Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

INVICTUS BC ZOEKT (JEUGD- EN) SENIORENTRAINER

Invictus BC is op zoek naar een senioren- en (bij voorkeur ook) jeugdtrainer voor het aankomende seizoen 2019/2020. Wij zijn een gezellige vereniging in Waddinxveen met een sterk verenigingsgevoel en een serieuze insteek voor de trainingen. Aankomend seizoen hebben wij naar verwachting 8 gemixte competitieteams in de divisies 2 tot en met 9 en een herenteam.

Wij trainen op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in Sporthal de Duikerlaar in twee trainingsgroepen (senioren) en op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur (jeugd) en van 20.30 tot 22.00 uur (senioren) in Sporthal de Dreef. Per trainingsgroep kan gerekend worden op 20 à 30 personen die komen trainen. Tijdens de jeugdtraining zal assistentie beschikbaar zijn.

Mocht slechts één van de trainingsavonden tot de mogelijkheden behoren, dan is daarover overleg mogelijk. Hetzelfde geldt voor het trainen van de jeugd op donderdagavond .

Bij interesse zouden wij het op prijs stellen als dit seizoen nog één of twee proeftrainingen kunnen worden gegeven.

Voor meer informatie of interesse kan contact worden opgenomen met de TC, tcinvictus@hotmail.com


BC Nieuwerkerk zoekt seniorentrainer

Op het laagste punt van Nederland, tussen Rotterdam en Gouda, speelt BC Nieuwerkerk al bijna 40 jaar op zowel recreatief en competitief niveau. Wij hebben momenteel 154 leden.

Wij zijn voor het nieuwe seizoen 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste seniorentrainer. Wij zoeken iemand die gepassioneerd is en het een mooie uitdaging vindt om jeugd te laten in- en doorstromen in onze huidige competitiegroep.

Wij hebben dit seizoen 2 teams in de 4e divisie, 2 teams in de 5e divisie, 2 teams in de 6e divisie, 2 teams in de 7e divisie en 2 teams in de 9e divisie.

Op dinsdagavond trainen eerst de lage teams van 20.00-21.10 uur, daarna de hoge teams van 21.10 tot 22.30 uur. Op vrijdagavond trainen de lage teams van 19.30 tot 21.00 uur en de hoge teams van 21.00 tot 22.30 uur. Wij zoeken een trainer die een goede mix kan brengen van loop- en techniektraining, tactisch sterk onderlegd is en spelers kan coachen.

Gezelligheid bij BCN vinden wij zeer belangrijk. Op vrijdagavond doen veel leden dan ook een drankje in de kantine en worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een trainingsweekend, een weekend weg en leuke toernooien.

Wij spelen in de Parkzoomhal in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op zondagochtend vinden de thuiswedstrijden plaats, wij vinden het fijn als onze trainer regelmatig komt kijken en coachen.

Wij staan eventueel ook open voor een combinatie, aparte trainers voor de dinsdag- en vrijdagavond. Een goede afstemming van de training is dan wel een must.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen via bestuur@bcnieuwerkerk.nl.


BC Maassluis zoekt een seniorentrainer!

BC Maassluis is een mooie vereniging die bijna 50 jaar bestaat en vorig seizoen is gefuseerd met BC Vijfsluizen uit Vlaardingen, daardoor bestaat ons ledenaantal uit 117 leden, waarvan 40 jeugdleden.

Op dit moment hebben wij 11 competitieteams, 6 mixteams in de divisies 4 t/m 9 en 5 herenteams in de A t/m C klassen. Wij spelen op maandagavond in twee groepen. Een groep om 20:00 tot 21:15 en de ander van 21:15 tot 22:30. De groepen zijn verdeeld op niveau en speelshuttle. De training vind plaats in sporthal de Polderpoort in Vlaardingen, een mooie moderne zaal.

Voor het seizoen 2019/2020 zijn wij opzoek naar een seniorentrainer. Het belangrijkste is dat onze nieuwe trainer gezellige, uitdagende, afwisselende trainingen geeft, daarnaast dient hij/zij in bezit te zijn van trainersdiploma Sportleider Badminton 3 (of daaraan gelijk te stellen) of bent die van plan op korte termijn te behalen.

Voor meer informatie of interesse kunt u een mail sturen naar Koen van Roon, tc@bcmaassluis.nl

PBC Boomgaardshoek zoekt senior- én jeugdtrainer!

PBC Boomgaardshoek is dé badminton vereniging van Hoogvliet. We zijn gesitueerd aan de onder de rook van Rotterdam [Rijnmond] waardoor we zeer goed bereikbaar zijn vanuit alle kanten (incl. OV).

We bestaan als vereniging al sinds 1983 en hebben momenteel +/- 75 leden.

Qua competitie indeling [senioren] hebben we [in seizoen 2018-2019] een zeer mooie verdeling. We hebben 5 mixteams verdeeld over de volgende klassen:

- 5de Divisie; - 6de Divisie [2 teams]; - 7de Divisie; - 8ste Divisie.

Voor de jeugdcompetitie zijn er voor het seizoen 2018-2019 3 teams ingeschreven verdeeld over de klassen U-17 II en U-15.

Voor het seizoen 2019-2020 [en verder] zijn wij op zoek naar een senior- & jeugdtrainer [competitiegroep]. Dit in verband met het aflopende contract met onze huidige trainer.

We trainen op de dinsdagavond in twee groepen van 19.00 uur tot 20.00 uur (jeugd selectie) en 20.00 uur tot 22.00 uur (senioren). Qua typering spelers kunnen we melden dat het gaat om een zeer gemêleerd gezelschap tussen de leeftijden 16 en 50+ jaar.

We zijn, zoals aangegeven voor het seizoen 2019-2020, opzoek naar een trainer die o.a. voldoet aan de volgende vaardigheden/vereisten:

-[minimaal] Sportleider 3 Badminton;

-Enthousiast;

-Vernieuwend;

-Flexibiliteit;

-Omgang met een zeer varieerde groep qua leeftijd alsmede niveau;

-Etc.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via tc@pbcboomgaardshoek.nl.

Alvast bedankt.

Technische Commissie PBC Boomgaardshoek

Shuttle Up zoekt trainer (geplaatst 2-10-2018)

Badmintonvereniging Shuttle Up uit Sliedrecht is op zoek naar een trainer voor de competitieafdeling.

Op maandag traint de competitiegroep van 20.40 tot 22.00 uur. De groep bestaat uit een gemengd team dat in de 5e divisie uitkomt een stel gevorderde jeugdspelers.

De positie voor trainer is vacant en de startdatum is in overleg in te vullen.

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde trainer

Reacties graag sturen naar Marijke Koorevaar, competitie@shuttle-up.nl


BC De Spotvogels (Regio Zuid-West) zoekt voor het nieuwe seizoen een jeugdtrainer (Geplaatst 3 april 2018)

Wegens het aangekondigd vertrek van de huidige jeugdtrainer per 1 juli 2018 zoekt BC De Spotvogels in Leiderdorp voor het nieuwe seizoen een trainer voor de jeugd.

BC de Spotvogels is een oude vereniging in Leiderdorp (Regio Zuid-West) met totaal 55 leden, waarvan 20 jeugdleden. We zijn gericht op recreatief badmintonspelen en gezelligheid en sportiviteit staat hoog in het vaandel. We zijn ook een heel actieve vereniging en organiseren zo’n vijf keer per jaar een recreatief intern toernooi waar ook de oudere jeugd (>15 jaar) aan deelneemt. Omdat we een kleine, gezellige vereniging zijn kunnen we geen toptrainer betalen, daarom dat we op zoek zijn naar een (beginnende) trainer die past binnen onze cultuur en een niet al te hoge vergoeding vraagt.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Vooral voor de laatste groepen (recreatief en competitie spelende jeugd) zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. In het bezit van of in opleiding voor SL2 B-licentie of maximaal SL3 B-licentie.

De trainingen worden gegeven op zondagen van 10:00-11:30 uur voor de hele jeugd (alle groepen). De oudere jeugd (>15 jaar) krijgen daarnaast een extra training op woensdag van 20:00-21:00 uur, samen met de competitie spelende senioren (6e klasse Regio Zuid-West). Primair zijn wij op zoek naar een trainer voor de zondag. Mogelijk dat op termijn ook de training op de woensdagavond bespreekbaar is (daarin zijn we voor het komende seizoen voorzien).

Neem contact op met George-Jan via voorzitter@spotvogels.nl of via 06 21526576

BV Smashing Monster (gemeente Westland) zoekt jeugd train(st)er regio Zuidwest

Badminton vereniging Smashing Monster uit Monster (gemeente Westland; regio Zuid Holland) is op zoek naar een enthousiaste jeugd train(st)er die onze jeugdspelers training zou willen geven op de maandag- en donderdagavond. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging met nu ruim 80 leden, waarvan het merendeel jeugd. De trainingstijden zijn op maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur en op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Indien een van deze dagen voor u niet mogelijk is willen we u toch verzoeken te reageren om in overleg te kijken of invulling op een ander tijdstip eventueel mogelijk is.

Trainingslocatie: Sporthal De Wielepet, Heijdseweg 92, 2681 VN, MONSTER

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor de jeugd. Voor meer informatie kijk op www.smashingmonster.nl.

Heeft u belangstelling? Stuur ons een berichtje via voorzitter@smashingmonster.nl.

Een train(st)er die in het bezit is van of bezig is met het verwerven van Sportleider badminton heeft de voorkeur van het bestuur maar ook beginnende train(st)ers willen we uitnodigen om te reageren.

Met vriendelijke groet,

Bestuur BV Smashing Monster


REGIO NOORD HOLLAND

BV Venhuizen (Regio West-Friesland) zoekt voor het nieuwe seizoen een jeugdtrainer (Geplaatst 15 mei 2018)

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste en gezellige badmintonvereniging in de regio West-Friesland (Venhuizen) met een al jaren achter elkaar stabiel ledenaantal van in totaal circa 70-90 leden. We zijn een leergierige club en zouden graag het niveau wat willen opschroeven

Wat zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste train(st)er die onze leden op een leuke manier de technische en tactische kneepjes van de sport kan bijbrengen. We hebben zowel beginnende als gevorderde leden.

Naast het trainen van de jeugd, willen we ook de volwassen recreanten een training aanbieden.

Vaardigheden/vereisten:

· Trainers diploma, bij voorkeur Sportleider badminton 3 (of daaraan gelijk te stellen) of je bent nog bezig met de opleiding;

· Affiniteit met de doelgroep;

· Verklaring omtrent Gedrag (VOG);

· Je houdt van gezelligheid en lol.

Wanneer trainen wij?

De jeugd speelt van 19:00 tot 20:00 uur en aansluitend de volwassen recreanten tot 21:00 uur. Het nieuwe seizoen start op 6 september

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de basis op een leuke en afwisselende manier aan de leden kan bijbrengen.

Interesse gewekt?

Mocht je interesse en/of vragen hebben stuur dan een mail naar BVVENHUIZEN@GMAIL.COM. Kijk verder ook eens op https://www.facebook.com/BVVenhuizen of kom eens langs.

Met sportieve groeten,

Het bestuur BVV

REGIO CENTRUM

Voor het seizoen 2019-2020 (en de volgende seizoenen) is BC Castellum op zoek naar een nieuwe trainer voor de jeugd.

Deze bloeiende vereniging uit Vleuten-De Meern heeft een grote jeugdafdeling, recreanten teams (zowel najaars- als voorjaarscompetitie) en senioren teams (bondscompetitie). Afgelopen seizoen (2018-2019) speelden er maar liefst acht jeugdteams in de regio competitie waarbij mooie resultaten zijn behaald. In verband met de verhuizing van onze huidige jeugdtrainer zijn wij vanaf volgend seizoen opzoek naar een trainer (of trainers), minimaal SL3 licentie, om de trainingen te verzorgen aan zowel de recreatieve jeugdleden als de competitie spelende jeugdleden. Jeugd De jeugdtraining vindt plaats op zaterdagochtend van 09.00 tot 12.45 uur. Het gaat hierbij om drie groepen. Op woensdagavond van 18:00 tot 20:00 uur wordt voor de gevorderde jeugdspelers selectietraining georganiseerd. De leeftijd van de jeugdspelers varieert tussen 6 en 18 jaar. Interesse? Neem contact op met de Technische Commissie van BC Castellum via mailto:tcjeugd@bc-castellum.nl.

Badmintonvereniging RAP Linschoten zoekt trainer jeugd & competitiespelers (geplaatst 25-05-2018)

Badmintonvereniging RAP is een kleine vereniging met ongeveer 20 jeugdleden en een groep van 10 senioren waarvoor we een enthousiaste trainer zoeken! De jeugdleden trainen het hele jaar door, de senioren om de week.

De groep senioren bestaat voor het merendeel uit spelers die komend seizoen divisie 6 & 7 gaan spelen (2e en 3e klasse). Er wordt getraind op maandagavond van 19:00-20:00 voor de jeugd en 20:00-21:00 om de week voor de senioren.

We zoeken een trainer die: - Enthousiast is met een passie voor de sport - Een goede combi kan bieden tussen fysieke en technische trainingen - Tactisch inzicht heeft om onze competitiespelers op niveau te houden

Wij bieden een gezellige en actieve groep enthousiaste badmintonners, jong en oud! De trainer ontvangt een vergoeding. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via penningmeester@rapbadminton.nl

BC Kampen zoekt een jeugdtrainer (Geplaatst: 20 april 2018)

Badminton Club Kampen is op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer met ingang van het seizoen 2018/2019. BC Kampen is een actieve en sfeervolle vereniging van in totaal zo’n 110 leden. We zijn gericht op recreatief badminton en badminton in competitieverband. Het is belangrijk dat beide groepen zich bij ons thuis voelen en op het eigen niveau kunnen spelen. Kijk voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina: https://nl-nl.facebook.com/BCKampen/

De jeugdgroep telt circa 25 jeugdleden. De leeftijd van de jeugd varieert van 10 tot 16 jaar. Het niveau is recreatief, een deel van de groep is dit seizoen begonnen met informele wedstrijden tegen andere verenigingen. We zijn op zoek naar een jeugdtrainer die op een enthousiaste wijze de jeugd het badminton leert. Lekker bewegen, techniek en tactiek aanleren, omgaan met winst en verlies en zo langzamerhand de vaardigheden spelenderwijs naar een hoger niveau brengen. Er is onlangs een jeugdbeleidsplan opgesteld voor de komende jaren.

De training wordt gegeven op maandagavond van 18.30 tot 20.00. De trainer ontvangt een vergoeding.

Voor een reactie of vragen kunt u contact opnemen met Anja Ekkelboom, voorzitter. Stuur een email aan anja@bckampen.nl

BC Dynamo Sassem in Sassenheim is op zoek naar een Trainer jeugdafdeling (Geplaatst: 22 maart 2018)

BC Dynamo Sassem is de Badmintonclub in Sassenheim. Een dorp midden in de Bollenstreek met 18.000 inwoners. Wij zijn een middelgrote vereniging van 120 leden en 5 competitieteams. 60 % van onze leden speelt op recreatief niveau. 30 % van de leden is betrokken bij vrijwilligerswerk.

Wij hebben de ambitie om een sterke jeugdafdeling te ontwikkelen voor een goede doorstroming naar de senioren. Onze jeugdafdeling bestaat uit 50-60 leden. Onze jeugdafdeling traint op vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur op 7 banen.

Wij zijn op daarom voor het nieuwe seizoen op zoek naar een: Trainer jeugdafdeling ( M/V )

die het badmintonnen voor de huidige jeugdgroepen vorm gaat geven.
Het seizoen begint eind augustus en eindigt eind juni.

Wij verwachten van de nieuwe trainer:
• Het opzetten van een goede structuur voor deze jeugdafdeling
• Het opzetten van een trainingsprogramma voor de diverse leeftijdcategorieën
• Het in de praktijk brengen van dit programma in samenwerking met onze vrijwilligers

Er is een mogelijkheid om na de jeugd, de training te verzorgen voor de competatieve recreantengroep.

Voor interesse of meer informatie kunt op contact opnemen met:

Peter van der Voort

Voorzitter
Tel. : 0252 220902 / 06 26673387
E-mail : peter.vandervoort@kpnplanet.nl


Badmintonclub Gendt is met ingang van september 2018 op zoek naar een senior trainer.

De trainingen worden gegeven van september t/m februari, op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in sporthal walburgen in Gendt (GLD). De eerste groep zin twee competitie teams aangevuld met

reserves en bestaat gemiddeld uit 10 tot 12 personen. De tweede groep bestaat uit recreanten spelers. Onze competitieteams spelen in de eerste en tweede klasse. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die competitiespelers op een goed niveau kan houden of verbeteringen kan aanbrengen, maar ook die er lol in heeft om recreanten vanaf beginnend tot gevorderd het badminton spel bij kan brengen. Wij zijn een leuke club die al ruim 40 jaar bestaat.

Heeft U interesse of vragen neem dan contact op met: Han Kuster, email: hankuster@upcmail.nl Voor meer informatie kijk ook eens op onze website: www.bcgendt.nl of bezoek onze facebookpagina; badmintonclub Gendt


Regio Oost

BV GROL zoekt train(st)er

Badminton vereniging Grol Groenlo is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor seizoen 2019 /2020 voor zowel jeugd als senioren.

We zijn een vereniging met ongeveer 65 leden, waarvan een 30 recreatieve leden zijn die op de woensdag ochtend spelen.

Voor de woensdag avond zijn we op zoek naar een trainer die de jeugd spelers en senioren spelers (competitie) spelers het een en ander kan bij brengen en leren.

We spelen met jeugd een onderlinge competitie tussen verschillende verenigingen, met de senioren spelen we met een team in de 8 divisie en met een team in de 9 divisie.

De training wordt gegeven op woensdag avond van 19:00 -20:00 voor jeugd en van 20:00 – 21:00 voor de senioren.

Voor vragen of reactie kunt u contact opnemen met Dennis Lankhuizen (voorzitter) , via email naar voorzitter@bvgrol.nl

BC Thuve (Regio Oost) zoekt per direct een jeugdtrainer en voor het nieuwe seizoen een seniorentrainer.

Wegens het vertrek van de huidige jeugd- en seniorentrainer zoekt BC Thuve uit Duiven(nabij Arnhem) per direct een jeugd trainer en een seniorentrainer.

BC Thuve bestaat al sinds 1976 met totaal 110 leden, waarvan 30 jeugdleden.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Dit seizoen 2 teams, waarvan 1x U13 en 1x U16(district oost heeft deze klasse). Voor de gehele groep zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. De voorkeur gaat uit naar een trainer, die in het bezit is van minimaal een SL3 B-licentie of gelijkwaardig of is bereidt deze te halen.

De senioren groep bestaat momenteel uit 4 gemengde team en een herenteam, uitkomende in de volgende divisies: 6e, 8e, en 2x 9e en herenklasse.

De jeugdtrainingen worden gegeven op maandagen van 18:00-20:00 uur, 2 groepen , elk 1 uur. En op de donderdag van 17.00-18.00 uur gehele groep. Aankomend seizoen willen we deze donderdag training 1 uur later laten aanvangen.

De senioren\competitie training is op woensdag van 21:00-22:30 uur.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via bestuur@bcthuve.nl

BC Didam zoekt trainers

De vacatures bestaan uit:

1. Trainer op maandag- en/of woensdagavond voor competitiespelende jeugd- en seniorenspelers

2. Trainer op zaterdagochtend voor beginnende en gevorderde jeugdspelers

3. Trainer op dinsdagavond voor beginnende en gevorderde recreanten

Maandagavond: Competitiespelende jeugd van 18:00 tot 20:00 (2 groepen van 1 uur) Competitiespelende senioren van 20:00 tot 22:00 (2 groepen van 1 uur) Dinsdagavond: Recreanten van 19:00 - 21:00 (2 groepen van 1 uur) Woensdagavond: Competitiespelende jeugd van 18:30 tot 20:30 (2 groepen van 1 uur) Competitiespelende senioren van 20:30 tot 21:30 Zaterdagochtend: Jeugd van 09:30 tot 11:30 (2 groepen van 1 uur) Onze club bestaat uit zo'n 140 leden en heeft 10 seniorencompetitieteams. Hieronder een overzicht van welke teams komend jaar in welke divisie uitkomen.

Team 1: 4e divisie

Team 2: 4e divisie

Team 3: 5e divisie

Team 4: 6e divisie

Team 5: 8e divisie

Team 6: 9e divisie

Team 7: 9e divisie

Team 8: 9e divisie

Team 9: 9e divisie

Team 10: 9e divisie

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie kunt u een mail sturen naar technische@bcdidam.nl of kijk op bcdidam.nl

BC Babo Borculo zoekt trainer

Badmintonvereniging BC Babo uit Borculo, regio Oost, zoekt voor het seizoen 2018 (en verder) een trainer voor zowel de jeugd als de senioren. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging. Dit seizoen hebben wij een totaal van ca. 25 jeugdleden, daarbij spelen 17 jeugdleden in een zelf opgezette gezellige Berkelstreekcompetitie met teams uit de regio en willen we 1 competitieteam formeren bij de senioren op een totaal van ca. 25 senioren.

Training wordt gegeven op de maandagavond van 18.30 tot 21.00 uur. Wij zoeken voor onze jeugd een trainer die in staat is om de jongste jeugd spelenderwijs de beginselen van de badmintonsport bij te brengen, maar die ook in staat moet zijn om de oudere jeugd naar een hoger niveau te tillen waarbij plezier voorop staat. Voor de senioren zoeken wij een trainer die in staat is om zowel de competitiespelers als ook de recreanten te motiveren en te trainen. Onze voorkeur gaat uit naar een trainer voor zowel senioren als ook jeugd.

Meer informatie over onze vereniging treft u aan op www.bcbabo.nl. of op onze facebook pagina van BC Babo.

Bij concrete belangstelling of voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Silvia Dieperink of Berthil Reijntjes via info@bcbabo.nl

BC Blauwvinger zoekt trainer

BC de Zwollenaar, BC Hanze’83 en BC SVI gaan fuseren, en badmintonnen vanaf september 2018 onder de naam BC Blauwvinger. Een fusievereniging met ruim 170 leden!

Wij zijn op zoek naar een trainer voor competitie- en/of recreantenspelers.

voor meer info zie onderstaande link:

Trainer Gezocht Bc Blauwvinger Zwolle

BC Kampen zoekt een jeugdtrainer (Geplaatst: 20 april 2018)

Badminton Club Kampen is op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer met ingang van het seizoen 2018/2019. BC Kampen is een actieve en sfeervolle vereniging van in totaal zo’n 110 leden. We zijn gericht op recreatief badminton en badminton in competitieverband. Het is belangrijk dat beide groepen zich bij ons thuis voelen en op het eigen niveau kunnen spelen. Kijk voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina: https://nl-nl.facebook.com/BCK...

De jeugdgroep telt circa 25 jeugdleden. De leeftijd van de jeugd varieert van 10 tot 16 jaar. Het niveau is recreatief, een deel van de groep is dit seizoen begonnen met informele wedstrijden tegen andere verenigingen. We zijn op zoek naar een jeugdtrainer die op een enthousiaste wijze de jeugd het badminton leert. Lekker bewegen, techniek en tactiek aanleren, omgaan met winst en verlies en zo langzamerhand de vaardigheden spelenderwijs naar een hoger niveau brengen. Er is onlangs een jeugdbeleidsplan opgesteld voor de komende jaren.

De training wordt gegeven op maandagavond van 18.30 tot 20.00. De trainer ontvangt een vergoeding.

Voor een reactie of vragen kunt u contact opnemen met Anja Ekkelboom, voorzitter. Stuur een email aan anja@bckampen.nl


REGIO NOORD-BRABANT

BCH ('s-Hertogenbosch) zoekt een nieuwe seniorentrainer per augustus 2018

Voor komend seizoen (2018-2019) is BCH op zoek naar een nieuwe seniorentrainer voor de woensdagavond.

De trainingsgroep bevat competitiespelers van de eerste tot en met de vierde divisie. Wij zoeken een ervaren trainer die ons van 20:30 tot 22:00 training kan geven op de woensdagavond (vanaf eind augustus tot en met eind april).

Heb je interesse om deze gezellige en fanatieke groep vooruit te helpen met badminton? We komen graag met je in contact via competitie@badmintonbch.nl.


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×