Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

BC Schipluiden zoekt trainer voor dinsdagavond

Badminton Club Schipluiden is z.s.m op zoek naar een nieuwe trainer (m/v) voor de dinsdagavond. Zo mogelijk met ingang van september 2021. Het gaat om twee groepen die aansluitend op elkaar training krijgen. Beide groepen bestaan uit voornamelijk senioren spelers gemengd met een aantal oudere jeugd spelers. De eerste groep traint van 19.00 tot 20.15 uur en de tweede groep van 20.15 tot 21.30 uur. Aansluitend is er de mogelijkheid om vrij te spelen, waar de trainer ook gerust bij mag aansluiten. De trainingen vinden plaats in de Dorpshoeve in Schipluiden.

BC Schipluiden is een kleinschalige vereniging met momenteel iets meer dan 50 leden. De spelers uit de trainingsgroepen spelen bijna allemaal competitie. Vorig seizoen (voor corona) hebben we in de najaarscompetitie gespeeld met 3 mix-teams (6e-, 7e-, en 8e divisie) en 1 jeugdteam (U17/U15) en in het voorjaar met één herenteam (A-klasse) en 2 jeugdteams (U19 en U11).

We zijn op zoek naar een trainer die spelers van verschillende niveaus een stapje verder wil brengen in badminton en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest.

Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bestuur@bcschipluiden.nl


Seniorentrain(st)er gezocht in Pijnacker

Badmintonclub Pijnacker zoekt een train(st)er voor beginnende senioren om hun de basis van het badmintonnen bij te brengen. Maandagavond van 20:00 – 21:00 in sporthal de Viergang te Pijnacker is de vast speelavond. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact met ons op (voorzitter@bcpijnacker.nl)!

Wie zoeken wij? Wij zoeken iemand die de volwassen laat zweten en ploeteren; maar ook kan motiveren, enthousiasmeren en ze naar een hoger niveau kan brengen. Het doel is om de volwassenen deel te laten nemen aan de competitie.

Wanneer je (nog) geen diploma hebt, is dat geen probleem. Wij stellen budget beschikbaar waar jij je trainingsvaardigheden kan vergroten. Daarnaast ben je automatisch lid, waardoor je direct mee kan doen met alle activiteiten en evenementen. Wij vinden het belangrijk dat je verbonden bent met de vereniging.

Naast lesgeven, vind je het leuk om samen met het bestuur en andere trainers mee te denken over de toekomst van de vereniging. Je durft je eigen standpunten in te nemen en denkt kritisch mee, waardoor uiteindelijk een zo goed mogelijk eindresultaat wordt behaald voor de vereniging.

Wie zijn wij?

Badminton Club Pijnacker is een vereniging die niet alleen wil bestaan, maar vooral vooruit wil gaan. Door veel tijd en middelen te investeren in onze leden en trainers ontstaat er een solide basis om op verder te bouwen. Bekijk onze website voor meer informatie: www.bcpijnacker.nl

Heb je interesse?

Kom dan training geven bij de gezelligste sportclub van Pijnacker! Stuur een e-mail naar: voorzitter@bcpijnacker.nl

---

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan hoor ik het graag.

Met sportieve groet,

Frank van Schie

BCP voorzitter

+31 6 44 019 918


BCRS zoekt jeugdtrainers

BCRS is een, in Spijkenisse gelegen, gefuseerde club die onder de namen BC De Ritte en BC Spijkenisse al 55 jaar actief is binnen de badmintonwereld. Wij organiseren per jaar meerdere bondstoernooien zoals bijvoorbeeld de Regio Seniorenkampioenschappen, maar ook regionale jeugdtoernooien om ook de (jeugd)breedtesport verder te stimuleren.

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers.

Je zult afwisselend de gehele breedte van onze jeugdspelers training geven: zowel de jongste beginners als de gevorderden gaan zich verder ontwikkelen onder jouw enthousiaste trainingsvormen. De verschillende trainingsgroepen waar jij training aan zult geven, trainen op vrijdag tussen 18:15 en 20:00.

Ook jongere trainers zonder diploma, maar met veel enthousiasme, zijn van harte welkom om te reageren.

Neem voor een kennismakingsgesprek of meer informatie contact op via technischecommissie@bcrs.nl

Shuttle Up zoekt jeugdtrain(st)er

Badmintonvereniging Shuttle Up uit Sliedrecht is op zoek naar een train(st)er voor de jeugdafdeling.

De jeugd traint in 3 groepen op donderdagavond van 18.00-21.00 uur en bestaat uit ca. 45 kinderen. Naast training worden er diverse toernooien gespeeld en speelt iedereen (verplicht) mee met de jeugdcompetitie.

We zoeken een enthousiaste train(st)er met een heldere visie en affiniteit met het verenigingsleven.

De positie is vacant en per direct in te vullen.

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde train(st)er maar we staan ook open voor een enthousiaste jonge train(st)er zonder papieren die eventueel bereid is een opleiding te volgen. We zijn in dat geval bereid om bij te dragen in de kosten.

Ook te combineren met de positie voor seniorentrain(st)er, zie andere vacature, die ook vacant is.

Reacties graag sturen naar Karin Ebert, jeugd@shuttle-up.nl


Shuttle Up zoekt seniorentrain(st)er

Badmintonvereniging Shuttle Up uit Sliedrecht is op zoek naar een train(st)er voor de competitieafdeling.

De competitiegroep traint op maandag van 20.40-22.00 uur. De groep bestaat uit een gemengd team dat in de 5e divisie uitkomt aangevuld met gevorderde recreanten en jeugdspelers.

De positie is vacant en per direct in te vullen.

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde train(st)er maar we staan ook open voor een enthousiaste jonge train(st)er zonder papieren die eventueel bereid is een opleiding te volgen. We zijn in dat geval bereid om bij te dragen in de kosten.

Ook te combineren met de positie voor jeugdtrain(st)er, zie andere vacature, die ook vacant is.

Reacties graag sturen naar Marijke Koorevaar, competitie@shuttle-up.nl


Dunlop DKC zoekt een hoofdtrainer

Ben jij ambitieus en denk jij dat jij het in je hebt om de top van het Haagse badminton te kunnen trainen dan zoeken we jou!

Voor het seizoen 2021-2022 is Dunlop DKC opzoek naar een hoofdtrainer voor onze competitiespelers. Wij hebben meerdere teams en deze zijn verdeeld over de 5e tot en met de eredivisie.

Als hoofdtrainer ontferm je over de spelers op maandag- en donderdagavond. Daarnaast verwachten we dat je de teams voorbereid op de wedstrijden en op zaterdag aanwezig zal zijn om hen te coachen tijdens de wedstrijden.

Wil je meer weten over onze geweldige club, kijk dan op onze website bcdkc.nl Durf je deze uitdaging aan, stuur dan een e-mail naar tc@bcdkc.nl en we nemen contact met je op.

PBC Boomgaardshoek zoekt senior- en jeugdtrainer!

PBC Boomgaardhoek is dé badminton vereniging van Hoogvliet. We zijn gesitueerd onder de rook van Rotterdam Rijnmond waardoor we zeer goed bereikbaar zijn vanuit alle kanten (incl. OV).

We bestaan als vereniging al sinds 1983 en hebben momenteel plus minus 75 leden.

Qua competitie indeling hebben we in seizoen 2018-2019 een zeer mooie verdeling. We hebben 5 mixteams verdeeld over de volgende klassen:

- 5e divisie

- 6e divisie (2 teams)

- 7e divisie

- 8e divisie

Voor het seizoen 2021-2022 en verder zijn wij op zoek naar een senior- en jeugdtrainer competitiegroep. Dit in verband met het aflopende contract van onze huidige trainer.

We trainen op de dinsdag avond in twee groepen van 19:00-20:00 (jeugdselectie) en 20:00 tot 22:00 (senioren). Qua typering spelers kunnen we melden dat het gaat om een zeer gemêleerd gezelschap tussen de leeftijden 16 en 50 jaar.

We zijn, zoals aangegeven voor het seizoen 2021-2022, op zoek naar een trainer die o.a. voldoet aan de volgende eisen:

- minimaal Sportleider 3 Badminton;

- Enthousiast;

- Flexibel;

- Omgang met een zeer gevarieerde groep qua leeftijd alsmede niveau;

- Etc.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen per e-mail vai: tc@pbcboomgaardshoek.nl

Alvast bedankt.

Technische Commissie PBC Boomgaardshoek


REGIO NOORD HOLLAND

Badmintonclub Weesp zoekt trainer

Badminton Club Weesp is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een jeugdtrainer op de donderdagavond van 18:00 tot en met 19:30 uur.

Beginnende- en competitiespelers (veren en nylon).

Interesse/vragen?

neem contact op met: Patrick Taling 0681211318 of jeugdvoorzitter@bcweesp.nl

Badmintonvereniging van Zijderveld Amstelveen zoekt train(st)er jeugd en senioren

Badmintonvereniging van Zijderveld Amstelveen is op zoek naar een train(st)er voor de jeugd(competitie) en senioren(competitie) afdeling.

We streven ernaar dat trainingen worden gegeven door tenminste 2 trainers, dit lukt niet altijd door onvoorziene omstandigheden.

De trainingstijden zijn op:

Woensdag van 17:00 tot 20:45 (3 groepen, 2 x jeugd(competitie) en 1 x jeugd en senioren competitie gemengd)

Vrijdag van 17:15 tot 21:00 (3 groepen, 2 x jeugd(competitie) en 1 x jeugd en senioren competitie gemengd)

Onze jeugd bestaat vanaf volgend seizoen uit +/- 90 kinderen, we hebben volgend jaar 6 misschien 7 jeugdteams en hopen dit langzaamaan uit te breiden.

De senioren spelen competitie in de 6de (heren) en 8ste divisie

We zoeken een enthousiaste train(st)er met een heldere visie en affiniteit met het verenigingsleven.

De positie is in te vullen vanaf van het seizoen 2021/2022. Welke bij ons start vanaf 25 augustus.

We zoeken het liefst iemand die op beide dagen kan, maar als je maar 1 dag kan hiervan, reageer dan wel, wie weet kunnen we een combinatie maken.

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde train(st)er maar we staan ook open voor een enthousiaste jonge train(st)er zonder papieren die eventueel bereid is een opleiding te volgen. We zijn in dat geval bereid om bij te dragen in de kosten.

Reacties graag sturen naar secretaris@vanzijderveld.nl

Jurjen Douma jr

Voorzitter


Badminton Vereniging Hoogkarspel (BVH) zoekt jeugdtrain(st)er!

Badminton Vereniging Hoogkarspel is een gezellig badminton vereniging met zo'n 70 leden. We zijn niet groot, maar ons 1e team speelt wel competitie in de 4e divisie! De jeugd beslaat ongeveer de helft van alle leden.

Voor deze groep enthousiaste kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar en met verschillend niveau zoeken we een

Jeugdtrain(st)er

Deze enthousiasteling gaat onze vaste trainer helpen in het begeleiden en trainen van onze jeugd op zaterdagochtend van 9:00 uur tot 11:00 uur.

Ook als iemand niet elke zaterdag kan/wil, zijn we al blij met alle hulp. We zien je reactie graag tegemoet op bvhoogkarspel@gmail.com.

Ouderkerk aan de Amstel

Badminton vereniging Ouderkerk aan de Amstel zoekt per seizoen 2021/2022 en verder een enthousiaste trainer voor de senioren.

Wij zijn een club met ongeveer 80 leden.

We trainen op de maandagavond in twee groepen van 20.00 tot 22.00 uur. Qua typering spelers kunnen we zeggen dat het om een gemêleerd gezelschap gaat. Leeftijd van 16 t/m 60 jaar We hebben dit seizoen 2 mixteams, die 7e en 8e divisie spelen.

B.V.O- Ouderkerk is een recreatieve en gezellige vereniging die inmiddels al weer 50 jaar bestaat.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: Nicolettevk@gmail.com

Tel. 0644530436 Technische Commissie


Trainer gezocht voor BC Oosterwolde regio Noord

Voor de Dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 zijn wij op zoek naar een Badminton trainer voor onze senioren competitiespelers en recreanten die zich willen verbeteren. Wij zijn een kleine vereniging met 2 senioren competitie teams en een wisselend aantal jeugdteams. Ons eerste team speelt in de 6e divisie en het 2e team speelt districts-competitie Onder de recreanten plaatsen we ook de nieuwe leden die o.a. via probeerbadminton.nu binnenkomen. Je krijgt dus te maken met 2 redelijk kleine groepen met verschillende speelsterktes.

Heb je interesse of vragen neem dan contact op via voorzitter@badmintoncluboosterwolde.nl Peter Bloem Voorzitter Badminton club Oosterwolde


REGIO CENTRUM

B.C.Groesbeek is de vereniging van Groesbeek.

wij zijn een vereniging van ongeveer 70 leden en gezelligheid staat bij ons voorop. BC Groesbeek speelt met 3 team in de bondscompetitie waarvan 2 mixteams en 1 mannenteam.

Voor het seizoen 2021-2022 en verder zijn wij op zoekn naar een seniorentrainer. Dit in verband met het aflopend contract van onze huidige trainer. We trainen op woensdagavond in Sporthal Heuvelland te Groesbeek. De trainingstijd wordt in overleg met de spelers gedaan. Wil je meer informatie of ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature? Schroom dan niet en mail om contact met ons op te nemen

per email: t.jacobs17@chello.nl

Alvast bedankt.

Namens het bestuur B.C. Groesbeek

Irene Badminton Bilthoven zoekt voor het seizoen 2021 - 2022 een enthousiaste trainer m/v voor een competitie jeugd- en 2 seniorenteams

De vereniging heeft ongeveer 90 leden die zowel in competitieverband als recreatief deze sport beoefenen. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond in de Sporthal Kees Boekehal te Bilthoven over de periode september tot en met april.

Voor deze dinsdagavond zijn wij op zoek naar een trainer voor ons competitie jeugdteam én die ook de 2 competitie seniorenteams onder zijn hoede wil nemen. De jeugd traint van 19.00 - 20.00 uur. Tijdens de jeugdtraining spelen meerdere enthousiaste jeugdleden mee.

De senioren (veren en plastic shuttles) trainen van 20.00 - 21.00 uur. Dezeteams spelen momenteel in de 6e en 7e divisie.

Aandachtspunten voor onze trainingen zijn:

- conditie, techniek (zowel loop- als rackettechniek), tactiek

- verbeterpunten van een speler direct kunnen herkennen en adresseren

Specifiek voor de jeugd:

- de jeugd kunnen enthousiasmeren, genoeg afwisseling in oefeningen kunnen geven (creatief blijven) en blijvend werken aan de basistechniek.

Lijkt je dit leuk en/of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar de voorzitter Ben Meggelaars via: bestuur@irenebadminton.nl

Trainer gezocht voor de competitie groep BC Castellum!

Voor aankomend seizoen en in de toekomst zijn wij, BC Castellum, opzoek naar een nieuwe trainer voor onze competitie teams. Als trainer krijg je de leiding over zes gemotiveerde teams die uitkomen in de vierde t/m zesde divisie. Wij vinden sportiviteit en gezelligheid het belangrijkste. Promoveren is de doelstelling maar geen vereiste.

Over de vereniging. Onze badmintonvereniging telt op dit ogenblik rond de 200 leden. Wij hebben leden in alle leeftijdscategorieën, waaronder recreanten-spelers, competitiespelers, en jeugdspelers.

De senioren trainingen vinden plaats op de donderdagavond (20:00-22:30) verdeeld over twee groepen, ingedeeld naar speelsterkte, welke na elkaar trainen op de avond. In de toekomst zouden wij graag het aantal trainingsavonden willen uit bereiden.

Uiteraard houden wij ons aan alle adviezen omtrent corona/ covid-19 van de regering en de bond. Interesse? Neem contact op met de Technische Commissie van BC Castellum via tc@bc-castellum.nl

BC Krommerijnstreek is op zoek naar een trainer

Wij zijn een vereniging van rond de 90 leden uit Odijk, voor meer informatie verwijs ik naar onze website; www.bckrommerijnstreek.nl

Wij zijn in grote lijnen een recreatieve vereniging waar de meeste leden op de woensdag avond spelen. Er is ook een groep die senioren competitie (niveau 6e/7e divisie) speelt en die spelen hun wedstrijden op de vrijdagavond.

Voor onze jeugd zijn wij op zoek naar een trainer. Onze jeugd is ingedeeld in 2 groepen, over het algemeen in leeftijd. De eerste groep is tot 12 jaar, de tweede groep boven die leeftijd. Elke woensdag krijgt de jeugd een uur training tussen 18.30 en 20.30 uur.

De afgelopen jaren hebben ook de senioren een groot gedeelte van het seizoen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om training te volgen (na 20.30 uur). De verwachting is dat dit komend seizoen weer zal gebeuren en zal dat met name voor de competitie spelers zijn.

Mocht je interesse of vragen hebben stuur dan en mailtje naar;

3940ccp@badminton.nl

Met vriendelijke groeten

Hans Jorna

Namens BC Krommerijnstreek

BC 't Gein te Nieuwegein zoekt enthousiaste (hoofd-) Trainer (Senioren en Junioren).

BC 't Gein is de enige badminton vereniging in Nieuwegein die competitie spelen aanbiedt. Momenteel bestaat de vereniging uit circa 90 spelende leden en de jeugd heeft de laatste jaren een mooie groei laten zien.

Voor het seizoen 2020/2021 zoeken wij een trainer die de competitie spelers op 7e en 8e divisie niveau en de jeugdspelers wil trainen op de woensdagavond. Aanvang jeugdtraining 1 is 18:00, jeugdtraining 2 is 19:00 en de senioren is 20:00. Voor de jeugd zijn er 1 à 2 assistenten aanwezig.

Aandachtspunten trainingen:

- conditie, techniek (zowel loop- als rackettechniek), tactiek

- verbeterpunten van een speler direct kunnen herkennen en adresseren

- zorgdragen voor een sportieve en enthousiaste badminton sfeer

Specifiek voor de jeugd:

- de jeugd kunnen enthousiasmeren, genoeg afwisseling in oefeningen kunnen geven (creatief blijven) en natuurlijk altijd blijven werken aan de basistechniek

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende via mail. Peter ter Veld email: pterveld@casema.nl

Trainer gezocht voor B-selectie BC Smashing

Met ingang van seizoen 2021-2022 is BC Smashing uit Wijchen op zoek naar een nieuwe trainer voor de B-selectie. Deze groep bestaat uit enthousiaste, voornamelijk jonge 2e, 3e en 4e divisie spelers. Wij zijn op zoek naar een trainer die op 2 avonden in de week de training (1.5 uur) voor deze groep zelfstandig kan verzorgen.

Wat je als trainer bij BC Smashing kan verwachten:

 • Een leuke en hardwerkende trainingsgroep die gemotiveerd is verder te groeien.
 • Een hechte groep waar gezelligheid ook zeker belangrijk is.
 • Passende trainersvergoeding.

Wat we van jou verwachten:

 • Ervaring met training geven aan 2e, 3e en 4e divisie spelers.
 • Trainingen met de nadruk op techniek, tactiek en badmintonspecifieke conditie.
 • Energieke, enthousiaste trainer die gemotiveerd is de spelers naar een hoger niveau te brengen.
 • Met enige regelmaat aanwezig zijn bij thuiswedstrijden.

Zie jij jezelf als onze nieuwe B-selectie trainer of heb je nog vragen? Aarzel dan vooral niet om een mail te sturen naar: tc@bcsmashing.nl

BV Unicum uit Woerden ZOEKT JEUGD- EN SENIORENTRAINER

BV Unicum uit Woerden ZOEKT JEUGD- EN SENIORENTRAINER

BV Unicum uit Woerden is per direct op zoek naar een senioren- en jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Woerden met een gevarieerde selectie van deelnemers aan de trainingen. Aankomend seizoen hebben wij naar verwachting ongeveer 20 tot 30 deelnemers aan de trainingen.

Wij trainen momenteel op de dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in twee trainingsgroepen met elk 1½ uur training. Tijdens de jeugdtraining zal assistentie beschikbaar zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe trainer uitdagende en afwisselende trainingen geeft en om kan gaan met verschillende niveaus.

Bij interesse zouden wij het op prijs stellen als dit seizoen nog één of twee proeftrainingen kunnen worden gegeven.

Voor meer informatie of interesse kan contact worden opgenomen met de TC van BV Unicum: tcbvunicum@gmail.com .

BC de Kantjils uit Wageningen zoekt trainer(s) voor jeugd

Wij zijn op zoek naar één of meerdere trainers voor de jeugdtraining op dinsdag- en vrijdagavond die onze trainersgroep wil komen versterken

Onze groep van ongeveer 60 jeugdleden (waarvan het merendeel competitie speelt in een van onze 12 jeugdteams) is opgedeeld in verschillende blokken.

Momenteel zoeken wij een trainer voor de volgende tijden:

Dinsdagavond:

18.30 t/m 19.30 uur de 2 jongste jeugdgroepen

Vrijdagavond:

18.30 t/m 19.30 uur de 2 jongste jeugdgroepen

19.30 t/m 20.30 uur de 2 oudere jeugdgroepen

Neem voor meer informatie contact op met:

Evert Jan Jacobsen

Technische commissie BC De Kantjils

E-mailadres: 3185ccp@badminton.nl of badminton@kantjils.nl

Tel.nr.: 06-20530368

REGIO OOST

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd.

BC Baco is met ingang van het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor onze jeugd. BC Baco is een kleinschalige vereniging die zich met name richt op een plezierige en zinvolle invulling voor onze trainingsuren voor de jeugdleden (circa 12 personen). De training is op vrijdag van 18.00-20.00uur verdeelt over twee groepen. Heb je interesse als (startende) trainer? Neem dan contact op via bcbaco@gmail.com of bel Alfons Mulder (voorzitter) voor nadere informatie op 06-41806599. Voor verdere details kun je onze site bezoeken bcbaco.nl

Badmintonvereniging Bronckhorst Badmintont Samen

zoekt voor het seizoen 2021-2022 voor haar sectie Vorden een enthousiaste trainer voor de donderdagavond. De trainingstijd is van 19.45-20.45 uur. De trainingsgroep omvat gemiddeld 20 personen bestaande uit zowel competitiespelers als (echte) recreanten.

Indien u interesse heeft en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Dijk, telefoon 06-22437761.

BC Zevenaar zoekt verenigingstrainer (M/V)

Onze huidige trainer moet helaas vanwege persoonlijke omstandigheden stoppen met het geven van trainingen en daarom zijn we per direct op zoek naar een vervanger/vervangster.

Wij zoeken iemand voor onze trainingen op de woensdagavond. Jeugd van 19:00 tot 20:00, beginners senioren van 19:45 tot 20:30 en competitiespelers (7e en 9e divisie) van 20:30 tot 21:30 uur. Onze vereniging bestaat uit ongeveer 95 leden waarvan 25 jeugdleden.

Voor met name onze jeugdleden en onze nieuwe seniorenleden is het belangrijk dat we een enthousiaste trainer hebben die de beginselen van het badminton kan bijbrengen. Wij zijn een vereniging met een ongedwongen sfeer waar plezier in het spelletje voorop staat.

Uiteraard bieden wij een financiële vergoeding en een reiskostenvergoeding.

Heeft bovenstaande je interesse gewekt dan horen we graag je reactie via ons mailadres bczevenaar@hotmail.com of anders telefonisch met Marco Verhaaf via 06-23373854.

BV GROL zoekt train(st)er

Badminton vereniging Grol (Groenlo) is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2020 /2021 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 65 leden, waarvan een 30 recreatieve leden zijn die op de woensdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers kan trainen.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we in de competitie in de 8 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 19:00 -20:00 voor jeugd en van 20:00 – 21:00 voor de senioren.

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Dennis Lankhuizen (voorzitter) , via email naar voorzitter@bvgrol.nl of op mobiel: 06-51524150.

Trainer voor onze jeugd Vroomshoop en Den Ham in Overijssel

Wat zien wij graag terug bij onze nieuwe trainer?

• gedreven om de jeugd iets te leren

• weet de jeugd gemotiveerd en enthousiast te houden

• creatief in het geven van trainingen

• diversiteit aan oefeningen

• een mix van plezier en inzet

Daarnaast vindt regelmatig afstemming met het bestuur plaats, leuke toernooien voor de jeugd, gezellige uitjes met de vereniging.

Wie zijn wij?

‘Sporten in een gemotiveerde ontspannen omgeving’ dat is wat BV Twenterand doet. Dat doen we door iedereen jong, oud, fanatiek of recreatief een plek te geven.

BV Twenterand is de enige badmintonvereniging in de gemeente Twenterand. Er zijn twee speellocaties te weten: Den Ham en Vroomshoop.

Wij zijn een relatief kleine vereniging doch met trouwe leden die gemotiveerd en enthousiast wekelijks met elkaar een potje slaan en competitie speelt.

De vereniging heeft ca 13 jeugdleden en jaarlijks is er een jeugd competitieteam. Voor de jeugd is het niet alleen belangrijk dat zij zich ontwikkelen in het spel, ook elkaar motiveren en plezier te hebben in het spel.

Wanneer traint de jeugd?

De trainingen vinden op dit moment plaats op de dinsdag- en woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Een wijziging in de trainingsavond en een onkosten- en/of reisvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Zie onze website http://badmintontwenterand.nl/ .

Uiteraard kan je ons ook mailen om nadere informatie op te vragen of als er andere vragen zijn. Mail dan naar secretariaat@badmintontwenterand.nl.

Wie gaat met ons deze leuke uitdaging aan? Laat het ons weten via secretariaat@badmintontwenterand.nl.

Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij van BV Phido op zoek naar een trainer.

Helaas door omstandigheden is onze eigen trainer niet in staat de trainingen te verzorgen voor het komend seizoen.

Wij zijn Badminton Vereniging Phido uit Doetinchem.

Phido is een gezellig club maar badminton wordt gespeeld op alle niveaus. Wij trainen op de woensdagen

18.00 uur t/m 19.00 uur Jeugd

19.00 uur t/m 20.00 uur Recreanten

20.00 uur t/m 21.30 uur senioren (competitiespelers)

De trainingen worden gegeven in de Sporthal in Wehl. Lijkt jou het leuk om de trainingen voor ons te verzorgen?

Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Esther Arentz, Technische Commissie Phido

06-53977858 estherarentz@hotmail.com

BC Rianto zoekt trainer voor jeugd en recreanten voor seizoen 2019-2020

Voor volgend seizoen is BC Rianto op zoek naar een trainer voor zowel onze jeugd als onze recreanten.

Er wordt getraind op woendagavond: de jeugd van 18.45-20.00u, de recreanten van 20.00u-21.00u (met uitzondering van de schoolvakanties).

Trainer junioren

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde trainer. Ervaring en een erkend diploma zijn een pré maar wij willen ook graag een beginnende trainer een kans geven ervaring op te doen. Van belang is dat de nieuwe jeugdtrainer goed aansluiten bij de jeugd en dat zij eraan bijdraagt dat onze jeugdleden plezier beleven aan de badmintonsport.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze jeugdleden beter worden in alle facetten van de sport. Wij zoeken een trainer die aandacht heeft voor techniek en dat die daarnaast onze jeugdspelers ook helpt zich te ontwikkelen op tactisch gebied. Wedstrijdslimheid is daarbij een kernwoord.

Dit seizoen heeft de club ruim 20 jeugdleden in de leeftijd van 8 tot 18 jaar.

Trainer senioren recreanten

Wij zoeken een trainer die in staat is training op maat te geven. Dat wil zeggen dat wij graag zien dat de trainer naast het verzorgen van een bepaald basisprogramma ook aandacht besteedt aan het ontwikkelen van individuele spelers. We hebben een 20-tal recreatieve spelers waarvan een 11-tal vrij nieuwe en beginnende spelers (geworven via probeerbadminton.nu). Met name deze groep willen we extra motiveren en enthousiasmeren en ze daarmee binden aan onze club. In overleg kan met spelers vastgesteld worden welke doelen zij voor zichzelf nastreven.

Wij bieden

BC Rianto is een gezellige vereniging met jaarlijks een clubfeest of kaderfeest. De jeugdcommissie organiseert door het seizoen heen verschillende activiteiten voor de jeugd, variërend van een carnavalsavond, sinterklaas en spelletjesavonden voor de schoolvakanties. Voor de senioren organiseren we een oliebollentoenooi, “rackettrek” avonden en een familieavond.

We bieden een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Heb je interesse in het geheel of in een deel van de vacature, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je dan de nodige informatie geven en wellicht kun je eens bij ons komen kijken. Neem alvast ook eens een kijkje op onze website www.bcrianto.nl

Informatie en/of reageren kan via mail secretaris@bcrianto.nl

BC Druten zoekt trainer(s) voor jeugd en senioren

Voor volgend seizoen is BC Druten op zoek naar versterking van de trainersstaf. Wij werken met een trainerspool en aan het begin van het seizoen maken we een rooster zodat elke trainer weet wanneer hij/zij ingezet wordt. Zo willen we voor trainers de belasting behapbaar maken en voor de club de continuïteit garanderen.

Wij zoeken trainers voor zowel onze jeugd als onze senioren (competitiespelers en recreanten).

Trainers junioren

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde trainers. Ervaring en een erkend diploma zijn een pré maar wij willen ook graag beginnende trainers een kans geven ervaring op te doen. Van belang is dat de nieuwe jeugdtrainers goed aansluiten bij de jeugd en dat zij eraan bijdragen dat onze jeugdleden plezier beleven aan de badmintonsport.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze jeugdleden beter worden in alle facetten van de sport. Wij zoeken trainers die aandacht hebben voor techniek en die daarnaast onze jeugdspelers ook helpt zich te ontwikkelen op tactisch gebied. Wedstrijdslimheid is daarbij een kernwoord.

Dit seizoen heeft de club drie jeugdteams in competitie. Daarnaast hebben we een behoorlijke club jongste jeugd.

Trainingstijden De jeugd van BC Druten traint momenteel op vrijdagavond van 18.45 uur tot 20.15 uur (beginners) en van 20.15 tot 21.15 uur (gevorderde jeugd). (Tijden in overleg te wijzigen, speelavond niet.)

Trainers senioren (competitiespelers en recreanten)

Wij zoeken trainers die in staat zijn training op maat te geven. Dat wil zeggen dat wij graag zien dat de trainers naast het verzorgen van een bepaald basisprogramma ook aandacht besteden aan het ontwikkelen van individuele spelers. In overleg met spelers vaststellen welke doelen zij voor zichzelf nastreven. Gezien de samenstelling van de groep zullen die doelen veelal liggen op het gebied van wedstrijdtactiek.

Op dit moment telt BC Druten drie competitieteams. Eén mixteam dat uitkomt in de vijfde divisie en twee herenteams, één in de eerste klasse en één in de tweede klasse.

Trainingstijden De competitiesenioren van BC Druten trainen op dinsdagavond van 20.00-21.30 uur en de recreanten trainen van 21.00-22.00 uur.

Wij bieden

BC Druten is een gezellige en levendige vereniging met een grote club vrijwilligers. De jeugdcommissie organiseert door het seizoen heen verschillende activiteiten voor de jeugd, variërend van een halloween-toernooi tot een jeugdkamp. Voor de senioren organiseren we jaarlijks een open toernooi en aan het einde van het kalenderjaar staat altijd het interne oliebollentoernooi op de kalender

Naast een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding is het bespreekbaar dat –bij gebleken geschiktheid- BC Druten de kosten voor een eventuele trainerscursus vergoedt.

Interesse?

Heb je interesse in het geheel of in een deel van de vacature, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je dan de nodige informatie geven en wellicht kun je eens bij ons komen kijken. Neem alvast ook eens een kijkje op onze website www.badmintonclubdruten.nl Informatie en/of reageren kan via mail thijs.blijdenstein@hotmail.com

BV GROL zoekt train(st)er

Badminton vereniging Grol Groenlo is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2019 /2020 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 65 leden, waarvan een 30 recreatieve leden zijn die op de woensdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers het een en ander kan bij brengen en leren.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we met een team in de 8 divisie en met een team in de 9 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 19:00 -20:00 voor jeugd en van 20:00 – 21:00 voor de senioren.

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Dennis Lankhuizen (voorzitter) , via email naar voorzitter@bvgrol.nl

BC Thuve (Regio Oost) zoekt per direct een jeugdtrainer en voor het nieuwe seizoen een seniorentrainer.

Wegens het vertrek van de huidige jeugd- en seniorentrainer zoekt BC Thuve uit Duiven(nabij Arnhem) per direct een jeugd trainer en een seniorentrainer.

BC Thuve bestaat al sinds 1976 met totaal 110 leden, waarvan 30 jeugdleden.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Dit seizoen 2 teams, waarvan 1x U13 en 1x U16(district oost heeft deze klasse). Voor de gehele groep zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. De voorkeur gaat uit naar een trainer, die in het bezit is van minimaal een SL3 B-licentie of gelijkwaardig of is bereidt deze te halen.

De senioren groep bestaat momenteel uit 4 gemengde team en een herenteam, uitkomende in de volgende divisies: 6e, 8e, en 2x 9e en herenklasse.

De jeugdtrainingen worden gegeven op maandagen van 18:00-20:00 uur, 2 groepen , elk 1 uur. En op de donderdag van 17.00-18.00 uur gehele groep. Aankomend seizoen willen we deze donderdag training 1 uur later laten aanvangen.

De senioren\competitie training is op woensdag van 21:00-22:30 uur.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via bestuur@bcthuve.nl

BC Didam zoekt trainers

De vacatures bestaan uit:

1. Trainer op maandag- en/of woensdagavond voor competitiespelende jeugd- en seniorenspelers

2. Trainer op zaterdagochtend voor beginnende en gevorderde jeugdspelers

3. Trainer op dinsdagavond voor beginnende en gevorderde recreanten

Maandagavond: Competitiespelende jeugd van 18:00 tot 20:00 (2 groepen van 1 uur) Competitiespelende senioren van 20:00 tot 22:00 (2 groepen van 1 uur) Dinsdagavond: Recreanten van 19:00 - 21:00 (2 groepen van 1 uur) Woensdagavond: Competitiespelende jeugd van 18:30 tot 20:30 (2 groepen van 1 uur) Competitiespelende senioren van 20:30 tot 21:30 Zaterdagochtend: Jeugd van 09:30 tot 11:30 (2 groepen van 1 uur) Onze club bestaat uit zo'n 140 leden en heeft 10 seniorencompetitieteams. Hieronder een overzicht van welke teams komend jaar in welke divisie uitkomen.

Team 1: 4e divisie

Team 2: 4e divisie

Team 3: 5e divisie

Team 4: 6e divisie

Team 5: 8e divisie

Team 6: 9e divisie

Team 7: 9e divisie

Team 8: 9e divisie

Team 9: 9e divisie

Team 10: 9e divisie

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie kunt u een mail sturen naar technische@bcdidam.nl of kijk op bcdidam.nl

REGIO NOORD-BRABANT

BV de Klapper is op zoek naar een seniorentrain(st)er

Badmintonvereniging de Klapper uit Schaijk is op zoek naar train(st)er voor een jonge seniorengroep. De groep bestaat op dit moment uit competitiespelers in de leeftijdscategorie van ongeveer 20-30 jaar. De training vindt plaats op de woensdagavonden van 20.30 uur tot 22.00 uur. De trainingen worden hervat in september 2021 en we zouden het fijn vinden om dan met een leuke, enthousiaste train(st)er van start te kunnen.

Reacties kunnen gestuurd worden naar aniek145@gmail.com, voor vragen kan tevens contact opgenomen worden via 0624895848


BC De Zwaluwen zoekt recreantentrainer!

Voor de vrijdagavond tussen 20:00 en 22:30 uur zijn we op zoek naar een beginnende of ervaren recreantentrainer. Een trainingscertificaat is geen vereiste, badmintonervaring natuurlijk wel en we vinden het belangrijk dat er een goede klik is passend bij onze vereniging. De groep bestaat uit 8 beginnende spelers die graag wat meer willen leren over techniek en spelinzicht. Verdere invulling van de training, trainigstijd overleggen we graag.

BC De Zwaluwen is een badmintonclub uit Prinsenbeek (omgeving Breda) met circa 120 leden. Er wordt competitie gespeeld in de 2e tot en met 8e divisie, getraind op dinsdag en donderdag. Op vrijdagavond is de vrije speelavond voor recreanten en competitie spelers. Tijdens deze avond willen we 1 uur recreanten training bieden.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via secretaris@bcdezwaluwen.nl


BC DRUNEN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE TRAINER

Wie durft de uitdaging aan en wordt onze nieuwe trainer? Afgelopen jaren zijn wij, niet zonder succes, getraind door Niels Veenstra (NL eredivisie), helaas gaat hij zelf bij een andere club spelen en zijn training valt exact op onze eigen trainingsavond. Jammer genoeg moeten wij daardoor dus op zoek naar een nieuwe trainer.

Wij zijn een voornamelijk recreatieve vereniging waar op de dinsdag tot en met donderdag avond in diverse groepen wordt gespeeld. Er zijn naast de recreanten ook 2 competitieteams:

* Senioren mix team (bijna allemaal 18 jaar) 8e divisie, 5 spelers

* U15, 6 spelers en afgelopen jaar kampioen geworden in de U11

Voor deze 2 competitieteams en onze (beginnende) jeugd zijn wij op zoek naar een trainer die weet te motiveren, te inspireren en zo iedereen steeds een stapje verder weet te brengen.

Onze vaste trainingsavond is de dinsdag van 18:00 uur tot 20:45 Onze jeugd, ongeveer 26 leden, is ingedeeld in 2 groepen.

De eerste groep is tot 10-11 jaar, de tweede groep van 12 - 15 jaar. Iedere groep krijgt ongeveer een uur training.

Tijden en indelingen zijn eventueel in overleg aan te passen.

Wij bieden een financiële vergoeding en reiskostenvergoeding. Mocht je interesse of vragen hebben stuur dan en mailtje naar clubbestuur@bcdrunen.nl


BC Bavel zoekt een verenigingstrainer in de regio Noord-Brabant

BC Bavel is een badmintonvereniging, aangesloten bij Badminton Nederland, met ongeveer 115 leden. De vereniging biedt een combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor badmintonners van alle niveaus. Op dit moment zijn we actief in de bondscompetitie, jeugdcompetitie en midweekcompetitie. Waarom wil je bij ons training komen geven?

· Je wilt training geven aan een enthousiaste groepen spelers;

· Jeugdspelers, actief in jeugdcompetitie (U13-U19)

· Seniorenspelers, actief in bondscompetitie (3e en 4e divisie)

· Seniorenspelers, actief in midweekcompetitie (3e en 4e klasse)

· Je wilt leden beter maken op zowel technisch- als tactisch vlak.

· Je krijgt een financiële vergoeding voor de trainingsuren.

Wat vragen we van jou?

· Beschikbaarheid op de woensdagavonden van 19.00-22.00 uur, in Sporthal de Huif, Deken Dr. Dirckxweg 4, 4854 AB Bavel

· Motivatie en vaardigheden om onze leden te laten groeien.

· Verklaring Omtrent Gedrag, zoals NOC-NSF adviseert.

Voor meer informatie of interesse kun je contact opnemen met onze Technische Commissie, via tc@bcbavel.nl.

BC Saturnus zoekt met spoed nieuwe trainer.

Vereniging

BC Saturnus in Etten-Leur is een recreatieve vereniging die met twee seniorenteams deelneemt aan de recreatieve competitie. BC Saturnus heeft tot doel om de vereniging meer competitiegericht te gaan opzetten waarbij vanuit de jeugd wordt gebouwd aan zowel een recreatieve als competitiegerichte vereniging waarbij alle leden centraal blijven staan, dus zowel de recreatieve spelers als de competitiespelers.

Trainingen

Om dat doel te bereiken willen we de komende jaren graag een trainer die hier een bijdrage aan kan leveren. Op dit moment wordt er getraind op maandagavond waarbij vanaf 18:30 achtereenvolgens de pupillen, de junioren en de senioren een uur training krijgen. De recreatieve spelers kunnen vanaf 20:30 uur terecht tot 22:30 uur.

De vereniging wenst in de nabije toekomst vrij spelen en competitietraining te splitsen waarbij de aan te stellen trainer zich richt op de competitietraining. Vooralsnog is het afhankelijk van de vrij te komen zaalruimte op welke dag die competitietraining plaats zal gaan vinden.

Trainer

BC Saturnus zoekt een SL3 trainer of SL2 trainer met spelers-ervaring om invulling te geven aan de pupillentraining en de junioren/senioren-training. Tevens zoeken wij een trainer die met onze vereniging meedenkt hoe wij de ontwikkeling voor de jeugd naar een competitiegerichte vereniging verder vorm kunnen geven.

Vaardigheden/vereisten:

· Trainers diploma, bij voorkeur badminton Sportleider 3 (SL3) of Sportleider 2 met spelers- en trainerservaring (SL2);

· Affiniteit met de doelgroep;

· Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor alle leden. Voor meer informatie kijk op http://www.bcsaturnus.nl/

Informatie

Nadere invulling en details bespreekbaar. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op met onze voorzitter Edwin Prevoo via voorzitter@bcsaturnus.nl voorzitter@rbbbreda.nl

Trainers gezocht!

Badmintonclub Reeshof is op zoek naar (hulp)trainers voor de seniorentrainingen op dinsdagavond en woensdagavond. Op dinsdagavond wordt getraind van 19.00 uur tot 20.30 uur. We hebben voor deze avond een trainer voor maximaal 12 spelers en zoeken dus nog een trainer voor de overige spelers (ook ongeveer 12). Op woensdagavond wordt getraind van 19.30 uur tot 21.00 uur. Hiervoor zijn we ook nog op zoek naar een trainer of trainers. Beide groepen zijn zeer divers wat betreft leeftijd en niveau. De acht seniorenteams zullen komend seizoen uitkomen in de 4e t/m de 8e divisie.

Ben jij de (hulp)trainer die wij zoeken? Of ken je iemand die interesse heeft? Stuur dan een mail naar: technischecommissie@scbcreeshof.nl

Ook voor vragen zijn we via dit e-mailadres bereikbaar. Sportieve groet, Nadia van Dommelen Voorzitter Technische Commissie BC Reeshof

BBV ZOEKT EEN JEUGDTRAINER

BBV is op korte termijn op zoek naar een jeugdtrainer. Wij zijn een gezellige vereniging in Bergen op Zoom. We vinden het belangrijk dat onze jeugdleden hun badmintontechniek kunnen verbeteren, maar daarnaast is spelplezier en plezier in de trainingen ook heel belangrijk. Dus er moet veel afwisseling in de trainingen zijn met ook aandacht voor leuke activiteiten. We hebben 14 jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

Wij trainen op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens de jeugdtraining zijn leden van de jeugdcommissie voor assistentie beschikbaar.

Als u interesse heeft in deze functie, zouden wij het op prijs stellen als u dit seizoen één of twee proeftrainingen kunt geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de jeugdcommissaris via voorzitter@bbv.nl of via telefoonnummer 06 242 716 28.

REGIO NOORD

Badminton Vereniging Zuidhorn zoekt trainer voor de woensdagavond

Trainer gezocht voor onze gezellige, actieve badmintonvereniging BVZ, Badminton Vereniging Zuidhorn. Wij zoek naar een trainer die de jeugd en senioren van verschillende niveaus verder wil laten groeien en hierbij ook het spelplezier niet uit het oog verliest. Onze trainingsgroep vindt het leuk om afwisselende oefeningen te krijgen, maar ook conditioneel uitgedaagd te worden. Daarnaast partijtjes te spelen en tactisch inzicht te ontvangen.

Wat kenmerkt ons als vereniging:

 • Gezonde, gezellige, levendige vereniging van ca. 100 leden, waarvan iets minder dan de helft jeugd, in twee leeftijdscategorieën;
 • Grote groep betrokken vrijwilligers en een jeugdbestuur;
 • 4 competitie teams, 1 Senioren 6e divisie ZZ, 3 jeugdteams;
 • Jaarlijks open jeugdtoernooi, 2 keer per jaar clubtoernooi;
 • Lid van de projectgroep Probeerbadminton.nu.

Wat zoeken wij:

 • Een enthousiaste betrokken trainer voor 2 groepen voor 2,5 uur op de woensdagavond:
  • 19:45-20:45 Oudste jeugd [12-18] waarvan een deel competitiespelers [max 28 spelers] Geassisteerd door een extra begeleider uit onze vereniging.
  • 20:45-21:45 Senioren. Mengeling van competitie en beginners/gevorderd [groepsgrootte 8-16 spelers] 30 minuten extra om individueel of in een klein groepje te trainen
 • In bezit van trainersdiploma SL2 of bereidheid tot het halen hiervan;
 • Die het leuk vindt om onze oudste jeugd te motiveren verder te groeien;
 • Ervaring met het werken met groepen van diverse leeftijd, en met verschillend badminton ervaring en motivatie;
 • In bezit van VOG, of bereid zijn deze door ons te laten aanvragen;
 • Je conformeert je aan onze notitie Voorkomen ongewenst gedrag;
 • Per ingang nieuwe seizoen 2020-2021 na de schoolvakantie.

Wat bieden wij je:

 • Een passende trainersvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Jaarlijkse evaluatie;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Een hele gezellige sportieve vereniging.

Wij nodigen geïnteresseerde kandidaten contact met ons op te nemen via: secretaris@bvzuidhorn.nl.

BC Assen zoekt enthousiaste badminton (aspirant)trainers

Ben je als trainer op zoek naar een nieuwe trainingsgroep? Wil jij je verder ontwikkelen als trainer? Of je trainerscarrière starten? Wij helpen je graag. Voor een aantal groepen binnen onze vereniging zijn we op zoek naar een nieuwe trainer voor de maandagavond of woensdagavond per september 2020. En wij willen je graag bijstaan in je ontwikkeling!

Kort wat informatie over de groepen:

Op maandagavond (20:00-22:00) hebben we twee senioren groepen die voornamelijk een uurtje lekker willen trainen onder begeleiding. De eerste groep bestaat uit gevorderde recreanten die het spel nog beter in de vingers willen krijgen. De tweede groep bestaat uit (ex)competitiespelers van 4e t/m 7e divisie niveau die graag op niveau willen blijven.

Op woensdagavond traint een jeugdcompetitie groep van onze 3 jeugdteams van 18:30 tot 20:00 waarop we bij voorkeur een SL3 trainer zetten. Daarna is er nog een uur training aan senioren recreanten die graag worden uitgedaagd om zich nog verder te ontwikkelen.

Heb je interesse of vragen neem dan contact op via voorzitter@bcassen.nl

Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.bcassen.nl

Erwin Holtrop

Voorzitter BC Assen

REGIO ZUID

Gezocht: Enthousiaste trainer voor de jeugd van BC Weert ‘67 2021-2022

BC Weert ’67 is op zoek naar een trainer voor de beginnende jeugd en de jongste competite jeugd. Als trainer geef je training aan jeugdspelers in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Je laat een groep jonge enthousiaste jeugdspelers kennis maken met badminton. Je maakt ze enthousiast voor het spel en brengt ze de eerste basisbeginselen bij. Dit alles doe je bij een gezellige, hechte, maar ook een vooruitstrevende club: BC Weert ’67.

Wat zoeken wij?

 • Een trainer die onze jeugd enthousiast maakt.
 • Iemand met voldoende kennis van badmintontechniek.
 • Een opleiding tot badmintontrainer is een pré.
 • Iemand die op woensdagavond en vrijdagavond beschikbaar is.
 • Een trainer die per direct kan beginnen.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiaste en jonge groep met spelers.
 • Een gezellige en hechte club die vooruitstrevend is.
 • Een technische commissie waar je als trainer op terug kunt vallen en deel van uitmaakt.
 • Indien gewenst: begeleiders die ondersteuning bieden bij het training geven.
 • Natuurlijk bieden wij ook een passende financiële vergoeding en een km vergoeding.

Ben jij de trainer waar wij naar op zoek zijn? Neem dan aub contact op via het volgende mailadres: tc@bcweert67.nl t.a.v. Rebecca Wolters of bel naar 06 10434445.

Wij horen heel graag van u!

Met vriendelijke groet,

Rebecca Wolters

Technische commissie BC Weert ‘67 mail: tc@bcweert67.nl tel. 06 10434446


Gezocht: jeugdtrainer

Op maandag trainen ongeveer 20 jeugdleden tussen 18.30 en 20.00 uur in sporthal Belfort. Wij zijn op zoek naar een ervaren jeugdtrainer die deze groep vanaf september 2020 wil begeleiden samen met een aantal vrijwilligers van onze club.

Onze training begint momenteel met een gezamenlijke warming-up, gevolgd door een training in twee groepen. De indeling is afhankelijk van leeftijd en vaardigheden. Als jeugdtrainer verzorg je het gezamenlijke gedeelte en neem je één van de groepen voor je rekening. Welke is afhankelijk van je ervaring en affiniteit met de leeftijdsklasse. Verder:

 • Heb je een flinke dosis badmintonervaring, of nog beter, een trainersdiploma;
 • Ben je in staat kinderen van verschillende leeftijden te motiveren en ‘bij de les’ te houden;
 • Volg je een vooraf bepaald trainingsprogramma en zorg je voor structuur in de trainingen;
 • Draag je bij aan de verdere ontwikkeling van ons jeugdprogramma;
 • Kun je goed samenwerken;

Voor je werkzaamheden bieden we in ieder geval een maximale vrijwilligersvergoeding. Afhankelijk van je kwalificaties en ambities, zijn we bereid een hogere vergoeding te bieden. Om bij ons aan de slag te kunnen, is een Verklaring Omtrend Het Gedrag vereist (VOG). Je krijgt deze van ons vergoed.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@bcrally.nl of bel Martijn op 06 4438 3913.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×