Nieuws

Toernooi BV Doesburg verplaatst

Nieuwegein - 9 december 2020

Het Para-Badminton Toernooi van BV Doesburg dat gepland stond voor 23 januari 2021 is uitgesteld. Het bestuur en de organisatie vinden het momenteel niet verantwoord om het toernooi te laten plaats vinden.
Het toernooi wordt nu gespeeld op zaterdag 25 september 2021.

Geen toernooien in 2020 meer

Nieuwegein - 5 oktober 2020

Met het uitstellen van het Limburg Para-Badminton Toernooi heeft de werkgroep besloten om voor de rest van het jaar geen toernooien meer te organiseren. Wij vinden de gezondheid van spelers, begeleiding, supporters en belangstellenden te belangrijk om dergelijke evenementen te organiseren in een periode waarin het Covid-19 virus ons in de greep heeft.
Dit besluit ligt in lijn met het eerder genomen besluit van Badminton Nederland om (reguliere) toernooien tot eind van het jaar af te gelasten.

"Sporthulpmiddelen beter beschikbaar en bereikbaar"

IJmuiden - 17 november 2019

Via Timo Bakker (KIS) - Sporters met een handicap trekken al jaren aan de bel dat zij niet optimaal kunnen deelnemen aan hun sport, omdat ze niet of niet tijdig een sporthulpmiddel kunnen krijgen via de gemeente. Ook speelt de prijs en de kwaliteit van bijvoorbeeld sportrolstoelen, protheses en handbikes een rol in de discussie. Minister Bruno Bruins voor Sport heeft op 14 november bij een bezoek aan het pilotproject..... [ lees meer ]

Para-Badminton toernooi bij BC Duinwijck

Nieuwegein - 13 oktober 2019

Zoals gemeld tijdens de bijeenkomst in september zijn er afspraken gemaakt met BC Duinwijck voor het organiseren van een Para-Badminton toernooi in De Girohal in Haarlem. Dit toernooi zal plaatsen vinden op 24 november 2019. De inschrijving van het toernooi wordt op korte termijn geopend.

Bijeenkomst

Nieuwegein - 28 september 2019

Met een redelijke opkomst van spelers en verenigingscontactpersonen heeft de werkgroep haar eerste echte bijeenkomst georganiseerd. Een mooie gelegenheid om zich te presenteren en haar plannen toe te lichten.
Lees hier het verslag.

Website Para-Badminton

Nieuwegein - 3 september 2019

Vanaf vandaag heeft de Para-Badminton sport haar lang gewenste eigen pagina op de website van Badminton Nederland. Er wordt nog hard gewerkt om zoveel mogelijk content te verzamelen en te plaatsen. Houdt de pagina's dus goed in de gaten.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×