Badminton Nederland Pas

Badminton Nederland Pas

Zodra je lid wordt bij een vereniging die is aangesloten bij Badminton Nederland ontvang je van ons automatisch een e-mail met onder andere informatie over het inloggen in MijnBadminton.nl en de Badminton Nederland App. In MijnBadminton kun je jouw bondspas downloaden. Je kunt de bondspas ook terugvinden in de Badminton Nederland App. Beide kun je mee nemen naar de wedstrijden. Klik hier voor meer informatie over de Badminton Nederland App en MijnBadminton.

Gebruik persoonlijke gegevens leden

De Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) stelt regels met betrekking tot de verwerking van Persoonsgegevens. Gegevens zijn Persoonsgegevens als de gegevens informatie bevatten over een natuurlijke persoon en die persoon identificeerbaar is. De WBP is van toepassing op:

  • de geheel of gedeeltelijke geautomatiseerde verwerking van gegevens;
  • het handmatig verwerken van gegevens die zijn opgenomen in een bestand of die zijn bestemd om daarin opgenomen te worden.

Om zeker te stellen dat zorgvuldig met Persoonsgegevens wordt omgegaan heeft Badminton Nederland een aantal maatregelen vastgelegd in de regeling Beleid gebruik persoonlijke gegevens.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×