Zilveren Kruis

Badminton Nederland en Zilveren Kruis

Badminton Nederland heeft de mogelijkheid gezien een samenwerking aan te gaan met verzekeraar Zilveren Kruis Achmea en hiermee een speciaal aanbod voor Badminton Nederland-leden weten te creëren.

Zilveren Kruis is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland en verzekert ruim 2,4 miljoen verzekerden van goede zorg. Badminton Nederland en Zilveren Kruis hebben een bijzondere zorgverzekering ontwikkeld die aansluit op de (zorg)wensen van de badmintonner: de Nationale Sportpolis.

Als je als badmintonner voor deze verzekering kiest, krijg je korting. Zo wordt er niet alleen bespaard op de basisverzekering, maar ook op de aanvullende en tandartsverzekeringen. De keuze voor samenwerking met Zilveren Kruis is mede op dit pakket gebaseerd. De Nationale Sportpolis heeft namelijk al zes jaar achtereen het keurmerk 'beste zorgverzekering voor sporters' van sportzorg.nl ontvangen, mede dankzij de vergoedingen voor sportzorg, sportbraces, sportbrillen, steunzolen voor sportschoenen, sportkeuringen, et cetera. Daarnaast hebben mensen binnen het Beter Af Sportpakket recht op een tegemoetkoming in de sportieve kosten, bijvoorbeeld de contributie bij de badmintonvereniging. Dat tezamen maakt het volgens Badminton Nederland en Zilveren Kruis ook voor badmintonners een interessant pakket.

Hoe aan te melden?

Ga naar www.zk.nl/badminton. Daar kun je de premie berekenen en kun je direct de zorgverzekering af te sluiten. Deze aanbieding geldt voor het hele gezin. Zilveren Kruis regelt de overstap, wel zo gemakkelijk.

Digitale Sportarts

Stel je vraag aan de digitale sportarts

Heb je tijdens het badmintonnen regelmatig last van blessures of heb je vragen over hoe u dit kunt voorkomen? Stel dan je vraag aan onze digitale sportarts. In samenwerking met Zilveren Kruis Achmea en sportgeneeskunde Nederland is speciaal voor de badmintonner de digitale sportarts ontwikkeld. Je kunt al jouw sportmedische vragen online stellen en krijgt binnen 5 werkdagen antwoord.

De meest gestelde vragen en de antwoorden zullen ook op de site worden vermeld met het antwoord van de sportarts. Zo helpt je niet alleen jezelf, maar ook alle andere badmintonners in Nederland!


Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×