BN voor Verenigingen

BN voor Verenigingen

Badminton Nederland (BN) heeft samen met Focus On Your Sport het nieuwe ledenplatform genaamd BN voor Verenigingen ontwikkeld. Dit is dé toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke applicatie voor leden, verenigingen, vrijwilligers en het bondsbureau. Met BN voor Verenigingen ontzorgen we verenigingen op gebied van administratie en communicatie. Hierdoor ontstaat er een betere verbinding tussen BN verenigingen, leden en vrijwilligers. Begin januari is het platform BN voor Verenigingen gelanceerd.

Klik hier om in te loggen op het platform.

Alle verenigingen hebben kosteloos toegang tot het basispakket van BN voor Verenigingen, waarin onder meer de volledige ledenadministratie van de vereniging kan worden bijgehouden. BN voor Verenigingen geldt als vervanger voor LA-Online.

BN voor Verenigingen kan uitgebreid worden tot een volledig verenigingspakket, BN voor Verenigingen Premium. Elke vereniging kan hier, indien gewenst, voor kiezen. Het pakket bevat niet alleen alle benodigde functionaliteiten die je verwacht van een modern vereniging systeem, maar zorgt er ook voor dat jouw vereniging content (nieuws, berichten, trainingen, kalender, ledenlijst, foto's etc.) zichtbaar is voor jouw leden in de nieuwe BN app.

Leuk om te vermelden is dat BN voor Verenigingen Premium in 2023 kosteloos is voor alle verenigingen. Er zijn wel een aantal voorwaarden waaraan je als vereniging moet voldoen. Voor meer informatie over deze voorwaarden neem een kijkje op onze FAQ-pagina. Benieuwd naar de mogelijkheden van BN voor Verenigingen Premium? Neem dan contact op met support@focusonyoursport.nl

BN voor Verenigingen basis

In dit basispakket zitten o.a. de volgende functionaliteiten:
● Volledige administratie van leden en niet BN leden en hun lidmaatschappen
● Automatische data uitwisseling met BN conform afspraken/statuten
● Inzien alle relevante vereniging gegevens
● Bondsnieuws (oa voor in app)
● BN contactpersonen
● Koppeling met toernooi.nl
● Standaard data analyses
● Gebruikersbeheer

BN voor Verenigingen premium (eerste jaar kosteloos)

Dit omvat veel extra functionaliteiten en opties, zoals:
● Facturatie
● Vereniging kalender: events, trainingen etc
● Vrijwilligersplanning
● Trainingsgroep en team beheer
● Berichten (pushberichten, email, nieuwsbrieven)
● Aanmeldformulieren
● Documenten, foto’s, en video’s
● Vereniging opleidingen
● Sponsors
● Toevoegen van deze vereniging-specifieke content in de BN app (waardoor bijvoorbeeld aanwezigheid bij een training kan worden aangeven in de app).
● Optioneel: Inrichten en beheer vereniging websites

Klik hier voor de flyer

Flyer BN voor Verenigingen Premium


Veelgestelde vragen

Om jullie alvast van zoveel mogelijk informatie te voorzien over de overstap naar ons nieuwe ledenplatform BN voor Verenigingen, werken we aan een 'veelgestelde vragen' pagina. Deze zal voortdurend aangevuld worden wanneer er nieuwe vragen doorkomen die bij meerdere vereniging kunnen spelen en dus interessant zijn om hierin op te nemen. De FAQ pagina kun je hier vinden.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×