Trainer gezocht

Ben je als vereniging op zoek naar een trainer dan is het mogelijk om een advertentie te laten plaatsen op deze pagina. Stuur een e-mail met hierin de advertentietekst naar opleidingen@badminton.nl. Laat ons ook weten onder welke regio jouw vereniging valt dan kunnen wij de advertentie onder de juiste regio plaatsen.

De vacaturetekst blijft vier maanden actief op de site, waarna deze automatisch wordt verwijderd. Is jullie niet gelukt de vacature in deze periode in te vullen, laat het ons dan weten dan laten wij de advertentie staan voor een nieuwe periode van 4 maanden.

REGIO ZUID WEST 

PBC Boomgaardshoek zoekt senior- én jeugdtrainer!

PBC Boomgaardshoek is dé badminton vereniging van Hoogvliet. We zijn gesitueerd aan de onder de rook van Rotterdam [Rijnmond] waardoor we zeer goed bereikbaar zijn vanuit alle kanten (incl. OV).

We bestaan als vereniging al sinds 1983 en hebben momenteel +/- 75 leden.

Qua competitie indeling [senioren] hebben we [in seizoen 2018-2019] een zeer mooie verdeling. We hebben 5 mixteams verdeeld over de volgende klassen:

- 5de Divisie; - 6de Divisie [2 teams]; - 7de Divisie; - 8ste Divisie.

Voor de jeugdcompetitie zijn er voor het seizoen 2018-2019 3 teams ingeschreven verdeeld over de klassen U-17 II en U-15.

Voor het seizoen 2019-2020 [en verder] zijn wij op zoek naar een senior- & jeugdtrainer [competitiegroep]. Dit in verband met het aflopende contract met onze huidige trainer.

We trainen op de dinsdagavond in twee groepen van 19.00 uur tot 20.00 uur (jeugd selectie) en 20.00 uur tot 22.00 uur (senioren). Qua typering spelers kunnen we melden dat het gaat om een zeer gemêleerd gezelschap tussen de leeftijden 16 en 50+ jaar.

We zijn, zoals aangegeven voor het seizoen 2019-2020, opzoek naar een trainer die o.a. voldoet aan de volgende vaardigheden/vereisten:

-[minimaal] Sportleider 3 Badminton;

-Enthousiast;

-Vernieuwend;

-Flexibiliteit;

-Omgang met een zeer varieerde groep qua leeftijd alsmede niveau;

-Etc.

Wil je meer informatie of ben/ken je iemand die geïnteresseerd is in deze vacature! Schroom je dan niet op contact met ons op te nemen per e-mail via tc@pbcboomgaardshoek.nl.

Alvast bedankt.

Technische Commissie PBC Boomgaardshoek

Shuttle Up zoekt trainer (geplaatst 2-10-2018)

Badmintonvereniging Shuttle Up uit Sliedrecht is op zoek naar een trainer voor de competitieafdeling.

Op maandag traint de competitiegroep van 20.40 tot 22.00 uur. De groep bestaat uit een gemengd team dat in de 5e divisie uitkomt een stel gevorderde jeugdspelers.

De positie voor trainer is vacant en de startdatum is in overleg in te vullen.

Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde trainer

Reacties graag sturen naar Marijke Koorevaar, competitie@shuttle-up.nl


BC De Spotvogels (Regio Zuid-West) zoekt voor het nieuwe seizoen een jeugdtrainer (Geplaatst 3 april 2018)

Wegens het aangekondigd vertrek van de huidige jeugdtrainer per 1 juli 2018 zoekt BC De Spotvogels in Leiderdorp voor het nieuwe seizoen een trainer voor de jeugd.

BC de Spotvogels is een oude vereniging in Leiderdorp (Regio Zuid-West) met totaal 55 leden, waarvan 20 jeugdleden. We zijn gericht op recreatief badmintonspelen en gezelligheid en sportiviteit staat hoog in het vaandel. We zijn ook een heel actieve vereniging en organiseren zo’n vijf keer per jaar een recreatief intern toernooi waar ook de oudere jeugd (>15 jaar) aan deelneemt. Omdat we een kleine, gezellige vereniging zijn kunnen we geen toptrainer betalen, daarom dat we op zoek zijn naar een (beginnende) trainer die past binnen onze cultuur en een niet al te hoge vergoeding vraagt.

De jeugdgroep bestaat uit beginnende jeugd, recreatieve jeugd en competitie spelende jeugd. Vooral voor de laatste groepen (recreatief en competitie spelende jeugd) zoeken we een enthousiaste (beginnende) trainer, die in staat is de jeugd te motiveren en te verbeteren. In het bezit van of in opleiding voor SL2 B-licentie of maximaal SL3 B-licentie.

De trainingen worden gegeven op zondagen van 10:00-11:30 uur voor de hele jeugd (alle groepen). De oudere jeugd (>15 jaar) krijgen daarnaast een extra training op woensdag van 20:00-21:00 uur, samen met de competitie spelende senioren (6e klasse Regio Zuid-West). Primair zijn wij op zoek naar een trainer voor de zondag. Mogelijk dat op termijn ook de training op de woensdagavond bespreekbaar is (daarin zijn we voor het komende seizoen voorzien).

Neem contact op met George-Jan via voorzitter@spotvogels.nl of via 06 21526576

BV Smashing Monster (gemeente Westland) zoekt jeugd train(st)er regio Zuidwest

Badminton vereniging Smashing Monster uit Monster (gemeente Westland; regio Zuid Holland) is op zoek naar een enthousiaste jeugd train(st)er die onze jeugdspelers training zou willen geven op de maandag- en donderdagavond. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging met nu ruim 80 leden, waarvan het merendeel jeugd. De trainingstijden zijn op maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur en op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Indien een van deze dagen voor u niet mogelijk is willen we u toch verzoeken te reageren om in overleg te kijken of invulling op een ander tijdstip eventueel mogelijk is.

Trainingslocatie: Sporthal De Wielepet, Heijdseweg 92, 2681 VN, MONSTER

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de badmintonsport op een vooral leuke en afwisselende manier kan brengen voor de jeugd. Voor meer informatie kijk op www.smashingmonster.nl.

Heeft u belangstelling? Stuur ons een berichtje via voorzitter@smashingmonster.nl.

Een train(st)er die in het bezit is van of bezig is met het verwerven van Sportleider badminton heeft de voorkeur van het bestuur maar ook beginnende train(st)ers willen we uitnodigen om te reageren.

 Met vriendelijke groet,

Bestuur BV Smashing Monster


REGIO NOORD HOLLAND

BV Venhuizen (Regio West-Friesland) zoekt voor het nieuwe seizoen een jeugdtrainer (Geplaatst 15 mei 2018)

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste en gezellige badmintonvereniging in de regio West-Friesland (Venhuizen) met een al jaren achter elkaar stabiel ledenaantal van in totaal circa 70-90 leden. We zijn een leergierige club en zouden graag het niveau wat willen opschroeven

Wat zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste train(st)er die onze leden op een leuke manier de technische en tactische kneepjes van de sport kan bijbrengen. We hebben zowel beginnende als gevorderde leden.

Naast het trainen van de jeugd, willen we ook de volwassen recreanten een training aanbieden. 

Vaardigheden/vereisten:

·        Trainers diploma, bij voorkeur Sportleider badminton 3 (of daaraan gelijk te stellen) of je bent nog bezig met de opleiding;

·        Affiniteit met de doelgroep;

·        Verklaring omtrent Gedrag (VOG);

·        Je houdt van gezelligheid en lol.

Wanneer trainen wij?

De jeugd speelt van 19:00 tot 20:00 uur en aansluitend de volwassen recreanten tot 21:00 uur. Het nieuwe seizoen start op 6 september

Belangrijk is dat de toekomstige train(st)er de basis op een leuke en afwisselende manier aan de leden kan bijbrengen.

Interesse gewekt?

Mocht je interesse en/of vragen hebben stuur dan een mail naar BVVENHUIZEN@GMAIL.COM. Kijk verder ook eens op https://www.facebook.com/BVVenhuizen of kom eens langs.

Met sportieve groeten,

Het bestuur BVV

REGIO CENTRUM

B.C. 't Slot uit Zeist zoekt een jeugdtrainer

Badmintonclub 't Slot uit Zeist zoekt een trainer voor vier verschillende jeugdgroepen, van beginnertjes tot competitiespelers, in totaal ongeveer 55 kinderen.

Elk kind krijgt bij ons training, afgestemd op zijn/haar niveau en ambities. Plezier in het badmintonnen staat bij ons voorop!

We trainen op vrijdagavond van 18.00-21.00 uur, op de 9 banen in sporthal De Koppeling in Zeist.

We zoeken een enthousiaste trainer, die nieuwe en frisse ideeën bij ons in de praktijk wil brengen.

In samenspraak met de jeugdcommissie is de trainer verantwoordelijk voor het geven van training aan een of meer groepen, het opstellen van een jaarprogramma en het aansturen van de twee jeugdbegeleiders.

Een vergoeding is uiteraard in overleg.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Edward Veldman, Jeugdcommissie

E-mail: jeugd@bctslot.nl

Tel.:     06-21804995


Badmintonvereniging RAP Linschoten zoekt trainer jeugd & competitiespelers (geplaatst 25-05-2018)

Badmintonvereniging RAP is een kleine vereniging met ongeveer 20 jeugdleden en een groep van 10 senioren waarvoor we een enthousiaste trainer zoeken! De jeugdleden trainen het hele jaar door, de senioren om de week.

De groep senioren bestaat voor het merendeel uit spelers die komend seizoen divisie 6 & 7 gaan spelen (2e en 3e klasse). Er wordt getraind op maandagavond van 19:00-20:00 voor de jeugd en 20:00-21:00 om de week voor de senioren.

We zoeken een trainer die:  - Enthousiast is met een passie voor de sport - Een goede combi kan bieden tussen fysieke en technische trainingen - Tactisch inzicht heeft om onze competitiespelers op niveau te houden

Wij bieden een gezellige en actieve groep enthousiaste badmintonners, jong en oud! De trainer ontvangt een vergoeding. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via penningmeester@rapbadminton.nl

BC Kampen zoekt een jeugdtrainer (Geplaatst: 20 april 2018)

Badminton Club Kampen is op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer met ingang van het seizoen 2018/2019. BC Kampen is een actieve en sfeervolle vereniging van in totaal zo’n 110 leden. We zijn gericht op recreatief badminton en badminton in competitieverband. Het is belangrijk dat beide groepen zich bij ons thuis voelen en op het eigen niveau kunnen spelen. Kijk voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina: https://nl-nl.facebook.com/BCKampen/

De jeugdgroep telt circa 25 jeugdleden. De leeftijd van de jeugd varieert van 10 tot 16 jaar. Het niveau is recreatief, een deel van de groep is dit seizoen begonnen met informele wedstrijden tegen andere verenigingen. We zijn op zoek naar een jeugdtrainer die op een enthousiaste wijze de jeugd het badminton leert. Lekker bewegen, techniek en tactiek aanleren, omgaan met winst en verlies en zo langzamerhand de vaardigheden spelenderwijs naar een hoger niveau brengen. Er is onlangs een jeugdbeleidsplan opgesteld voor de komende jaren.

De training wordt gegeven op maandagavond van 18.30 tot 20.00. De trainer ontvangt een vergoeding.

Voor een reactie of vragen kunt u contact opnemen met Anja Ekkelboom, voorzitter. Stuur een email aan anja@bckampen.nl

BC Dynamo Sassem in Sassenheim is op zoek naar een Trainer jeugdafdeling (Geplaatst: 22 maart 2018)

BC Dynamo Sassem is de Badmintonclub in Sassenheim. Een dorp midden in de Bollenstreek met 18.000 inwoners. Wij zijn een middelgrote vereniging van 120 leden en 5 competitieteams. 60 % van onze leden speelt op recreatief niveau. 30 % van de leden is betrokken bij vrijwilligerswerk.

Wij hebben de ambitie om een sterke jeugdafdeling te ontwikkelen voor een goede doorstroming naar de senioren.  Onze jeugdafdeling bestaat uit 50-60 leden. Onze jeugdafdeling traint op vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur op 7 banen.

Wij zijn op daarom  voor het nieuwe seizoen op zoek naar een: Trainer jeugdafdeling ( M/V )

die het badmintonnen voor de huidige  jeugdgroepen  vorm gaat geven.
Het seizoen begint eind augustus  en eindigt eind juni.

Wij verwachten van de nieuwe trainer:
• Het opzetten van een goede structuur voor deze jeugdafdeling
• Het opzetten van een trainingsprogramma voor de diverse leeftijdcategorieën
• Het in de praktijk brengen van dit programma in samenwerking met onze vrijwilligers

Er is een mogelijkheid om na de jeugd, de training te verzorgen voor de competatieve recreantengroep. 

Voor interesse of meer informatie kunt op contact opnemen met:

Peter van der Voort

Voorzitter
Tel.      : 0252 220902 / 06 26673387
E-mail : peter.vandervoort@kpnplanet.nl


Badmintonclub Gendt is met ingang van september 2018  op zoek naar een senior trainer. 

 De trainingen worden gegeven van september t/m februari, op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in sporthal walburgen in Gendt (GLD). De eerste groep zin twee competitie teams  aangevuld met 

reserves en bestaat gemiddeld uit 10 tot 12  personen. De tweede groep bestaat uit recreanten spelers. Onze competitieteams  spelen  in de eerste en  tweede klasse. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die competitiespelers op een goed  niveau kan houden of verbeteringen kan aanbrengen, maar ook die er lol in heeft om  recreanten vanaf beginnend tot gevorderd het badminton spel bij kan brengen. Wij zijn een leuke club die al ruim 40 jaar bestaat. 

 Heeft U interesse of vragen neem dan contact op met: Han Kuster, email:  hankuster@upcmail.nl Voor meer informatie kijk ook eens op onze website:  www.bcgendt.nl of bezoek onze facebookpagina;  badmintonclub Gendt


Regio Oost

BC Babo Borculo zoekt trainer

 

Badmintonvereniging BC Babo uit Borculo, regio Oost,  zoekt voor het seizoen 2018 (en verder) een trainer voor zowel de jeugd als de senioren. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging. Dit seizoen hebben wij een totaal van ca. 25 jeugdleden, daarbij spelen 17 jeugdleden in een zelf opgezette gezellige Berkelstreekcompetitie met teams uit de regio en willen we 1 competitieteam formeren bij de senioren op een totaal van ca. 25 senioren.

Training wordt gegeven op de maandagavond van 18.30 tot 21.00 uur. Wij zoeken voor onze jeugd een trainer die in staat is om de jongste jeugd spelenderwijs de beginselen van de badmintonsport bij te brengen, maar die ook in staat moet zijn om de oudere jeugd naar een hoger niveau te tillen waarbij plezier voorop staat. Voor de senioren zoeken wij een trainer die in staat is om zowel de competitiespelers als ook de recreanten te motiveren en te trainen. Onze voorkeur gaat uit naar een trainer voor zowel senioren als ook jeugd.

Meer informatie over onze vereniging treft u aan op www.bcbabo.nl. of op onze facebook pagina van BC Babo.

Bij concrete belangstelling of voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Silvia Dieperink of Berthil Reijntjes via info@bcbabo.nl

BC Blauwvinger zoekt trainer

BC de Zwollenaar, BC Hanze’83 en BC SVI gaan fuseren, en badmintonnen vanaf september 2018 onder de naam BC Blauwvinger. Een fusievereniging met ruim 170 leden!

Wij zijn op zoek naar een trainer voor competitie- en/of recreantenspelers.

voor meer info zie onderstaande link:

Trainer Gezocht Bc Blauwvinger Zwolle

BC Kampen zoekt een jeugdtrainer (Geplaatst: 20 april 2018)

 Badminton Club Kampen is op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer met ingang van het seizoen 2018/2019. BC Kampen is een actieve en sfeervolle vereniging van in totaal zo’n 110 leden. We zijn gericht op recreatief badminton en badminton in competitieverband. Het is belangrijk dat beide groepen zich bij ons thuis voelen en op het eigen niveau kunnen spelen. Kijk voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina: https://nl-nl.facebook.com/BCK...

De jeugdgroep telt circa 25 jeugdleden. De leeftijd van de jeugd varieert van 10 tot 16 jaar. Het niveau is recreatief, een deel van de groep is dit seizoen begonnen met informele wedstrijden tegen andere verenigingen. We zijn op zoek naar een jeugdtrainer die op een enthousiaste wijze de jeugd het badminton leert. Lekker bewegen, techniek en tactiek aanleren, omgaan met winst en verlies en zo langzamerhand de vaardigheden spelenderwijs naar een hoger niveau brengen. Er is onlangs een jeugdbeleidsplan opgesteld voor de komende jaren.

De training wordt gegeven op maandagavond van 18.30 tot 20.00. De trainer ontvangt een vergoeding.

Voor een reactie of vragen kunt u contact opnemen met Anja Ekkelboom, voorzitter. Stuur een email aan anja@bckampen.nl


REGIO NOORD-BRABANT

 

BCH ('s-Hertogenbosch) zoekt een nieuwe seniorentrainer per augustus 2018

 

Voor komend seizoen (2018-2019) is BCH op zoek naar een nieuwe seniorentrainer voor de woensdagavond.

De trainingsgroep bevat competitiespelers van de eerste tot en met de vierde divisie. Wij zoeken een ervaren trainer die ons van 20:30 tot 22:00 training kan geven op de woensdagavond (vanaf eind augustus tot en met eind april).

Heb je interesse om deze gezellige en fanatieke groep vooruit te helpen met badminton? We komen graag met je in contact via competitie@badmintonbch.nl.


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×