Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

Invictus zoekt nieuwe trainer! (08-01-2024)

De leukste badmintonclub in Waddinxveen zoekt een nieuwe trainer vanaf maart 2024. Wij zijn opzoek naar een leuke trainer die bij ons de donderdagavond training in sporthal de Dreef wil verzorgen voor minimaal 2,5u. We zouden graag een trainer aantrekken die voor meerdere seizoenen de badminton kneepjes aan onze spelers zou willen bijbrengen.

Wij hebben per donderdagavond 2 trainingsgroepen van maximaal 16 spelers. Beide groepen krijgen 75 minuten training.

Ben jij een geschikte trainer of ken je een geschikte trainer die op donderdagavond training wil komen geven bij Invictus, voor een marktconform tarief, dan horen we heel graag van jou! 😊 Heb je interesse of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Melissa van Willigen via 06 55 723 823.

Met sportieve groet, De TC

Shuttle Up zoekt maandagavond train(st)er (12-10-2023)

Badmintonvereniging Shuttle Up uit Sliedrecht is op zoek naar een train(st)er voor de jeugd, recreanten en competitietraining op maandagavond.

Van 19:00 tot 20:00 uur traint de jeugd van 13-15 jaar, van 20:00 tot 21:00 uur traint de jeugd van 16-18 jaar samen met de recreanten en van 21:00 tot 22:15 uur traint de competitie groep. De competitie groep bestaat uit een gemengd team dat in de 5e divisie uitkomt aangevuld met gevorderde recreanten. De positie is vacant en in overleg spoedig in te vullen.

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde train(st)er maar we staan ook open voor een enthousiaste jonge train(st)er zonder papieren die eventueel bereid is een opleiding te volgen. We zijn in dat geval bereid om bij te dragen in de kosten.

Bij interesse uit te breiden met de jeugdtraining op donderdag 18:00-19:00 uur met jeugd van 8-12 jaar. Reacties graag sturen naar voorzitter@shuttle-up.nl

Smashing Fellows Schiedam zoekt jeugdtrainer (09-10-2023)

Wij zijn per direct op zoek naar een jeugdtrainer voor vrijdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur in Schiedam.

The Smashing Fellows is een gezellige en gezonde vereniging. Onze thuisbasis is de ruime Margriethal waar we maar liefst twaalf banen tot onze beschikking hebben. Op de vrijdag spelen er ca. 25 jeugdspelers. Er is elke avond een vaste begeleider om je te ondersteunen en meestal nog wel één of twee wisselende seniorspelers die ook komen helpen.

We zijn bereid om te investeren in een trainer. Omdat het maar om één uur per week gaat, bieden we je een goed tarief met onkostenvergoeding. Als je interesse hebt om een opleiding te volgen, dan werken we daar in overleg graag aan mee en kunnen wellicht (financieel) hierbij ondersteunen.

Wij vinden het belangrijk dat de trainer op een gezellige wijze zijn trainingen verzorgd en in staat is deze af te stemmen op de behoefte en het niveau van de spelers. De voorkeur gaat uit naar een trainer op SL3 niveau, maar enthousiasme en inzet zijn ook zeer welkom en we sluiten trainers met SL1 of met soortgelijke ervaring niet uit.

We hebben drie competitieteams bij de jeugd. Zij spelen hun thuiswedstrijden op zondagmiddag. Het is prettig als je één of meer keer op een wedstrijddag kunt komen coachen. Hiervoor is uiteraard ook een vergoeding die we afspreken.

Voor meer informatie over onze club verwijzen wij graag door naar onze website www.bctsf.nl en bij interesse verzoeken wij je een e-mail te sturen naar bc.tsf.schiedam@gmail.com dan nemen wij contact met je op.

Seniorentrainer gezocht voor vrijdagavond in Gouda (19-09-23)

Wil jij training geven aan een gezellige groep competitiespelers van 4e t/m 9e divisie? Wij verwelkomen je graag bij badmintonclub Gouweslag in Gouda.

Wat kan je verwachten?

 • Twee groepen van ca. 25 personen:
 • een groep die tactiek wil verdiepen en techniek wil verbreden en een groep die een stevige basis kan gebruiken.
 • Spelers met behoefte aan een langetermijnplanning.
 • De makkelijk te bereiken sporthal De Zebra, centraal in Zuid-Holland.
 • Vergoeding van 30 euro per uur en reiskosten.
 • Een vereniging waar spelers willen winnen als ze op de baan staan, maar ook waar iedereen met elkaar speelt en we graag een drankje doen achteraf.

Wat verwachten wij van jou?

 • Diploma minstens BWF 1-opleiding (of vergelijkbare opleiding/ervaring)
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2024, al maken we graag eerder kennis met je.
 • Als de samenwerking bevalt, zetten we die het liefst een paar jaar voort.

Interesse? Stuur een mail naar key.tengeler@gouweslag.nl en we praten graag verder.

REGIO NOORD HOLLAND

Hilversumse badmintonclub BC de Riebeeck zoekt trainer (5-9-2023)

De gezellige badmintonclub BC de Riebeeck zoekt vanaf september 2023 een enthousiaste trainer voor de maandagavond om beginners, gevorderde spelers en ervaren gevorderde spelers te trainen.

We spelen op maandagavond van 19.00-22.30 uur in De Lieberg in Hilversum en op woensdagavond van 20.00-22.00 uur in Dudok Arena in Hilversum. De vereniging telt ca 115 leden en degenen die dat willen kunnen zich inschrijving voor de training.

BC de Riebeeck is een gezellige vereniging die recreatief badminton beoefent en open staat voor iedereen vanaf 18 jaar. Wij hebben geen jeugdleden, wij spelen ook geen competitie. Een aantal spelers doet wel geregeld mee met invitatie- en landelijke toernooien.

Wil je bij een gezellige vereniging op maandagavond training geven, neem contact op voor informatie of om kennis te maken: bcderiebeeck@gmail.com Als je informatie of een indruk wil via de website: www.bcderiebeeck.nl

Vacature-alert: Harderwijker badmintonvereniging zoekt trainer voor recreatieve senioren (5-9-2023)

Badmintonclub Harderwijk (BCH) wil groeien op sportief gebied bij de senioren. Onze nieuwe seniorleden willen graag de fijne kneepjes van het badminton leren kennen van een enthousiaste trainer/coach. Dit doen zij op de woensdagavond van 20.15 – 21.00 uur.

Wat ga je doen? Aandacht voor sport, spel en plezier Enthousiasmeren en motiveren Stevige basis leggen bij beginnende spelers, zowel technisch als tactisch Een bijdrage leveren aan de speelvreugde van de beginnende spelers

Wat breng jij mee? De trainer/coach die wij zoeken, stimuleert onze senioren-spelers het beste uit zichzelf te halen. Jij weet de trainingen zo vorm te geven dat de beginnende speler zich met plezier kan blijven ontwikkelen zodat zij gemakkelijk bij de andere spelers kunnen aansluiten. Een passend diploma en/of ervaring is natuurlijk mooi meegenomen. Nog niet zo ver, maar wel bereid je daarin te ontwikkelen? Reageer! Wij denken graag in mogelijkheden.

Wat bieden wij jou? Moderne sporthal Uitdaging om de recreatieve spelers van Harderwijk te helpen ontwikkelen Ondersteuning door enthousiast bestuur marktconforme beloning.

Lijkt jou dit wat of wil je meer informatie? Stuur een mail naar Max Eikelenboom via mediabcharderwijk@gmail.com. ­­Wij gaan graag het gesprek met jou aan

Vacature-alert: Harderwijker badmintonjeugd zoekt enthousiaste trainer/coach (5-9-2023)

Badmintonclub Harderwijk (BCH) wil groeien en is daarom op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor motiverende badmintontrainingen op de maandag- en/of woensdagavonden. Onze jeugdspelers (recreanten en competitie) hebben een leeftijd van 8 tot 18 jaar en trainen tussen 18.00 en 20.15 uur.

Wat ga je doen? Aandacht voor sport, spel en plezier Enthousiasmeren en motiveren Stevige basis leggen bij beginnende spelers en deze uitbouwen bij competitiespelers Bijdrage leveren aan de groei van de BCH-jeugd (zowel in spelbeleving als in aantal)

Wat breng jij mee? De trainer/coach die wij zoeken, stimuleert onze jeugdspelers het beste uit zichzelf te halen. Jij weet de trainingen zo vorm te geven dat zowel de beginnende speler als de meer gevorderde speler zich met plezier kan blijven ontwikkelen. Een passend diploma en/of ervaring is natuurlijk mooi meegenomen. Nog niet zo ver, maar wel bereid je daarin te ontwikkelen? Reageer! Wij denken graag in mogelijkheden.

Wat bieden wij jou? Moderne sporthal Uitdaging om Harderwijker badmintonjeugd te helpen ontwikkelen Ondersteuning door enthousiast bestuur Marktconforme beloning Ben jij net zo bevlogen als de shuttles die over onze banen vliegen?

Zo enthousiast dat de jeugd van de bank springt en de telefoons geheel vrijwillig in de tas laat liggen? Dan komen wij graag in contact met jou! Lijkt jou dit wat of wil je meer informatie? Stuur een mail naar Max Eikelenboom via mediabcharderwijk@gmail.com. ­­Wij gaan graag het gesprek met jou aan!

REGIO CENTRUM

BAN TRAINERS VACATURE BAN (05-02-2024)

BAN (Badminton Amersfoort Noord) heeft een SL3/SL4 vacature voor de training van haar hoogste seniorenteams, spelend in de 3e, 4e en 5e divisie.

BAN “Badminton Amersfoort Noord” is een gekwalificeerde sportvereniging en een hoogwaardig aanbieder van de badmintonsport. BAN heeft 250 leden waarvan 80 junioren.

Opleiding van junioren is een onderdeel waar BAN structureel op inzet. Als BAN trainer maak je onderdeel uit van een trainerskader van 12 trainers.

De trainingstijden zijn dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur en donderdag van 20.00 tot 22.00.

Dus als jij graag onderdeel wilt worden van een gezellige maar ook een prestatiegerichte vereniging waarbij spelplezier en het ontwikkelen van juniorenspelers voorop staat, neem dan contact op met

Jan Molenkamp 06 52775173 of per e-mail tc@banbadminton.nl. Voor informatie over BAN kijk op www.banbadminton.nl

Enthousiaste en Motiverende Hoofdtrainer gezocht voor Badminton Club Selby in Soest. (9-11-2023)

Mijn naam is Koen Standaar en ik vertegenwoordig Badminton Club Selby, een gezellige vereniging in Soest met ongeveer 70 leden, actief in recreatief badminton en regionale competities.

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en gezellige Hoofdtrainer voor zowel onze jeugd als senioren op de maandag- en donderdagavond. We zijn ervan overtuigd dat jij degene bent die ons team naar nieuwe hoogten kan leiden.

Wat wij zoeken:

 • Een inspirerende en motiverende persoonlijkheid die een stimulerende omgeving kan creëren waarin onze leden, van beginners tot gevorderden, zich kunnen ontwikkelen.
 • Een ervaren badmintonspeler met passie voor training en de bereidheid om zichzelf als trainer verder te ontwikkelen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om onze spelers te inspireren en te motiveren.

Wat wij bieden:

 • Jeugdtraining op maandag en donderdag van 18:00 tot 19:00, waarbij je de hoofdverantwoordelijkheid hebt voor een groep van 16 jeugdleden. Je wordt ondersteund door 1 á 2 hulptrainers uit onze eigen leden.
 • Senioren training op maandagavond van 19:00 tot 20:00, gericht op zowel gevorderde recreanten als competitiespelers (8ste divisie).
 • Een ondersteunende omgeving waarin jouw talent als trainer wordt gewaardeerd en gerespecteerd.
 • Vergoeding in overleg.

Wie zijn wij: Badminton Club Selby is een gezellige vereniging met een focus op recreatie. Naast recreatief badminton hebben we zowel een senioren- als jeugdcompetitieteam dat actief is in de regio.

Als deze rol je aanspreekt of als je meer informatie wilt, nodigen we je van harte uit om een e-mail te sturen naar secrselby@gmail.com. We kijken uit naar jouw reactie en eventuele kennismaking.

Sportieve groeten, Koen Standaar, Voorzitter Badmintonclub Selby

DSV Koto Misi zoekt: Ervaren badmintonspeler voor onze competitietraining! 15-08-2023

Ben jij een badmintonfanaat met ambitie voor het trainen en coachen van competitiespelers? Wil jij jouw ervaring inzetten om competitie spelers van 7e, 8e en 9e divisie te begeleiden en te laten excelleren op het veld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Concreet: een ervaren badmintonspeler met trainer e/o competitie ervaring en trainers ambitie voor onze competitiespelers op woensdagavond (19:00 – 20:30)!

Wat ga je doen?

 • Als Badmintontrainer voor onze competitiespelers ben jij verantwoordelijk voor het geven van trainingen gericht op het verbeteren van hun technische en tactische vaardigheden.
 • Je analyseert het spel van de spelers, identificeert hun sterke punten en werkt samen met hen om eventuele zwakke punten aan te pakken en te verbeteren.
 • Je zorgt voor een gezellige, motiverende en stimulerende omgeving waarin onze competitiespelers zich kunnen ontwikkelen en hun prestaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wat wij zoeken:

 • Een enthousiaste ervaren badmintonspeler met speel en/of trainingservaring en zich wil ontwikkelen als trainer.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt het talent om spelers te inspireren en te motiveren.
 • Je hebt kennis van tactieken en strategieën die nodig zijn om succesvol te zijn in de competitie.

Wat wij bieden:

 • Begeleiding in het opdoen van trainerservaring inclusief opleiding (n.t.b.)
 • Een uitdagende rol binnen onze badmintonvereniging, waarin je samenwerkt met gemotiveerde competitiespelers die streven naar succes en plezier.
 • Een aantrekkelijk honorarium van €25 per uur voor jouw waardevolle tijd en inzet op woensdagavond (plus vrijwilligersdiner einde jaar).
 • Een ondersteunende omgeving waarin jouw talent als trainer wordt gewaardeerd en gerespecteerd.

Klaar om het beste uit onze competitiespelers te halen? En jezelf als trainer te ontwikkelen? Stuur dan een bericht naar sport@dvs-kotomisi.nl .

Klik hier voor de flyer

REGIO OOST

Badminton Club Union Goor zoekt een nieuwe trainer (06-02-2024)

Vanaf september 2024. Wij zijn op zoek naar een trainer voor zowel de jeugd als de senioren die op de maandagavond training wil verzorgen vanaf 18.15- 21.15 uur. In overleg is het mogelijk om dit voorjaar al te starten. Wij hebben op de maandagavond 3 trainingsgroepen:

Jeugd (in overleg kunnen de jeugdtrainingsgroepen aangepast worden)

 • Groep 1 van 18.15-19.15 uur
 • Groep 2 van 19.15-20.15 uur

Senioren Van 20.15-21.15 uur

BC Union Goor is een gezellige en gezonde vereniging. Jezelf uitdagen en verbeteren, maar vooral ook plezier hebben in de sport is belangrijk voor onze vereniging. Onze thuisbasis is sporthal de Mossendam waar we beschikking hebben over 3 banen voor de jeugdgroepen en 7 banen voor de senioren.

Wij vinden het belangrijk dat de trainer op een gezellige en positieve wijze zijn trainingen verzorgd en in staat is nieuwe leden te enthousiasmeren voor de badmintonsport. Daarnaast is het van belang de trainingen af te stemmen op de behoefte en het niveau van de spelers. Wij beschikken over een automatisch shuttlekanon als hulpmiddel bij de training.

Onze voorkeur gaat uit naar een trainer op SL3 niveau of BWF level 1 niveau (of vergelijkbare opleiding/ervaring). Indien er bereidheid is tot het volgen van opleiding dan kunnen we hier zeker over in gesprek. Een VOG is een vereiste.

Wij hebben 2 competitieteams (1 opstart) bij de jeugd en 3 competitie teams bij de senioren. De jeugd speelt hun thuiswedstrijden in het weekend. De senioren op de maandagavond. Het is prettig als je één of meerdere keren een wedstrijd kunt komen coachen. Hiermee houden we rekening in de vergoeding die we afspreken. De vergoeding van de training en de reiskosten zijn in overleg.

Voor meer informatie over onze club verwijzen wij graag door naar onze website www.bcuniongoor.nl of je kunt bellen met Riette Schoolderman 0547-274038. Bij interesse verzoeken wij je een e-mail te sturen naar secretariaatbcuniongoor@gmail.com dan nemen wij graag contact met je op.

BC 't Pluumke '67 uit Winterswijk is per direct op zoek naar een trainer voor de senioren, gevorderde en beginnende recreanten. (31-08-2023)

De club bestaat uit ca. 60 leden waarvan 20 jeugdleden. Er wordt competitie gespeeld met drie teams in de 4e, 7e en 8e divisie en met 2 jeugdteams. De trainingen worden gegeven op woensdagavonden vanaf 20:00 uur en willen we aan alle leden aanbieden. Hiervoor zal je, in overleg met het bestuur, training geven aan meerdere groepen. Enige trainingservaring op minimaal 4e divisie niveau is voor team 1 wel een voorwaarde. Aanvullend is er een mogelijkheid om de jeugd te trainen op zaterdagochtend van 9:00 - 11:30 uur. Voor meer informatie en kennismaking kun je contact opnemen met Olaf Rikkers via secretaris@tpluumke67.nl.

REGIO NOORD-BRABANT

FST Waalwijk

Badmintonclub FST Waalwijk is een van de grootste badmintonverenigingen in Brabant. We bestaan al 60 jaar en hebben ongeveer 200 leden, zowel senioren als junioren. We bieden badminton aan op alle niveaus, van beginners tot aan de zesde divisie. Komend jaar nemen we deel met 9 seniorenteams en 6 juniorteams aan de verschillende competities

We zoeken een trainer voor de seniorcompetitie spelers op de donderdagavond vanaf 19 uur. Vanwege nieuwe werkzaamheden moest helaas onze huidige trainer stoppen.. De groep bestaat uit maximaal 16 personen. We hebben diverse begeleiders die hierbij ondersteuning kunnen leveren.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde trainer die de competitietraining voor het komende seizoen samen met ons wil vormgeven.

Wat we van jou vragen:

 • BWF1 of SL2 trainersniveau is gewenst, maar niet noodzakelijk.
 • Enkele jaren ervaring als trainer voor niveau 8ste tot 6de divisie is wel noodzakelijk.
 • Het aanbieden van gevarieerde trainingen aan de spelers.
 • Het vinden van een goede balans tussen technische, conditionele en tactische oefeningen tijdens de trainingen.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Enthousiasme en zelfstandigheid.
 • Beschikbaarheid op donderdagavond (van 19:00 tot 20:30).

Wat wij bieden:

 • Een enthousiaste trainersgroep.
 • Ondersteuning waar nodig.
 • Vergoeding conform de huidige normen.
 • De mogelijkheid om na de training vrij te spelen.
 • Een keer per jaar een gezellige vrijwilligersavond.

Wil je meer informatie of ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature? Neem dan contact op met Daan Wijngaard, technische commissie, via 06-51577997 of technischezaken@fstwaalwijk.nl. Meer informatie over de vereniging vind je op https://fstwaalwijk.nl/.

REGIO NOORD

Geen vacante plekken.

REGIO ZUID

Geen vacante plekken.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×