Toernooiplanner

Toernooiplanner

Zoals je uit eigen ervaring misschien weet, is het organiseren van een toernooi een tijdrovende aangelegenheid. Elke toernooileider weet hoe lastig het is om alle spelers in te delen en te plannen. De Toernooiplanner bespaart jullie veel tijd en moeite in de voorbereiding van een toernooi, maar ook tijdens en na het toernooi is het een onmisbare hulp. De Toernooiplanner ondersteunt vele soorten toernooien. Zo kan je met poules spelen of met een afvalschema en kan je ook een finaleronde plannen. Met de wizard is elke gewenste spelvorm helemaal zelf samenstellen.

Gebruikersvriendelijk

Het gebruik van Toernooiplanner is eenvoudig, snel en herkenbaar. Met één muisklik kan je de wedstrijden plannen, schema's afdrukken, verschillende onderdelen bekijken en ga zo maar door.

Internet publiceren

Op eenvoudige wijze is het mogelijk jullie toernooiresultaten online beschikbaar stellen voor deelnemers, ouders, pers en andere fanaten. De Toernooiplanner kan het toernooi automatisch online zetten op de website www.toernooi.nl, met de druk op slechts één knop. Er hoeven geen ingewikkelde instellingen op gegeven te worden, een internet verbinding is voldoende. Het is zelfs mogelijk om vanuit jullie verenigings-website door te linken. Het is niet nodig om permanent met internet verbonden te zijn, het publiceren duurt ongeveer 1 minuut.

Wat maakt het programma interessant om mee te werken

Je kunt de inschrijvingen voor een toernooi digitaal laten verlopen. Voor de organisatie van het toernooi levert dit veel tijdwinst op. Immers, de deelnemers worden automatisch binnengehaald. Het complete toernooi, vanaf de kwalificaties tot de finale, is vooruit te plannen. Je kunt de spelers de loting en de aanvangstijd van de eerste partijen via de toernooiplanner sturen. Ook kan je eenvoudig diverse overzichten genereren. Denk hierbij aan de gegevens van de deelnemers, de schema’s van het toernooi, een overzicht van de winnaars. Dit zijn zo maar een paar voorbeelden waarmee de toernooiplanner het de toernooiorganisatie gemakkelijker maakt.

Aanvragen licentie

Met een licentie kan je een jaar lang gebruik maken van de Toernooiplanner. Je kan jullie licentie rechtstreeks aanvragen bij Visual Reality. Klik hier om jullie licentie aan te vragen.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×