Zilveren Kruis

Profiteer jij al van de afspraken die Badminton Nederland met Zilveren Kruis heeft gemaakt

Als je maar gezond bent. Die uitdrukking kennen we allemaal. Omdat hij waar is. Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Voor jezelf. En voor de mensen om je heen. Maar wanneer ben je gezond? Dat gaat over meer dan niet ziek zijn. Er zijn veel factoren van invloed op gezondheid. Je omgeving, relaties met familie, vrienden, maar ook werk speelt een belangrijke rol. Gezondheid is een totaalplaatje. Daarom helpen we je graag zo gezond mogelijk te leven en je te ondersteunen bij je sportieve doelen. Want als het gaat om gezondheid telt alles mee.

Extra vergoedingen

Speciaal voor jou hebben wij afspraken gemaakt met de Badminton Nederland over de collectieve zorgverzekering. Je kiest de zorgverzekering die bij jou past. Je hebt keuze uit verschillende basisverzekeringen. En bij je aanvullende verzekering krijg je extra vergoedingen, zoals een extra vergoeding voor een sport- of koelbrace, sportmassage of psychologische sportbegeleiding. En nieuw in 2021: online zelfhulp fysiotherapie.

Ook profiteer je van een aantrekkelijke korting op je zorgverzekering

  • 5% korting op je basisverzekering, dit is de maximale wettelijke korting
  • 10% korting op je tandartsverzekerin
  • 10% korting op je aanvullende verzekering
Ontdek je aanbod

Ontdek je aanbod

Klik hier

Digitale Sportarts

Stel je vraag aan de digitale sportarts

Heb je tijdens het badmintonnen regelmatig last van blessures of heb je vragen over hoe u dit kunt voorkomen? Stel dan je vraag aan onze digitale sportarts. In samenwerking met Zilveren Kruis Achmea en sportgeneeskunde Nederland is speciaal voor de badmintonner de digitale sportarts ontwikkeld. Je kunt al jouw sportmedische vragen online stellen en krijgt binnen 5 werkdagen antwoord.

De meest gestelde vragen en de antwoorden zullen ook op de site worden vermeld met het antwoord van de sportarts. Zo helpt je niet alleen jezelf, maar ook alle andere badmintonners in Nederland!


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×