Zilveren Kruis

Stap over naar Zilveren Kruis en ontvang collectiviteitskorting en maak kans op tickets voor de FZ Forza NK 2022

Gratis tickets FZ Forza NK 2022

Stap je voor 31 december over naar Zilveren Kruis dan doe je mee voor gratis tickets voor het gehele gezin voor de finaledag van de FZ Forza NK 2022 op 6 februari. Badminton Nederland stelt hiervoor 30 tickets ter beschikking. Mocht dit evenement niet doorgaan of bezocht kunnen worden i.v.m. coronamaatregelen, dan zullen deze tickets worden doorgeschoven naar een volgende badmintonevenement. Nadat je overgestapt bent naar Zilveren Kruis ontvang je een bericht van hen over de tickets van het FZ Forza NK 2022. Wil je hier kans op maken, sluit dan je zorgverzekering af via de volgende link: www.zk.nl/badminton. Je profiteert dan natuurlijk ook van onze ledenkorting en je ontvangt een gratis Sportpakket als je een aanvullende verzekering in ons collectief afsluit. Doe je mee? Dan geef je Zilveren Kruis toestemming om even contact met je op te nemen als je bij de winnaars van de tickets voor FZ Forza NK hoort.

Bijna 1000 badmintonners maken reeds gebruik van de collectiviteitskorting van het Zilveren Kruis. Badminton Nederland stelt voor hen ook 20 tickets beschikbaar voor de finaledag van de FZ Forza NK 2022. Via loting zullen deze tickets toegekend worden.

Zilveren Kruis

Alles telt mee als het om je gezondheid gaat

Een goed begin is het halve werk. Zo denken wij ook over onze verzekeringen. We begrijpen heel goed dat het kiezen van de juiste verzekering niet makkelijk is. Daarom zijn wij er voor je. Hoe gaat het thuis? Hoe gaat het op je werk en in je sport? Maar belangrijker nog: hoe zit je er volgend jaar bij? Alles telt mee als het om je gezondheid gaat.

Met onze hulp kies jij de zorgverzekering die bij jou past

Kies een basisverzekering en vul deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn, bepaal je zelf. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van welke aanvullende verzekering je kiest.

Zo ziet jouw collectieve zorgverzekering eruit

Badminton Nederland heeft goede afspraken gemaakt met Zilveren Kruis. Daarom krijg je een aantrekkelijke korting op jouw premie. En dat niet alleen: de korting geldt ook voor je gezinsleden. Dat is nog eens mooi meegenomen. Hieronder vind je direct jouw korting terug.

Kies je voor een aanvullende verzekering?

Dan kun je rekenen op een paar extra’s.

  • Zo krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit.
  • Je krijgt maximaal € 200,- per jaar vergoeding voor een sportkeuring of inspanningstest.
  • Je krijgt maximaal € 150,- voor sportmedische begeleiding.
  • En heb je een behandeling nodig aan je gebit door een ongeval? Zilveren Kruis vergoedt tot maximaal € 10.000,- per ongeval.

Je bent goed verzekerd met Zilveren Kruis

  • Jouw zorgkosten terugvragen? Je regelt het makkelijk via de Zilveren Kruis app of Mijn Zilveren Kruis.
  • Op zoek naar medisch advies? Via de Zilveren Kruis Wijzer vind je, waar je ook bent, direct antwoord op jouw medische vragen.
  • Sta je op de wachtlijst voor een belangrijke medische behandeling? Of heb je vragen over je diagnose of behandeling? De Zorgcoach geeft je advies.

Vragen? We helpen je graag

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Heb je nog vragen? Op www.zk.nl/badminton kun je alles nog eens rustig nalezen. Kom je er niet uit? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Ben je al collectief verzekerd via Badminton Nederland en Zilveren Kruis?

Dan hoef je helemaal niks te doen. Je hebt jouw nieuwe premie voor 2022 al van ons ontvangen. Je bekijkt alles makkelijk via Mijn Zilveren Kruis.

Enthousiast geworden en wil je overstappen naar Zilveren Kruis?

Enthousiast geworden en wil je overstappen naar Zilveren Kruis?

Klik hier

Meld je uiterlijk 31 december 2021 bij ons aan, dan regelen wij het voor je.

Digitale Sportarts

Stel je vraag aan de digitale sportarts

Heb je tijdens het badmintonnen regelmatig last van blessures of heb je vragen over hoe u dit kunt voorkomen? Stel dan je vraag aan onze digitale sportarts. In samenwerking met Zilveren Kruis Achmea en sportgeneeskunde Nederland is speciaal voor de badmintonner de digitale sportarts ontwikkeld. Je kunt al jouw sportmedische vragen online stellen en krijgt binnen 5 werkdagen antwoord.

De meest gestelde vragen en de antwoorden zullen ook op de site worden vermeld met het antwoord van de sportarts. Zo helpt je niet alleen jezelf, maar ook alle andere badmintonners in Nederland!


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×