Verenigingsondersteuning

Versterk jouw vereniging!

Een van de kerntaken van Badminton Nederland is het ondersteunen van aangesloten verenigingen. We doen dit zowel reactief (door het beantwoorden van vragen) als pro-actief door het ontwikkelen van producten en diensten en het stimuleren van samenwerking. De producten en diensten die Badminton Nederland aanbied zijn onder te verdelen in 6 thema's waar iedere vereniging in Nederland mee te maken heeft.

Thema's verenigingsondersteuning

Klik op één van de thema's voor een overzicht van de producten en diensten met betrekking tot dit thema:

Tip! Zorg dat je geen informatie mist

Informatie over het huidige en nieuwe aanbod wordt standaard vermeld in de wekelijkse nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt verzonden naar alle @badminton.nl e-mailadressen. Vraag aan je secretaris wie er toegang heeft tot dit e-mailadres bij jouw vereniging. Heeft er binnen jullie vereniging niemand meer toegang tot de accounts? Neem dan gerust contact op via info@badminton.nl.

Contact & Ondersteuning op maat

Naast de standaard producten en diensten die je op deze pagina kunt vinden biedt Badminton Nederland ondersteuning op maat. Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem? Mis je een product/dienst, of wil je graag geholpen worden bij samenwerking met badmintonverenigingen uit je omgeving? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens:

Email: via info@badminton.nl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×