Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST

Seniorentrainer gezocht voor vrijdagavond in Gouda (19-09-23)

Wil jij training geven aan een gezellige groep competitiespelers van 4e t/m 9e divisie? Wij verwelkomen je graag bij badmintonclub Gouweslag in Gouda.

Wat kan je verwachten?

 • Twee groepen van ca. 25 personen:
 • een groep die tactiek wil verdiepen en techniek wil verbreden en een groep die een stevige basis kan gebruiken.
 • Spelers met behoefte aan een langetermijnplanning.
 • De makkelijk te bereiken sporthal De Zebra, centraal in Zuid-Holland.
 • Vergoeding van 30 euro per uur en reiskosten.
 • Een vereniging waar spelers willen winnen als ze op de baan staan, maar ook waar iedereen met elkaar speelt en we graag een drankje doen achteraf.

Wat verwachten wij van jou?

 • Diploma minstens BWF 1-opleiding (of vergelijkbare opleiding/ervaring)
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2023, al maken we graag eerder kennis met je.
 • Als de samenwerking bevalt, zetten we die het liefst een paar jaar voort.

Interesse? Stuur een mail naar key.tengeler@gouweslag.nl en we praten graag verder.

Woensdagavond train(st)er gezocht in Pijnacker (26-07-23)

Badmintonclub Pijnacker zoekt een train(st)er voor de allerkleinste (18:00-19:00), vanaf zo'n 12 jaar (19:00-20:00) en senioren (20:00-21:00), waaronder een aantal competitiespelers. Het betreft dus woensdagavond van 18:00–21:00 in sporthal de Emerald te Delfgauw. Hierna staat het je vrij om nog een half uurtje vrij te spelen met de spelers. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact met ons op (voorzitter@bcpijnacker.nl)!

Wie zoeken wij? Wij zoeken iemand die de spelers kan laten zweten en ploeteren; maar ook kan motiveren, enthousiasmeren en ze naar een hoger niveau kan brengen. Het is een pré wanneer je eventueel in het Engels les wilt geven. Het doel is om zoveel mogelijk jeugd en senioren deel te laten nemen aan de competitie.

Wanneer je (nog) geen diploma hebt, is dat geen probleem. Wij stellen budget beschikbaar waardoor jij je trainingsvaardigheden kan vergroten. Daarnaast ben je automatisch lid, waardoor je direct mee kan doen met alle activiteiten en evenementen. Wij vinden het belangrijk dat je verbonden bent met de vereniging. Naast lesgeven, vind je het leuk om samen met het bestuur en andere trainers mee te denken over de toekomst van de vereniging. Je durft je eigen standpunten in te nemen en denkt kritisch mee, waardoor uiteindelijk een zo goed mogelijk eindresultaat wordt behaald voor de vereniging.

Wie zijn wij? Badmintonclub Pijnacker is een vereniging die niet alleen wil bestaan, maar vooral vooruit wil gaan. Door veel tijd en middelen te investeren in onze leden en trainers ontstaat er een solide basis om op verder te bouwen. Bekijk onze website voor meer informatie: www.bcpijnacker.nl

Heb je interesse? Kom dan training geven bij de gezelligste sportclub van Pijnacker! Wanneer er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn, horen wij dat uiteraard ook graag. Stuur een e-mail naar: voorzitter@bcpijnacker.nl

Met vriendelijke groet,

Frank van Schie +31 6 44 019 918

BC Orbiton Voorburg/Leidschendam zoekt een jeugdtrainer voor zaterdagochtend (26-07-2023)

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer. We zoeken met name een trainer die wil starten met de beginnende jeugd. Er zijn ongeveer 30 jeugdleden, waarvan de helft beginnend.

Er is al een trainer en begeleiding aanwezig voor de gevorderde jeugd. We vinden het belangrijk dat de jeugd met plezier naar de training gaat!

De training is zaterdag van 10 tot 11.30 uur in Sporthal de Fluit. De andere jeugdtraining is op dinsdagavond. Optioneel kan ook daar training worden gegeven.

Een redelijke vergoeding is in overleg. Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is?

Neem dan contact met ons op via info@orbiton.nl of app 06-28933293

PBC Boomgaardshoek zoekt jeugdtrainer! (12-06-2023)

PBC Boomgaardshoek is dé badminton vereniging van Hoogvliet. We zijn spelen onder de rook van Rotterdam waardoor we zeer goed bereikbaar zijn vanuit alle richtingen (incl. OV/Metro). We bestaan als vereniging al sinds 1983 en hebben momenteel +/- 100 leden. Meer informatie over onze vereniging is te vinden op onze website: pbcboomgaardshoek.nl.

In het seizoen 2022-2023 zijn we met 1 mix team en 2 opstapteams vertegenwoordigd in de Jeugd/optap competitie. Deze teams zijn verdeeld over de volgende Divisies:

 • U19
 • U11 opstap
 • U9 opstap.

Voor het seizoen 2023-2024 [en verder] zijn wij op zoek naar een jeugdtrainer voor al onze jeugd (competitie/niet-competitie). We trainen op de vrijdagavond van 18:00 tot 20:00 uur echter is dit nog in overleg in te korten naar 1,5 uur in plaats van 2 uur. De jeugd zal volgend jaar bestaan uit Ca. 30 leden met leeftijden tussen de 6 en 16 jaar. We zijn - zoals aangegeven - voor het seizoen 2023-2024, opzoek naar een jeugdtrainer die o.a. voldoet aan de volgende vaardigheden/vereisten:

 • (Aantoonbare) Ervaring met het verzorgen van trainingen;
 • Enthousiast;
 • Vernieuwend;
 • Flexibiliteit;
 • Omgang met een zeer varieerde groep zowel in leeftijd als in niveau;
 • Etc.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via jeugd@pbcboomgaardshoek.nl.

BC Nieuwerkerk zoekt seniorentrainer (12-06-2023)

Op het laagste punt van Nederland, tussen Rotterdam en Gouda, speelt BC Nieuwerkerk al bijna 45 jaar op zowel recreatief en competitief niveau.

Wij zijn voor het nieuwe seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste seniorentrainer. Wij zoeken iemand die gepassioneerd is en het ook een mooie uitdaging vindt om jeugd en de gevorderde recreant te laten in- en doorstromen in onze huidige competitiegroep.

De seniorentrainer zal training geven aan een seniorengroep van circa 20 spelers van verschillend niveau. Qua niveau van 5e divisie en lager met vooral 6e divisie niveau. Komend seizoen hebben we een herenteam in veren 2 met daarbij de nodige reservespelers. Door jouw inzet willen wij weer graag groeien in niveau en omvang van de trainingsgroep(en).

Dit seizoen is de training op vrijdagavond, maar dinsdagavond is ook een mogelijkheid. De start van de training is doorgaans vanaf 20.00 uur. Er wordt getraind in een tijdblok van 1,5 uur, waarna vrijspelen nog mogelijk is. Wij zoeken een trainer die een goede mix kan brengen van loop- en techniektraining, tactisch sterk onderlegd is en spelers kan coachen. Een combinatie van training geven bij ook de jeugd is bespreekbaar. De jeugdtraining start om 18.00 uur op de dinsdagavond en 18.15 uur op de vrijdagavond. Gezelligheid bij BCN vinden wij zeer belangrijk. Op vrijdagavond doen veel leden dan ook een drankje in de kantine. Ook worden door BCN diverse activiteiten georganiseerd, zoals een buitentraining, trainingszondag, husselavonden, een weekend weg en leuke toernooien.

Wij spelen in de Parkzoomhal in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op zondagochtend vinden de thuiswedstrijden plaats en daarbij vinden wij het fijn als onze trainer regelmatig komt kijken en coachen.

Wij staan eventueel ook open voor een combinatie van meerdere trainers voor afwisselend een dinsdag- en vrijdagavond. Een goede afstemming van de training is dan wel een must.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen via bestuur@bcnieuwerkerk.nl.

REGIO NOORD HOLLAND

Hilversumse badmintonclub BC de Riebeeck zoekt trainer (5-9-2023)

De gezellige badmintonclub BC de Riebeeck zoekt vanaf september 2023 een enthousiaste trainer voor de maandagavond om beginners, gevorderde spelers en ervaren gevorderde spelers te trainen.

We spelen op maandagavond van 19.00-22.30 uur in De Lieberg in Hilversum en op woensdagavond van 20.00-22.00 uur in Dudok Arena in Hilversum. De vereniging telt ca 115 leden en degenen die dat willen kunnen zich inschrijving voor de training.

BC de Riebeeck is een gezellige vereniging die recreatief badminton beoefent en open staat voor iedereen vanaf 18 jaar. Wij hebben geen jeugdleden, wij spelen ook geen competitie. Een aantal spelers doet wel geregeld mee met invitatie- en landelijke toernooien.

Wil je bij een gezellige vereniging op maandagavond training geven, neem contact op voor informatie of om kennis te maken: bcderiebeeck@gmail.com Als je informatie of een indruk wil via de website: www.bcderiebeeck.nl

Vacature-alert: Harderwijker badmintonvereniging zoekt trainer voor recreatieve senioren (5-9-2023)

Badmintonclub Harderwijk (BCH) wil groeien op sportief gebied bij de senioren. Onze nieuwe seniorleden willen graag de fijne kneepjes van het badminton leren kennen van een enthousiaste trainer/coach. Dit doen zij op de woensdagavond van 20.15 – 21.00 uur.

Wat ga je doen? Aandacht voor sport, spel en plezier Enthousiasmeren en motiveren Stevige basis leggen bij beginnende spelers, zowel technisch als tactisch Een bijdrage leveren aan de speelvreugde van de beginnende spelers

Wat breng jij mee? De trainer/coach die wij zoeken, stimuleert onze senioren-spelers het beste uit zichzelf te halen. Jij weet de trainingen zo vorm te geven dat de beginnende speler zich met plezier kan blijven ontwikkelen zodat zij gemakkelijk bij de andere spelers kunnen aansluiten. Een passend diploma en/of ervaring is natuurlijk mooi meegenomen. Nog niet zo ver, maar wel bereid je daarin te ontwikkelen? Reageer! Wij denken graag in mogelijkheden.

Wat bieden wij jou? Moderne sporthal Uitdaging om de recreatieve spelers van Harderwijk te helpen ontwikkelen Ondersteuning door enthousiast bestuur marktconforme beloning.

Lijkt jou dit wat of wil je meer informatie? Stuur een mail naar Max Eikelenboom via mediabcharderwijk@gmail.com. ­­Wij gaan graag het gesprek met jou aan

Vacature-alert: Harderwijker badmintonjeugd zoekt enthousiaste trainer/coach (5-9-2023)

Badmintonclub Harderwijk (BCH) wil groeien en is daarom op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor motiverende badmintontrainingen op de maandag- en/of woensdagavonden. Onze jeugdspelers (recreanten en competitie) hebben een leeftijd van 8 tot 18 jaar en trainen tussen 18.00 en 20.15 uur.

Wat ga je doen? Aandacht voor sport, spel en plezier Enthousiasmeren en motiveren Stevige basis leggen bij beginnende spelers en deze uitbouwen bij competitiespelers Bijdrage leveren aan de groei van de BCH-jeugd (zowel in spelbeleving als in aantal)

Wat breng jij mee? De trainer/coach die wij zoeken, stimuleert onze jeugdspelers het beste uit zichzelf te halen. Jij weet de trainingen zo vorm te geven dat zowel de beginnende speler als de meer gevorderde speler zich met plezier kan blijven ontwikkelen. Een passend diploma en/of ervaring is natuurlijk mooi meegenomen. Nog niet zo ver, maar wel bereid je daarin te ontwikkelen? Reageer! Wij denken graag in mogelijkheden.

Wat bieden wij jou? Moderne sporthal Uitdaging om Harderwijker badmintonjeugd te helpen ontwikkelen Ondersteuning door enthousiast bestuur Marktconforme beloning Ben jij net zo bevlogen als de shuttles die over onze banen vliegen?

Zo enthousiast dat de jeugd van de bank springt en de telefoons geheel vrijwillig in de tas laat liggen? Dan komen wij graag in contact met jou! Lijkt jou dit wat of wil je meer informatie? Stuur een mail naar Max Eikelenboom via mediabcharderwijk@gmail.com. ­­Wij gaan graag het gesprek met jou aan!

BC IJmond uit IJmuiden zoekt een trainer voor het nieuwe seizoen! (24-07-2023)

Helaas is onze trainer na vele jaren gestopt en daarom zijn wij op zoek naar iemand die onze competitiespelers middels de nodige oefeningen op niveau kan houden en wellicht een stapje hoger te brengen.

Onze spelers zijn actief in de 7e, 6e en 5e divisie. Ook zijn gevorderde recreanten geïnteresseerd.

Wij spelen in IJmuiden op dinsdag- en donderdagavond. De training zou voor dinsdag van 20.00 uur tot 21.00 uur zijn.

Heb je interesse, wil je dan een mailtje sturen naar bestuur@bc-ijmond.nl of bel naar 06-48484939.

We horen graag van je!

REGIO CENTRUM

DSV Koto Misi zoekt: Ervaren badmintonspeler voor onze competitietraining! 15-08-2023

Ben jij een badmintonfanaat met ambitie voor het trainen en coachen van competitiespelers? Wil jij jouw ervaring inzetten om competitie spelers van 7e, 8e en 9e divisie te begeleiden en te laten excelleren op het veld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Concreet: een ervaren badmintonspeler met trainer e/o competitie ervaring en trainers ambitie voor onze competitiespelers op woensdagavond (19:00 – 20:30)!

Wat ga je doen?

 • Als Badmintontrainer voor onze competitiespelers ben jij verantwoordelijk voor het geven van trainingen gericht op het verbeteren van hun technische en tactische vaardigheden.
 • Je analyseert het spel van de spelers, identificeert hun sterke punten en werkt samen met hen om eventuele zwakke punten aan te pakken en te verbeteren.
 • Je zorgt voor een gezellige, motiverende en stimulerende omgeving waarin onze competitiespelers zich kunnen ontwikkelen en hun prestaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wat wij zoeken:

 • Een enthousiaste ervaren badmintonspeler met speel en/of trainingservaring en zich wil ontwikkelen als trainer.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt het talent om spelers te inspireren en te motiveren.
 • Je hebt kennis van tactieken en strategieën die nodig zijn om succesvol te zijn in de competitie.

Wat wij bieden:

 • Begeleiding in het opdoen van trainerservaring inclusief opleiding (n.t.b.)
 • Een uitdagende rol binnen onze badmintonvereniging, waarin je samenwerkt met gemotiveerde competitiespelers die streven naar succes en plezier.
 • Een aantrekkelijk honorarium van €25 per uur voor jouw waardevolle tijd en inzet op woensdagavond (plus vrijwilligersdiner einde jaar).
 • Een ondersteunende omgeving waarin jouw talent als trainer wordt gewaardeerd en gerespecteerd.

Klaar om het beste uit onze competitiespelers te halen? En jezelf als trainer te ontwikkelen? Stuur dan een bericht naar sport@dvs-kotomisi.nl .

Klik hier voor de flyer

B.C. 't Slot in Zeist zoekt een jeugdtrainer (31-07-2023)

Onze jeugd traint in twee verschillende groepen, van beginnertjes tot competitiespelers, in totaal 40 kinderen. Elk kind krijgt bij ons training, afgestemd op zijn/haar niveau en ambities.

De beginnende spelers willen we spelenderwijs naar de competitie brengen, waar we volgend seizoen met drie jeugdteams willen uitkomen. Het aanleren van een goede techniek vinden we belangrijk, maar plezier in het badmintonnen staat bij ons voorop!

We trainen op vrijdagavond in twee groepen, van 18:00-19:30 en 19:30-21:00, op de 9 banen in sporthal De Koppeling in Zeist. De jeugdtrainer wordt ondersteund door twee begeleiders.

Wil jij bij ons training komen geven aan onze enthousiaste jeugdgroepen, neem dan contact op met:

Edward Veldman, voorzitter e-mail: voorzitter@bctslot.nl tel.: 06-21804995

Regio Centrum BC Mariken zoekt trainers voor de donderdag en/of vrijdagavond (28-06-2023)

Badmintonclub Mariken is de grootste badmintonvereniging van Nederland en de grootste badmintonvereniging buiten de randstad. Wij bestaan al 46 jaar en hebben ongeveer 270 leden, waarvan het grootste gedeelte senioren. Wij bieden badminton aan op alle niveaus, van beginners tot aan de eerste divisie. Aankomend jaar komen wij uit met elf seniorenteams en zeven juniorteams in de competitie. Vanwege het stoppen van een van de huidige trainers en vanwege groei zijn wij op zoek naar nieuwe trainers voor zowel senioren als voor junioren. Voor de senioren zoeken wij vooral trainers die training kunnen geven aan onze hoogste teams.

Omdat wij een grote club zijn, zijn er andere trainers actief en wordt de nieuwe trainer goed worden opgevangen in de groep. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken trainer met ervaring. Wij zoeken trainers voor de vrijdagavond, of eventueel de donderdagavond. Op vrijdag trainen wij de Jan Massinkhal in Nijmegen, op de donderdag in de nieuwe sporthal de Boog in Nijmegen-Noord. Heb je interesse, neem dan contact op met tc@bcmariken.nl Op onze website kun je meer informatie vinden over onze club (www.bcmariken.nl).

BVC’74 (Cuijk) zoekt jeugdtrainer voor breedtetraining (28-06-2023)

BVC’74 traint en speelt haar thuiswedstrijden in Cuijk, vlak onder Nijmegen. We zijn een club waar spelplezier en leren naar mogelijkheden hoog in het vaandel staat.

We zijn voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een trainer voor de training van 2 jeugdgroepen op donderdagavond. Van 18-19.15 de jongsten tot circa 12 jaar. Van 19.15 -20.30 uur vanaf 12 jaar. Elke groep bestaat uit 20-25 kinderen en heeft naast de trainer 2 begeleiders (ouders, vrijwilligers). Dit is de breedtetraining. Jeugd die bondscompetitie speelt, traint extra op een andere avond, competitie-gericht met een zeer ervaren trainer. Er is voor de jeugd geen training in de schoolvakanties.

De jeugdtrainer die we zoeken mag een startend trainer zijn. Trainersdiploma's is geen must. Ervaring met badminton en affiniteit met trainen van jeugd des te meer. De jeugdtrainer werkt nauw samen met de competitietrainer.

In het seizoen 2022-2023 hadden we 3 jeugdteams in de bondscompetitie en dat worden er volgend seizoen meer. We doen ook mee aan de jeugddorpen-competitie; een competitie met jeugd van (niet bij de bond aangesloten) verenigingen uit de omgeving.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature?

Neem dan contact mij op. Frank Peters, Voorzitter technische commissie BVC’74: frank.peters.cuijk@gmail.com. Meer informatie over de vereniging? www.bvc74.nl .

REGIO OOST

BC 't Pluumke '67 uit Winterswijk is per direct op zoek naar een trainer voor de senioren, gevorderde en beginnende recreanten. (31-08-2023)

De club bestaat uit ca. 60 leden waarvan 20 jeugdleden. Er wordt competitie gespeeld met drie teams in de 4e, 7e en 8e divisie en met 2 jeugdteams. De trainingen worden gegeven op woensdagavonden vanaf 20:00 uur en willen we aan alle leden aanbieden. Hiervoor zal je, in overleg met het bestuur, training geven aan meerdere groepen. Enige trainingservaring op minimaal 4e divisie niveau is voor team 1 wel een voorwaarde. Aanvullend is er een mogelijkheid om de jeugd te trainen op zaterdagochtend van 9:00 - 11:30 uur. Voor meer informatie en kennismaking kun je contact opnemen met Olaf Rikkers via secretaris@tpluumke67.nl.

BC Blauwvinger zoekt trainer voor de woensdag avond (21-06-2023)

BC Blauwvinger is in 2018 ontstaan door het samenvoegen van drie Zwolse badmintonverenigingen. Sportiviteit, familiaire omgang, laagdrempelige instap en ruimte voor ieders sportieve ambitie zijn belangrijke waarden binnen onze vereniging. De woensdagavond is een drukke verenigingsavond. Mede daarom zijn we verhuisd naar sportlocatie Victorium in Zwolle, die 12 banen beschikbaar heeft. Op deze locatie is nu ruimte om naast het vrij (recreatief) spelen voldoende ruimte te hebben voor de competitietraining.

Voornamelijk door de beperkingen als gevolg van de corona-pandemie heeft doorontwikkeling van de nieuwe vereniging stilgelegen. Nu is het hoog tijd om de doorontwikkeling weer op te pakken, met aandacht voor alle belangen binnen de vereniging. Het organiseren van competitietraining op woensdagavond is daar een belangrijk onderdeel van.

We zijn op zoek naar een trainer die deze competitietraining met ingang van het komende seizoen samen met ons wil vormgeven. Deelname aan de woensdagtraining is op basis van inschrijving en met de insteek dat iedereen die qua badmintonkwaliteiten past in één van onze competitie-teams mag meedoen. In het seizoen 2023-2024 komen de seniorenteams uit in de volgende divisies:

 • Team 1: 5de divisie (vorig seizoen 1ste in 6de divisie)
 • Team 2: 7de divisie (vorig seizoen 3de in 7de divisie)
 • Team 3: 8de divisie (vorig seizoen 4de in 8ste divisie)
 • Team 4: 7ste divisie (vorig seizoen 1de in 8de divisie)

Naast de bondscompetitie neemt de vereniging deel aan een recreantencompetitie in de streek, wat een mooie instap of uitstroom is voor badmintonners die de intensiteit van de bondscompetitie iets te hoog vinden.

De hoofdtrainer geeft aanwijzingen, verzint en verzorgt oefeningen en zorgt ervoor dat de leden enthousiast en gemotiveerd blijven en beter worden in deze sport. Het is aan de trainer om op het niveau en behoefte van elk individu in te spelen en de badmintonner in kwestie vanaf dit niveau stapsgewijs beter te laten worden. Ook is het aan de trainer om talent op te merken en in overleg met de competitieleider af te stemmen deze speler door te laten stromen naar een hoger niveau.

Wat wij vragen is een trainer die -Een trainersopleiding heeft gevolgd;

 • Gevarieerde trainingen aanbiedt aan de volwassen leden;
 • Helpt de training goed te organiseren op de woensdagavond;
 • Een balans zoekt tussen technische, conditionele en tactische oefeningen tijdens trainingen;
 • Communicatief vaardig is;
 • Ervaring of gemak heeft met een gevarieerde leeftijdsgroep;
 • Ervaring of gemak heeft met een variërend speelniveau;
 • Actief meedenkend is met de ambities van de club;
 • Een enthousiaste, energieke, zelfstandige en praktische instelling heeft;
 • Eventueel de coaching verzorgt tijdens (thuis/uit) wedstrijden;
 • De competitieleider adviseert bij formeren van teamopstellingen;
 • Beschikbaar is op woensdag (vanaf 20:00 u) en eventueel op de vrijdag (wedstrijdavond) in Zwolle.

Wat wij bieden is

 • Samenwerking en ondersteuning vanuit een bestuur met de nodige ervaring;
 • Een enthousiaste trainingsgroep;
 • Verantwoordelijkheid voor een eigen portefeuille;
 • Ondersteuning op verschillende gebieden vanuit SportService Zwolle;
 • Vergoeding conform de huidige norm;
 • Uitzicht op een continue samenwerking bij een wederzijdse klik.

Bij interesse in bovenstaande functie kan men contact opnemen met Jeroen Roerade, voorzitter van BC Blauwvinger. Dat kan via mail (voorzitter@bcblauwvinger.nl) of telefoon (06-5175 4278).

REGIO NOORD-BRABANT

Geen vacante plekken

REGIO NOORD

Geen vacante plekken.

REGIO ZUID

Geen vacante plekken.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×