Badminton Nederland Pas

Badminton Nederland Pas

Zodra je lid wordt bij een vereniging die is aangesloten bij Badminton Nederland ontvang je van ons automatisch een Badminton Nederland Pas. Dit is een digitale pas die je per e-mail van ons ontvangt. Ben je je pas kwijt of kloppen de gegevens die op de pas staan niet (meer) dan kun je dit doorgeven aan jouw verenigingen, zij kunnen deze gegevens aanpassen de pas op ieder moment kosteloos versturen. Neem je deel aan competitie en/of toernooien dan moet je de digitale ledenpas af drukken en mee te nemen naar de wedstrijden.

Gebruik persoonlijke gegevens leden

De Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) stelt regels met betrekking tot de verwerking van Persoonsgegevens. Gegevens zijn Persoonsgegevens als de gegevens informatie bevatten over een natuurlijke persoon en die persoon identificeerbaar is. De WBP is van toepassing op:

  • de geheel of gedeeltelijke geautomatiseerde verwerking van gegevens;
  • het handmatig verwerken van gegevens die zijn opgenomen in een bestand of die zijn bestemd om daarin opgenomen te worden.

Om zeker te stellen dat zorgvuldig met Persoonsgegevens wordt omgegaan heeft Badminton Nederland een aantal maatregelen vastgelegd in de regeling Beleid gebruik persoonlijke gegevens.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×