij heel fijn vinden omdat wij merken dat de techniek wat achterstand heeft binnen onze vereniging. Als jij ons echter weet te overtuigen dan is dit geen vereiste. Heb je interesse en wil je meer weten. Neem dan contact op met ons door een mail te sturen naar onze wedstrijdsecretaris Wouter Wesselius op het mailadres info@badmintonclubschoonhoven.nl.

Studentenbadmintonvereniging BC de Lobbers (Wageningen) zoekt trainer voor de dinsdagavond (24-08-2022)

Wij zoeken een enthousiaste trainer (BWF level 1) voor 2 lesuren in de week per 1 september 2022.

De lesuren vinden plaats op dinsdag tussen 19.00 – 21.00 uur. Wij hebben momenteel ruim 100 (student)leden, variërend in niveau van beginners tot gevorderden. Jij bent verantwoordelijk voor het trainen van de competitiespelers. De competitiespelers komen uit in de 4e t/m 8e divisie. De training wordt in het Engels gegeven.

Jouw arbeidsvoorwaarden: een tijdelijke aanstelling van 1 september 2022 tot 1 september 2023 met uitzicht op vast dienstverband, met een weektaak van 2 lesuren uur (=2,8 uur betaald) per week. Het salaris bedraagt min. 2818,-- tot max. 3764,-- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Schaal 8, HAY-profiel sportdocent 3.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met T. van Oostenbrugge, Coördinator Sports Centre de Bongerd, tijmen.vanoostenbrugge@wur.nl, telefoon 0317-488469.

Voor vragen over de aanstelling kan je ook contact opnemen met Milly Rieff, HR-adviseur Facilitair Bedrijf WUR, milly.rieff@wur.nl, telefoon 0317-480051.

Wil je op deze vacature solliciteren, stuur dan een email met jouw CV en motivatie naar Milly Rieff, email: milly.rieff@wur.n

REGIO OOST

Badmintontrainer gezocht! (24-01-2023)

Badmintonverenigingen in Ommen, Hardenberg, Hoogeveen en Dedemsvaart zoeken een enthousiaste trainer voor senioren en junioren. De verenigingen in genoemde regio zijn bereid om de trainer met elkaar te delen, maar de hele week training geven mag ook 😉! De speelavonden zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Ben je in het bezit van een trainersopleiding en lijkt het je leuk om op meerdere verenigingen mensen beter te maken in badminton, meldt je dan aan! Dat kan via de website van Fairplay Dac of via mail: info@fairplaydac.nl

Gezocht: Trainer/trainster (29-08-2022)

We zoeken iemand die de jeugdbegeleiding op den duur op zich wil nemen. Ben je enthousiast en heb je zin een beetje vrije tijd in onze talrijke jeugdspelers te steken? Neem dan contact op met: bvborne@outlook.com

BC Orion (Regio Oost) zoekt een trainer en jeugdtrainer (5-12-2022)

Onze huidige trainer heeft een nieuwe uitdaging gevonden en traint ons tot de kerst. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer die onze recreanten en competitieteams wil trainen.

Daarnaast zijn we op zoek naar een trainer of persoon die graag trainer wil worden voor onze jeugd. We hebben een enthousiaste groep vrijwilligers die momenteel de training voor onze jeugd verzorgd.

BC Orion bestaat sinds 1997 toen meerdere verenigingen zijn gefuseerd. Wij spelen in de Pathmoshal in Enschede. BC Orion heeft 120 leden, waarvan 25 jeugdleden.

Dit seizoen hebben wij 7 competitie teams en 2 jeugdteams 1x 5e divisie 2x 6e divisie 1x 7e divisie (veer) 2x 8e divisie 1x 9e divisie 1x U19, 1x U16

De trainingstijden op maandagavond zijn nu: 17:30 - 19:00 uur jeugdtraining

19:00 - 20:15 uur recreantentraining

19.00 - 20.15 uur 8e, 9e divisie 20.15 - 21.30 uur 5e, 6e & 7e divisie

Op woensdag trainen we de fanatieke jeugd in de hal in Stroinkslanden van 18:00 - 19:30 uur.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacatures! Heb je ambitie om het trainersvak te leren. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen per e-mail via bestuur@bc-orion.nl.

BC Blauwvinger zoekt trainer (24-08-2022)

BC Blauwvinger is in 2018 ontstaan door het samenvoegen van drie Zwolse badmintonverenigingen. Sportiviteit, familiaire omgang, laagdrempelige instap en ruimte voor ieders sportieve ambitie zijn belangrijke waarden binnen onze vereniging. De nieuwe vereniging is op onderdelen nog steeds in ontwikkeling. Dat gebeurt naar inzicht en behoefte en met behulp van alle leden.

De woensdagavond is een drukke verenigingsavond. Mede vanwege ruimtetekort zijn we vorig seizoen verhuisd naar een nieuwe sporthal, waar we drie extra banen (in totaal 12) ter beschikking hebben. Op deze locatie is nu ruimte om naast het vrij (recreatief) spelen voldoende ruimte te hebben voor de competitietraining. Naast de competitietraining op woensdag organiseren wij ook een training voor recreanten. Deze vindt plaats op maandagavond. Voornamelijk door de beperkingen als gevolg van de corona-pandemie heeft doorontwikkeling van de nieuwe vereniging stilgelegen. Nu is het hoog tijd om de doorontwikkeling weer op te pakken, met aandacht voor alle belangen binnen de vereniging.

Het organiseren van competitietraining op woensdagavond is daar een belangrijk onderdeel van. We zijn op zoek naar een trainer die deze competitietraining met ingang van het komende seizoen samen met ons wil vormgeven. Deelname aan de woensdagtraining is op basis van inschrijving en met de insteek dat iedereen die qua badmintonkwaliteiten past in één van onze competitie-teams mag meedoen.

In het seizoen 2022-2023 komen de seniorenteams uit in de volgende divisies:

 • Team 1: 6de divisie (vorig seizoen 1ste in 6de divisie)
 • Team 2: 7de divisie (vorig seizoen 4de in 7de divisie)
 • Team 3: 8de divisie (vorig seizoen 4de in 8ste divisie)
 • Team 4: 8ste divisie (vorig seizoen 2de in 9de divisie )
 • Team 5: 9de divisie (nieuw)

Naast de bondscompetitie neemt de vereniging deel aan een recreantencompetitie in de streek, wat een mooie instap of uitstroom is voor badmintonners die de intensiteit van de bondscompetitie iets te hoog vinden.

De hoofdtrainer geeft aanwijzingen, verzint en verzorgt oefeningen en zorgt ervoor dat de leden enthousiast en gemotiveerd blijven en beter worden in deze sport. Het is aan de trainer om op het niveau en behoefte van elk individu in te spelen en de badmintonner in kwestie vanaf dit niveau stapsgewijs beter te laten worden. Ook is het aan de trainer om talent op te merken en in overleg met de competitieleider af te stemmen deze speler door te laten stromen naar een hoger niveau.

Wat wij vragen is een trainer die -Een trainersopleiding heeft gevolgd;

 • Gevarieerde trainingen aanbiedt aan de volwassen leden;
 • Helpt de training goed te organiseren op de woensdagavond;
 • Een balans zoekt tussen technische, conditionele en tactische oefeningen tijdens trainingen;
 • Communicatief vaardig is;
 • Ervaring of gemak heeft met een gevarieerde leeftijdsgroep;
 • Ervaring of gemak heeft met een variërend speelniveau;
 • Actief meedenkend is met de ambities van de club;
 • Een enthousiaste, energieke, zelfstandige en praktische instelling heeft;
 • Eventueel de coaching verzorgt tijdens (thuis/uit) wedstrijden;
 • De competitieleider adviseert bij formeren van teamopstellingen;
 • Beschikbaar is op woensdag (vanaf 20:00 u) en eventueel op de vrijdag (wedstrijdavond) in Zwolle.

Wat wij bieden is

 • Samenwerking en ondersteuning vanuit een bestuur met de nodige ervaring; -Een enthousiaste trainingsgroep;
 • Verantwoordelijkheid voor een eigen portefeuille;
 • Ondersteuning op verschillende gebieden vanuit SportService Zwolle; -Vergoeding conform de huidige norm;
 • Uitzicht op een continue samenwerking bij een wederzijdse klik.

Bij interesse in bovenstaande functie kan men contact opnemen met Jeroen Roerade, voorzitter van BC Blauwvinger. Dat kan via mail (voorzitter@bcblauwvinger.nl) of telefoon (06-5175 4278).

REGIO NOORD-BRABANT

Badmintonclub Saturnus zoekt trainer (17-11-2022)

Om onze vereniging meer competitiegericht te maken zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer die op maandagavond de training kan verzorgen voor onze spelers. Om het spelnivo, van met name onze jongere spelers, te verhogen willen wij graag in contact komen met een badmintontrainer die voor een langere termijn met ons wil samenwerken.

Minimaal vereist is een Slb2 of BWF1- licentie en een Verklaring Omtrent Gedrag.

B.C. Saturnus is een vereniging die al tientallen jaren actief is in Etten-Leur. In de ruime sporthal van Het Turfschip wordt er op maandag tussen 18.30 h. en 22.30h. gespeeld en getraind.

Mocht u interesse hebben; neem gerust contact op met voorzitter Edwin Prevoo via: voorzitter@bcsaturnus.nl . Nadere invulling en details zijn bespreekbaar.

REGIO NOORD

Geen vacante plekken.

REGIO ZUID

Geen vacante plekken.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×